Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2019 στις 21:48 Ο Guest 874453: #21 03-07-19 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Για ποιο λόγο σε ενοχλεί η επίδειξη πλούτου? Ο άλλος μπορεί να αντλεί ευχαρίστηση από αυτό,να το κάνει ασυνείδητα ή οτιδήποτε. Επηρεάζει εσένα με κάποιο τρόπο? Click για ανάπτυξη... Με κάλυψαν τα παιδιά πάνω. Κ εγώ μπορεί να έχω,το νόημα να το διατυμπανίζω που είναι? Η Ανώτεριλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.976 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 22:24 Ο Dreamweaver: #22 03-07-19 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Μια καλή επένδυση για τα χρήματά σας είναι να τα βάζετε στον τραπεζικό μου λογαριασμό , γιατί είμαι καλό κορίτσι. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειδικα με αυτο το ονομα...επενδυσαρα εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2019 στις 00:33 Η meetmeinmontauk: #23 04-07-19 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Με κάλυψαν τα παιδιά πάνω. Κ εγώ μπορεί να έχω,το νόημα να το διατυμπανίζω που είναι? Η Ανώτεριλα? Click για ανάπτυξη... Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: ποτε ειπα για το φωτη ειπα οτι θελω ενα κινητο που να κανει οσο η μπλουζα του ποτε του εκανα κουμαντο στο πορτοφολι στο ποστ μου? για μενα μιλουσα Click για ανάπτυξη... Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουλίου 2019 στις 16:36 Ο Guest 874453: #24 04-07-19 16:36 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια. Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad. Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι,εν τέλη ας έχω εγώ το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching sokliap fmarulezkd charmander Viedo orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Για ποιο λόγο σε ενοχλεί η επίδειξη πλούτου? Ο άλλος μπορεί να αντλεί ευχαρίστηση από αυτό,να το κάνει ασυνείδητα ή οτιδήποτε. Επηρεάζει εσένα με κάποιο τρόπο? Click για ανάπτυξη... Με κάλυψαν τα παιδιά πάνω. Κ εγώ μπορεί να έχω,το νόημα να το διατυμπανίζω που είναι? Η Ανώτεριλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.976 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 22:24 Ο Dreamweaver: #22 03-07-19 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Μια καλή επένδυση για τα χρήματά σας είναι να τα βάζετε στον τραπεζικό μου λογαριασμό , γιατί είμαι καλό κορίτσι. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειδικα με αυτο το ονομα...επενδυσαρα εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2019 στις 00:33 Η meetmeinmontauk: #23 04-07-19 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Με κάλυψαν τα παιδιά πάνω. Κ εγώ μπορεί να έχω,το νόημα να το διατυμπανίζω που είναι? Η Ανώτεριλα? Click για ανάπτυξη... Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: ποτε ειπα για το φωτη ειπα οτι θελω ενα κινητο που να κανει οσο η μπλουζα του ποτε του εκανα κουμαντο στο πορτοφολι στο ποστ μου? για μενα μιλουσα Click για ανάπτυξη... Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουλίου 2019 στις 16:36 Ο Guest 874453: #24 04-07-19 16:36 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια. Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad. Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι,εν τέλη ας έχω εγώ το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching sokliap fmarulezkd charmander Viedo orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Μια καλή επένδυση για τα χρήματά σας είναι να τα βάζετε στον τραπεζικό μου λογαριασμό , γιατί είμαι καλό κορίτσι. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειδικα με αυτο το ονομα...επενδυσαρα εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2019 στις 00:33 Η meetmeinmontauk: #23 04-07-19 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Με κάλυψαν τα παιδιά πάνω. Κ εγώ μπορεί να έχω,το νόημα να το διατυμπανίζω που είναι? Η Ανώτεριλα? Click για ανάπτυξη... Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: ποτε ειπα για το φωτη ειπα οτι θελω ενα κινητο που να κανει οσο η μπλουζα του ποτε του εκανα κουμαντο στο πορτοφολι στο ποστ μου? για μενα μιλουσα Click για ανάπτυξη... Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουλίου 2019 στις 16:36 Ο Guest 874453: #24 04-07-19 16:36 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια. Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad. Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι,εν τέλη ας έχω εγώ το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Με κάλυψαν τα παιδιά πάνω. Κ εγώ μπορεί να έχω,το νόημα να το διατυμπανίζω που είναι? Η Ανώτεριλα? Click για ανάπτυξη... Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: ποτε ειπα για το φωτη ειπα οτι θελω ενα κινητο που να κανει οσο η μπλουζα του ποτε του εκανα κουμαντο στο πορτοφολι στο ποστ μου? για μενα μιλουσα Click για ανάπτυξη... Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουλίου 2019 στις 16:36 Ο Guest 874453: #24 04-07-19 16:36 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια. Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad. Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι,εν τέλη ας έχω εγώ το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Ινκο, φιλικά πάντα, διάβασε αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα (οπότε αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε άλλο θρεντ ή να το βγάλει οφφ, be my guest) αλλά νομίζω θα σου ανοίξει λίγο τα μάτια. Γενικό σχόλιο ήταν αυτό, my bad. Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι,εν τέλη ας έχω εγώ το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.