paskmak
Διάσημο μέλος
 Ο paskmak αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.250 μηνύματα. 

24-04-21

13:53

Πηγαινω πασο . Νταξ οπως ειπε 2 πακετα σε αυτο το διαστημα ειναι μικρο(εκτος και αν ειναι παθητικος καπνιστης) . Αλλα ο ιατρος ας πουμε σε ακτινογραφια θα δει εναν εντελος φυσιολογικότατο πνευμονα?
Ναι
Pepa52
Νεοφερμένο μέλος
 Η Pepa52 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 25 ετών.  Έχει γράψει 5 μηνύματα. 

24-04-21

14:35

ο πνεύμονας ας είναι όπως είναι.Μην δει τίποτα στον θυρεοειδή γιατί κάηκα μετάΠηγαινω πασο . Νταξ οπως ειπε 2 πακετα σε αυτο το διαστημα ειναι μικρο(εκτος και αν ειναι παθητικος καπνιστης) . Αλλα ο ιατρος ας πουμε σε ακτινογραφια θα δει εναν εντελος φυσιολογικότατο πνευμονα?

denmelene12
Νεοφερμένο μέλος
 Η denmelene12 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 25 ετών.  Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 

08-10-22

15:43

Ερώτηση. Κλείνω 14 Σε λίγους μήνες κ έκανα το λάθος να ψιλό ξεκινήσω το κάπνισμα για ένα περίπου μήνα το καλοκαίρι ( Ιούλιο) αλλά είχα ξανά κάνει σταδιακά μερικές φορές αλλά ποτέ δεν ήμουν κανονική « καπνίστρια» κ σε μερικές μέρες έχω θα πάω σε ενδροκρικολογο γιατί έχω κάποιους οζους στον λαιμό μ για να με ξανά τσεκάρει( κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις) θα φανεί κάποια διαφορά ;
								freakgroe21334
Νεοφερμένο μέλος
 Ο freakgroe21334 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 26 ετών.  Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 

07-05-23

01:48

μαγκες γνωριζετε αν θα φανει οτι καπνιζω σε triplex υπερηχογραφημα καρδιας? θα παω σε εναν μηνα ξερετε αν θα δειξει κατι? ειμαι 15 χρονων κ δν θελω να γινει μλκια να το μαθουν οι δικοι μ. Αν ξερει καποιος εστω λιγο ασ μου πει
								Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- kalhkardia
- Wonderkid
- Orefile
- gfcbju
- charmander
- touvlo
- fourkaki
- marww
- abhamit533
- fockos
- freakgroe21334
- Εχέμυθη
- camil