artemaki
Διάσημο μέλος

Και τα σκυλακια εχουν πλακα, αλλα νομιζω οτι η εμπιστοσυνη μιας γατας κερδιζεται δυσκολοτερα.
Ειναι σαν μια προκληση και με εξιταρει περισσοτερο.
Παρολ'αυτα και τα δυο ζωακια εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους, που τα κανουν ξεχωριστα. :]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Πω, αμα μπορουσα να εχω ενα γατακι, θα χα σιγουρα.
Και τα σκυλακια εχουν πλακα, αλλα νομιζω οτι η εμπιστοσυνη μιας γατας κερδιζεται δυσκολοτερα.
Ειναι σαν μια προκληση και με εξιταρει περισσοτερο.
Παρολ'αυτα και τα δυο ζωακια εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους, που τα κανουν ξεχωριστα. :]
Νομιζω πως ειναι και λιγακι υπουλες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*metal fairy*
Εκκολαπτόμενο μέλος

ο,τι χειρότερο από άποψη υπερφορτωμένης τροφής
με συντηρητικά και με τον καιρό
το γατί σου θα φαφουτιάσει.
εκτός και της βουρτσίζεις δόντια, που δε νομίζω.
εμένα είναι 14 μηνών
και δεν έχει δει ούτε καν
την όψη της κονσέρβας.
Le chef και φρισκιζ είναι κάκιστα
αλλά και πέρα από μάρκες,
αν θες τροφή με υγρασία
καλύτερα να της δίνεις κάτι μαγειρευτό
ανακατεμένο όμως με ξηρά (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ)
για να παίρνει και την απαραίτητη ταυρίνη.
Αν και με σκέτη κροκέτα (ξηρα τροφή)
είναι υπερκαλυμμένη.
τώρα που είναι καλοκαίρι,
εμένα τσακίζει τα φρούτα
(πεπόνι, βερύκοκο, νεκταρίνι, ροδάκινο)
αλλά μόνο για να δροσίσει λίγο τα ούλα της
και την ξεδιψάει κιόλας
(επειδή έχει πολύ νερό)
και έχω προσέξει ότι δεν ελέγχει την όρεξη της
κι άμα φάει πολύ κάποιο όξινο φρούτο,
μετά κάνει εμετούς.
άρα θέλει μέτρο ακόμη και σε αυτά.
απορώ με αυτούς που ταίζουν τις γάτες τους
αποκλειστικά με κονσέρβες.
το κάνουν από μόνοι τους
ή τους τις συστήνουν κτηνίατροι?
(αν μιλάμε για το βήτα,
μήπως τις αγοράζουν κι από το ιατρείο?)
το διατιποσα λαθος.

ενοω οτι ειναι πολυ κακομαθημενη. θελει να δωκιμαζει παντα οτι φαγιτο φτιαχνουμε στο σπιτι (αλλιως εχουμε μουρμουρα) μα, δεν τις δινουμε τα παντα, μονο αν το φαγιτο εχει κρεας της δινουμε να δοκιμασει.και ξηρα τροφη της δινουμε (με αυτην δεν εχει προβλημα με μαρκες και βλακειες).
κανει να τρωνε φρουτα;;δεν το ειξερα.
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ομως ψηφισα σκυλο,δεν ξερω γιατι εχω τρελαθει μαζι τους!
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομιζω πως ειναι και λιγακι υπουλες!
Αυτό το στηρίζεις...?

Δεν είναι ύπουλες είναι έξυπνες!

Μοιάζουν πολύ στην ανθρώπινη πονηριά κ αυτός είναι ένας λόγος που σε πολλούς δεν αρέσουν οι γάτες..Οι περισσότεροι άνθρωποι τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο, να είναι αφεντικά γι αυτό και προτιμούν τους σκύλους γιατί οι γάτες δεν έχουν αφεντικό! Απλά σύντροφο!

Το κόστος δεν θα έπρεπε να είναι ο βασικός λόγος επιλογής ενός απο τα 2 νομίζω!γατα διοτι ειναι πολυ πιο φθηνη και καθαρη και δε σου σπαει τα νευρα

που το στηριζετε ρε παιδια αυτο οτι οι γατες ειναι ''υπουλες''?το ακουω πολυ συχνα για αυτο και ρωταω..εγω προσωπικα εχω επαφη και με τα δυο ζωα(γατα,σκυλο) και πιστευω οτι η γατα μπορει να γινει η''καλυτερη φιλη'' του ανθρωπου οπως ακριβως και ο σκυλος....πως μπορει ενα ζωο να ειναι υπουλο????![]()
Απάντησα πιο πάνω!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Γάτα αν την θες ανεξάρτητη.
Προσωπικά τα θέλω και τα 2

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

νταξ δεν ειναι οτι δεν μ αρεσουν οι γατες αλλα για κατοικιδιο, ουτε καν
αλλα και γενικα τα σκυλακια ειναι πιο ωραια

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

σκυλιαααα ρε!
νταξ δεν ειναι οτι δεν μ αρεσουν οι γατες αλλα για κατοικιδιο, ουτε καν
αλλα και γενικα τα σκυλακια ειναι πιο ωραια![]()

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικά θεωρώ ότι οι γάτες είναι για κάποιον "σπιτόγατο",που δεν έχει όρεξη να τρέχει και να κάνει και να ράνει........
αφήστε που οι γάτες μένουν πιο εύκολα μόνες τους από ότι τα σκυλιά
φρι
Διάσημο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

georgia.94
Δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

2. Χασκι
3. Κανις
4. Λαμπραντορ
5. Γερμανικος ποιμενικος
Λατρευω σκυλια και υπερλατρευω τις παραπανω ρατσες

μικρογατι
Νεοφερμένο μέλος

Ομως απο την άλλη, ο σκύλος έχει και αυτός την χάρη του... ίσως με αυτον μπορεις να κάνεις περισσοτερα πραγματα.... να τον εκπαιδευσεις ας πουμε να σου φέρνει το μπαλάκι που του πετάς.. να σε προστατεύει και να σε προειδοποιεί για το ποιος πλησιάζει το σπίτι σου..Είναι το ζώο που ναι δεμένο μαζί σου και που σίγουρα αν σε χάσει θα πέσει σε κατάθλιψη...
Πάντως άμα είχα την επιλογή να πάρω μια γάτα ή ένα σκύλο ....Μάλλον θα διάλεγα τον σκύλο!(μη υπολογίζοντας το ψευδονυμό μου! :p )
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Χάθηκε μέσα στον κήπο μίας γειτόνισσας.Το κλάμα και τις τσιρίδες που είχα ρίξει όταν το ανακάλυψα πως έλειπε δεν περιγράφονται.
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση ότι με τη γάτα ο άνθρωπος δένεται ακόμη παραπάνω γιατί η γάτα δρα λιγάκι σαν άνθρωπος.
Ο σκύλος είναι πιο "ζώο".

Πάντως έχω μανία με τα γατιά με γαλάζια μάτια.

NatashaLP
Νεοφερμένο μέλος

Η γατα ειναι αλανιαρα και ανετα σε "φτυνει" για να κανει μονη τη βολτουλα της

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.