giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.494 μηνύματα.

Έχει γίνει και μιμιδιο με το πληθυσμό των προβάτων της Κρήτης που είναι περισσότερα των κατοίκων χδ. Επιδοτούνταν τα κοπάδια νομίζω και έδινε ο ένας στον άλλον πρόβατα οπότε δήλωναν όλοι εξωφρενικούς αριθμούς ζώων.μπορεί καποιος με 2 γραμμές να μου πει τι καναν με αυτό το σκάνδαλο
μόλις τελείωσα γαλέρα και είμαι άυπνη
Τα καλλίτερα μυαλά αυτής της χώρας παραμένουν εδώ. Οι απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέως αντί για την Τροία αλώνουν με Δούρεια Γίδια τα επιδόματα.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.743 μηνύματα.

Δεν μπορεί να ελέγξει επιτόπου.Μία ερώτηση. Η ΕΕ δεν έχει ευθύνες;
Έδινε λεφτά για επιδοτήσεις, δεν όφειλε να ελέγξει που πηγαίνανε αυτά τα λεφτά;
Όταν οι τράπεζες δίνουνε θαλασσοδάνεια δεν έπρεπε να ελέξχουν που τα δίνουνε;
Γιατί τώρα έρχεται η ΕΕ και βάζει μισό δις πρόστιμο το οποίο θα το πληρώσει ο Ελληνικός λαός;
Οι κυβερνήτες χέστηκαν.
Ας έρθει η Ευρωπαϊκή εισαγγελία με διεθνές ένταλμα και να συλλάβει τους Βορίδη, Αυγενάκη και σία. Κόρακας κοράκι μάτι δεν βγάζει.
Η ΕΕ δίνει τα λεφτά στα κράτη και αυτά είναι υπεύθυνα να τα διαχειριστούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ.
Το ίδιο και με το ΕΣΠΑ και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά λεφτά.
Αν υποψιαστεί οτι κάτι δεν πάει καλά τότε ελέγχει και γίνεται αυτό που βλέπουμε τώρα.
Α αυτά ήταν last year αυτό γινόταν επι ΠΑΣΟΚ ορθόδοξου.Έχει γίνει και μιμιδιο με το πληθυσμό των προβάτων της Κρήτης που είναι περισσότερα των κατοίκων χδ. Επιδοτούνταν τα κοπάδια νομίζω και έδινε ο ένας στον άλλον πρόβατα οπότε δήλωναν όλοι εξωφρενικούς αριθμούς ζώων.
Τα καλλίτερα μυαλά αυτής της χώρας παραμένουν εδώ. Οι απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέως αντί για την Τροία αλώνουν με Δούρεια Γίδια τα επιδόματα.
Τώρα πήγαν ένα βήμα παραπέρα για τις επιδοτήσεις με τα βοσκοτόπια. Εκτός από αυτό που λες βόσκουν τα (πολλαπλασιαζόμενα επι 10) πρόβατα με τηλεργασία.
Είναι ο κρητικός κτηνοτρόφος που δηλώνει το κοπάδι του στην Κρήτη και δηλώνει ότι έχει βοσκοτόπια μοιρασμένα ανά την Ελλάδα από την Ήπειρο και την Θράκη μέχρι την Κρήτη και παίρνει επιδοτήσεις για τα βοσκοτόπια του.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.494 μηνύματα.

Το κράτος προφανώς δεν είναι χαζό να πέφτει θύμα τέτοιας απατεωνιάς. Ψηφοθηρικό βόλεμα είναι. Δεν είναι τυχαίο που το απόρθητο διαχρονικά κάστρο της κεντροαριστεράς (πάντα πράσινη και ροζ με ΣΥΡΙΖΑ η Κρήτη) βάφτηκε μπλε στις τελευταίες εκλογές.Α αυτά ήταν last year αυτό γινόταν επι ΠΑΣΟΚ ορθόδοξου.
Τώρα πήγαν ένα βήμα παραπέρα για τις επιδοτήσεις με τα βοσκοτόπια. Βόσκουν τα πρόβατα με τηλεργασία.
Είναι ο κρητικός κτηνοτρόφος που δηλώνει το κοπάδι του στην Κρήτη και δηλώνει ότι έχει βοσκοτόπια μοιρασμένα ανά την Ελλάδα από την Ήπειρο και την Θράκη μέχρι την Κρήτη και παίρνει επιδοτήσεις για τα βοσκοτόπια του.
Είναι οι άριστοι που έπεισαν τις στρατιές προβάτων τους πως ο απλός υπάλληλος είναι το πρόβλημα και πρέπει να αξιολογηθεί για να μπει μία τάξη.
Και τώρα καταλαβαίνουν κάποιοι γιατί μισώ με ΟΛΟ μου το ΕΙΝΑΙ τους κυρπαντελήδες και τις κυρακατίνες.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.358 μηνύματα.

Δυστυχώς τα σκάνδαλα για την κυβέρνηση δεν έχουν τέλος, κάθε εβδομάδα βγαίνει και κάτι νέο στην φόρα. Όπως είχα γράψει και πριν λίγους μήνες, στην δεύτερη θητεία της η κυβέρνηση δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα, έχει απογοητεύσει πλήρως τους ψηφοφόρους που την εμπιστεύτηκαν μαζικά πριν 2 χρόνια.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 647 μηνύματα.

Όταν ποντάρεις σε κουτσό άλογο ποιος φταει για την ήττα;Δυστυχώς τα σκάνδαλα για την κυβέρνηση δεν έχουν τέλος, κάθε εβδομάδα βγαίνει και κάτι νέο στην φόρα. Όπως είχα γράψει και πριν λίγους μήνες, στην δεύτερη θητεία της η κυβέρνηση δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα, έχει απογοητεύσει πλήρως τους ψηφοφόρους που την εμπιστεύτηκαν μαζικά πριν 2 χρόνια.
Το άλογο η εσύ;
Απλά τα πράγματα ...Η δική σου προσδοκία ότι υπάρχει αυτή την στιγμή το καλύτερο πολίτευμα ειναι αυτή που σε απογοητεύει και όχι το ίδιο το πολίτευμα ...
Υπάρχει στη ιστορία μας μετά τον Καποδίστρια πολιτικός που να μην εμπλέκεται σε σκάνδαλο;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.533 μηνύματα.

Εδω το καλο πλυντηριο λεμε...Το ακριβως απο πανω!

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.836 μηνύματα.

Θα έχει φθορά πιστεύετε ή θεωρείτε πως γενικά είναι φαινόμενα που συνηθισμένα συμβαίνουν από το πολιτικό σύστημα και ο κόσμος δε πολυκαίγεται;
Και τις προάλλες κάποιοι μασουλούσαν κρατικό χρήμα (δηλαδή φορολογουμένων) στην πολεοδομία ρόδου και το θέμα ξεχάστηκε. Προχθές κάτι έγινε και στο Αγρίνιο και πάλι πέρασε στα μουλωχτά. Γενικά υπάρχει μανία για να φάνε κάποιοι κρατικό χρήμα. Αν υπήρχε η θανατική ποινή ως τιμωρία σε τέτοιου είδους εγκλήματα και με υποχρεωτική δήμευση περιουσίας, αυτό θα θύμιζε μετά Β.Κορέα ή Μαλαισία;

μπορεί καποιος με 2 γραμμές να μου πει τι καναν με αυτό το σκάνδαλο
μόλις τελείωσα γαλέρα και είμαι άυπνη
Έπαιρναν ευρωπαϊκά κονδύλια ενίσχυσης της αγροτοκτηνοτροφίας με ψεύτικα ή ανύπαρκτα στρέμματα γης και ψεύτικο ή ανύπαρκτο αριθμό ζωντανών. Κάποιος έκλεψε μέχρι 19 εκατομμύρια ευρώ. Οπότε αν το χειμώνα δεν φτάνουν τα λεφτά για κάποια σχολική τάξη ή για το κοινωνικό επίδομα για κάποιον ταλαίπωρο φτωχό συμπολίτη μας, ξέρετε που να απευθυνθείτε. Σε αυτό το λαμόγιο με τα 19 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι λέει ο νόμος του Χαμουραμπί.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.358 μηνύματα.

Όταν ποντάρεις σε κουτσό άλογο ποιος φταει για την ήττα;
Το άλογο η εσύ;
Απλά τα πράγματα ...Η δική σου προσδοκία ότι υπάρχει αυτή την στιγμή το καλύτερο πολίτευμα ειναι αυτή που σε απογοητεύει και όχι το ίδιο το πολίτευμα ...
Υπάρχει στη ιστορία μας μετά τον Καποδίστρια πολιτικός που να μην εμπλέκεται σε σκάνδαλο;
Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το παραλήρημα-trolling. Συγγνώμη.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.644 μηνύματα.

Εντάξει τώρα ας μην γινόμαστε σκληροί.
Είναι ξεκάθαρο πως ο Βορίδης είναι το θύμα εδώ.
Κάποιοι ασυνείδητοι κατάφεραν, με την βαθιά υποκριτική τους τέχνη, να μας εξαπατήσουν, και να τον εξαπατήσουν. Σίγουρα όλοι αυτοί δεν υπήρξαν ποτέ προσωπικοί φίλοι του Μάκη και του Λευτεράκη.
Βέβαια τι περιμέναμε απο τον "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ;"
Είναι ξεκάθαρο πως ο Βορίδης είναι το θύμα εδώ.
Κάποιοι ασυνείδητοι κατάφεραν, με την βαθιά υποκριτική τους τέχνη, να μας εξαπατήσουν, και να τον εξαπατήσουν. Σίγουρα όλοι αυτοί δεν υπήρξαν ποτέ προσωπικοί φίλοι του Μάκη και του Λευτεράκη.
Βέβαια τι περιμέναμε απο τον "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ;"
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 647 μηνύματα.

Συμφωνώ εφόσον μιλάμε για Καποδίστρια και ιστορία της Ελλάδος.Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το παραλήρημα-trolling. Συγγνώμη.
Έκπληξη ξαφνικά τα σκάνδαλα

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.836 μηνύματα.

Σκέτη απογοήτευση η Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Για την ιστορία, και ο Βορίδης είναι αυτοδημιούργητος από τζάκι. Ο θείος του ήταν γιατρός του Καραμανλή, του εθνάρχη. Πάντα απορούσα αν ο σοφός λαός της χώρας ξέρει τι άτομα πάει και ψηφίζει ή γενικά καταξιώνει επιστημονικά και επαγγελματικά επειδή μόνο και μόνο διαφημίζονται στην τηλεόραση.
www.ertnews.gr

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Δήλωναν βοσκοτόπια και στο εξωτερικό - Διώξεις σε περισσότερα από 100 άτομα για παράνομες ενισχύσεις
«Όλα στο φως», διαμηνύουν κυβερνητικά στελέχη για τη υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο Παύλος Μαρινάκης στρέφει τα πυρά του κατά της αντιπολίτευσης και στέκεται στις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.