Με τα χρόνια, όμως, αυτά τα πράγματα μετράνε λιγότερο και σιγά σιγά θέλει ο άνθρωπος να απολαμβάνει κάποιες αξίες. Ήλιος, χαλαρότητα, καλό φαΐ... Δεν μπορώ να με φανταστώ με καμία δύναμη να γερνάω εδώ.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

io-io
Διάσημο μέλος

Θα θελει ο καλος μου να με ακολουθησει? Θα εχω ακομα κολλητους στην Ελλαδα? Θα σταματησει να μου λειπει η θαλασσα και ο ηλιος? (ναι καλαααααα

Δυσκολα θα αφηνα ολα οσα αγαπω εδω για να κανω μια τελειως καινουρια αρχη στην Αθηνα ας πουμε, μονη μου. Αλλα ελπιζω οτι τα πραγματα θα ερθουν αλλιως.

Neraida
Επιφανές μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Πααασχαααα γιεα!![]()
Αναφερομουν στο "μια και καλη"!!!

Αλλά για πιο μόνιμα... κατ' αρχήν δε θέλω να ζήσω Αθήνα. Κουράστηκα, με μαγεύει αυτή η πόλη, αλλά και με πνίγει...
Ναι, αν ο αμόρε μας θέλει να έρθει κάποια στιγμή, έχει καλώς. Πόσο εύκολο θα είναι όμως; Έχουν κι αυτοί οικογένεια, έχουν μάθει σε κάποια επίπεδα ζωής... και θα βρουν δουλειά άξια των σπουδών τους στην Ελλάδα;;;
io-io
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Το επιχείρημα που στηρίζει την τελευταία φράση δεν το είδα.
Όσο για το νορμάλ που λες στην πρώτη σειρά, αγαπητή Μάνια ΕΛΕΟΣ.
Να ζήσουν όσοι δεν είναι νορμάλ, η «κανονικότητα» μας έχει φάει σε αυτή τη χώρα.
Με συγχωρείς, δεν είπα επιχειρήματα, οκ θα πώ αυτά που νοιώθω ΕΓΩ για την Ελλάδα..
1)εχει νορμάλ καιρό χωρίς έλεος το καλοκαίρι ζεστενόμαστε και τον χειμώνα κρυώνουμε, μου αρέσει πολλύ αυτό σε σχέση με άλλες χώρες
2) μεγάλη ιστορία, μουσεία και πολιτισμός παλιός που δύσκολα βρήσκεις, εσύ μπορεί να μην το βλέπεις αλλα καμαρώνω για την ιστορία μας.
3) απλοι άνθρωποι παντού, που μηλάνε φωναχτά και μπορείς να σταθείς σε μεγάλη ανάγκη, παντού υπάρχει κάποιος ακόμα και άγνωστος για να σου μιλήσει
4)Καθαρές θάλασσες, τέλεια μέροι για διακοπές χειμώνα- καλοκαίρι.
5)άνθρωποι που πολέμησαν για τις δικές μας ελευθερίες και πολέμησαν παλικάρια για αυτήν την χώρα
6) Ζωή που μπορείς να φάς να καπνίσεις να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά, σε σχέση με άλλες χώρες που τους έχουν καταπιεσμένους και ξεδείνουν εδώ
7)Ακόμα και εγώ να μήν είμαι, κάτι ξέρουν τόσοι ξένοι που αγοράζουν σπίτια σε νησιά και γενικά στην Ελλάδα
Οσο για τους πολιτικούς εμείς φταιμε όχι εκείνοι που έγιναν ότι είναι, ψηφήζουμε βάση μέσου που θα μας στρωσει δουλειά και όχι βάση πραγματικής ανάγκης της χώρας.
Οσο για τα κακά της είναι λιγότερα απο ότι νομίζουμε, δεν λέω όχι έχουμε τα κακά μας, αλλα ο Ελληνας είναι καλός τελικά, απλά εμείς βλέπουμε με λάθος μεριά, που αλλου θα βρούμε ταβερνάκια, ούζο και μεζέ, ρεμαλέυοντας, κάτσε σε ένα ταβερνάκι, παρηγγειλε ούζο και μεζέ, μυρησε τις μυρωδιές της θάλασσας ή του βουνού και θα καταλάβεις τι ενωω, πράγματα που δεν έχει κανένας πάνω σε αυτή την γή.
Η Ελλάδα είναι σαν τις σχέσεις, τις αγαπάμε για τα καλά του και προσπαθούμε να διωρθωσουμε τα κακά, άν δεν μπορούμε απλά αγαπάμε με τα ελατώματα του άλλου.
Γνώμη μου, και αυτό δεν αλλάζει για τίποτε στον κόσμο, την αγαπώ την ρουφιάνα κιάς είναι ανάποδη, έχει τις ευωδιές, τους ανθρώπους της και την ζωή της, απλά λίγη παραπάνω αγάπη μπορεί να την κάνη πρώτη ΄στις καρδιές μας

amorphies
Νεοφερμένο μέλος

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

και πιό συγκεκριμένα στο ομορφόερο μέρος της,
τη Ρόδο !!!

Fanh
Νεοφερμένο μέλος

Και να απαντησω δεν γυρναω με καμια παναγια παλι βελγιο... Ελλαδα και παλι Ελλαδα...
(Συγνωμη για τα λαθη)
esperanza
Νεοφερμένο μέλος

Κι εγώ έχω εφτά χρόνια που γύρισα στην Ελλάδα από Γερμανία. Δε γεννήθηκα βέβαια εκεί κι έτσι μου ήταν αρκετα δύσκολο για να προσαρμοστώ. Τώρα όμως μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα έρχονται στιγμές που πάω να το μετανιώσω. Γιατί εδώ που τα λέμε η γενίκή κατάσταση που επικρατει σάυτη τη χώρα δεν είναι και ότι καλύτερο. Εχεις δίκιο ότι ο ΄Ελληνας τα θέλει όλα έύκολα και έτοιμα γι΄αυτό βέβαια έχει και τη φήμη του καλοπερασάκια αλλά μήπως τις περισσότερες φορές το παρακάνει? Αν η Γερμανία πάντως είχε το κλίμα της Ελλάδας ισως να μην ήθελα να φύγω ποτέ από εκεί.Λοιπον να σας πω και εγω την γνωμη μου, εχω γεννηθει απο γονεις ελληνες στο βελγιο οπου και μεγαλοσα και τελειωσα το λυκειο... λατρευα ομως την ελλαδα και ηθελα να γυρισω εδω... ομως αυτο το ονειρο εχουν πολλη ελληνες που ζουν εξω αλα ολο το καθυστερουν.. τεσπα... να μην πολληλογο..ειμαι τωρα 4 χρονια στην ελλαδα, σπουδαζω εδω.. Και ναι ειναι τεραστια διαφορα με την ζωη στο βελγιο αλα δεν το εχω μετανιωσει !!! μ'αρεσει αυτη η τρελλα που εχει η ελλαδα... Ναι ειναι ενα μπαχαλο αλα πιστευω ο'τι ειναι και στους ανθρωπους. Ο ελληνας εχει μαθει να τα εχει ολα ευκολα και ετοιμα... η ζωη ομως δεν ειναι ετσι...
Και να απαντησω δεν γυρναω με καμια παναγια παλι βελγιο... Ελλαδα και παλι Ελλαδα...
(Συγνωμη για τα λαθη)
Guest 990498
Επισκέπτης

Fanh
Νεοφερμένο μέλος

η ελληνες ειναι επαναστατες!
Aπό πότε?
Ε όχι και επαναστάτες.
Οι έλληνες σαν πλειοψηφία, είναι κοιμισμένοι και βολεμένοι μέχρι αηδίας.

esperanza
Νεοφερμένο μέλος

LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Libertus
- Joji
- Jim175
- jj!
- Luludaki
- Scandal
- American Economist
- charmander
- physicscrazy
- taketrance
- despoina13
- Kate1914
- Reader
- touvlo
- GeorgePap2003
- vasilis123321
- rafaela11
- Wonderkid
- Angelica Vzl
- camil
- fmarulezkd
- Unboxholics
- giannhs2001
- polymniaa
- o venizelikos
- phleidhs
- Ilma
- johnsala
- iew
- Iri2001
- ROM32
- Paragontas7000
- Memetchi
- BatGuin
- thenutritionist
- Μήτσος10
- back2967
- marww
- Maria23667
- melina_51
- Antonia Alexandra
- Esperos1
- Ariana2018
- kordella
- suaimhneas
- Fernando_A
- SIAmia
- Φινεύς
- xristarac
- Hased Babis
- V@Per
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.