mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκατά!
Προσπαθώ να τελειώσω τη σχολή στην ώρα της αλλά δεν με αφήνουν και δεν μπορώ να βρώ και δουλειά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

φιλε δεν γνωριζω την κατασταση σου,εννοω πως νιωθεις αλλα να μην απογοητευεσαι,ολα θα γινουν αρκει να υπαρχει υγεια και θεληση.αν δεν βρεις τωρα δουλεια,μπορει μετα απο ενα χρονικο διαστημα,το ιδιο και με το πτυχιο σου.!το κακο ειναι οτι και εγω αν με το καλο περασω σε καποια σχολη του χρονου,τα ιδια θα σκεφτομαι!Με μια λέξη :
Σκατά!
Προσπαθώ να τελειώσω τη σχολή στην ώρα της αλλά δεν με αφήνουν και δεν μπορώ να βρώ και δουλειά.

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω τι με τρομάζει ακριβώς. Το ότι μπαίνω στο Λύκειο, το ότι δεν θα έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, το ότι θα τρέχω όλη μέρα από ιδιαίτερο σε ιδιαίτερο και μετά θα έχω και το διάβασμα για το σχολείο...όλα μαζί. =\
Μία βαθιά ανάσα για 3 χρόνια.

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Το αγορι μου φευγει απο Αθηνα λογω σπουδων..
Ενας καλος μου φιλος φευγει απο την Ελλαδα...
Η μητερα μου ανοιγει μαγαζι και ειμαστε αρκετα πιεσμενοι οικονομικα.
Εγω δινω proficiency και ειμαι Β' Λυκειου (τα οποια δυο συνεπαγονται σε ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ)
στο μεταξυ αισθανομαι αρκετα "ξενερωμενη" με την παρεα μου γιατι καταλαβαινω οτι ειναι ατομα που δεν μου ταιριαζουνε (εξαιρουνται μοναχα 2-3 ατομα)
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Χμ..σε μία φάση με μπόλικη δόση άγχους.
Δεν ξέρω τι με τρομάζει ακριβώς. Το ότι μπαίνω στο Λύκειο, το ότι δεν θα έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, το ότι θα τρέχω όλη μέρα από ιδιαίτερο σε ιδιαίτερο και μετά θα έχω και το διάβασμα για το σχολείο...όλα μαζί. =\
Μία βαθιά ανάσα για 3 χρόνια.![]()
Αν έχετε εσείς άγχος, τα τριτάκια τι πρέπει να έχουμε;;

Πάντως, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και ειδικά στην πρώτη λυκείου καθώς είναι η τάξη των επαναλήψεων και ειδικά στα αρχαία.. Αν αγχώνεστε από τώρα, στην τρίτη δεν θα'χετε μαλλιά..

Και εγώ αγχωμένος και συνάμα εκνευρισμένος και με όλο αυτό το μπάχαλο που υπάρχει στην εκπαίδευση..
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Κλεοπατρα πιστεψε με εισαι στην καλυτερη ηλικιαΧμ..σε μία φάση με μπόλικη δόση άγχους.
Μία βαθιά ανάσα για 3 χρόνια.![]()

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλο κουραγιο και καλη δυναμη στα παιδια που δινουν Πανελληνιες!
talismans
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι στην φαση εκεινη που γελαω αλλα απο μεσα μου κλαιω,ουρλιαζω.. ειμαι στην φαση που ζω το παρον ελπιζοντας για ενα καλυτερο μελλον.. ειμαι σε φαση που θελω να ξεχασω,να εξαφανισω οτιδηποτε με κανει να θυμαμαι κατι που δεν πρεπει ,κατι που με ποναει απιστευτα..ραγιζει την καρδια μου .... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ γρηγορα...
Όπως και να έχει δεν το βάζουμε κάτω πότε και με τίποτα.
Μετά από 1million χωρισμούς κάτι ξέρω και εγώ.

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεται
-π/8 ?

...στη φάση κατά την οποία μια απότομη
πτώση του επιπέδου του υγρού GABA στον εγκέφαλο
συνήθως παράγει φωσφινικά οπτικά φαινόμενα.
Νομίζω ότι τα μυρμήγκια προσπαθούν να επικοινωνήσουν
τηλεπαθητικά μαζί μου γιατί δε σταματάω να ακούω
"κανά ψίχουλο παίζει, μάγκα μου?"
Το υγρό GABA εμποδίζει τα νευρικά κυκλώματα
να μεταφέρουν νευρικές ώσεις
για αυτό το έχω ρίξει στους κοιλιακούς εγκεφάλου.

Ειλικρινά?
Θαμπότης σε κάποτε πεντακάθαρα εστιασμένα χρώματα
σ' αφηρημένα πινακάκια.
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπως και να έχει δεν το βάζουμε κάτω πότε και με τίποτα.
Μετά από 1million χωρισμούς κάτι ξέρω και εγώ.![]()
δεν ειναι χωρισμος ειναι μια τεραστια απογοητευση...η καταστροφη του ομορφοτερου ονειρου που ειχες ποτε.. αλλα δεν πειραζει ισως δεν ηταν το ονειρο αυτο για 'μενα...δεν ηταν για να πραγματοποιηθει.. ποναω τοσο αλλα λενε ο χρονος γιατρευει και εγω ειμαι ακομα αρκετα δυνατη...
selc
Δραστήριο μέλος

talismans
Νεοφερμένο μέλος

δεν ειναι χωρισμος ειναι μια τεραστια απογοητευση...η καταστροφη του ομορφοτερου ονειρου που ειχες ποτε.. αλλα δεν πειραζει ισως δεν ηταν το ονειρο αυτο για 'μενα...δεν ηταν για να πραγματοποιηθει.. ποναω τοσο αλλα λενε ο χρονος γιατρευει και εγω ειμαι ακομα αρκετα δυνατη...
Όπως και να έχει εγώ σου εύχομαι να πάνε όλα καλά
Άλλωστε μην ξεχνάς το ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς
Φιλικά
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

karotenia
Δραστήριο μέλος

Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπορω να πω πως βρισκομαι σε μια μεταβατικη περιοδο της ζωης μου, αλλαγη σπιτιου, φιλων, περιβαλλοντος κτλ
αλλα μ'αρεσει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.