την πρώτη φορά που δεν είχαμε τίποτα πέρα απο δυο σκηνες ούτε καν το σφυρί για να την στήσουμε λες και τα πασαλάκια θα καρφώνονταν μόνα τους στο χώμα
αστεια ιστορια:
μαζευομαστε 10 μαντραχαλαιοι και δυο κακομοιρα κοριτσακια να παμε ελευθερο καμπινγκ στη σαμοθρακη (πανεμορφη φυση).
παιρνουμε τα συμπραγκαλα, τις σκηνες, τις κονσερβες, τα fluorecant και τα μαχαιρια και ξεκιναμε. Εγω θα εμενα μαζι με ενα φιλο μου σε μια σκηνη 2 ατομων (στην οποια ειχα ξαναμηνει πολλακις με γονεις και φιλους).
τυπικα εγω εχοντας το μυαλο μου 10 ποντους πιο δεξια απο το κεφαλι μου πανω στο καραβι ανακαλυπτω οτι εχω 40 ευρω και τιποτα αλλο πανω μου για 15 μερες. Ταυτοτητες, καρτες ATM, φοιτητικα πασα γιοκ, ολα στο σπιτι ξεχασμενα. Ε δε χαθηκε και ο κοσμος αποφασιζουμε αφου επεσε η σχετικη καζουρα, αυτο ειναι το ολο νοημα, 15 μερες με 40 ευρω, αν χαλουσαμε παραπανω θα ηταν αποτυχια.
φτανουμε στη σαμοθρακη 15 δυσκολες ωρες μετα, περπαταμε και 4 χιλιομετρα φτανουμε στο δασος. Φανταστικο μερος, ηλιαχτηδες εμπαιναν απο το φυλοματα των δεντρων, ρυακι περνουσε απο πανω και απο κατω, οι κολυμπιθρες (η πως διαολο τα λεγανε) ηταν κοντα, βουνα για σκαρφαλομα ΚΑΙ κατι κοπελιες 10 μετρα πιο κει.
ξεκιναμε λοιπον να στησουμε σκηνες κτλ.
οι κοπελιες που ηταν μαζι μας δεν ειχαν φερει καριματ. Ως γνησιοι ιπποτες εγω και ο φιλος μου τους δινουμε τα δικα μας. Ανοιγω λοιπον τη σκηνη μας να τη στησω...
...και ανακαλυπτω οτι ειχα φερει μονο τον μουσαμα/τεντα που μπαινει απο πανω και το σφυρι.
πιστευω να μπορεις να αναλογιστεις κατασταση, 40 ευρω, ουχι σκηνη, μεσα στο δασος κοντινοτερος πολιτισμος στα 5 km.
τεσπα καταφεραμε και στριμοχτηκαμε 6 ατομα σε μια σκηνη για 4, ευτυχως μετα απο 4-5 μερες εφυγαν οι δυο οποτε επιβιωσαμε.
it gets better.
την ωρα που ψαχναμε πλατομα να στησουμε, βρισκουμε ενα "ανοιγμα" και παμε κουρασμενοι κατα κει. Ενα απο τα παλικαρια που ηταν μαζι αναιβαινει σε ενα πιο ψηλο εδαφος και λεει "ρε παιδια εδω ειναι κοιτη ποταμου, ειναι σιγουρα ασφαλες να κατασκηνοσουμε?"
ολοι μαζι τον γιουχαρουμε που λεει μαλακιες καλοκαιριατικα, το "ποταμι" ηταν ενα ελλεινο ρυακι 30 ποντους πλατος.
τρεις μερες μετα εβρεξε και κατεβασε νερο.