~Melania~
Περιβόητο μέλος

Αχχ, η καλύτερη φάση!!!
κι εγώ κάαπως έτσι..(σχολείο να σκάσεις)
Άμα δεν εκμεταλλευτούμε τώρα αυτές τις ώρες μας βλέπω τον Μάιο κάπως έτσι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13
Δραστήριο μέλος

Σε φαση θα το κανω!
ααα..Έχεις ξεφύγει εσύ..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ααα..Έχεις ξεφύγει εσύ..
εγω εχω ξεφυγει η εσεις που το μυαλο σας παει στο πονηρο; Αλλο εννοω με αυτο...
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Να κάνεις τον απολογισμό του έτους 2012...
Οκ εκτός από τα λεφτά που μας έτρωγε το κράτος...
και την άφθονη αιθαλομίχλη που μας πρόσφεραν οι συνανθρωποι μας....
κάτι άλλο για περισυλλογή;;;;
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

1) Το έλκος δωδεκαδακτύλου σε έξαρση λόγω των φαρμάκων για το 3)!

2) Καρακερατωμένη!

3) Και το χειρότερο; Με ένα δόντι λιγότερο (έβγαλα φρονιμίτη)

Δεν βαριέσαι......8) Φάση είναι θα περάσει....... Αυτή τη στιγμή πάντως είμαι κάπως καλύτερα υπό την επήρεια αντιβίωσης.

Και .....τα κλασικά απίστευτο διάβασμα, φροντίδα των γατιών κτλ. μην σας κουράζω......
Χρόνια πολλά κιόλας για τις άγιες μέρες!
ΑNι
Νεοφερμένο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Χαχαχαχαχα....και εγώ....τους πήρα τα σώβρακα!!Σε φάση κέρδισα στα χαρτιά![]()
![]()
![]()

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χαχαχαχαχα....και εγώ....τους πήρα τα σώβρακα!!
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!!
![]()
Κι εγώ φέτος κέρδισα

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

σε φαση ετυχα το φουρι! ας ειναι για καλο!
Φoυρί;;;;

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Speedy
Δραστήριο μέλος

Εμ, καθέ μέρα πασχαλιά είναι?Αλλά το φλουρί της βασιλόπιτας δεν το κέρδισα φέτος...![]()

εγω εχω ξεφυγει η εσεις που το μυαλο σας παει στο πονηρο; Αλλο εννοω με αυτο...
σε φαση ετυχα το φουρι! ας ειναι για καλο!
Μετά από όλα αυτά που σου γραψε ο Merc, συνεχίζεις να αλλάζεις φάσεις?????

Σε φάση ό,τι χειρότερο!
1) Το έλκος δωδεκαδακτύλου σε έξαρση λόγω των φαρμάκων για το 3)!
2) Καρακερατωμένη!
3) Και το χειρότερο; Με ένα δόντι λιγότερο (έβγαλα φρονιμίτη), καθώς και πυρετό (δευτερογενής συνέπεια της περίπτωσης.
Δεν βαριέσαι......8) Φάση είναι θα περάσει....... Αυτή τη στιγμή πάντως είμαι κάπως καλύτερα υπό την επήρεια αντιβίωσης.
Και .....τα κλασικά απίστευτο διάβασμα, φροντίδα των γατιών κτλ. μην σας κουράζω......
Χρόνια πολλά κιόλας για τις άγιες μέρες!
Σε φάση συμπαράστασης στη Λυσιστράτη, γιατί αυτό που έγραψε ήταν η πιο ανθρώπινη απάντηση που έχω διαβάσει..

Taxa pelli(cy)
Νεοφερμένο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.