Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.873 μηνύματα.
Μου ειναι αδιανοητο Έλληνας πολιτης να υποστηριζει το τσιρκο την εξεταστική ..Βεβαια αν αντιπαλος σου ειναι μονο η ΝΔ, και βαπτιζεις ΝΔημοκρατη οποιον δεν συμφωνει με την ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ε τοτε μονο ενα αριστερος κρυβεται πισω απο ολο αυτο ....ντροπη για εμενα ΣΗΜΕΡΑ να μιλαμε για αριστερα και δεξια ...
Εσύ μίλησες.
Ούτε εγώ συμφωνώ με έννοιες αριστερο/δεξιός
Το καλύτερο είναι: Δικαστήρια απεθείας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και πολλοι αλλοι αγροτες στο σκανδαλο..οχι οτιι δεν ειναι αγροτες..απλα ειναι και ΑΛΛΟΙ.
Ετσι να ξερουμε τι λεμε

Σίγουρα θα είναι μπλεγμένοι και πολλοί αγρότες. Προκειμένου να φάνε οι μεγάλοι, έχωσαν και μικρότερους, (ή και μεγαλους γαιοκτήμονες), για να βουλώσουν όλοι τα στόματα. Ένα είδος μαφίας δηλαδή

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.

Ακαριαία αντανακλαστικά. Αυτή είναι το πρόβλημα που τους χαλάει τη δουλεια.
Έχει γίνει χαμός με την Κωνσταντοπούλου , όλοι μιλάνε για αυτήν . Λέει εύστοχα πράγματα στους μάρτυρες αλλά συνολικά είναι ανυπόφορη και δημιουργεί πράγματι προβλήματα στη διαδικασία . Βέβαια και ο πρόεδρος της επιτροπής , ο Νικολακόπουλος , είναι απαράδεκτος σε πολλά σημεία . Γενικά ένα τσίρκο είναι η επιτροπή , για αυτό έχει πάρει και τέτοια διασημότητα .

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.086 μηνύματα.

Ακαριαία αντανακλαστικά. Αυτή είναι το πρόβλημα που τους χαλάει τη δουλεια.
Στο χωριο μου το λενε αλλιως ..
Θελει η π@τ@να να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει :laugh: :laugh: :laugh:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.873 μηνύματα.
Έχει γίνει χαμός με την Κωνσταντοπούλου , όλοι μιλάνε για αυτήν . Λέει εύστοχα πράγματα στους μάρτυρες αλλά συνολικά είναι ανυπόφορη και δημιουργεί πράγματι προβλήματα στη διαδικασία . Βέβαια και ο πρόεδρος της επιτροπής , ο Νικολακόπουλος , είναι απαράδεκτος σε πολλά σημεία . Γενικά ένα τσίρκο είναι η επιτροπή , για αυτό έχει πάρει και τέτοια διασημότητα .
παιδιά, εγώ απ' όσα είδα, είχε δίκιο η Ζωίτσα. Τους ζορίζει μεν, αλλά όταν αυτοί πάνε και πουλάνε τρέλα, με θύματα εμάς, ότι τάχα κέρδισαν πολλά τζόκερ, έφαγε τα πρόβατα ο λύκος, ή < δε μιλώ>>, πώς μπορείς να τους αντιμετωπίσεις;
Τι πρόβλημα δημιουργεί η Ζωή;

Στο χωριο μου το λενε αλλιως ..
Θελει η π@τ@να να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει :laugh: :laugh: :laugh:
πού κολλάει αυτό;

Sotiris 12

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα.
Ο Γιώργος Ξυλουρης επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής στην εξεταστική της βουλής.
Ως Φραπες θα μπορούσε να πει. "Όταν πίνουν δεν μιλανε"
Ως μέλος της ΝΔ θα μπορούσε να πει
"Όταν τρώνε δεν μιλανε"

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.086 μηνύματα.
πού κολλάει αυτό;
Η Κωνσταντοπουλου έβριζε τον Λαζαρίδη του ευχήθηκε να πάθει αρρώστιες....
Επίσης στην πρόεδρο της εξεταστικής είπε "σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν "

Αυτή που μέχρι χθες έσκιζε τα ιμάτια της για σεξιστικά σχόλια μέσα στη βουλή που δήθεν δεχόταν εκείνη....

Και αυτή η "γυναίκα " θα γίνει ήρωας και μαγκας ...

Συγνώμη αλλά η ηλιθιοτητα αυτού του λαού δεν έχει πάτο...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.485 μηνύματα.

Αυτή που μέχρι χθες έσκιζε τα ιμάτια της για σεξιστικά σχόλια μέσα στη βουλή που δήθεν δεχόταν εκείνη....

Kανενας ηρωας δεν θα γινει....αλλο η κωνσταντιοπουλου τι εστι και αλλο οτι καλα κανει και τους στριμωχνει αγαπουλα.
Αυτη μπορει να ειναι οσο σκατοφατσα θελει..αλλα καλα τους κανει και αυτα τα ρεμαλια δεν ειναι αξια ουτε τη φτυσια της να παρουν.
Δεν χρειαζεται να υποστηριζει κανεις ΚΩνσταντιπουλου(εγω δεν το κανω) για να λεω τωρα τους αξιζει αυτα που τους λεει..ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ..δηλαδη λιγη τσιπα.
Ιχνος;

touvlo

Διάσημο μέλος

με τέτοιες συμπεριφορές δε συμφωνώ

Ούτε ασφαλώς με αυτό. Πώς βγαζεις τέτοιο συμπέρασμα; Αν εννοείς, πως θα την ηρωηοποιήσουμε, ναι, ομολογώ, πως απ όσους έχω ακούσει, παρά τα δυο σχόλια που ανέφερες, τα οποία δεν τα άκουσα, αλλά σε πιστεύω, έχει κρατήσει την καλύτερη στάση στο ξεσκέπασμα της μαφίας. Γιατί ως λαός, μας ενδιαφέρει να καθαρίσει ο τόπος απ τους κλέφτες και να πληρώσουν όσοι έκλεψαν. Αν πέσει και κανα μπινελίκι, είναι πταίσμα σε σχέση με τα εγκλήματα

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.073 μηνύματα.

Δεν ειναι σεξιστικο οταν λέγεται απο γυναίκα σε γυναίκα. Ειναι σα να λέω εγω ενα αστείο για φαλακρους σε εναν φαλακρο ενώ ειμαι κι εγω φαλακρός. Αυτο μάς πειραξε; Βεβαια εγω καταρχήν δεν το αντιλαμβάνομαι οτι το είπε σεξιστικα καν. Το είπε εννοωντας προφανώς την έκφραση που λεει ο κοσμος οτι και καλα καποιος υποκριτικα προσπαθει να κανει κατι αλλα σκοπιμα χωρις αποτέλεσμα, εδω οτι και καλα η πρόεδρος της εξεταστικής που ειναι ΝΔ για τα μάτια του κόσμου το παίζει οτι ειναι αντικειμενική και προσπαθει να δείξει αμεροληψια ενω ειναι προφανές οτι δεν κάνει τίποτα ουσιώδες.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.
παιδιά, εγώ απ' όσα είδα, είχε δίκιο η Ζωίτσα. Τους ζορίζει μεν, αλλά όταν αυτοί πάνε και πουλάνε τρέλα, με θύματα εμάς, ότι τάχα κέρδισαν πολλά τζόκερ, έφαγε τα πρόβατα ο λύκος, ή < δε μιλώ>>, πώς μπορείς να τους αντιμετωπίσεις;
Τι πρόβλημα δημιουργεί η Ζωή;
κάνει πολλά αν δεις ολόκληρη την εξεταστική .. φωνάζει , ειρωνεύεται , προσβάλει , πετάγεται , μιλάει τον τριπλάσιο χρόνο πάντα κτλ . Την εξεταστική της Αποστολάκη πχ την βρίσκω πιο νορμαλ χωρίς να χάνει σε ουσία

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.485 μηνύματα.
Δεν σε ειδα να σχολιαζεις τον σεξισμο ΕΝΑΝΤΙΟΝ της οταν εκεινο το σαμιαμιδι της ΝΔ της ειπε να παει να κανει κανενα παιδι....ποτε δεν σε ενοιαξαν τα σεξιστικα σχολια διοτι ςσυ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΕΞΙΣΜΟΥ...οποτε στη γωνιτσα σου και ασε τις υποκρισιες.

Την εξεταστική της Αποστολάκη πχ την βρίσκω πιο νορμαλ χωρίς να χάνει σε ουσία
Εξαιρετικη θα ελεγα.Αξιοπρεπεστατη και μεσα στην ουσια.

adams33

Διάσημο μέλος

με τέτοιες συμπεριφορές δε συμφωνώ

Ούτε ασφαλώς με αυτό. Πώς βγαζεις τέτοιο συμπέρασμα; Αν εννοείς, πως θα την ηρωηοποιήσουμε, ναι, ομολογώ, πως απ όσους έχω ακούσει, παρά τα δυο σχόλια που ανέφερες, τα οποία δεν τα άκουσα, αλλά σε πιστεύω, έχει κρατήσει την καλύτερη στάση στο ξεσκέπασμα της μαφίας. Γιατί ως λαός, μας ενδιαφέρει να καθαρίσει ο τόπος απ τους κλέφτες και να πληρώσουν όσοι έκλεψαν. Αν πέσει και κανα μπινελίκι, είναι πταίσμα σε σχέση με τα εγκλήματα
Έχει τελείως παραβατικη συμπεριφορά.
Χωρίς όρια κανόνες και σεβασμό!

Και κάνεις δεν τομλα να την βάλει στη θέση της ...

Δικτάτωρ...όπως και όταν ανεβαίνει στο βήμα της βουλής..
Και αυτή την γυβαικα κάποιοι την ονειρεύονται για πρωθυπουργό....

touvlo

Διάσημο μέλος

Έχει τελείως παραβατικη συμπεριφορά.
Χωρίς όρια κανόνες και σεβασμό!

Και κάνεις δεν τομλα να την βάλει στη θέση της ...

Δικτάτωρ...όπως και όταν ανεβαίνει στο βήμα της βουλής..
Και αυτή την γυβαικα κάποιοι την ονειρεύονται για πρωθυπουργό....
ενώ οι άλλοι πολιτικοί έχουν όρια; Εδώ μας κατάκλεψαν! Καλύτερα λίγο τσαμπουκά, δε βλάπτει. Να τη βάλει σε ποια θέση; Αφού έχει δίκιο!

adams33

Διάσημο μέλος

ενώ οι άλλοι πολιτικοί έχουν όρια; Εδώ μας κατάκλεψαν! Καλύτερα λίγο τσαμπουκά, δε βλάπτει. Να τη βάλει σε ποια θέση; Αφού έχει δίκιο!
Τούβλο δεν πάω με αυτή την λογική..
Δεν πάω στο χειρότερο για να δικαιολογήσω μια τέτοια συμπεριφορά..

Αυτή η τακτική μας έφαγε!

Μεμονωμένο περιστατικό...
Η λογική επειδή το κάνουν οι άλλοι δικαιολογεί τα ίδια και χειρότερα είναι καθαρά άτοπη

Η ουσία είναι μια ..

Σε ένα τσίρκο οι κλόουν δεν θα γίνουν μάγκες..

touvlo

Διάσημο μέλος

Εγώ πάντως, προτιμώ να ακούω αλήθειες άσχημα ειπωμένες, παρά ευγενική μαφία.
Ωραία, θα μου πεις, γιατί να επιλέξεις ένα κακό. Ωραία, αν μπορείς να έχεις ένα κοινοβούλιο αγγελικά πλασμένο, το δέχομαι. Αλλά προκειμένου να γίνεται έγκλημα, θα προτιμήσω 1000 φορές το πταίσμα

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.073 μηνύματα.
Οταν μια αρχηγός κόμματος, βουλευτής και δικηγόρος δεν μπορεί να βρει δικαιοσύνη πως θα βρούμε εμείς ο απλός κοσμος;

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.124 μηνύματα.
Πλυντήριο οικονομικών εγκληματιών και πιθανώς δολοφόνων. Κλασικά πράγματα.

Εγώ πάντως, προτιμώ να ακούω αλήθειες άσχημα ειπωμένες, παρά ευγενική μαφία.
Ωραία, θα μου πεις, γιατί να επιλέξεις ένα κακό. Ωραία, αν μπορείς να έχεις ένα κοινοβούλιο αγγελικά πλασμένο, το δέχομαι. Αλλά προκειμένου να γίνεται έγκλημα, θα προτιμήσω 1000 φορές το πταίσμα
Άδικα χάνεις τον χρόνο σου.
Είναι δύο οι κατηγορίες. Τα ορκισμένα και δηλωμένα κομματόσκυλα, και οι "μυστικοί" όπως τους λεω, που φαίνεται, πως δεν παίρνουν κάποια ξεκάθαρη θέση αλλά είναι σαφές το τι ψηφίζουν. Απλώς προτιμούν είτε λόγω φόβου να μην πουν τι είναι, είτε για να μπορούν να ασκήσουν προπαγάνδα καλύτερα απο τους πρώτους.

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

και οι "μυστικοί"
Oι ιδιοι μυστικοι ειναι αυτοι που εντελως υπουλα λενε..''ναι οκ..σκατα τα εκαναν..αλλα δεν εχουμε και τιποτα καλυτερο να ψηφισουμε..μητσοτακης ή χαος...'' καταλαβαινεις το γιατι.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.124 μηνύματα.
Oι ιδιοι μυστικοι ειναι αυτοι που εντελως υπουλα λενε..''ναι οκ..σκατα τα εκαναν..αλλα δεν εχουμε και τιποτα καλυτερο να ψηφισουμε..μητσοτακης ή χαος...'' καταλαβαινεις το γιατι.
Τους έχει μάθει όλη η Ελλάδα πλέον.
Αυτές είναι ξεκάθαρα χειριστικές τακτικές. Εαν υιοθετούνται απο φόβο εκ μέρους τους είναι πολύ καλό θεωρώ. Γιατί σημαίνει πως επιτέλους αρχίζουν να φοβούνται την λαϊκή οργή όλοι όσοι στηρίζουν εγκληματίες πάσης φύσεως.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.387 μηνύματα.
Ξέρω ότι ίσως και να μην αρέσει και πολύ αυτό που θα πω, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι απλά βρέθηκε ευκαιρία για δημιουργία εντυπώσεων. Και από την Κωνσταντοπούλου, αλλά και από την εξεταστική διαδικασία που για άλλη μια φορά γίνεται απλώς και μόνο για να κατευναστεί κάπως το λαϊκό αίσθημα.

Που οκ, καλά τα λέει η γυναίκα, κυρίως γιατί αυτό πρέπει να κάνει, αλλά πραγματικά, πόσες φορές μια εξεταστική έβγαλε αποτελέσματα;

Τίποτα δε θα βγει για άλλη μια φορά, όσο καλή και αν φαίνεται ή Κωνσταντοπούλου (ή ακόμη και να είναι, δεν αντιλέγω), ενόσω οι ερωτόμενοι απαντούν "δεν ξέρω", "η μαμά μου έβαλε τα λεφτά στους λογαριασμούς", "εγώ δεν έχω Φεράρι", κ.ο.κ. . Τα έχετε δει, μη συνεχίσω.

Και στην τελική, το θέμα είναι ότι εμείς θα πεινάσουμε ακόμη παραπάνω και κανείς δε θα τιμωρηθεί. Γιατί ζούμε στο ελληνικό "κράτος", όπου όσο και να τα πει καλά η Κωνσταντοπούλου και η κάθε Κωνσταντοπούλου (δεν είναι προσωπικό το ζήτημα μαζί της), δε θα μας ταΐσει, δυστυχώς, ούτε θα βρεθούν τα λεφτά που κλάπηκαν. Την κάτσαμε γενικώς και αυτό που κάνουμε είναι να καθόμαστε και ασχολούμαστε με μια εξεταστική δημιουργίας εντυπώσεων.

Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια