Σκανταλιές που κάναμε και τι "πιστεύαμε" όταν ήμασταν μικροί

christinelle

New member

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.
Τι μου θυμήσατε...
Λοιπόν, την τσίτσιδη φάση την είχα περάσει κι εγώ εκεί γύρω στα 4-5. Με πήγαιναν οι γονείς μου σε κοσμικά γεγονότα (γάμους, βαφτίσια, γιορτές, κλπ) κι εγώ ξεβρακωνόμουν, φώναζα στον κόσμο "να ο κώλος μου" και τους έκανα ρεζίλι. Ακόμα ντρέπομαι όταν συναντάω αυτούς τους ανθρώπους γιατί ακόμα θυμάμαι σε ποιούς το έχω κάνει. Αλλά μάλλον είναι πολλά παιδάκια έτσι, οπότε ίσως δεν θα έπρεπε να ντρέπομαι τόσο.
Και σχετικά με το ξύλο στα αγοράκια, θυμήθηκα ότι στο δημοτικό είχα δώσει μια πολύ δυνατή κλωτσιά ανάμεσα στα πόδια ενός συμμαθητή μου...για πλάκα. Δεν μου είχε κάνει τίποτα το παιδάκι. Μετά έπεσε στο πάτωμα, διπλώθηκε και ούρλιαζε από τον πόνο οπότε κατάλαβα ότι δεν είχε τόση πλάκα για αυτόν και του είπα συγγνώμη. Αργότερα, στο γυμνάσιο, έβαζα να νύχια μου βαθιά στο δέρμα των αγοριών και τους έγδερνα μέχρι που μου έμενε "μακαρόνι" δέρματος στο χέρι. Αλλά τότε έφταιγαν γιατί με έβριζαν χωρίς λόγο οπότε καλά να πάθουν. Ασε που δεν κόλλαγαν και με χτύπαγαν κι αυτοί, οπότε σιγά μην τους λυπηθώ.
Ενας από αυτούς αργότερα έγινε πρόεδρος στο 15μελές. Ηταν λοιπόν να πάμε εκδρομή και του είπα ότι θέλω να πάμε στο ψαροχώρι από όπου κατάγεται η μαμά μου γιατί θέλω να δω μια φίλη μου. Ε, κανόνισε και η 5ήμερη ήταν εκεί (!) Μετά του λεω ότι δεν θα πάω γιατί δεν έχω λεφτά. Ε, τα πλήρωσε αυτός. Και μετα πάω στον διευθυντή και λέω ότι κάτι μου έτυχε και θέλω τα λεφτά της εκδρομής πίσω γιατί δεν θα μπορέσω να πάω. Ε, τα πήρα...αλλά ο διευθυντής του το είπε (έπρεπε να ξέρει για τα άτομα) και αναγκαστικά του τα επέστρεψα. :(
Skylofili, είμαι σίγουρη ότι έχεις κι άλλα οπότε περιμένω.
 

Ηρώ

New member

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,163 μηνύματα.
Α, και στο χωριο όταν έκανα βλακείες έλεγα ότι τις έκανε ο ξαδερφός μου και ο παππούς έπαιρνε ένα κλαρί και τον έδερνε.
Και σχετικά με το ξύλο στα αγοράκια, θυμήθηκα ότι στο δημοτικό είχα δώσει μια πολύ δυνατή κλωτσιά ανάμεσα στα πόδια ενός συμμαθητή μου...για πλάκα. Δεν μου είχε κάνει τίποτα το παιδάκι.
Αργότερα, στο γυμνάσιο, έβαζα να νύχια μου βαθιά στο δέρμα των αγοριών και τους έγδερνα μέχρι που μου έμενε "μακαρόνι" δέρματος στο χέρι.
Ενας από αυτούς αργότερα έγινε πρόεδρος στο 15μελές. Ηταν λοιπόν να πάμε εκδρομή και του είπα ότι θέλω να πάμε στο ψαροχώρι από όπου κατάγεται η μαμά μου γιατί θέλω να δω μια φίλη μου. Ε, κανόνισε και η 5ήμερη ήταν εκεί (!) Μετά του λεω ότι δεν θα πάω γιατί δεν έχω λεφτά. Ε, τα πλήρωσε αυτός. Και μετα πάω στον διευθυντή και λέω ότι κάτι μου έτυχε και θέλω τα λεφτά της εκδρομής πίσω γιατί δεν θα μπορέσω να πάω. Ε, τα πήρα...αλλά ο διευθυντής του το είπε (έπρεπε να ξέρει για τα άτομα) και αναγκαστικά του τα επέστρεψα. :(
Εσύ δεν ήσουν παιδί, ήσουν ο διάολος παραμορφωμένος. :confused:
 

christinelle

New member

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.
Απλά ήμουν λίγο ζωηρή, όχι και διαολος. Αντε, το πολύ διαολάκι. :devil::baby:
Εχω και πιό light αμα θέλετε. Μια φορά είχα κρύψει το ρολόι της μαμάς και αυτή νόμιζε ότι ο μπαμπάς μου το είχε βάλει καπου. Αφού λοιπόν τσακώθηκαν για το ρολόι και η μαμά έφυγε τελικά γιατί είχε κάτι δουλειές, εγώ είπα στο μπαμπά που το έχω και εξήγησα ότι φοβόμουν να πω ότι το έχω εγω γιατί φώναζαν και τρομοκρατήθηκα.
Σας άρεσε?
Οχι?
Εσείς το ζητήσατε! :P
 

mindcircus

New member

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,623 μηνύματα.
Ζωηρό το λες εσύ το γδάρσιμο με τα νύχια σου;;:P
Οντως ησουν διαβολεμενο.:P Τουλαχιστον ηρεμησες μεγαλωνοντας; :P

Μια φορά τώρα που θυμήθηκα. Γενικά έκανα κάνα τσιγαράκι στις τουαλέτες κι έφαγα αποβολή μια φορά για μια μέρα. Και πηγα στο διευθυντή και του είπα ''Μα κυριε το χα ανάγκη! Γράφουμε Βιολογία αυριο, έχω στρες! '':hehe:'Γενικά με συμπαθούσε κι έτσι ναι μεν δεν την απέσυρε, αλλά μου τις δικαιολόγησε:D
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

christinelle

New member

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.
Ζωηρό το λες εσύ το γδάρσιμο με τα νύχια σου;;:P
M' αρέσει που κόλλησες στο μόνο δικαιολογημένο! Για όλα τα άλλα έχεις δίκιο ο,τι και να πεις, αλλά αυτό ήταν καθαρά από αυτοάμυνα.

Α, μια φορά με είχε βγάλει ο μπαμπάς μου βόλτα στο λόφο. Ημουν 4-5 και είχα περάσει το δρόμο μόνη μου και μετά έτρεξα και κρύφτηκα κάπου. Ο μπαμπάς μου πανικόβλητος με έψαχνε κι εγώ χαιρόμουν που είχα κρυφτεί τόσο καλά και δεν με έβρισκε. Αρχισε να νυχτώνει και ο μπαμπάς είχε επιστρατεύει την βοήθεια μιας γειτόνισσας στην αναζήτησή μου. Τότε είδε κάτι άντρες να φορτώνουν ένα μεγάλο μακρόστενο πράγμα τυλιγμένο σε σεντόνι μέσα στο πορτ μπαγκαζ τους. Ηταν σίγουρος ότι με απήγαγαν για να πουλήσουν τα όργανά μου στη μαύρη αγορά ή κάτι ανάλογο. Αφού λοιπόν ο μπαμπάς είχε πάθει νευρικό κλονισμό, εγώ εμφανίστηκα σαν να μην τρέχει τίποτα και του φώναξα "άντε, θα πάμε στις κούνιες επιτέλους?". Χιχι.
 

Πατρεύς

New member

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.
Σὰν μικρὸ παιδὶ κι ἐγὼ εἶχα κάνει τὶς σκανταλιές μου...

Μιὰ πολὺ χαρακτηριστικὴ ποὺ θυμᾶμαι εἶναι ποὺ πῆρα ἕνα καλὸ σερβίτσιο ποὺ εἴχαμε στὸ σπίτι καὶ ἄρχισα νὰ πετάω ἕνα-ἕνα τὰ ποτήρια ἀπὸ τὸ μπαλκόνι...

Θυμᾶμαι ὅταν ἤμασταν μόνοι στὸ σπίτι μὲ τὸν ἀδελφό μου, παίρναμε ὅ,τιδήποτε ὑπῆρχε ποὺ πινόταν καὶ ὅποιο μπαχαρικὸ ἦταν διαθέσιμο καὶ δημιουργούσαμε τὸ «ὑπὲρ-ποτό». Θυμᾶμαι μιὰ φορὰ εἶχα δοκιμάσει κιόλας, ἀλλὰ ἐπειδὴ μέσα εἶχε κανέλα, ὑπερίσχυε ὅλων τῶν ἄλλων ἀρωμάτων καὶ δὲν ἦταν τόσο ἀηδία.

Κάποια στιγμὴ μᾶς εἶχε πιάσει ἡ μανία μὲ τὸν ἀδελφό μου (τὶς περισσότερες σκανταλιὲς τὶς κάναμε μαζὶ) καὶ πετάγαμε αὐγὰ στὰ διπλανὰ σπίτια. Μάλιστα μιὰ γειτόνισσα νόμιζε ὅτι τῆς εἴχαν κάνει μάγια καὶ ἦταν ἕτοιμη νὰ φωνάξῃ τὸν παπά. :P

Τέλος, εἶχα κι ἐγὼ λίγο «μακριὰ χέρια» στὸ ψιλικατζίδικο ἢ στὸ περίπτερο... Σὰν πιτσιρίκι ἤθελα νὰ δοκιμάσω πῶς εἶναι νὰ τρῶς μιὰ σοκοφρέτα «τσάμπα» :P

Ἔχω κάνει κι ἄλλα, ἀλλὰ δὲν τὰ θυμᾶμαι τώρα...
 

skylofili

New member

Η skylofili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 256 μηνύματα.
Αν και ήμουν επιθετική και γενικά πολύ δυνατός χαρακτήρας, δεν θυμάμαι και τίποτα ιδιαίτερες σκανταλιές.. τα μόνα που μου 'ρχονται:

1.δευτέρα δημοτικού,είχε έρθει μια φίλη μου σπίτι και παίζαμε με τις κούκλες.. δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε,αλλά κάτι μου έκανε η αδερφή μου (νομίζω μου έκρυψε την κούκλα??) και τσακωθήκαμε, οπότε πάνω στον καβγά, γυρνάω και της λέω με ύφος "άντε και γ@μησου".. που αν το πει ένα παιδάκι τώρα,θα περάσει στο φλου,αλλά 20 χρόνια πριν.. το αποτέλεσμα ήταν να φάμε και οι δυο τιμωρία απο την μαμά.. η δική μου? να μην δω τον "Πέτρο και τα κορίτσια του"..

2.κάθε μέρα το καλοκαίρι, πήγαινα στην πλατεία της γειτονιάς με την γιαγιά μου,οπού υπήρχε και μια μεγάλη εκκλησία.. κάθε παρασκ/σαββ/κύριακο γινόντουσαν γάμοι, και όλα τα παιδιά της πλατείας πηγαίναμε καλεσμένοι απο μόνοι μας, αλλά δεν μας έκοβε οτι κάναμε μπαμ, οτι ήμασταν σαν τις μύγες μες το γάλα.. (ρούχα παιχνιδιού,μαύρα γονατα απο το παιχνίδι,χώματα στα ρούχα), παρόλαυτα, στηνόμασταν στην σειρά να ευχηθούμε στους νιόπαντρους για να πάρουμε μπομπονιέρα και στις βαφτίσεις για να πάρουμε γλυκό.. όταν γύρναγα στην γιαγιά μου και με ρωτούσε με τις άλλες συνταξιούχες αν ήταν η νύφη όμορφη, πάντα η απάντησή μου ήταν "σαν μαϊμού ήτανε" (όλες υπερφορτωμένες,με έντονο μακιγιάζ, και οι γαμπροί πάντα ιδρωμένοι)... μια φορά χαρακτηριστικά, η μια φίλη της γιαγιάς μου, μου λέει "σκυλοφιλη, τους ευχήθηκες να ζήσουνε?" "όχι,τους ευχήθηκα να πεθάνουνε!" .. απο όλο το παγκάκι ακούστηκε ένα "ααααααα" και η γιαγιά μου σοκαρισμένη "καλε πλάκα κάνει το παιδίιιι"

3.Συχνά πηγαίναμε με τον παππού μου σε ένα φιλικό σπίτι και εγώ έπαιζα με τον γιό τους... στο σπίτι αυτό, πάντα στο πάτωμα υπήρχαν πεταμένα νομίσματα.. σε κάθε γωνιά και ένα (πρόσφατα μου εξήγησε ο πατέρας μου οτι πολλοί το κάνανε για να δείχνουν στους επισκέπτες οτι έχουν πολλά λεφτά).. Εγώ τα έβλεπα πάντα ακ δεν καταλάβαινα, οπότε κάποια στιγμή,είπα να τα μαζέψω! τότε θεωρούσα οτι δεν τα κλέβω,αλλά απλά τοι τα μαζεύω απο κάτω αφού είναι "πεταμένα"... γέμισα τις τσέπες μου με νομίσματα,και κει που πάμε να φύγουμε σπίτι,βλέπει ο παππούς τις τσέπες μου (οι οποίες είχανε κρεμάσει απο το βάρος).. εγώ χωρίς να έχω καταλάβει τι το περίεργο έκανα,του είπα "τα βρήκα κάτω και τα μάζεψα"... η σπιτονοικοκυρά γέλαγε και μου έβαλε ένα χιλιάρικο στη τσέπη, ενώ ο καημένος ο παππούς μου είχε αλλάξει 10 χρώματα απο την ντροπή του..

4.μια άλλη φορά η ίδια κυρία, είχε αγοράσει σε εμένα και στον γιό της τσίχλες big babol (βγαίνουν ακόμα ρε παιδιά??), αλλά εμείς καταλάβαμε οτι πρέπει να τις φάμε όλες, οπότε γεμίσαμε τα στόματά μας, τα οποία δεν μπορούσαμε καλά καλά να κλείσουμε..

Το καλύτερο βέβαια με διαφορά, το έκανε η αδερφή μου...
Είχε μεγάλη φοβία στις αράχνες την οποία μετέδωσε και σε εμένα.. Κάποια μέρα (πήγαινα δευτέρα-τρίτη δημοτικού)..γύρισα από το σχολείο και ήταν η αδερφή μου σπίτι.. πήγα να μπω στο μπάνιο να κατουρήσω, και μου λέει η αδερφή μου "πρόσεχε, στο μπάνιο υπάρχει μια τεράστια αράχνη,ακριβώς πάνω απο την λεκάνη".. μπαίνω στο μπάνιο,και όντως υπήρχε μια μεγάλη αράχνη πάνω στα πλακάκια του μπάνιου.. οπότε η skylofili περίμενε να ερθουν οι γονείς απο την δουλειά για να την σκοτώσουν και έτσι να πάει να κατουρήσει.. παιδιά,δεν ξέρω πόσες ώρες τα κράταγα μέσα μέσα μου.. το βράδυ,ήρθαν οι γονείς απο την δουλειά,ενώ εμένα πήγαινε να σκάσει η φούσκα μου!! τρομοκρατημένη έτρεξα και τους ειδοποίησα για το "τέρας" της τουαλέτας.. βλέποντάς την οι γονείς μου έσκασαν στα γέλια.. την είχε ζωγραφίσει η αδερφή μου με μαρκαδόρο..
 
Τελευταία επεξεργασία:

mindcircus

New member

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,623 μηνύματα.
Εγώ τα έβλεπα πάντα ακ δεν καταλάβαινα, οπότε κάποια στιγμή,είπα να τα μαζέψω! τότε θεωρούσα οτι δεν τα κλέβω,αλλά απλά τοι τα μαζεύω απο κάτω αφού είναι "πεταμένα"... γέμισα τις τσέπες μου με νομίσματα,και κει που πάμε να φύγουμε σπίτι,βλέπει ο παππούς τις τσέπες μου (οι οποίες είχανε κρεμάσει απο το βάρος).. εγώ χωρίς να έχω καταλάβει τι το περίεργο έκανα,του είπα "τα βρήκα κάτω και τα μάζεψα"... η σπιτονοικοκυρά γέλαγε και μου έβαλε ένα χιλιάρικο στη τσέπη, ενώ ο καημένος ο παππούς μου είχε αλλάξει 10 χρώματα απο την ντροπή του..
:hehe::hehe:

Θυημήθηκα κι άλλο σε ταβέρνα -ήμουν στα 4-5 σκατουλάκι- μου ειπαν να παω να ζητησω το λογαριασμο και παω στον κυριο και του λεω ''Γεια σας. Θα'ρθετε να μας πληρωσετε;;'' :D
Εν τω μεταξυ παρομοια πατατα εκανα χθες: Παρηγγειλα κάτι που είχε 4 ευρώ και είχα κατοστάευρω, τους είχα ειδοποιήσει βέβαια πως δεν έχω ψιλά και όταν ήρθε το παλικάρι, σκεφτόμουν ταυτόχρονα να πάρω το φαι μου και να του αφήσω το 1 ευρώ και του λέω ''Κρατήστε 95 ευρώ'' :P
 

skylofili

New member

Η skylofili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 256 μηνύματα.

mindcircus

New member

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,623 μηνύματα.

christinelle

New member

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.
Είχα κάνει κι εγώ ένα παρόμοιο...μετά την παρέλαση στο δημοτικό πήγαμε με μία φίλη του μπαμπά μου και τα παιδιά της για παγωτό. Στο τέλος πλήρωσε αυτή και άφησε και φιλοδώρημα, το οποίο το πήρα και έβαλα στην τσέπη μου. Στο αυτοκίνητο όμως έκαναν γκλινγκ γκλινγκ τα νομίσματα από τους κραδασμούς και εγώ είχα κοκκινίσει από την ντροπή μου. Πρόσφατα βρήκα το θάρρος να της το εξομολογηθώ.
Και όταν άνοιξε ο θείος μου ένα μαγαζί και είχαμε πάει να βοηθήσουμε, πρέπει να του είχα πάρει τουλάχιστον 200 δραχμές από την ταμειακή, όση ώρα έπαιζα την ταμία. Δεν το κατάλαβε και δεν πρόκειται ποτέ να το πω.
 

Δεσμώτης

Well-known member

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών . Έχει γράψει 3,611 μηνύματα.
1. είχα υποβιβάσει τον δάσκαλο των θρησκευτικών
σε πουτανάκι μου,
καθώς όταν γυρνούσε το βλέμμα του στο παράθυρο,
έκανα ότι τραβούσα μαλακία κάνοντας το σήμα του σατανά
(3 fingers)
με χεντμπανγκινγκ και πετώντας τη γλώσσα μου
έξω ώσπου να μουδιάσει και να μη τη νιώθω.

Μετά απότομα σηκωνόμουν από το θρανίο,
ζούπαγα μια κιμωλία στον πίνακα μέχρι να γίνει θρύμματα
(ενώ εκείνος έντρομος παρακολουθούσε - ΚΙ ΟΛΗ Η ΤΑΞΗ)

ΚΑΙ έβγαινα απ΄τη τάξη για να αγοράσω σοκοφρέτα

..πάντα με έπιανε μια λιγούρα ύστερα.


2. έκρυβα τα στρινγάκια της κοπέλας μου,
κάτω από το μαξιλάρι
κι όταν έκανε μπάνιο και έψαχνε το συρτάρι
έκανα την παναγία κι όταν δεν έβλεπε τα φορούσα ΟΛΑ
ΚΟΛΛΑΡΟ

...

έπαιρνα το πιο αθώο ηλίθιο βλέμμα που υπάρχει
και τη ρωτούσα

"ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙ? (ΤΟ "Ι" μακρόσυρτο για να κοιτάξει)

:redface:

υπάρχει κι ενα τρίτο με δονητή,
αλλά λέω να το κρατήσω για μένα. :redface::redface:

 

MissKit

New member

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,159 μηνύματα.
Μα τι γλυκά παιδιά που ήμαστε όλα. :redface:

Αχμ, κάτι για νύχια είδα. Ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει το στάδιο αυτό. :whistle: Είναι η πιο καλή μου άμυνα ακόμη και σε παιχνίδια. Έχω σημαδέψει κόσμο και κοσμάκη.

Η πιο μεγάλη εξυπνάδα που είχα κάνει λοιπόν ήταν σε μικρή ηλικία. Παιδικός σταθμός. Ήμουν παράξενο παιδί γενικά και ποτέ δε ζωγράφιζα το δέρμα των ανθρώπων στις φωτοτυπίες γιατί δεν είχα το σωστό χρώμα. Σε μια εθνική επέτειο μας είχαν μοιράσει να ζωγραφίσουμε το ευζωνάκι. Καθόταν μικρό χαριτωμένο Κιτ να δει τι χρώματα θα βάλει γιατί ήθελα να είναι πιστό αντίγραφο καταλαβαίνετε κι έρχεται η απαισιότατη Εύα που δεν τη συμπαθούσα γιατί μου έλεγε αηδιαστικές λέξεις και δε μου άρεσε (τόσο παράξενη, ναι:redface:), παίρνει το μωβ και μου λέει: «Να σου κάνω την αρχή;» και τραβάει μια γραμμή στο πρόσωπο του ευζωνακίου μου!!! :eek: Δε θυμάμαι τη συνέχεια. Η ανάμνηση ως εκεί είναι πολύ καθαρή ακόμη και σήμερα. Η αδελφή μου μου είπε ότι μετά από αυτό πήρα ένα ψαλιδάκι και προσπάθησα να κουρέψω την Εύα. :redface:

Η επόμενη εξυπνάδα ήταν τραγική για το γλυκό μπαμπάκα μου που δε με χτύπησε μετά το σκηνικό, αλλά γελούσε μέχρι δακρύων.
*τσιου τσιου το κουδούνι*
- Ποιος είναιιιι;
- Ο Σπύρος! (συνεργάτης του μπαμπά)
*ανοίγει πόρτα*
- Είναι εδώ ο μπαμπάς σου;
- Ναι αμέ...
*διασχίζει το διάδρομο κι ανοίγει διάπλατη την πόρτα του μπάνιου*
- Εδώ είναι! :D

- no comment -
 

christinelle

New member

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.
Μια φορά στο χωρίο ήμουν στην αυλή και έπαιζα χαρωπά με τα παιχνιδάκια μου. Η γιαγιά μου κάποια στιγμή βγαίνει έξω για να πάει στον παλιό "καμπινέ" και αμέσως περνάει ένας χωρικός και με ρωτάει αν είναι η γιαγιά μου σπίτι. Εγώ τότε του φωνάζω "ΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ!" για να είμαι σίγουρη οτι θα με ακουσει.
Μετά η γιαγιά ντρεπόταν να πάει για καφέ με τις γειτονισσες.
 

Mercury

New member

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,691 μηνύματα.
Λοιπόν,ας πω και εγώ την ιστορία μου.
Ήμασταν μικρά με την αδερφή μου.3 εγώ 2 αυτή.Οι γονείς μας ήταν στην κουζίνα μαζί με κάτι φίλους.Εμείς στο σαλόνι.
Σε ένα ράφι είχε κάτι χάπια η μάνα μας (δεν θυμάμαι τι ακριβώς) και η αδερφή μου μου έλεγε πως είναι βιταμίνες,και πως έπρεπε να τις πάρουμε για να δυναμώσουμε.Αλλά δεν τις έφτανε,και έβαλε εμένα να τις φτάσω.Τις πέρνω που λέτε και αρχίζουμε να χαπακωνόμαστε.
Αλλά η "έξυπνη" η αδερφή μου,έδινε 2 σε εμένα και 1 σε αυτήν.Και όλη την ώρα καθόμασταν ήσυχα ησυχα παίρνοντας τις "βιταμίνες" μας. Η μάνα μας παραξενεύτηκε,λέει:"Αυτά πάντα φασαρία κάνουν,τι έγινε τώρα",οπότε είπε να έρθει να μας ρίξει μία ματιά.
Και μας βλέπει με τα στόματα πασαλειμένα απο τα χάπια,και πανικόβλητη φωνάζει τον πατέρα μας.
Αμέσως μας πάνε στο μπάνιο και μας προκαλούνε εμετό(ευτυχώς φτηνά την γλυτώσαμε).
Αργότερα που είπαμε τι ακριβώς συνέβη οι γονείς μας δεν μπόρεσαν να κρύψουν την "περηφάνεια" τους για την καπατσοσύνη της κόρης τους.
 

yperoxi

New member

Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 465 μηνύματα.
Εγώ είχα κάνει μερικές σκανταλιές, μόνο στο γυμνάσιο, αλλά για να τις κάνω κ να έχουν επιτυχία βασιζόμουν στο ότι όλοι θεωρούσαν ότι ήμουν ένα καλό κ ήσυχο κοριτσάκι. Όχι ότι δεν ήμουν αλλά με έπιανε καμιά φορά κ μένα η μαλακία μου...
Μια σκανταλιά που έκανα, κάθε τόσο, ήταν η ακολουθη: είχα αγοράσει από ένα μαγαζί με τρικ ένα σπρέυ που μύριζε φρικτά!!!Φτάνοντας σχολείο, πριν χτυπήσει κουδούνι για την 1η ώρα, μερικές φορές ανέβαινα στην τάξη μου κ την ψέκαζα καλά καλά..Το αποτέλεσμα ήταν να μη μπαίνει κανείς για μάθημα μέσα (ούτε οι καθηγητές δεν έμπαιναν) κ να ψάχνουμε συχνά την 1η ώρα πού να πάει το τμήμα μας να κάνει μάθημα....Χάσαμε έτσι αρκετές 1ες ώρες...
Είχα εξαφανίσει τα μπουφάν 3 συμμαθητών μου στις τουαλέτες κ είχε επικρατήσει ένας χαμός.....Τι να γίναν τα μπουφάν...Εγώ βέβαια δεν είχα μιλήσει γιατί προφανώς με κτ τέτοιο έπαιζε αποβολή κ ο εγωισμός μου δεν σήκωνε κτ τέτοιο....
Είχα προσέξει ότι 5 αγόρια (που δεν πήγαινα με τπτ) στην τάξη μου είχαν μαύρη τσάντα polo κ σε κανα διάλειμμα τις μπέρδευα μεταξύ τους.
Όλα αυτά βέβαια δεν τα έκανα με τρομερή συχνότητα για να μη με τσακώσουν (κ δεν με τσάκωσαν ποτέ). Τα έκανα 1-2 ή και 3 φορές το μήνα. Γενικά πάντως είχε δημιουργηθεί ένα άγχος στην τάξη μου κ οι καθηγητές κατηγορούσαν κανα 2 αγόρια που θεωρούσαν άτακτα. Εγώ κ μια φίλη μου, που με κάλυπτε, σπάγαμε τρελή πλάκα. Και φυσικά δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ο υπεύθυνος καθηγητής στην τάξη αφιέρωσε όλο το 2ώρο που είχε να μας κάνει φυσική, κ καπάκι, χημεία για να βρει τον 'ένοχο' κ παρακαλούσε όποιος το κάνει ας έρθει να του το πει -έστω κ κρυφά- κ 'ότι δεν θα υπάρξει καμία τιμωρία'. Ανέκρινε όλα τα κωλ...δα της τάξης κ είχε απελπιστεί. Και εγώ κ η φίλη μου κρατιόμασταν να μη γελάσουμε όλο το 2ωρο...
 

Εχέμυθη

Well-known member

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,581 μηνύματα.
Θυμᾶμαι ὅταν ἤμασταν μόνοι στὸ σπίτι μὲ τὸν ἀδελφό μου, παίρναμε ὅ,τιδήποτε ὑπῆρχε ποὺ πινόταν καὶ ὅποιο μπαχαρικὸ ἦταν διαθέσιμο καὶ δημιουργούσαμε τὸ «ὑπὲρ-ποτό». Θυμᾶμαι μιὰ φορὰ εἶχα δοκιμάσει κιόλας, ἀλλὰ ἐπειδὴ μέσα εἶχε κανέλα, ὑπερίσχυε ὅλων τῶν ἄλλων ἀρωμάτων καὶ δὲν ἦταν τόσο ἀηδία.
Κι εγώ το εκανα αυτο!!Μονο που εγω το ειχα φιλοσοφισει πιο πολυ το θεμα: εβαλα σε ενα ποτηρι νερο και αναδευσα μεσα λιγο απο ολα τα μπαχαρικα που βρηκα , μεχρι και σαφραν που θυμαμαι τοτε η μανουλα μου το χρυσοπληρωσε.Μετα πηγα με μεγαλη περιφανεια στο σαλονι και με λογιο υφους ειπα:<<μητερα , πατερα , ανακαλυψα το φαρμακο κατα του AIDS!>>.
Αυτοι ειχαν σκασει στα γελια...και εγω απορουσα γιατι :(
 

αδαμαντια52071

New member

Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1,636 μηνύματα.
Εγώ όταν ήμουν μικρός, όταν πήγαινα τα απογεύματα στα Αγγλικά με τους φίλους μου, είχαμε την πολύ καλή συνήθεια να χτυπάμε τα κουδούνια των σπιτιών και να τρέχουμε να εξαφανιστούμε, ώσπου κάποια μέρα με κάρφωσε ένας συμμαθητής μου και βρήκα άσχημο μπελά, και δεν θυμάμαι εκείνο το βράδυ αν ήμουν καν εγώ ή κάποιος από την παρέα.
Δεν θυμάμαι αν το σταμάτησα αυτό, αλλά σίγουρα το περιόρισα.:worry:
:redface::redface:Θα κλεισω το καλοκαιρι τα 17 και ακομα το κανω με τους φιλους μου...:redface::redface::redface::whistle::whistle::whistle:
 

mindcircus

New member

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,623 μηνύματα.

grotesque_mask

New member

Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,010 μηνύματα.
έτρωγα μερέντα με το κουτάλι κρυφά στην κουζίνα.

p.s. μετά που ρώταγε η μάνα μου ποιος την έφαγε, έκανα την πάπια.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top