CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 21:06 Η CiNeFiL έγραψε: #281 07-05-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τρελή, να την πεθάνεις ήθελες την γυναίκα Click για ανάπτυξη... ναι ενω εσυ πας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 21:11 Η Gate4 έγραψε: #282 07-05-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: ναι ενω εσυ πας πισω Click για ανάπτυξη... Μπα Να πω και άλλη βλακεία που έκανα με μια φίλη μου.. Είχαμε βρει ένα ψόφιο σπουργίτι νομίζω και το θάψαμε και μετά από 3 μέρες ξανασκάψαμε και είδαμε ότι το τρώγαν τα σκουλήκια.. Και μετά όταν βρήκαμε μετά από κάτι μέρες και άλλο ψόφιο σπουργίτι κάναμε ένα κουτί για φέρετρο και το θάψαμε εκεί μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η _fairygirl_: #283 09-05-13 16:18 Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 22:07 Η Nefeli Graf: #284 09-05-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... Είσαι διαολάκι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #285 09-05-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είσαι διαολάκι ρε Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι διαολάκι. Απλό πειραχτήρι ήμουν και είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #286 12-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... μου θυμησες αυτο που εκανα εγω στις ταβερνες αφου τελειωνε η σαλατα επερνα την σαλατιερα μαζι με το λαδι και εβαζα αλλαααατι, πιπεεεερι, λεμονι απο τις μεριδες κλπ και τα ανακατεβα ή με το πιρουνι μου ή με τις οδοντογλυφίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η OoOkoβοldOoO: #287 12-05-13 16:23 Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η Gate4 έγραψε: #288 12-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω όλοι το κάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο jj! έγραψε: #289 12-05-13 17:27 Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:38 Η Gate4 έγραψε: #290 12-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τρελή, να την πεθάνεις ήθελες την γυναίκα Click για ανάπτυξη... ναι ενω εσυ πας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 21:11 Η Gate4 έγραψε: #282 07-05-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: ναι ενω εσυ πας πισω Click για ανάπτυξη... Μπα Να πω και άλλη βλακεία που έκανα με μια φίλη μου.. Είχαμε βρει ένα ψόφιο σπουργίτι νομίζω και το θάψαμε και μετά από 3 μέρες ξανασκάψαμε και είδαμε ότι το τρώγαν τα σκουλήκια.. Και μετά όταν βρήκαμε μετά από κάτι μέρες και άλλο ψόφιο σπουργίτι κάναμε ένα κουτί για φέρετρο και το θάψαμε εκεί μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η _fairygirl_: #283 09-05-13 16:18 Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 22:07 Η Nefeli Graf: #284 09-05-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... Είσαι διαολάκι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #285 09-05-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είσαι διαολάκι ρε Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι διαολάκι. Απλό πειραχτήρι ήμουν και είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #286 12-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... μου θυμησες αυτο που εκανα εγω στις ταβερνες αφου τελειωνε η σαλατα επερνα την σαλατιερα μαζι με το λαδι και εβαζα αλλαααατι, πιπεεεερι, λεμονι απο τις μεριδες κλπ και τα ανακατεβα ή με το πιρουνι μου ή με τις οδοντογλυφίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η OoOkoβοldOoO: #287 12-05-13 16:23 Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η Gate4 έγραψε: #288 12-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω όλοι το κάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο jj! έγραψε: #289 12-05-13 17:27 Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:38 Η Gate4 έγραψε: #290 12-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: ναι ενω εσυ πας πισω Click για ανάπτυξη... Μπα Να πω και άλλη βλακεία που έκανα με μια φίλη μου.. Είχαμε βρει ένα ψόφιο σπουργίτι νομίζω και το θάψαμε και μετά από 3 μέρες ξανασκάψαμε και είδαμε ότι το τρώγαν τα σκουλήκια.. Και μετά όταν βρήκαμε μετά από κάτι μέρες και άλλο ψόφιο σπουργίτι κάναμε ένα κουτί για φέρετρο και το θάψαμε εκεί μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η _fairygirl_: #283 09-05-13 16:18 Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 22:07 Η Nefeli Graf: #284 09-05-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... Είσαι διαολάκι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #285 09-05-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είσαι διαολάκι ρε Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι διαολάκι. Απλό πειραχτήρι ήμουν και είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #286 12-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... μου θυμησες αυτο που εκανα εγω στις ταβερνες αφου τελειωνε η σαλατα επερνα την σαλατιερα μαζι με το λαδι και εβαζα αλλαααατι, πιπεεεερι, λεμονι απο τις μεριδες κλπ και τα ανακατεβα ή με το πιρουνι μου ή με τις οδοντογλυφίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η OoOkoβοldOoO: #287 12-05-13 16:23 Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η Gate4 έγραψε: #288 12-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω όλοι το κάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο jj! έγραψε: #289 12-05-13 17:27 Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:38 Η Gate4 έγραψε: #290 12-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 22:07 Η Nefeli Graf: #284 09-05-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... Είσαι διαολάκι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #285 09-05-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είσαι διαολάκι ρε Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι διαολάκι. Απλό πειραχτήρι ήμουν και είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #286 12-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... μου θυμησες αυτο που εκανα εγω στις ταβερνες αφου τελειωνε η σαλατα επερνα την σαλατιερα μαζι με το λαδι και εβαζα αλλαααατι, πιπεεεερι, λεμονι απο τις μεριδες κλπ και τα ανακατεβα ή με το πιρουνι μου ή με τις οδοντογλυφίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η OoOkoβοldOoO: #287 12-05-13 16:23 Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η Gate4 έγραψε: #288 12-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω όλοι το κάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο jj! έγραψε: #289 12-05-13 17:27 Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:38 Η Gate4 έγραψε: #290 12-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... Είσαι διαολάκι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #285 09-05-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είσαι διαολάκι ρε Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι διαολάκι. Απλό πειραχτήρι ήμουν και είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #286 12-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... μου θυμησες αυτο που εκανα εγω στις ταβερνες αφου τελειωνε η σαλατα επερνα την σαλατιερα μαζι με το λαδι και εβαζα αλλαααατι, πιπεεεερι, λεμονι απο τις μεριδες κλπ και τα ανακατεβα ή με το πιρουνι μου ή με τις οδοντογλυφίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η OoOkoβοldOoO: #287 12-05-13 16:23 Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η Gate4 έγραψε: #288 12-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω όλοι το κάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο jj! έγραψε: #289 12-05-13 17:27 Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:38 Η Gate4 έγραψε: #290 12-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είσαι διαολάκι ρε Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι διαολάκι. Απλό πειραχτήρι ήμουν και είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #286 12-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... μου θυμησες αυτο που εκανα εγω στις ταβερνες αφου τελειωνε η σαλατα επερνα την σαλατιερα μαζι με το λαδι και εβαζα αλλαααατι, πιπεεεερι, λεμονι απο τις μεριδες κλπ και τα ανακατεβα ή με το πιρουνι μου ή με τις οδοντογλυφίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η OoOkoβοldOoO: #287 12-05-13 16:23 Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η Gate4 έγραψε: #288 12-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω όλοι το κάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο jj! έγραψε: #289 12-05-13 17:27 Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:38 Η Gate4 έγραψε: #290 12-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τώρα που είπατε για καφέδες θυμήθηκα αυτό. Όταν ήμουν μικρή μ'άφηναν οι γονείς μου μ τη γιαγιά μου. Αυτή λόγω μεγάλης ηλικίας δεν μπορούσε να με απασχολήσει και ούτε να τρέχει από πίσω μου. Μια φορά λοιπόν είχε πεταχτεί στο μανάβη να πάρει κάτι εγώ βρήκα ευκαιρία τρύπωσα στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο ντουλάπι που είχε αλεύρια,ζάχαρες κλπ κλπ.Σαν καλό σπαστικό κοριτσάκι που ήμουν πήρα μία σακούλα με αλεύρι και την αδειάζω μέσα σε'να πελώριο μπολ που είχα βρει μπροστά μου. "Ωραία είχα σκεφτεί,θα <<ζυμώσω>>."Το αλεύρι μου φάνηκε πολύ απλό για παιχνίδι. Τι να κάνω,τι να κάνω,βάζω το μπολ κάτω από τη βρύση και προσθέτω νερό.Πολύ νερό. Μα πάλι μου φαίνονταν απλό το "μείγμα". Μέσα στην αηδία που΄χα φτιάξει πρόσθεσα και λάδι.. Τώρα ήμουν άκρως ικανοποιημένη αφού είχα μπόλικο ζουμί.Το μπολ ήταν γεμάτο μέχρι πάνω. Χαρούμενο,χαρούμενο πάω να βάλω το μπολ πάνω στο τραπέζι.. Έλα όμως που η γιαγιά είχε σφουγγαρίσει και δεν είχε στεγνώσει.Αποτέλεσμα χύθηκε όλο το "μείγμα" επάνω μου και στο πάτωμα..Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η γιαγιά και άρχισε να φωνάζει για αυτό που έκανα. Αφού έφαγα βρωμόξυλο (όσο μου έριξε αφού έτρεχα σαν Ροντ Ράννερ)μου είπε να μην ξαναπατήσω το ποδάρι μου στην κουζίνα.Ε,κάθε φορά που πήγαινα κάτω το ίδιο έκανα. Click για ανάπτυξη... μου θυμησες αυτο που εκανα εγω στις ταβερνες αφου τελειωνε η σαλατα επερνα την σαλατιερα μαζι με το λαδι και εβαζα αλλαααατι, πιπεεεερι, λεμονι απο τις μεριδες κλπ και τα ανακατεβα ή με το πιρουνι μου ή με τις οδοντογλυφίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η OoOkoβοldOoO: #287 12-05-13 16:23 Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η Gate4 έγραψε: #288 12-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω όλοι το κάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο jj! έγραψε: #289 12-05-13 17:27 Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:38 Η Gate4 έγραψε: #290 12-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η Gate4 έγραψε: #288 12-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω όλοι το κάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο jj! έγραψε: #289 12-05-13 17:27 Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:38 Η Gate4 έγραψε: #290 12-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: Κι εγώ και έκοβα και λίγο από εκείνο το τραπεζομάντηλο που ήταν όλο χαρτί και το ανακάτευα μέσα στο υπόλοιπο μείγμα! Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω όλοι το κάναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο jj! έγραψε: #289 12-05-13 17:27 Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:38 Η Gate4 έγραψε: #290 12-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:38 Η Gate4 έγραψε: #290 12-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά, αυτά τα χάρτινα τραπεζομάντηλα ντιπ άχρηστα Εγώ μικρός συνεχώς τα έσκιζα γιατί βαριόμουν τη ζωή μου, ενώ η μαμά έλεγε "Μη, Τζέι, μη". Λες και τα χρειάζονταν μετά οι μαγαζάτορες και δεν έπρεπε να τα χαλάσω Α ρε μάνα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα και εμάς μας τα έλεγαν αλλά χαμπάρι εμείς Δηλαδή καταστροφές εγώ και η φίλη μου όταν φεύγαμε το τραπεζομάντιλο εκεί που καθόμασταν ήταν σκισμένο και φυσικά οδοντογλυφίδες αλάτι πιπέρι εξαφανισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2013 στις 16:17 Ο Guest 781029: #291 13-05-13 16:17 Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 16:24 Η Deutsch... Lover: #292 13-05-13 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Χάρτινα τραπεζομάντηλα Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τρύπημα με την οδοντογλυφίδα Click για ανάπτυξη... μονο με τις οδοντογλυφιδες; και με το χερι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Nefeli Graf: #293 14-05-13 19:08 Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:12 Η Deutsch... Lover: #294 14-05-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ τα έκανα αυτά Καταπληκτικές νύκτες Click για ανάπτυξη... ηταν ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η Nefeli Graf: #295 14-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ηταν Click για ανάπτυξη... Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:16 Ο thomas l.: #296 14-05-13 23:16 και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και γω εσκιζα τα χαρτινα τραπεζομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #297 15-05-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Μας επηρέαζε η πανσέληνος και το φεγγάρι γενικότερα μάλλον Πάντως το κοκτέιλ πιπεροαλατιού με λεμόνι και πολλά άλλα μέσα ήταν το αποκορύφωμα.... Click για ανάπτυξη... αχ κι εγω το εκανα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:02 Η Nefeli Graf: #298 15-05-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αχ κι εγω το εκανα αυτο Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποιος που να μην το έχει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:04 Η _fairygirl_: #299 15-05-13 19:04 Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #300 15-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ μικρή ήμουν τρομερά απρόσεχτη.Αποτέλεσμα; Που και που να σπάω κανένα βάζο της μαμάς. Όταν λοιπόν η μαμά του έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε να πάω στο δωμάτιό μου. Εγώ με κλαμμένο βλέμμα της έλεγα "Μαααα,μαμάααααα. Δεν έκανα τίποτα." Η μαμά μου από μικρή πάντοτε με πείραζε επειδή γούρλωνα τα μάτια μου. Και με το ίδιο βλέμμα μου απαντούσε η μαμά: "Ναι μικρή σουσουρούδα. Πήγαινε τώρα να πας να πειράξεις και τις κατσαρόλες (με αυτές έπαιζα) και θα φας ξύλο. Έπαιρνα ένα σνομπίστικο βλέμμα και πήγαινα στο δωμάτιό μου. Click για ανάπτυξη... Μόνο βάζα καλέ;;;εγώ έχω σπάσει ντουζίνες και ντουζίνες ποτήρια Αλλά έτσι όπως μας περιέγραψες την έκφραση σου τότε απλά Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.