Αυτό ακριβώς!!!
Όσο τα είχα μικρά και δεδομένου και τα παιδαγωγικά που αρχικα είχε τελειώσει πήγαινα σε σχολή γονέων.
Έμαθα πολλά για την εξελικτική ψυχολογία τους !!
Δεν άφηνα εκδήλωση για εκδήλωση που να αφορούσε τα παιδιά ειδικά όταν μπήκαν στην σχολική κοινότητα και εκεί πλέον κάνεις και άλλες γνωριμιες με μαμαδες που ταυτίζεσαι και σε καταλαβαίνουν απόλυτα..
Όχι του στυλ μαμά που το παιδί της το προορίζει γαι την Νασα

αυτή που όλα τα ξέρει και το παιδί της τα κάνει τέλεια..
Μαμαδες που προβληματιζονται όπως εσύ, αν κάνουν σωστά κάποια πράγματα και γενικά μαμαδες που ταυτίζεσαι ως προς τις ανησυχίες σου για να εξελιχθείς !!!
Για το σπίτι άσε ,αν φτιάχνεις τι να σου πω ...Καλό κουράγιο..
Το πέρασα δυο φορές με δύο μικρα παιδιά και θυμάμαι την εποχή που έτρεχα για να διαλέξω τα πάντα και συνάμα να τρέχουν και όλα αυτά με τα παιδιά..
Να διαλέγω ντουλάπες από την μία και από την άλλη να τα ψάχνω μέσα στις ντουλάπες του καταστήματος να δω που είχαν κρυφτεί γιατί έπαιζαν....
Πλέον αν με ρωτούσε κάποιος θα εκανα τα μισά από αυτά που έκανα τκτρ και ένα σπίτι πολύ πιο εύχρηστο..
Αν θες κάτι συγκεκριμένο ρωτα ήδη και τώρα ειμαι στην ανακαίνιση δύο άλλων που τα έχω για εκμετάλλευση αλλά εκεί πλέον έχω άνθρωπο που τους συντονίζει γιατι απλα δεν αντέχω και άλλη τέτοια ψυχοφθορα κατάσταση από το να κυνηγάς τους μαστορους μέχρι να σου έρχονται λάθος πλακάκια ας πούμε ή ήδη μπάνιου και να τρέχεις να εξηγήσεις τα ανεξήγητα...ουφ μόνο που τα ξαναθυμήθηκα πραγματικα δεν μπορώ...