Το χασίς από μόνο του μπορεί να μην σκοτώνει , άλλωστε σαν ύλη είναι από τις καλύτερες και
μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παρα πολλους τομείς όπως ρουχισμό και άλλα
Το χασις ειναι η πιεσμενη σε παστα ριτηνη του φυτου της καναβης, δεν μπορει να χρησημοποιηθει σε ρουχα γιατι ειναι ρετσινι...
Εδώ σε πάνε αυτόφωρο γιατί δεν τους άρεσε η φάτσα σου στα γραμμάρια θα κολλήσουν ?
Παμε παλι: "απομακρυνση απο το μεσο της κατανομης".
Τεσπα, απλα ακουμε σε αυτο το ξερω απο μεσα, για οτιδηποτε λιγοτερο απο 7-8 γραμμαρια δεν σε πανε αυτοφορο γιατι το δικαστικο κοστος δεν δικαιολογει την ποινη, ειναι τοσο απλο, κανενας δικαστης δεν θελει να χανει το χρονο με υποθεσεις που καταληγουν σε 3 μηνες με αναστολη.
Στα 15 του είναι κανείς αρκούντως περίεργος ώστε να προχωρήσει παρακάτω ..
Και αυτο το βασιζεις ακριβως πουθενα...Στοιχεια παρακαλω γιατι συγγνωμη αν δεν δεχομαι την (ειμαι σιγουρος πολυχρονη) εμπειρικη σου αποψη...
Κατηγόρησε κανείς το γαλακτομπούρεκο που μας κάνει τόφαλους ?
Μy point exactly, με τη διαφορα οτι απο την παχυσαρκια ψωφας, απο τη φουντα οχι.
Όμως εξακολουθεί και είναι παράνομο με όλες τις συνέπειες που προανέφερα … Ευχαριστώ !
Παλι δεν καταλαβαινεις...
Οι συνεπειες απο τον ορισμο τους προυποθετουν ΑΙΤΙΟΤΗΤΑ και σου ξαναλεω οτι το χασις δεν ειναι ΑΙΤΙΑ για να περασεις σε αλλα, ειναι ΣΥΜΠΤΟΜΑ. Φορ δι λοβ οφ γκοντ προσπαθησε να καταλαβεις τη διαφορα, ενας πιτσιρικος περιεργος και λιγακι "παραβατικος" (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν θεωρω ουσιαστικα παραβατικη συμπεριφορα το να καπνισεις φουντα/ρουφιξεις κοκα/σουταρεις πρεζα/καταπιεις κουμπια/γλυψεις ασιντ/φυτεψεις μανηταρια αλλα οι νομοθετες την θεωρουν) θα ψαξει για φουντα. Προσεξε αιτιακη σχεση:
"Παραβατικη" περιεργια->αναζητηση φουντας
"Παραβατικη" περιεργια->αυξημενη πιθανοτητα αναζητησης καποιου αλλου
Δεν υπαρχει αιτιακη σχεση του στυλ
"Παραβατικη" περιεργια->αναζητηση φουντας
Αναζητηση φουντα->αυξημενη πιθανοτητα αναζητησης καποιου αλλου
Η κοκαινη για παραδειγμα ΕΧΕΙ τετοια αιτιακη σχεση με την ηρωινη, το αλκοολ και ολα τα κατασταλτικα
ητοι:
"Παραβατικη" περιεργια->αναζητηση κοκαινης->εντονη δυσφορια μετα το περας της χρησης->αυξημενη πιθανοτητα αναζητησης καποιου κατασταλτικου για την ανακουφηση της δυσφοριας->γλειωδης ντιλερ που θα σου σπροξει πρεζα για να σου φυγει η δυσφορια->ηρωινη
γκετιτ?
Ποιντ ιζ δις:
Ο πιτσιρικος καπνισε φουντα, big fucking deal, τωρα ειναι δουλεια του να καταλαβει οτι το να δικαιολογεις την βαρεμαρα και την τεμπελια σου με φουντα ειναι κατι που μπορει να σου καταστρεψει τη ζωη γιατι δεν θα κανεις ποτε τιποτα αλλο. Το ιδιο ισχυει και οταν δικαιολογεις την τεμπελια και τη βαρεμαρα με φαι, η με το να τρεχεις με μηχανακια.
Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να γινεις δημιουργηκος και να μαθαινεις συνεχεια κατι καινουριο ωστε να μην βαριεσαι, και αν μια στο τοσο καπνισεις φουντα γιατι σε χαλαρωνει και χαζογελας με την παρεα σου μεγεια σου με χαρα σου.
Το να λες "μακρυα γιατι θα καταληξεις πρεζακι και στην φυλακα" κανει τον πιτσιρικο να ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ σε εσενα (και τους θεσμους) και αυξανει τον κυνδυνο να καταληξει ετσι.
Πι.ες. Ολα τα υπολοιπα που εγραφες ηταν αποπειρα χιουμορ/ειρωνιας? Αν ναι χαχα καλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skiouros
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καπνίζω 2-3 μήνες από 3-4/μερα τσιγάρα άντε 5 το πολύ θα φάνη τίποτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

[όχι σε γενικές εξετάσεις τουλάχιστον]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

βρε αιντε να πας να διαβασει να ξεστραβωθεις,θελεις και μπαφο τρομαρα σου..χαχα αν ηταν στο χερι μου θα το κανα....!!!!βασικα μην σε νοιαζει ποσο ειμαι και το τι κανω δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος!!!Και ηταν δευτερη φορα που εκανα...τεσπα βοηθεια ξερω πως δινουν σε αυτην τν σελιδα και οχι κραξιμο!!!!αν μπορει καπιος ας μου πει!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Σημείωση συντονιστή:
τα δύο θέματα συγχωνεύτηκαν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Ίσως υπάρχουν παρόμοια θέματα, αλλά θέλω να ρωτήσω, το κάπνισμα σε τι εξετάσεις φαίνεται; Σε θώρακος λογικά σίγουρα... Και σε αίματος έχω ακούσει ότι ανεβαίνει λίγο ο αιματοκρίτης. Το θέμα είναι ότι μια φίλη μου μόλις άρχισε να καπνίζει πριν κανά δυο μέρες έκανε 6-7 τσιγάρα και αναρωτιέται αν φαίνεται.

Ακτινογραφία θώρακα δύσκολα θα φανει στα πρώτα χρόνια πάντως και να υπάρχει βιοψία δεν αποτεεί διαγνωστικός δεικτης.
Sokolatitsa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silverdog
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sokolatitsa
Νεοφερμένο μέλος

silverdog
Δραστήριο μέλος

Sokolatitsa
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

silverdog
Δραστήριο μέλος

Sokolatitsa
Νεοφερμένο μέλος

commando
Νεοφερμένο μέλος

Με την σπιρομετρηση φαινεται αν εχω καπνισει; βεβαια δεν καπνιζω εδω και καιρο και οταν το εκανα, ζητημα να εκανα 4-5 τσιγαρα και οχι καθε μερα, αλλα π.χ μια φορα την εβδομαδα...επισης, εχω να καπνισω 2 εβδομαδες, αρα θα φανει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Orefile
- gfcbju
- kalhkardia
- charmander
- touvlo
- fourkaki
- marww
- abhamit533
- fockos
- freakgroe21334
- Εχέμυθη
- camil
- Abiogenesis
- thenutritionist
- jj!
- Wonderkid
- Joji
- hirasawayui
- Ryuzaki
- Scandal
- Metalhead_4_life
- Sevasti
- denmelene12
- Meow
- ioannam
- barkos
- Red
- Pepa52
- Unboxholics
- malenaaa
- Nickx
- Viedo
- fmarulezkd
- Lilakos
- CiNeFiL
- harry akritas
- Annaa
- Hulk's
- Athina23
- Πεταλουδα
- Great
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.