Το επιχείρημα που στηρίζει την τελευταία φράση δεν το είδα.
Όσο για το νορμάλ που λες στην πρώτη σειρά, αγαπητή Μάνια ΕΛΕΟΣ.
Να ζήσουν όσοι δεν είναι νορμάλ, η «κανονικότητα» μας έχει φάει σε αυτή τη χώρα.
Με συγχωρείς, δεν είπα επιχειρήματα, οκ θα πώ αυτά που νοιώθω ΕΓΩ για την Ελλάδα..
1)εχει νορμάλ καιρό χωρίς έλεος το καλοκαίρι ζεστενόμαστε και τον χειμώνα κρυώνουμε, μου αρέσει πολλύ αυτό σε σχέση με άλλες χώρες
2) μεγάλη ιστορία, μουσεία και πολιτισμός παλιός που δύσκολα βρήσκεις, εσύ μπορεί να μην το βλέπεις αλλα καμαρώνω για την ιστορία μας.
3) απλοι άνθρωποι παντού, που μηλάνε φωναχτά και μπορείς να σταθείς σε μεγάλη ανάγκη, παντού υπάρχει κάποιος ακόμα και άγνωστος για να σου μιλήσει
4)Καθαρές θάλασσες, τέλεια μέροι για διακοπές χειμώνα- καλοκαίρι.
5)άνθρωποι που πολέμησαν για τις δικές μας ελευθερίες και πολέμησαν παλικάρια για αυτήν την χώρα
6) Ζωή που μπορείς να φάς να καπνίσεις να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά, σε σχέση με άλλες χώρες που τους έχουν καταπιεσμένους και ξεδείνουν εδώ
7)Ακόμα και εγώ να μήν είμαι, κάτι ξέρουν τόσοι ξένοι που αγοράζουν σπίτια σε νησιά και γενικά στην Ελλάδα
Οσο για τους πολιτικούς εμείς φταιμε όχι εκείνοι που έγιναν ότι είναι, ψηφήζουμε βάση μέσου που θα μας στρωσει δουλειά και όχι βάση πραγματικής ανάγκης της χώρας.
Οσο για τα κακά της είναι λιγότερα απο ότι νομίζουμε, δεν λέω όχι έχουμε τα κακά μας, αλλα ο Ελληνας είναι καλός τελικά, απλά εμείς βλέπουμε με λάθος μεριά, που αλλου θα βρούμε ταβερνάκια, ούζο και μεζέ, ρεμαλέυοντας, κάτσε σε ένα ταβερνάκι, παρηγγειλε ούζο και μεζέ, μυρησε τις μυρωδιές της θάλασσας ή του βουνού και θα καταλάβεις τι ενωω, πράγματα που δεν έχει κανένας πάνω σε αυτή την γή.
Η Ελλάδα είναι σαν τις σχέσεις, τις αγαπάμε για τα καλά του και προσπαθούμε να διωρθωσουμε τα κακά, άν δεν μπορούμε απλά αγαπάμε με τα ελατώματα του άλλου.
Γνώμη μου, και αυτό δεν αλλάζει για τίποτε στον κόσμο, την αγαπώ την ρουφιάνα κιάς είναι ανάποδη, έχει τις ευωδιές, τους ανθρώπους της και την ζωή της, απλά λίγη παραπάνω αγάπη μπορεί να την κάνη πρώτη ΄στις καρδιές μας