• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

[Στίγματα και λάμψεις] Μυοψία, μυοδεσοψία και φωτοψία στο οπτικό πεδίο

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.
το πρώτο το έχουμε όλοι, δεν το θεωρώ πρόβλημα.
Το 2ο πρέπει να το λύσουμε. Είσαι 23, λίγο πιο μεγάλος απ τον μικρό μου , ολόκληρος άντρας, γιατί δε θέλει ο πατερας σου να εργαστείς; Σφάλμα του! Κατ αρχήν μετά τα 18, δε χρειάζεσαι συγκατάθεση γονέα. Ρίξε αιτήσεις όπου σ΄αρεσει και όταν σε πάρουν κάπου, απλά θα το ανακοινώσεις και μόνο και μόνο για να μην τσακωθείτε. Αδικαιολόγητος είναι, Γιάννη! Εμένα ο μικρός μου, βρήκε μια θέση σε μια πολη 600 χλμ μακρυά. Φεύγει σε 10μέρες και δεν έχει ούτε άνθρωπο γνωστό, ούτε σπίτι. Έχω αγχωθεί λίγο, αλλά τι να γίνει; Χαίρομαι που θα πάει! Ανοίγει τα φτερά του! Τι έχεις σπουδάσει;
α, και για να μείνουμε στα ...μυγάκια...χμμμμ ναι έχει πολλά μυγάκια εκεί (θα μας τα αλλάξει και θα τα ψάχνουμε)
Κοιτα δεν ειναι οτι δεν θελει... αλλα υποστηριζει οτι πρεπει πρωτα να τελειωσω τα μαθηματα ..να παρω αλλα δεκα και μετα πηγαινε οπου θες.
Για ηλεκτρολογος παω.
Ενταξει εχει και ενα δικιο γιατι σχολη και δουλεια δεν δενει..αλλα οκ .

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Κοιτα δεν ειναι οτι δεν θελει... αλλα υποστηριζει οτι πρεπει πρωτα να τελειωσω τα μαθηματα ..να παρω αλλα δεκα και μετα πηγαινε οπου θες.
Για ηλεκτρολογος παω.
Ενταξει εχει και ενα δικιο γιατι σχολη και δουλεια δεν δενει..αλλα οκ .
Ηλεκτρολόγος μηχανικός ; Θα μου πεις τί άλλο...

Θα έπαιρνα όρκο ότι σπουδάζεις οφθαλμίατρος...

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
Ηλεκτρολόγος μηχανικός ; Θα μου πεις τί άλλο...

Θα έπαιρνα όρκο ότι σπουδάζεις οφθαλμίατρος...
είδες τι καλά τα ξέρει; Και σε άλλα θέματα ιατρικά, μέχρι συνταγογραφεί! :ok: Εγώ έβαζα στοίχημα πως σπούδαζε γιατρός. Αν και με τα ηλεκτρολογικά είναι τόσο καλός, να τον καλέσουμε να μας φτιάξει τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
Χμμμμ, μια δουλειά πχ κατάλληλη, θα ήταν οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις οφθαλμολογικές κλινικές:thanku:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.
Κοριτσια ευχαριστω για τα καλα λογια.
Τouvlo δεν ειμαι ο καλυτερος για ηλεκτρικες εγκαταστασεις θα τσακιστω απο την σκαλα..αλλο πραμα τα σχεδια στο cad και αλλο τα ντουβαρια και οι λαμπες.
Στον τομεα μου πρεπει να μιλαμε με ακριβεια και να προτεινουμε λυσεις ή να περιγραφουμε το πλαισιο..διαφορετικα σωπαινουμε. Επισεις πρεπει να εχουμε και ματια στην πλατη γιατι το ρευμα ειναι πολυ υπουλο.
Η ιατρικη εχει πολυ ενδιαφερον γιατι κανει τους ανθρωπους χαρουμενους και την καταλαβαινω....αλλα δεν μπορω το περιβαλλλον των θαλαμων.
Μια διαφορικη διαγνωση θα με ενδιεφερε αλλα οκ δεν εχω τις γνωσεις.
Απλα μελετω οτι πεσει στα χερια μου απο το περιβαλλον μου.
Αυτα.
Τωρα εχω ενα διαχυτο περιοδκο πονο απλωμενο στο ανω στηθος και πρεπει να παω αυριο στο ξαδελφο στο νοσοκομιο ..καποιο κονε θα εχει με παθολογο..
Κρυωμα θα ειναι .

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
Σε 4 μέρες κλείνει τρίμηνο απ την ημέρα της αποκόλλησης. Το γαργάλημα υπάρχει κάποιες ώρες, αλλά νομίζω πως πάω καλά. Οι βραδινές φωταψίες έχουν ελαττωθεί κατά πολύ, σχεδόν καθόλου δεν τις βλέπω, ίσως και να τις συνήθισα.
Αυτό που με διέλυσε είναι το καθισιό.
Ούτε το nordic walking, ούτε το ποδήλατο μπορούν να αντικαταστήσουν το τζόκινγκ. Σας φαίνεται ίσως περίεργο, αλλά πονάει το κορμί μου. Το ποδήλατο μάλλον, ευθύνεται για τους πόνους στην άρω ράχη και την ωμική ζώνη. Ενώ το nordic walking, μάλλον, ευθύνεται για κάποια θλάση στον αριστερό δελτοειδή. Αποτέλεσμα: Ηρέμησαν τα μάτια, πονάει το αριστερό άνω άκρο και το πάνω μέρος της πλάτης.
Γεράματα: Φτιάχνεις το ένα, χαλάει το άλλο! :angelnot:
Λοιπόν, από προχθες ξεκίνησα τζόκινγκ, γιατί δεν άντεχα. Θα ξαναφανεί περίεργο, αλλά χθες και σήμερα το άνω άκρο πάει καλύτερα! Έβαλα και 2 φορές voltarol κρέμα. Από πού κι ως πού, το τρέξιμο θεράπευσε το άνω άκρο, το οποίο δε συμμετέχει ως πρωταγωνιστής τουλάχιστο. Προφανώς και συμμετέχει ως συναγωνιστής. Σημασία έχει, πως ξεκίνησα να ζω φυσιολογικά, αποφεύγοντας βαριές δουλειές, κουβαλήματα κλπ.
Συνεχίζω το κολλήριο και στα 2 μάτια, για να λιπαίνω τον υαλοειδή, για προστασία
Καλημέρα @γιαννης_00
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τouvlo δεν ειμαι ο καλυτερος για ηλεκτρικες εγκαταστασεις θα τσακιστω απο την σκαλα..αλλο πραμα τα σχεδια στο cad και αλλο τα ντουβαρια και οι λαμπες.
πάντως, καλό είναι να τα μάθεις κι αυτά. Επειδή έχω γιο, που έχει σπουδάσει κάτι <<οικοδομικό>>. Αν δεν έχεις πράξη στην οικοδομή, δεν είσαι συναγωνισιμος. Έχεις δίκιο, πως διαφέρει το σχέδιο, απ τα ντουβάρια. Γιαυτό οι εταιρείες που δουλεύουν σε οικοδομές, σε θέλουν και στα δυο. Τι να σε κάνουν μόνο στα σχέδια; Αν δημιουργηθεί πρόβλημα, τον επιστήμονα ηλεκτρολόγο θα καλέσουν

touvlo

Διάσημο μέλος

@γιαννης_00 , να σε ρωτήσω: Αρχές Ιουλίου, αν είναι καλά το μάτι, έρχομαι Ελλάδα. Αν ω μη γένοιτο χρειαστεί ξαφνικά να πάω νοσοκομείο, για τους λόγους που έχουμε πει (ξαφνικές σκιές, κλπ κλπ) υπάρχει οφθαλμιατρικό εφημερεύον στην περιοχή Αττικής; Μου είπες το Γεννηματά έχει οφθαλμολογική κλινική καλή. Το οφθαλμιατρείο διανυκτερεύει; Τα άλλα νοσοκομεία;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

@γιαννης_00 , να σε ρωτήσω: Αρχές Ιουλίου, αν είναι καλά το μάτι, έρχομαι Ελλάδα. Αν ω μη γένοιτο χρειαστεί ξαφνικά να πάω νοσοκομείο, για τους λόγους που έχουμε πει (ξαφνικές σκιές, κλπ κλπ) υπάρχει οφθαλμιατρικό εφημερεύον στην περιοχή Αττικής; Μου είπες το Γεννηματά έχει οφθαλμολογική κλινική καλή. Το οφθαλμιατρείο διανυκτερεύει; Τα άλλα νοσοκομεία;
Ε καλως να ορισεις και το ματι θα ειναι καλα μην φοβασαι... σου υπογραφω και χαρτι.
Το γεννηματας εχει καθε μερα εφημερια .. αλλα τι να την κανεις? να σε δει εκπαιδευομενος ..οκ το πολυ να σε χωσει μεσα στην φωτεινουλα .. να σε δει ο καθηγητης την αλλη μερα.

Εδω οι ανακοινωσεις της πανεπιστημιακης .. 2 εχει εχει η αλλη ειναι του ΕΣΥ... εσυ θα πας στην πανεπιστημιακη.
Υπεύθυνοι: Επιμελητής Α΄ Α. Κρασσάς, Πανεπιστημιακός Υπότροφος Π. Πέτρου και Επιμελητής Α΄ Ι. Τσερβάκης

Τα επείγοντα οφθαλμολογικά ιατρεία λειτουργούν καθημερινά στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση προβλημάτων οξείας φύσεως (με την ευθύνη της Κλινικής μας, κάθε Τρίτη, Τετάρτη, και Πέμπτη). Για την εξέταση από το τμήμα των επειγόντων ο ασθενής δεν χρειάζεται να κλείσει ραντεβού: αρκεί να προσέλθει και να πάρει αριθμό προτεραιότητας από το αυτόματο μηχάνημα του τμήματος. Το τμήμα αυτό συμμετέχει στο σύστημα εφημεριών του Εθνικού Συστήματος Υγείας και, ανάλογα με το είδος της εφημερίας, δέχεται ασθενείς και τα απογεύματα ή και τη νύχτα. Σε ημέρες όπου το νοσοκομείο δεν έχει γενική εφημερία, η κλινική δεν έχει τη δυνατότητα να προβεί σε επείγον χειρουργείο και κατά συνέπεια, οι ασθενείς με προβλήματα που απαιτούν άμεση χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να απευθύνονται στο γενικώς εφημερεύον νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι τα επείγοντα ιατρεία αντιμετωπίζουν μόνο οξείες παθήσεις και επομένως δεν μπορούν να παρέχουν βοήθεια σε περισσότερο εξειδικευμένα ή χρόνια προβλήματα. Για τις ασθένειες αυτές οι ασθενείς θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού για τα τακτικά οφθαλμολογικά ιατρεία.
Υπεύθυνοι: Καθηγητής Η. Γεωργάλας, Πανεπιστημιακός Υπότροφος Πέτρος Πέτρου και Επιμελητής Α΄ Ι. Τσερβάκης

Στο τμήμα χειρουργικής υαλοειδούς – αμφιβληστροειδούς εξετάζονται ασθενείς, προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά, για χειρουργικές παθήσεις του οπισθίου ημιμορίου του οφθαλμού. Προβλήματα όπως αποκολλήσεις αμφιβληστροειδούς, επιαμφιβληστροειδικές μεμβράνες και οπές της ωχράς κηλίδος αντιμετωπίζονται στο τμήμα αυτό. Το τμήμα έχει τη δυνατότητα ελέγχου του οφθαλμού με τη χρήση OCT και υπερηχογραφήματος, καθώς και αντιμετώπισης ρωγμών του αμφιβληστροειδούς με τη διενέργεια laser. Όπου ενδείκνυται, προγραμματίζεται χειρουργείο το οποίο, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος, μπορεί να είναι υαλοειδεκτομή ή συμβατικό χειρουργείο αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς με σκληρικό μόσχευμα. Σημειώνεται ότι για την παραπομπή ενός ασθενούς στο τμήμα χειρουργικής υαλοειδούς – αμφιβληστροειδούς θα πρέπει αρχικά να εξετασθεί από τους ιατρούς των τακτικών οφθαλμολογικών ιατρείων.

Σε οποιο εφημερεύων νοσοκομειο να πας συμφωνα με το σχετικο προγραμμα θα σε δουν και θα σε παραπεμψουν την αλλη μερα Γεννηματα ή Αττικο

Ειπαμε ομως αν εχεις να διαθεσεις 100€ θα πας πρωτα στο ιατρειο του Ηλια..αν δεν εχεις θα πας και θα μπαστακωθεις εξω απο το ιατρειο του ..δεν εχει τετοια θεματα...και θα πεις ,να με δεις γιατι δεν φευγω...και θα πει περαστε παρακαλω.

touvlo

Διάσημο μέλος

επομενως σε κατεπειγουσα περίπτωση, όλα τα γενικά εφημερεύοντα, έχουν οφθαλμολογική. Όταν λες <<πανεπιστημιακή>> εννοείς τα Γεννηματά και Αττικό; Δεν μπορώ να κουβαλώ τον Ηλία νυχτιάτικα. Θα μιλήσω με τα παιδιά και ό,τι μου πουν, θα κάνω.
Αν τύχει πρωινή ώρα, παίρνω ταξί, πάω γεννηματά, (αν και το αττικό είναι δίπλα στο σπίτι μας). Αν τύχει νύχτα, κοιτώ, ποιο γενικό νοσοκομείο εφημερεύει.

Στο μεταξύ, τωρα με τις ζέστες, ενοχλεί περισσότερο. Εχθές που ήμουν ώρες στο δρόμο, το βράδυ ήταν χάλια. Σήμερα κάθησα μέσα, με τέντες κλπ και είναι καλύτερα. Ευτυχώς η όραση είναι καλή σήμερα, γιατί χθες φοβήθηκα. Είχα κάποια σκουπιδάκια, μυγάκια, φωτάκια για κλάσματα δευτερολέπτου

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

επομενως σε κατεπειγουσα περίπτωση, όλα τα γενικά εφημερεύοντα, έχουν οφθαλμολογική. Όταν λες <<πανεπιστημιακή>> εννοείς τα Γεννηματά και Αττικό; Δεν μπορώ να κουβαλώ τον Ηλία νυχτιάτικα. Θα μιλήσω με τα παιδιά και ό,τι μου πουν, θα κάνω.
Αν τύχει πρωινή ώρα, παίρνω ταξί, πάω γεννηματά, (αν και το αττικό είναι δίπλα στο σπίτι μας). Αν τύχει νύχτα, κοιτώ, ποιο γενικό νοσοκομείο εφημερεύει.

Στο μεταξύ, τωρα με τις ζέστες, ενοχλεί περισσότερο. Εχθές που ήμουν ώρες στο δρόμο, το βράδυ ήταν χάλια. Σήμερα κάθησα μέσα, με τέντες κλπ και είναι καλύτερα. Ευτυχώς η όραση είναι καλή σήμερα, γιατί χθες φοβήθηκα. Είχα κάποια σκουπιδάκια, μυγάκια, φωτάκια για κλάσματα δευτερολέπτου
Ναι ...της νυχτας το καμωματα τα βλεπει η μερα και γελαει.
Η δουλεια που θες δεν γινεται βραδυ ..μονο μερα..το βραδυ θα σε καθυσυχασουν
Δεν εχουν ολα τα νοσοκομεια οφθαλμους ..υπαρχει καθημερινη λιστα στο ιντερνετ που λεει ποιες κλινικες οφθαλμων εφημερεύουν.
Κοιτα εγω δεν μιλησα για Αττικο μονο για Γενηματα μιλησα και για τον συγκεκριμενο ανθρωπο...
Στο αττικο πηγαν το σαμαρα και τωρα βλεπει ωραια οτι κανει ο κουλης .

Να σου πω οτι η παθηση που συζητούμαι δεν ενοχλει καθολου περα απο τα φωτακια..αν εχεις καποια δυσφορια στο ματι τοτε ειναι και κατι αλλο ( μια επιπεφυκιτιδα ισως).

Εγω σου ειπα το τροπο δρασης ...αμμα θες τον ακολουθεις.
Η σωστη αντιμετώπιση μια χειρουργικης παθησης δεν γινεται στα επειγοντα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Ναι ...της νυχτας το καμωματα τα βλεπει η μερα και γελαει.
Η δουλεια που θες δεν γινεται βραδυ ..μονο μερα..το βραδυ θα σε καθυσυχασουν
Δεν εχουν ολα τα νοσοκομεια οφθαλμους ..υπαρχει καθημερινη λιστα στο ιντερνετ που λεει ποιες κλινικες οφθαλμων εφημερεύουν.
Κοιτα εγω δεν μιλησα για Αττικο μονο για Γενηματα μιλησα και για τον συγκεκριμενο ανθρωπο...
Στο αττικο πηγαν το σαμαρα και τωρα βλεπει ωραια οτι κανει ο κουλης .

Να σου πω οτι η παθηση που συζητούμαι δεν ενοχλει καθολου περα απο τα φωτακια..αν εχεις καποια δυσφορια στο ματι τοτε ειναι και κατι αλλο ( μια επιπεφυκιτιδα ισως).

Εγω σου ειπα το τροπο δρασης ...αμμα θες τον ακολουθεις.
Η σωστη αντιμετώπιση μια χειρουργικης παθησης δεν γινεται στα επειγοντα.
Ναι αλλά πρέπει να χειρουργηθεί επειγόντως, γιατί όπως εσύ είχες πει, μπορεί μια αποκόλληση αμφιβληστροειδούς να βλάψει το οπτικό νεύρο σε λίγη ώρα.
Εδώ παραθέτω τη σελίδα με τα εφημερεύοντα νοσοκομεία, αχρείαστη νά ναι, για όλους τους φίλους

και σε περίπτωση ανάγκης, παίρνω ταξί για γεννηματά

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ναι αλλά πρέπει να χειρουργηθεί επειγόντως, γιατί όπως εσύ είχες πει, μπορεί μια αποκόλληση αμφιβληστροειδούς να βλάψει το οπτικό νεύρο σε λίγη ώρα.
Εδώ παραθέτω τη σελίδα με τα εφημερεύοντα νοσοκομεία, αχρείαστη νά ναι, για όλους τους φίλους

και σε περίπτωση ανάγκης, παίρνω ταξί για γεννηματά
Δεν ξερω τοσα πολλα να σε πω...αυτο που ξερω ειναι οτι εσυ δεν εισαι στην κατηγορια αυτη του ή τωρα ή ποτε.

Παντως το υπερεπειγον χειρουργειο δεν ειναι και οτι καλυτερο διοτι δεν θα ερθει ο καθηγητης απο το σπιτι να σε αναλαβει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια