juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:55 Ο juste un instant: #981 15-09-23 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που λατρεύει την βροχή, το κρύο και τον αέρα. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι αρκεί να μην είναι συνεχόμενα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.513 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:02 Η Aura έγραψε: #982 16-09-23 00:02 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραία είναι αρκεί να μην είναι συνεχόμενα. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι άμα είσαι σπίτι σου . Άμα βγαίνεις έξω μες στο κρύο και τη βροχή ή μες στη ζέστη δεν είναι και ότι καλύτερο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.668 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Υδροχόος έγραψε: #983 16-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Καλά αντικειμενικά μετά απο καιρό χειμώνα και νύχτα θα ήθελες σίγουρα λίγο καλοκαίρι . Η μονοτονία δεν κάνει καλό σε τίποτα και η αλλαγή παραστάσεων είναι απαραίτητη . Η κάθε εποχή έχει την δική της μαγεία . Είναι θέμα γούστου μετά τι προτιμάει ο καθένας ανάλογα τα traits του χαρακτήρα του . Λόγου χάρη εγώ και η Himela είμαστε πιο εσωστρεφείς άνθρωποι οπότε βρίσκουμε τις χειμωνιάτικες νύχτες πιο ωραίες . Το καλοκαίρι απο την άλλη έχει μια τρελή βαβούρα . Εαν είσαι πιο εξωστρεφής και σου αρέσει αυτή η βαβούρα , αυτή η κίνηση του κόσμου , τότε προφανώς θα είναι η αγαπημένη σου εποχή . Ενώ τον χειμώνα που δεν κυκλοφορεί ψυχή θα νιώθεις πιο καταθλιπτικά . Click για ανάπτυξη... Αν και θα μας...διακτινίσουν (μπήκαμε στα καιρικά φανόμενα και ξεφύγαμε...), να πω ότι συμφωνώ. Σαφώς είναι και θέμα γούστου, δεν το συζητάμε. Αν με ρωτάς, μου αρέσει ο χειμώνας. Αυτή η "γλυκιά" μελαγχολία που βγάζει. Η μέρα που μικραίνει, η βροχή, το μουντό τοπίο. Όλα αυτά τα ωραία...Αλλά σαν το χορτάσω, όλο αυτό, περιμένω τη μέρα να μεγαλώσει, τις βροχές να σταματήσουν και τον ήλιο να λάμψει. Κάπως έτσι τα έμαθα, κάπως έτσι τα έχω συνηθίσει... Μου αρέσει και το ένα και το άλλο. Όχι μόνο το ένα ή μόνο το άλλο. Μα ο συνδυασμός και των δυο... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:32 Η Himela έγραψε: #984 16-09-23 08:32 Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:52 Ο Esperos1 έγραψε: #985 16-09-23 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που λατρεύει την βροχή, το κρύο και τον αέρα. Click για ανάπτυξη... Άμα είσαι στο τζάκι, έχεις ξύλα φωτιά και κάνα κοψίδι, και τα βλέπεις απ το στεγανοποιημένο παράθυρο βροχές χιόνια αστραποβρόντια, και μένα μ'αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κάνω για να χαζέψω τις όμορφες πωλήτριες, πάω ρωτάω τιμές παρατηρώ τις βιτρίνες , ναι, ωραία είναι Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:46 Ο Guest 743029: #986 17-09-23 11:46 Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:49 Ο juste un instant: #987 17-09-23 11:49 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής Click για ανάπτυξη... Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:52 Ο Guest 743029: #988 17-09-23 11:52 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Click για ανάπτυξη... Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:53 Ο juste un instant: #989 17-09-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) Click για ανάπτυξη... Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Guest 743029: #990 17-09-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που λατρεύει την βροχή, το κρύο και τον αέρα. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι αρκεί να μην είναι συνεχόμενα.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.513 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:02 Η Aura έγραψε: #982 16-09-23 00:02 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραία είναι αρκεί να μην είναι συνεχόμενα. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι άμα είσαι σπίτι σου . Άμα βγαίνεις έξω μες στο κρύο και τη βροχή ή μες στη ζέστη δεν είναι και ότι καλύτερο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.668 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Υδροχόος έγραψε: #983 16-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Καλά αντικειμενικά μετά απο καιρό χειμώνα και νύχτα θα ήθελες σίγουρα λίγο καλοκαίρι . Η μονοτονία δεν κάνει καλό σε τίποτα και η αλλαγή παραστάσεων είναι απαραίτητη . Η κάθε εποχή έχει την δική της μαγεία . Είναι θέμα γούστου μετά τι προτιμάει ο καθένας ανάλογα τα traits του χαρακτήρα του . Λόγου χάρη εγώ και η Himela είμαστε πιο εσωστρεφείς άνθρωποι οπότε βρίσκουμε τις χειμωνιάτικες νύχτες πιο ωραίες . Το καλοκαίρι απο την άλλη έχει μια τρελή βαβούρα . Εαν είσαι πιο εξωστρεφής και σου αρέσει αυτή η βαβούρα , αυτή η κίνηση του κόσμου , τότε προφανώς θα είναι η αγαπημένη σου εποχή . Ενώ τον χειμώνα που δεν κυκλοφορεί ψυχή θα νιώθεις πιο καταθλιπτικά . Click για ανάπτυξη... Αν και θα μας...διακτινίσουν (μπήκαμε στα καιρικά φανόμενα και ξεφύγαμε...), να πω ότι συμφωνώ. Σαφώς είναι και θέμα γούστου, δεν το συζητάμε. Αν με ρωτάς, μου αρέσει ο χειμώνας. Αυτή η "γλυκιά" μελαγχολία που βγάζει. Η μέρα που μικραίνει, η βροχή, το μουντό τοπίο. Όλα αυτά τα ωραία...Αλλά σαν το χορτάσω, όλο αυτό, περιμένω τη μέρα να μεγαλώσει, τις βροχές να σταματήσουν και τον ήλιο να λάμψει. Κάπως έτσι τα έμαθα, κάπως έτσι τα έχω συνηθίσει... Μου αρέσει και το ένα και το άλλο. Όχι μόνο το ένα ή μόνο το άλλο. Μα ο συνδυασμός και των δυο... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:32 Η Himela έγραψε: #984 16-09-23 08:32 Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:52 Ο Esperos1 έγραψε: #985 16-09-23 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που λατρεύει την βροχή, το κρύο και τον αέρα. Click για ανάπτυξη... Άμα είσαι στο τζάκι, έχεις ξύλα φωτιά και κάνα κοψίδι, και τα βλέπεις απ το στεγανοποιημένο παράθυρο βροχές χιόνια αστραποβρόντια, και μένα μ'αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κάνω για να χαζέψω τις όμορφες πωλήτριες, πάω ρωτάω τιμές παρατηρώ τις βιτρίνες , ναι, ωραία είναι Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:46 Ο Guest 743029: #986 17-09-23 11:46 Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:49 Ο juste un instant: #987 17-09-23 11:49 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής Click για ανάπτυξη... Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:52 Ο Guest 743029: #988 17-09-23 11:52 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Click για ανάπτυξη... Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:53 Ο juste un instant: #989 17-09-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) Click για ανάπτυξη... Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Guest 743029: #990 17-09-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραία είναι αρκεί να μην είναι συνεχόμενα. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι άμα είσαι σπίτι σου . Άμα βγαίνεις έξω μες στο κρύο και τη βροχή ή μες στη ζέστη δεν είναι και ότι καλύτερο.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.668 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Υδροχόος έγραψε: #983 16-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Καλά αντικειμενικά μετά απο καιρό χειμώνα και νύχτα θα ήθελες σίγουρα λίγο καλοκαίρι . Η μονοτονία δεν κάνει καλό σε τίποτα και η αλλαγή παραστάσεων είναι απαραίτητη . Η κάθε εποχή έχει την δική της μαγεία . Είναι θέμα γούστου μετά τι προτιμάει ο καθένας ανάλογα τα traits του χαρακτήρα του . Λόγου χάρη εγώ και η Himela είμαστε πιο εσωστρεφείς άνθρωποι οπότε βρίσκουμε τις χειμωνιάτικες νύχτες πιο ωραίες . Το καλοκαίρι απο την άλλη έχει μια τρελή βαβούρα . Εαν είσαι πιο εξωστρεφής και σου αρέσει αυτή η βαβούρα , αυτή η κίνηση του κόσμου , τότε προφανώς θα είναι η αγαπημένη σου εποχή . Ενώ τον χειμώνα που δεν κυκλοφορεί ψυχή θα νιώθεις πιο καταθλιπτικά . Click για ανάπτυξη... Αν και θα μας...διακτινίσουν (μπήκαμε στα καιρικά φανόμενα και ξεφύγαμε...), να πω ότι συμφωνώ. Σαφώς είναι και θέμα γούστου, δεν το συζητάμε. Αν με ρωτάς, μου αρέσει ο χειμώνας. Αυτή η "γλυκιά" μελαγχολία που βγάζει. Η μέρα που μικραίνει, η βροχή, το μουντό τοπίο. Όλα αυτά τα ωραία...Αλλά σαν το χορτάσω, όλο αυτό, περιμένω τη μέρα να μεγαλώσει, τις βροχές να σταματήσουν και τον ήλιο να λάμψει. Κάπως έτσι τα έμαθα, κάπως έτσι τα έχω συνηθίσει... Μου αρέσει και το ένα και το άλλο. Όχι μόνο το ένα ή μόνο το άλλο. Μα ο συνδυασμός και των δυο... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:32 Η Himela έγραψε: #984 16-09-23 08:32 Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:52 Ο Esperos1 έγραψε: #985 16-09-23 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που λατρεύει την βροχή, το κρύο και τον αέρα. Click για ανάπτυξη... Άμα είσαι στο τζάκι, έχεις ξύλα φωτιά και κάνα κοψίδι, και τα βλέπεις απ το στεγανοποιημένο παράθυρο βροχές χιόνια αστραποβρόντια, και μένα μ'αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κάνω για να χαζέψω τις όμορφες πωλήτριες, πάω ρωτάω τιμές παρατηρώ τις βιτρίνες , ναι, ωραία είναι Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:46 Ο Guest 743029: #986 17-09-23 11:46 Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:49 Ο juste un instant: #987 17-09-23 11:49 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής Click για ανάπτυξη... Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:52 Ο Guest 743029: #988 17-09-23 11:52 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Click για ανάπτυξη... Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:53 Ο juste un instant: #989 17-09-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) Click για ανάπτυξη... Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Guest 743029: #990 17-09-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Καλά αντικειμενικά μετά απο καιρό χειμώνα και νύχτα θα ήθελες σίγουρα λίγο καλοκαίρι . Η μονοτονία δεν κάνει καλό σε τίποτα και η αλλαγή παραστάσεων είναι απαραίτητη . Η κάθε εποχή έχει την δική της μαγεία . Είναι θέμα γούστου μετά τι προτιμάει ο καθένας ανάλογα τα traits του χαρακτήρα του . Λόγου χάρη εγώ και η Himela είμαστε πιο εσωστρεφείς άνθρωποι οπότε βρίσκουμε τις χειμωνιάτικες νύχτες πιο ωραίες . Το καλοκαίρι απο την άλλη έχει μια τρελή βαβούρα . Εαν είσαι πιο εξωστρεφής και σου αρέσει αυτή η βαβούρα , αυτή η κίνηση του κόσμου , τότε προφανώς θα είναι η αγαπημένη σου εποχή . Ενώ τον χειμώνα που δεν κυκλοφορεί ψυχή θα νιώθεις πιο καταθλιπτικά . Click για ανάπτυξη... Αν και θα μας...διακτινίσουν (μπήκαμε στα καιρικά φανόμενα και ξεφύγαμε...), να πω ότι συμφωνώ. Σαφώς είναι και θέμα γούστου, δεν το συζητάμε. Αν με ρωτάς, μου αρέσει ο χειμώνας. Αυτή η "γλυκιά" μελαγχολία που βγάζει. Η μέρα που μικραίνει, η βροχή, το μουντό τοπίο. Όλα αυτά τα ωραία...Αλλά σαν το χορτάσω, όλο αυτό, περιμένω τη μέρα να μεγαλώσει, τις βροχές να σταματήσουν και τον ήλιο να λάμψει. Κάπως έτσι τα έμαθα, κάπως έτσι τα έχω συνηθίσει... Μου αρέσει και το ένα και το άλλο. Όχι μόνο το ένα ή μόνο το άλλο. Μα ο συνδυασμός και των δυο...
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:32 Η Himela έγραψε: #984 16-09-23 08:32 Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:52 Ο Esperos1 έγραψε: #985 16-09-23 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που λατρεύει την βροχή, το κρύο και τον αέρα. Click για ανάπτυξη... Άμα είσαι στο τζάκι, έχεις ξύλα φωτιά και κάνα κοψίδι, και τα βλέπεις απ το στεγανοποιημένο παράθυρο βροχές χιόνια αστραποβρόντια, και μένα μ'αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κάνω για να χαζέψω τις όμορφες πωλήτριες, πάω ρωτάω τιμές παρατηρώ τις βιτρίνες , ναι, ωραία είναι Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:46 Ο Guest 743029: #986 17-09-23 11:46 Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:49 Ο juste un instant: #987 17-09-23 11:49 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής Click για ανάπτυξη... Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:52 Ο Guest 743029: #988 17-09-23 11:52 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Click για ανάπτυξη... Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:53 Ο juste un instant: #989 17-09-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) Click για ανάπτυξη... Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Guest 743029: #990 17-09-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα.
Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:52 Ο Esperos1 έγραψε: #985 16-09-23 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που λατρεύει την βροχή, το κρύο και τον αέρα. Click για ανάπτυξη... Άμα είσαι στο τζάκι, έχεις ξύλα φωτιά και κάνα κοψίδι, και τα βλέπεις απ το στεγανοποιημένο παράθυρο βροχές χιόνια αστραποβρόντια, και μένα μ'αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κάνω για να χαζέψω τις όμορφες πωλήτριες, πάω ρωτάω τιμές παρατηρώ τις βιτρίνες , ναι, ωραία είναι Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:46 Ο Guest 743029: #986 17-09-23 11:46 Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:49 Ο juste un instant: #987 17-09-23 11:49 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής Click για ανάπτυξη... Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:52 Ο Guest 743029: #988 17-09-23 11:52 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Click για ανάπτυξη... Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:53 Ο juste un instant: #989 17-09-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) Click για ανάπτυξη... Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Guest 743029: #990 17-09-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που λατρεύει την βροχή, το κρύο και τον αέρα. Click για ανάπτυξη... Άμα είσαι στο τζάκι, έχεις ξύλα φωτιά και κάνα κοψίδι, και τα βλέπεις απ το στεγανοποιημένο παράθυρο βροχές χιόνια αστραποβρόντια, και μένα μ'αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μου είχε πει μια γνωστή μου που πήγε Σουηδία το Νοέμβριο ότι έμπαιναν μέσα σε καταστήματα για να ζεσταθούν κι έκαναν πως κοιτάνε ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κάνω για να χαζέψω τις όμορφες πωλήτριες, πάω ρωτάω τιμές παρατηρώ τις βιτρίνες , ναι, ωραία είναι
Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:46 Ο Guest 743029: #986 17-09-23 11:46 Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:49 Ο juste un instant: #987 17-09-23 11:49 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής Click για ανάπτυξη... Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:52 Ο Guest 743029: #988 17-09-23 11:52 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Click για ανάπτυξη... Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:53 Ο juste un instant: #989 17-09-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) Click για ανάπτυξη... Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Guest 743029: #990 17-09-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:49 Ο juste un instant: #987 17-09-23 11:49 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής Click για ανάπτυξη... Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:52 Ο Guest 743029: #988 17-09-23 11:52 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Click για ανάπτυξη... Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:53 Ο juste un instant: #989 17-09-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) Click για ανάπτυξη... Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Guest 743029: #990 17-09-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία παιδιά. Φοβερή ποιότητα ζωής Click για ανάπτυξη... Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία.
Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:52 Ο Guest 743029: #988 17-09-23 11:52 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Click για ανάπτυξη... Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:53 Ο juste un instant: #989 17-09-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) Click για ανάπτυξη... Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Guest 743029: #990 17-09-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Φέτος το καλοκαίρι λένε πως ήταν πολύ βροχερό. Ελπίζω να μην είχε πολύ υγρασία. Click για ανάπτυξη... Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit)
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:53 Ο juste un instant: #989 17-09-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) Click για ανάπτυξη... Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Guest 743029: #990 17-09-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ολλανδία και βροχή είναι συνώνυμα στα ταξιδιωτικά λεξιλόγια. Μη βλέπετε μόνο το καιρό. Μιλάμε για μια χώρα όπου ο μισθός που λαμβάνει ένας πολίτης, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένο σε σχέση με άλλα κράτη. Μιλούσα με μια καλή μου φίλη , η οποία μένει στη Γερμανία και τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι όπως ήταν. Το ίδιο και στην Αγγλία ( μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο και το Brexit) Click για ανάπτυξη... Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία.
Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Guest 743029: #990 17-09-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, σε σχέση με την Γερμανία μάλλον θα προτιμούσα την Ολλανδία. Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Είναι όμως μια χώρα για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς? Γιατί εγώ όσα παιδιά συναντούσα στο Εράσμους που ήταν από τη Γαλλία , μου ανέφεραν άλλες χώρες για μελλοντική μετανάστευση.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:57 Ο juste un instant: #991 17-09-23 11:57 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vin23: Κοιτάξτε. Είναι και ο καθένας με το τι θεωρεί ότι η φιλοσοφία της χώρας, ταιριάζει με το χαρακτήρα της προσωπικοτητάς του. Υπάρχει κόσμος που πάει στη Κύπρο, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τόσο καλά ή όχι. Παράδειγμα, η Γαλλία είναι ίσως η καλύτερη χώρα για να είναι κάποιος μισθωτός ( είχα δει ένα βιντεάκι σχετικό στο τικ τοκ). Click για ανάπτυξη... Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους
Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 743029: #992 17-09-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά, την Γαλλία εγώ θα την προτιμούσα για ένα σωρό άλλους λόγους. Τώρα μάλλον προτιμώ το Βέλγιο γιατί είναι τρομερά πυκνοκατοικημένο και μ' αρέσει να βλέπω κόσμο στους δρόμους Click για ανάπτυξη... Ναι είναι και αυτό ένα κριτήριο. Μετά πάμε στο κριτήριο, που αφορά το επαγγελμά μας. Αν αυτό που κάνουμε, είναι αρκετά καλό στη χώρα που θέλουμε να πάμε. Εγώ πάντως τη Γαλλία δεν θα μπορούσα να τη προτιμήσω. Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:02 Ο juste un instant: #993 17-09-23 12:02 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vin23: Ειδικά ο Γαλλικός κινηματογράφος με μπερδεύει πάντοτε Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Αν ζήσεις λίγο στην Γαλλία, θα τον καταλαβαίνεις άνετα.
Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:03 Ο Guest 743029: #994 17-09-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν ξέρεις γαλλικά Click για ανάπτυξη... α ούτε καν. Είμαι Γερμανόφωνος. Σκέψου περνάω έξω από ένα Γαλλικό Ινστιτούτο αρκετά συχνά, με κοιτάει η κοπέλα που το έχει και τις μιλάω Γερμανικά. Αμα δεν σε θέλει παιδί μου...
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.505 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 07:36 Η glayki έγραψε: #995 19-09-23 07:36 Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε μια από τις ακόλουθες... Θα διάλεγα το νουμερο 2.7.10 Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο και η θέση της Ελλάδας | Moneyreview.gr Ο δείκτης διαπίστωσε ότι ο κόσμος είναι λίγο λιγότερο ασφαλής από πέρυσι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Επτά από τις 10 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 131η θέση. www.moneyreview.gr
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Ο American Economist: #996 19-09-23 08:59 Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:36 Ο juste un instant: #997 19-09-23 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα έλεγα Βρετανία, Ελβετία και ΗΠΑ όμως μόνο σε περίπτωση που είχα καλή δουλειά ώστε να μπορώ να μένω σε ασφαλής περιοχή. Click για ανάπτυξη... Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης.
Guest 743029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:09 Ο Guest 743029: #998 19-09-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Ilma Fernando_A Maria23667 phleidhs Wonderkid American Economist Xaris2000 Esperos1 johnsala charmander Δροσουλίτης tsiobieman taketrance aggorf fmarulezkd KTr! Abiogenesis giannhs2001 A350 Κλημεντίνη Memetchi jj! exotic xo camil Meow Scandal P.Dam. Unboxholics User2350 Paragontas7000 Jack of Spades Alessandra Eliza Shadowban GeorgePap2003 Antonia Alexandra Maria_Xagorari Lathy Γιώτα Γιαννακού Arianara S3 AggelikiGr Valous touvlo marww ggl Maynard alexd99 eukleidhs1821 Ryuzaki Libertus ]ifrit[ Viedo tslef8 azula Mt73 Μαυρίκιος Idontknoww ΘανάσοςG4 Ariana2018 ag97 Εχέμυθη hirasawayui jims Nina-nana Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ωραίες όλες οι χώρες απλά θα προτιμούσα μάλλον από αυτές την Ελβετία γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Click για ανάπτυξη... Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια"
KTr! Νεοφερμένο μέλος Ο KTr! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 14:31 Ο KTr! έγραψε: #999 19-09-23 14:31 Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 53 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για έναν νέο πτυχιούχο, η έξοδος από τη χώρα είναι η μοναδική λύση; (για ποιότητα ζωής, μισθό, αλλαγή περιβάλλοντος κλπ)
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:05 Ο juste un instant: #1.000 19-09-23 16:05 Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree!
Αρχική Δημοσίευση από vin23: Στην Ελβετία πλέον έχουν μείνει με τα περίφημα "σοκολατάκια" Click για ανάπτυξη... Let me disagree!