Guest 874453
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-07-19

21:48
Για ποιο λόγο σε ενοχλεί η επίδειξη πλούτου? Ο άλλος μπορεί να αντλεί ευχαρίστηση από αυτό,να το κάνει ασυνείδητα ή οτιδήποτε. Επηρεάζει εσένα με κάποιο τρόπο?
Με κάλυψαν τα παιδιά πάνω.
Κ εγώ μπορεί να έχω,το νόημα να το διατυμπανίζω που είναι?
Η Ανώτεριλα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

03-07-19

22:24
Μια καλή επένδυση για τα χρήματά σας είναι να τα βάζετε στον τραπεζικό μου λογαριασμό , γιατί είμαι καλό κορίτσι. Ευχαριστώ.
Ειδικα με αυτο το ονομα...επενδυσαρα εισαι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

04-07-19

00:33
Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια.Με κάλυψαν τα παιδιά πάνω.
Κ εγώ μπορεί να έχω,το νόημα να το διατυμπανίζω που είναι?
Η Ανώτεριλα?
Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad.ποτε ειπα για το φωτη
ειπα οτι θελω ενα κινητο που να κανει οσο η μπλουζα του
ποτε του εκανα κουμαντο στο πορτοφολι στο ποστ μου? για μενα μιλουσα
Guest 874453
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-07-19

16:36
Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια.
Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad.
Δε βαριέσαι,εν τέλη ας έχω εγώ το πρόβλημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...