paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.

24-04-21

13:53
Πηγαινω πασο . Νταξ οπως ειπε 2 πακετα σε αυτο το διαστημα ειναι μικρο(εκτος και αν ειναι παθητικος καπνιστης) . Αλλα ο ιατρος ας πουμε σε ακτινογραφια θα δει εναν εντελος φυσιολογικότατο πνευμονα?
Ναι
Pepa52
Νεοφερμένο μέλος
Η Pepa52 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

24-04-21

14:35
ο πνεύμονας ας είναι όπως είναι.Μην δει τίποτα στον θυρεοειδή γιατί κάηκα μετάΠηγαινω πασο . Νταξ οπως ειπε 2 πακετα σε αυτο το διαστημα ειναι μικρο(εκτος και αν ειναι παθητικος καπνιστης) . Αλλα ο ιατρος ας πουμε σε ακτινογραφια θα δει εναν εντελος φυσιολογικότατο πνευμονα?

denmelene12
Νεοφερμένο μέλος
Η denmelene12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

08-10-22

15:43
Ερώτηση. Κλείνω 14 Σε λίγους μήνες κ έκανα το λάθος να ψιλό ξεκινήσω το κάπνισμα για ένα περίπου μήνα το καλοκαίρι ( Ιούλιο) αλλά είχα ξανά κάνει σταδιακά μερικές φορές αλλά ποτέ δεν ήμουν κανονική « καπνίστρια» κ σε μερικές μέρες έχω θα πάω σε ενδροκρικολογο γιατί έχω κάποιους οζους στον λαιμό μ για να με ξανά τσεκάρει( κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις) θα φανεί κάποια διαφορά ;
freakgroe21334
Νεοφερμένο μέλος
Ο freakgroe21334 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

07-05-23

01:48
μαγκες γνωριζετε αν θα φανει οτι καπνιζω σε triplex υπερηχογραφημα καρδιας? θα παω σε εναν μηνα ξερετε αν θα δειξει κατι? ειμαι 15 χρονων κ δν θελω να γινει μλκια να το μαθουν οι δικοι μ. Αν ξερει καποιος εστω λιγο ασ μου πει
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

07-05-23

01:49
δε φαινεταιμαγκες γνωριζετε αν θα φανει οτι καπνιζω σε triplex υπερηχογραφημα καρδιας? θα παω σε εναν μηνα ξερετε αν θα δειξει κατι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Orefile
- gfcbju
- kalhkardia
- charmander
- touvlo
- fourkaki
- marww
- abhamit533
- fockos
- freakgroe21334
- Εχέμυθη
- camil