dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

αλήθεια έχεις φίλους εκεί? δες κατά κεφαλήν εισόδημα να φρικάρεις. τόσα δεν δίνει ούτε ο μέσος Έλληνας για τα clubάκια του...Έχω δύο πολύ καλούς φίλους που μένουν εκεί και δεν θα στο συνιστούσα...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

αλήθεια έχεις φίλους εκεί? δες κατά κεφαλήν εισόδημα να φρικάρεις. τόσα δεν δίνει ούτε ο μέσος Έλληνας για τα clubάκια του...![]()
Μένουν εκεί πολλά χρόνια, η φίλη μου σκέψου είναι 26 και γεννήθηκε εκεί...Είναι αδερφικοί μου φίλοι (είναι αδέρφια) και μου τα έχουν περιγράψει όλα με λεπτομέρειες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

καλά το εισόδημα τους είναι τραγικό, και ο μέσος όρος ζωής. Εδώ τόσος κόσμος ζει τόσο φτωχά, γιατί είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε αυτές τις χώρες, και εδώ στην Ελλάδα κάνουμε φασαρία στους γονείς μας γιατί θέλουμε 60 ευρώ allstars. Πάλι καλά που ήρθαν Ελλάδα και έχουν μια υπέροχη φίλη...Μένουν εκεί πολλά χρόνια, η φίλη μου σκέψου είναι 26 και γεννήθηκε εκεί...Είναι αδερφικοί μου φίλοι (είναι αδέρφια) και μου τα έχουν περιγράψει όλα με λεπτομέρειες...
mar0ulihp
Νεοφερμένο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

καλά το εισόδημα τους είναι τραγικό, και ο μέσος όρος ζωής. Εδώ τόσος κόσμος ζει τόσο φτωχά, γιατί είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε αυτές τις χώρες, και εδώ στην Ελλάδα κάνουμε φασαρία στους γονείς μας γιατί θέλουμε 60 ευρώ allstars. Πάλι καλά που ήρθαν Ελλάδα και έχουν μια υπέροχη φίλη...
χαχαχαχα!!Ευχαριστώ!!

Οι συγκεκριμένοι έχουν πολύ καλό βιωτικό επίπεδο και η ελληνική κοινότητα κάτω είναι πολύ μεγάλη. Αλλά σκέψου ότι η φίλη μου κυκλοφορεί μαζί με έναν ντόπιο, όχι για σωματοφύλακα αλλά αν της την πέσουν να την κλέψουν, αυτή τρέχει και εκείνος πρέπει να τα βγάλει πέρα...Αυτή είναι η δουλειά του δηλαδή...Επίσης κυκλοφορεί με δαχτυλίδι σαν βέρα, γιατί αν καταλάβουν ότι είναι ανύπαντρη, παίζει να την κλέψουν και να την πουλήσουν...
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

ωωω τι λες τώρα?χαχαχαχα!!Ευχαριστώ!!
Οι συγκεκριμένοι έχουν πολύ καλό βιωτικό επίπεδο και η ελληνική κοινότητα κάτω είναι πολύ μεγάλη. Αλλά σκέψου ότι η φίλη μου κυκλοφορεί μαζί με έναν ντόπιο, όχι για σωματοφύλακα αλλά αν της την πέσουν να την κλέψουν, αυτή τρέχει και εκείνος πρέπει να τα βγάλει πέρα...Αυτή είναι η δουλειά του δηλαδή...Επίσης κυκλοφορεί με δαχτυλίδι σαν βέρα, γιατί αν καταλάβουν ότι είναι ανύπαντρη, παίζει να την κλέψουν και να την πουλήσουν...

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

ωωω τι λες τώρα?Αυτά γίνονται εκεί φαντάζομαι. Και εσύ πως είχε την ευκαιρία να τους γνωρίσεις? Έχεις πάει εκεί ή μέσω της Ελληνικής Κοινότητας? Γιατί το ενδεχόμενο να ήρθαν Ελλάδα και να ξανά γύρισαν πίσω μου φαίνεται απίθανο...
Είμαστε από το ίδιο χωριό, οπότε τους βλέπω κάθε καλοκαίρι. Έχουν και σπίτι εδώ φυσικά, έρχονται πολύ συχνά αλλά η δουλειά του πατέρα τους είναι στο Κονγκό.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

alexacker
Νεοφερμένο μέλος

Αν είχαμε και μια Ελλάδα με δυτικότερη νοοτροπία σε μερικούς τομείς, τότε και εδώ, αλλά έτσι όπως έχουν τώρα τα πράγματα, σορυ δεν θα πάρω.
Mercury
Επιφανές μέλος

Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος

angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

KatM
Νεοφερμένο μέλος

AnnieShaki
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Alexandra8
Νεοφερμένο μέλος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Φινλανδία και -15 maximum κάθε Ιανουάριο στο Ελσίνκι

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

eVie13
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Fernando_A
- Maria23667
- phleidhs
- Wonderkid
- American Economist
- Xaris2000
- Esperos1
- johnsala
- charmander
- Δροσουλίτης
- tsiobieman
- taketrance
- aggorf
- Joji
- fmarulezkd
- KTr!
- Abiogenesis
- giannhs2001
- A350
- Κλημεντίνη
- Memetchi
- jj!
- exotic xo
- camil
- Meow
- Scandal
- P.Dam.
- Unboxholics
- User2350
- Paragontas7000
- Jack of Spades
- Alessandra Eliza
- Shadowban
- GeorgePap2003
- Antonia Alexandra
- Maria_Xagorari
- Athens2002
- Jim175
- Γιώτα Γιαννακού
- Arianara S3
- AggelikiGr
- Valous
- touvlo
- marww
- ggl
- Maynard
- alexd99
- eukleidhs1821
- Ryuzaki
- Libertus
- ]ifrit[
- Viedo
- tslef8
- azula
- Mt73
- Μαυρίκιος
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Ariana2018
- ag97
- Εχέμυθη
- hirasawayui
- jims
- Nina-nana
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.