nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.153 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2011 στις 11:18 Ο nPb έγραψε: #141 20-08-11 11:18 σκατή φάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2011 στις 11:32 Η rosa azul: #142 20-08-11 11:32 Δυσκολη φαση....και πολυ ιδιαιτερη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2011 στις 12:04 Ο Johnnaousa: #143 20-08-11 12:04 βαρετη φαση..περιμενω τις βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2011 στις 21:04 Ο moxa15 έγραψε: #144 20-08-11 21:04 βαρετη,αδιαφορη και γενικα μονοτονη φαση σιγουρα θα μπορουσε και καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. krabman Νεοφερμένο μέλος Ο krabman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 01:48 Ο krabman έγραψε: #145 21-08-11 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πρώτον, νομίζω υπάρχει αντίστοιχο θεματάκι αν δεν κάνω λάθος...μοντερέιτορς διορθώστε με Δεύτερον, 26 είσαι...δεν εισαι 70!Η δεκαετία των 20 και των 30 είναι οι πιο παραγωγικές...Αν δεν είναι στην περίπτωση σου, φρόντισε να είναι... Εγώ είμαι 19, και ναι ειμαι στην καλυτερη εποχή μου...Μου ταιριάζει βρε παιδί μου...πως το λενε?! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ 100% φρόντισε να σαι γιατί τα χρόνια περνάνε χωρίς έλεος και οι επιλογές σε αυτή η ηλικία μπορεί αύριο να σε χαντακώσουν ή να σε απογειώσουν σε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία κτλ. Ομοίως και 'γω στα 19 είμαι καλά και σχεδιάζω όσο μπορώ τα πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neo Νεοφερμένο μέλος Ο Πραγματικό όνομα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Περιβαλλοντολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:18 Ο Neo έγραψε: #146 21-08-11 02:18 Χ Α Ο Σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:53 Ο moxa15 έγραψε: #147 21-08-11 02:53 παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 04:21 Η pauline έγραψε: #148 21-08-11 04:21 φάση δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 08:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #149 21-08-11 08:32 Μεταβατικη φαση ! Σωματικα αδιαφορη αλλα ψυχολογικα δυσκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Immortalia12 Νεοφερμένο μέλος Η Immortalia12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 09:10 Η Immortalia12: #150 21-08-11 09:10 Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Αυγούστου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σκατή φάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2011 στις 11:32 Η rosa azul: #142 20-08-11 11:32 Δυσκολη φαση....και πολυ ιδιαιτερη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2011 στις 12:04 Ο Johnnaousa: #143 20-08-11 12:04 βαρετη φαση..περιμενω τις βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2011 στις 21:04 Ο moxa15 έγραψε: #144 20-08-11 21:04 βαρετη,αδιαφορη και γενικα μονοτονη φαση σιγουρα θα μπορουσε και καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. krabman Νεοφερμένο μέλος Ο krabman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 01:48 Ο krabman έγραψε: #145 21-08-11 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πρώτον, νομίζω υπάρχει αντίστοιχο θεματάκι αν δεν κάνω λάθος...μοντερέιτορς διορθώστε με Δεύτερον, 26 είσαι...δεν εισαι 70!Η δεκαετία των 20 και των 30 είναι οι πιο παραγωγικές...Αν δεν είναι στην περίπτωση σου, φρόντισε να είναι... Εγώ είμαι 19, και ναι ειμαι στην καλυτερη εποχή μου...Μου ταιριάζει βρε παιδί μου...πως το λενε?! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ 100% φρόντισε να σαι γιατί τα χρόνια περνάνε χωρίς έλεος και οι επιλογές σε αυτή η ηλικία μπορεί αύριο να σε χαντακώσουν ή να σε απογειώσουν σε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία κτλ. Ομοίως και 'γω στα 19 είμαι καλά και σχεδιάζω όσο μπορώ τα πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neo Νεοφερμένο μέλος Ο Πραγματικό όνομα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Περιβαλλοντολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:18 Ο Neo έγραψε: #146 21-08-11 02:18 Χ Α Ο Σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:53 Ο moxa15 έγραψε: #147 21-08-11 02:53 παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 04:21 Η pauline έγραψε: #148 21-08-11 04:21 φάση δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 08:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #149 21-08-11 08:32 Μεταβατικη φαση ! Σωματικα αδιαφορη αλλα ψυχολογικα δυσκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Immortalia12 Νεοφερμένο μέλος Η Immortalia12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 09:10 Η Immortalia12: #150 21-08-11 09:10 Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Αυγούστου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυσκολη φαση....και πολυ ιδιαιτερη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2011 στις 12:04 Ο Johnnaousa: #143 20-08-11 12:04 βαρετη φαση..περιμενω τις βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2011 στις 21:04 Ο moxa15 έγραψε: #144 20-08-11 21:04 βαρετη,αδιαφορη και γενικα μονοτονη φαση σιγουρα θα μπορουσε και καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. krabman Νεοφερμένο μέλος Ο krabman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 01:48 Ο krabman έγραψε: #145 21-08-11 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πρώτον, νομίζω υπάρχει αντίστοιχο θεματάκι αν δεν κάνω λάθος...μοντερέιτορς διορθώστε με Δεύτερον, 26 είσαι...δεν εισαι 70!Η δεκαετία των 20 και των 30 είναι οι πιο παραγωγικές...Αν δεν είναι στην περίπτωση σου, φρόντισε να είναι... Εγώ είμαι 19, και ναι ειμαι στην καλυτερη εποχή μου...Μου ταιριάζει βρε παιδί μου...πως το λενε?! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ 100% φρόντισε να σαι γιατί τα χρόνια περνάνε χωρίς έλεος και οι επιλογές σε αυτή η ηλικία μπορεί αύριο να σε χαντακώσουν ή να σε απογειώσουν σε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία κτλ. Ομοίως και 'γω στα 19 είμαι καλά και σχεδιάζω όσο μπορώ τα πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neo Νεοφερμένο μέλος Ο Πραγματικό όνομα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Περιβαλλοντολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:18 Ο Neo έγραψε: #146 21-08-11 02:18 Χ Α Ο Σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:53 Ο moxa15 έγραψε: #147 21-08-11 02:53 παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 04:21 Η pauline έγραψε: #148 21-08-11 04:21 φάση δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 08:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #149 21-08-11 08:32 Μεταβατικη φαση ! Σωματικα αδιαφορη αλλα ψυχολογικα δυσκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Immortalia12 Νεοφερμένο μέλος Η Immortalia12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 09:10 Η Immortalia12: #150 21-08-11 09:10 Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Αυγούστου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βαρετη φαση..περιμενω τις βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2011 στις 21:04 Ο moxa15 έγραψε: #144 20-08-11 21:04 βαρετη,αδιαφορη και γενικα μονοτονη φαση σιγουρα θα μπορουσε και καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. krabman Νεοφερμένο μέλος Ο krabman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 01:48 Ο krabman έγραψε: #145 21-08-11 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πρώτον, νομίζω υπάρχει αντίστοιχο θεματάκι αν δεν κάνω λάθος...μοντερέιτορς διορθώστε με Δεύτερον, 26 είσαι...δεν εισαι 70!Η δεκαετία των 20 και των 30 είναι οι πιο παραγωγικές...Αν δεν είναι στην περίπτωση σου, φρόντισε να είναι... Εγώ είμαι 19, και ναι ειμαι στην καλυτερη εποχή μου...Μου ταιριάζει βρε παιδί μου...πως το λενε?! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ 100% φρόντισε να σαι γιατί τα χρόνια περνάνε χωρίς έλεος και οι επιλογές σε αυτή η ηλικία μπορεί αύριο να σε χαντακώσουν ή να σε απογειώσουν σε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία κτλ. Ομοίως και 'γω στα 19 είμαι καλά και σχεδιάζω όσο μπορώ τα πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neo Νεοφερμένο μέλος Ο Πραγματικό όνομα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Περιβαλλοντολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:18 Ο Neo έγραψε: #146 21-08-11 02:18 Χ Α Ο Σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:53 Ο moxa15 έγραψε: #147 21-08-11 02:53 παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 04:21 Η pauline έγραψε: #148 21-08-11 04:21 φάση δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 08:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #149 21-08-11 08:32 Μεταβατικη φαση ! Σωματικα αδιαφορη αλλα ψυχολογικα δυσκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Immortalia12 Νεοφερμένο μέλος Η Immortalia12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 09:10 Η Immortalia12: #150 21-08-11 09:10 Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Αυγούστου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βαρετη,αδιαφορη και γενικα μονοτονη φαση σιγουρα θα μπορουσε και καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
krabman Νεοφερμένο μέλος Ο krabman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 01:48 Ο krabman έγραψε: #145 21-08-11 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πρώτον, νομίζω υπάρχει αντίστοιχο θεματάκι αν δεν κάνω λάθος...μοντερέιτορς διορθώστε με Δεύτερον, 26 είσαι...δεν εισαι 70!Η δεκαετία των 20 και των 30 είναι οι πιο παραγωγικές...Αν δεν είναι στην περίπτωση σου, φρόντισε να είναι... Εγώ είμαι 19, και ναι ειμαι στην καλυτερη εποχή μου...Μου ταιριάζει βρε παιδί μου...πως το λενε?! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ 100% φρόντισε να σαι γιατί τα χρόνια περνάνε χωρίς έλεος και οι επιλογές σε αυτή η ηλικία μπορεί αύριο να σε χαντακώσουν ή να σε απογειώσουν σε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία κτλ. Ομοίως και 'γω στα 19 είμαι καλά και σχεδιάζω όσο μπορώ τα πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neo Νεοφερμένο μέλος Ο Πραγματικό όνομα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Περιβαλλοντολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:18 Ο Neo έγραψε: #146 21-08-11 02:18 Χ Α Ο Σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:53 Ο moxa15 έγραψε: #147 21-08-11 02:53 παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 04:21 Η pauline έγραψε: #148 21-08-11 04:21 φάση δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 08:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #149 21-08-11 08:32 Μεταβατικη φαση ! Σωματικα αδιαφορη αλλα ψυχολογικα δυσκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Immortalia12 Νεοφερμένο μέλος Η Immortalia12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 09:10 Η Immortalia12: #150 21-08-11 09:10 Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Αυγούστου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πρώτον, νομίζω υπάρχει αντίστοιχο θεματάκι αν δεν κάνω λάθος...μοντερέιτορς διορθώστε με Δεύτερον, 26 είσαι...δεν εισαι 70!Η δεκαετία των 20 και των 30 είναι οι πιο παραγωγικές...Αν δεν είναι στην περίπτωση σου, φρόντισε να είναι... Εγώ είμαι 19, και ναι ειμαι στην καλυτερη εποχή μου...Μου ταιριάζει βρε παιδί μου...πως το λενε?! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ 100% φρόντισε να σαι γιατί τα χρόνια περνάνε χωρίς έλεος και οι επιλογές σε αυτή η ηλικία μπορεί αύριο να σε χαντακώσουν ή να σε απογειώσουν σε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία κτλ. Ομοίως και 'γω στα 19 είμαι καλά και σχεδιάζω όσο μπορώ τα πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neo Νεοφερμένο μέλος Ο Πραγματικό όνομα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Περιβαλλοντολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:18 Ο Neo έγραψε: #146 21-08-11 02:18 Χ Α Ο Σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:53 Ο moxa15 έγραψε: #147 21-08-11 02:53 παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 04:21 Η pauline έγραψε: #148 21-08-11 04:21 φάση δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 08:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #149 21-08-11 08:32 Μεταβατικη φαση ! Σωματικα αδιαφορη αλλα ψυχολογικα δυσκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Immortalia12 Νεοφερμένο μέλος Η Immortalia12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 09:10 Η Immortalia12: #150 21-08-11 09:10 Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Αυγούστου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χ Α Ο Σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 02:53 Ο moxa15 έγραψε: #147 21-08-11 02:53 παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 04:21 Η pauline έγραψε: #148 21-08-11 04:21 φάση δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 08:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #149 21-08-11 08:32 Μεταβατικη φαση ! Σωματικα αδιαφορη αλλα ψυχολογικα δυσκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Immortalia12 Νεοφερμένο μέλος Η Immortalia12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 09:10 Η Immortalia12: #150 21-08-11 09:10 Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Αυγούστου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 04:21 Η pauline έγραψε: #148 21-08-11 04:21 φάση δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 08:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #149 21-08-11 08:32 Μεταβατικη φαση ! Σωματικα αδιαφορη αλλα ψυχολογικα δυσκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Immortalia12 Νεοφερμένο μέλος Η Immortalia12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 09:10 Η Immortalia12: #150 21-08-11 09:10 Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Αυγούστου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φάση δύσκολη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 08:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #149 21-08-11 08:32 Μεταβατικη φαση ! Σωματικα αδιαφορη αλλα ψυχολογικα δυσκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Immortalia12 Νεοφερμένο μέλος Η Immortalia12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 09:10 Η Immortalia12: #150 21-08-11 09:10 Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Αυγούστου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεταβατικη φαση ! Σωματικα αδιαφορη αλλα ψυχολογικα δυσκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Immortalia12 Νεοφερμένο μέλος Η Immortalia12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 09:10 Η Immortalia12: #150 21-08-11 09:10 Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Αυγούστου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gdespina: είμαι 17 κ ανήκω στους s1ngles εδώ κ πολλά χρόνια! ποτέ δν είχα σχέση.. δν ξέρω τι φταίει.. xD Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε κι εγώ είχα καμία στην ηλικία σου και φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα (από πολύ καλά παιδιά μέχρι ανωμαλάρες του κερατά) οπότε πες ένα κλασικό όλα στην ώρα τους και μην αναρρωτιέσαι αν φταίει κάτι...Όλα θα έρθουν, απλά να είσαι έτοιμη να τα αντέξεις όταν θα έρθουν! Γιατί εγώ έχω μόνιμο πονοκέφαλο και όταν περπατάω στο δρόμο κρύβομαι! Περίεργη φάση σε προσωπικό επίπεδο γιατί μου έτυχαν πολλά αυτή τη χρονιά γενικά και αυτό το καλοκαίρι ειδικά...Μάζεψα πολλές εμπειρίες (καλές και κακές) και γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή αλλά ζαλίστηκα λιγάκι μου φαίνεται! Έτσι αφού πέρασα αρκετά μεσημέρια του Αυγούστου σε φάση ημι- κατατονίας σκέφτηκα πάρα πολύ (αν και αυτό δε συμφέρει τα γκομενάκια! χχεχεχεχ) και κατέληξα ότι πρέπει να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου και να σκέφτομαι λίγο παραπάνω εκ των προτέρων...Και κυρίως να μην ασχολούμε με ανούσια πράγματα γιατί μετά θα χάσω όλα τα ουσιαστικά και δεν το θέλω αυτό! Περιμένω κι εγώ το Σεπτέμβρη χωρίς άγχος βέβαια αφού δεν έχω επαναλληπτική εξεταστική αλλά ανυπομονώ γιατί θέλω να με βάλω σε ένα πρόγραμμα. Η χρονιά που πέρασε δεν είχε καθόλου πρόγραμμα και δεν ήταν και ότι το καλύτερο αν και το διασκέδασα πολύ!! Κι επίσης για να είμαι με τα κολλητάρια μου γιατί αυτή τη στιγμή μόνο τους φίλους και την οικογένειά μου έχω και γουστάρωωωωωωωω! χιχι! Επίσης θεότρελη φάση! Βρήκα και την αδελφή ψυχή μου και είναι κι αυτή θεόμουρλη! Μωρά στη ΦΩΤΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 11:01 Η Eileen έγραψε: #151 21-08-11 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neo: Χ Α Ο Σ Click για ανάπτυξη... Πάντα! Αρχική Δημοσίευση από alehunter: παντως αν ηταν κατι που σιγουρα θα ελεγα θα μου εκανε καλυτερη τη ζωη και μου λειπει ειναι κοπελα.... ισως ειμαι μονο εγω αλλα ολο και συχνοτερα με βρισκω να αναπολώ αναμνήσεις με ex... Click για ανάπτυξη... Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Σε τι φάση είμαι? Εκεί που όλα είναι ίδια στη ζωή μου - κάθε μέρα όλα είναι ίδια και αυτό είναι ... εξουθενωτικό! Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:32 Ο moxa15 έγραψε: #152 21-08-11 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Α.. το είχα περάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι τίποτα - απλά δεν θες να είσαι μόνος και γυρνάς στα παλιά! Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Αλλά προσπαθώ να προσπαθώ συνεχώς γιατί έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου! Click για ανάπτυξη... αυτος δεν σου χρωσταει τπτ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η wolfe4ever: #153 21-08-11 17:47 Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε τι φάση ε; Δύσκολη ερώτηση... Προς το παρών, δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Μετά τις πανελλήνιες, ελπίζω να φτιάξω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω. Ανέκαθεν ήμουν μελαγχολικό και ντροπαλό άτομο. Είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου που προσπαθώ να βελτιώσω τελευταία, γιατί αυτά με κρατούν πίσω... Άλλες φορές έχω τα πάνω μου και άλλες (τις περισσότερες) τα κάτω μου. Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Όταν μάθω, πάντως, εδώ θα είμαι πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:05 Η Eileen έγραψε: #154 21-08-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ναι οκ αλλα παλι μονος μου ειμαι Click για ανάπτυξη... Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 18:10 Ο A propos έγραψε: #155 21-08-11 18:10 Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:22 Ο D_G έγραψε: #156 21-08-11 19:22 Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάλλον αυτό τον καιρό στην αφασία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο moxa15 έγραψε: #157 21-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Και γιατί είναι απαραίτητα κακό αυτό? Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα να ειμαι μονος θελω κοπελα νομιζω ειναι φυσιολογικο...(and I really mean κοπελα, οχι pussy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Η mindcircus: #158 21-08-11 20:19 Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos Πουπουλίνα alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μωρε εγω μια χαρα είμαι, πολύ καλά θα έλεγα, αισθάνομαι καλά γενικά με τον εαυτό μου τα πηγαίνουμε περίφημα Το θέμα είναι πως γύρω μου ορισμένοι τραβάνε μερικά ζόρια και επηρρεάζομαι... λογικό Προσπαθώ όμως να μην επηρρεάζομαι πολύ για να μπορώ να βοηθάω ουσιαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 20:30 Ο stathakis: #159 21-08-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από A propos: Εγώ θέλω να μαι μόνοσ μου αλλά δεν μπορώ... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ εισαι και κομπλεξικος(πλακιτσα)!να φανταστω θες να μεινεις μονος σου για να διαβαζεις γαλλικα βιβλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #160 22-08-11 13:25 Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε φάση πείνας... άτιμες καλοκαιρινές κραιπάλες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.