• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Σε τι εξετάσεις φαίνεται το κάπνισμα;

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,512 μηνύματα.
Πηγαινω πασο . Νταξ οπως ειπε 2 πακετα σε αυτο το διαστημα ειναι μικρο(εκτος και αν ειναι παθητικος καπνιστης :P ) . Αλλα ο ιατρος ας πουμε σε ακτινογραφια θα δει εναν εντελος φυσιολογικότατο πνευμονα?

Ναι
 

Pepa52

Νεοφερμένος

Η Pepa52 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Πηγαινω πασο . Νταξ οπως ειπε 2 πακετα σε αυτο το διαστημα ειναι μικρο(εκτος και αν ειναι παθητικος καπνιστης :P ) . Αλλα ο ιατρος ας πουμε σε ακτινογραφια θα δει εναν εντελος φυσιολογικότατο πνευμονα?
ο πνεύμονας ας είναι όπως είναι.Μην δει τίποτα στον θυρεοειδή γιατί κάηκα μετά 😂
 

denmelene12

Νεοφερμένος

Η denmelene12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ερώτηση. Κλείνω 14 Σε λίγους μήνες κ έκανα το λάθος να ψιλό ξεκινήσω το κάπνισμα για ένα περίπου μήνα το καλοκαίρι ( Ιούλιο) αλλά είχα ξανά κάνει σταδιακά μερικές φορές αλλά ποτέ δεν ήμουν κανονική « καπνίστρια» κ σε μερικές μέρες έχω θα πάω σε ενδροκρικολογο γιατί έχω κάποιους οζους στον λαιμό μ για να με ξανά τσεκάρει( κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις) θα φανεί κάποια διαφορά ;
 

freakgroe21334

Νεοφερμένος

Ο freakgroe21334 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
μαγκες γνωριζετε αν θα φανει οτι καπνιζω σε triplex υπερηχογραφημα καρδιας? θα παω σε εναν μηνα ξερετε αν θα δειξει κατι? ειμαι 15 χρονων κ δν θελω να γινει μλκια να το μαθουν οι δικοι μ. Αν ξερει καποιος εστω λιγο ασ μου πει
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,095 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top