Noisette
Περιβόητο μέλος

...άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...!![]()
Σε νιώθω! Όλοι λένε πως αδυνατίζουν το καλοκαίρι...αλλά πως είναι δυνατόν; Ποτά δεν πίνουν; Παγωτά δεν τρώνε; Μεζεδάκια δεν τρώνε; Πφφφφ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε νιώθω! Όλοι λένε πως αδυνατίζουν το καλοκαίρι...αλλά πως είναι δυνατόν; Ποτά δεν πίνουν; Παγωτά δεν τρώνε; Μεζεδάκια δεν τρώνε; Πφφφφ...![]()
Το καλοκαίρι τρώμε παγωτά και πίνουμε ποτά, τα Χριστούγεννα πίνουμε ποτά και τρώμε μελομακάρονα, κουραμπιέδες κ.α, το Πάσχα σουβλίζουμε αρνί το οποίο συνοδεύεται με ποτά.. Αν το καλοσκεφτείς, δεν κάνουμε δίαιτα ποτέ..

Εγώ βρίσκομαι στη φάση που έχω συνάψει σχέση με την ιστορία και την απατώ με τα αρχαία και τα λατινικά ουκ ολίγες φορές..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα οσον αφορα την διαιτα ασε το......χαχαχααχαχ κανενας δεν υποκυπτει σε διαιτες....χαχαχα εγω αυτη την εποχη χωρισα με την ιστορια και ατα αλλα αλλα θα εχουμε επανασυνδεση τον σεπτεμβριο!Το καλοκαίρι τρώμε παγωτά και πίνουμε ποτά, τα Χριστούγεννα πίνουμε ποτά και τρώμε μελομακάρονα, κουραμπιέδες κ.α, το Πάσχα σουβλίζουμε αρνί το οποίο συνοδεύεται με ποτά.. Αν το καλοσκεφτείς, δεν κάνουμε δίαιτα ποτέ..
Εγώ βρίσκομαι στη φάση που έχω συνάψει σχέση με την ιστορία και την απατώ με τα αρχαία και τα λατινικά ουκ ολίγες φορές..![]()
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Περασα ενα πολυ ομορφο καλοκαιρι...Δυστυχως ομως χρειαστηκε να αποχαιρετισω ποιος ξερει για ποσο καιρο καποια πολυαγαπημενα μου προσωπα...Δυσκολοι καιροι....Εφυγαν και οι δυο για εξωτερικο..
Επισης πρεπει να αντιμετωπισω και τους δικους μου προσωπικους φοβους και ανησυχιες...
Ξεκιναω την Δευτερα Λυκειου.....Και η ιδεα με εχει αγχωσει...Στοχευω(δυστυχως ή ευτυχως)ψηλα...
Θελει διαβασμα ,προσπαθεια....Πφφφφ..
Ολα μπλεγμενα σε ενα κουβαρι που βρισκεται βιδωμενο μεσα στο μυαλο μου...Και ολα αυτα διανυοντας την εφηβεια...
Δεν πειραζει...Αντεχω ακομα.......
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην ανησυχεις καλη μου ...ολα θα πανε καλα...Σε μια δυσκολη περιοδο θα ελεγα...Πολυ δυσκολη..Ειμαι δεκαεξι λοιπον.Εφηβεια...Εκει που τα νευρα συνδιαζονται με τις πρωτες βραδινες κρεπαλες ,και που τα δακρυα μπλεκονται με το νευρικο γελιο...
Περασα ενα πολυ ομορφο καλοκαιρι...Δυστυχως ομως χρειαστηκε να αποχαιρετισω ποιος ξερει για ποσο καιρο καποια πολυαγαπημενα μου προσωπα...Δυσκολοι καιροι....Εφυγαν και οι δυο για εξωτερικο..
Επισης πρεπει να αντιμετωπισω και τους δικους μου προσωπικους φοβους και ανησυχιες...
Ξεκιναω την Δευτερα Λυκειου.....Και η ιδεα με εχει αγχωσει...Στοχευω(δυστυχως ή ευτυχως)ψηλα...
Θελει διαβασμα ,προσπαθεια....Πφφφφ..
Ολα μπλεγμενα σε ενα κουβαρι που βρισκεται βιδωμενο μεσα στο μυαλο μου...Και ολα αυτα διανυοντας την εφηβεια...
Δεν πειραζει...Αντεχω ακομα.......

Το μονο που να ευχεσαι να εισαι καλα στην υγεια σου ,γερη και δυνατη ,να μην ξεχνας τους στοχους σου και δεν εχεις να φοβηθεις τπτ...
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερωτευμένη,μπερδεμένη...ούτε εγώ ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκομαι...![]()

moxa15
Διάσημο μέλος

θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

καλυτερη ψυχη και σωματι
ναι και εγω αυτο,damn μας εφαγαν οι πανελληνιες(ή εμεις φαγαμε παραπανω σε αυτες...

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Σκατά και απόσκατα, πως το λένε; Με το συμπάθιο κιόλας, ε;
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι και εγω αυτο,damn μας εφαγαν οι πανελληνιες(ή εμεις φαγαμε παραπανω σε αυτες...)
γαμησε τα απο τι πορτα δεν θα μπαινουμε

moxa15
Διάσημο μέλος

γαμησε τα απο τι πορτα δεν θα μπαινουμε![]()

κοιτα,εμενα παντα με ανακουφίζει το γεγονος οτι υπαρχουν και χειροτερα

παντως για εσενα τι να πω;;;

θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Το τι σκ*τα ειναι αυτο το κατι και ποτε σκ*τα θα ερθει το ξερεις και δε το ξερεις...
Σε μια φαση γαμ*&@#$ τα λιγο εως παρα πολυ αλλα οκ, μια χαρα.
Βγαινεις με φιλους, παρεες, βολτες, καφεδες, θαλασσες, ποτα, ξενυχτια, μπας και ξεχαστεις, περνας καλα, ισως και πολυ καλα προσωρινα ΚΙ ΟΜΩΣ θα ερθει αυτη η κ*λο-ωρα που θα πρεπει να μεινεις μονος σου και να βαριεσαι τα παντα, να μελαγχολεις και να σου λειπει κατι...να εχεις ενα βαρος, κατι.
Και το χειροτερο, να μην κανεις τιποτα γι αυτο ενω κατα βαθος ξερεις οτι φταις που εισαι ετσι.
Τι να πει κανεις...

moxa15
Διάσημο μέλος

χεχε σιγα θα τα χασουμε αργα ή γρηγορα,εγω εχω χασει καποια,καλα ειμαι εσυ γινεται τπτ ή μπα;;;ε θα φαω θα φαω και στο τελος θα σκασω![]()
πραγματι ολοι το εχουμε αυτο τι να πω ισως μετα απο το μπιμ των πανελληνιων δεν εχουμε συνηθησει να καθομαστε τοσο.contrast συναισθηματων οσο να 'ναιΣε μια φαση γαμ*&@#$ τα λιγο εως παρα πολυ αλλα οκ, μια χαρα.
Βγαινεις με φιλους, παρεες, βολτες, καφεδες, θαλασσες, ποτα, ξενυχτια, μπας και ξεχαστεις, περνας καλα, ισως και πολυ καλα προσωρινα ΚΙ ΟΜΩΣ θα ερθει αυτη η κ*λο-ωρα που θα πρεπει να μεινεις μονος σου και να βαριεσαι τα παντα, να μελαγχολεις και να σου λειπει κατι...να εχεις ενα βαρος, κατι.
Και το χειροτερο, να μην κανεις τιποτα γι αυτο ενω κατα βαθος ξερεις οτι φταις που εισαι ετσι.
Τι να πει κανεις...![]()

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαλι μαυρο.Αρχική Δημοσίευση από alehunter:πραγματι ολοι το εχουμε αυτο τι να πω ισως μετα απο το μπιμ των πανελληνιων δεν εχουμε συνηθησει να καθομαστε τοσο.contrast συναισθηματων οσο να 'ναι.Γενικα οπως λεει και το κομματι ειμαστε σε φαση ''Μ'αγαπα μα δεν με αισθανεται...''Κυριως παντως αυτο που λες με τις παρεες ισχυει απολυτα....
Αλεξ, εσυ που εισαι και το μουσικο μου ταιρι διαβασε λιγο για να με νιωσεις:
Οτι ειμαι μονος μου και με λιωνει ο πονος μου

Μη με βρισεις απλα λυπησου με... σημερα! Γιατι αυριο θα ξαναγεννηθω απ τις σταχτες μου και δε θα χρειαζομαι τη λυπηση κανενος(μεχρι να πεσει η αξιοπρεπεια μου στα πατωματα ξανα)! Χααα! 8)
moxa15
Διάσημο μέλος

Χαλι μαυρο.
Αλεξ, εσυ που εισαι και το μουσικο μου ταιρι διαβασε λιγο για να με νιωσεις:
Οτι ειμαι μονος μου και με λιωνει ο πονος μου
Μη με βρισεις απλα λυπησου με... σημερα! Γιατι αυριο θα ξαναγεννηθω απ τις σταχτες μου και δε θα χρειαζομαι τη λυπηση κανενος(μεχρι να πεσει η αξιοπρεπεια μου στα πατωματα ξανα)! Χααα! 8)
ωωωωωω μουσικο ταιρι,με συγκινεί το comment...
εγω να σε βρισω;;;;με τετοια ιταλικα τραγουδια που μου πασαρεις;;;(bold καλα μιλαμε για ποιηση

On:ισως παιδια να λειπει love απο την ζωη μας....

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.