Σταθμός Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων

Πώς αξιολογείτε τη δημιουργία σταθμού Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 17)

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.863 μηνύματα.
Ναι, όλως τυχαίως ας πούμε η συγκεκριμένη κυβέρνηση την συγκεκριμένη στιγμή θυμήθηκε νά κάνει σταθμό μετρό στο συγκεκριμένο σημείο (disclaimer 1, δεν γνωρίζω αν υπήρχαν σχέδια επί Σύριζα και κατά δεύτερον όσες φορές έχω πάει Εξάρχεια έχω νιώσει αρκετά ασφαλής, όχι λιγότερο από άλλες περιοχές, νομίζω ότι είναι λίγο μύθος) . Άντε να έρθουν εκλογές μπας και πάρει πόδι, ελπίζω, η τωρινή κυβέρνηση

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.
Ένα τόσο μεγάλο θέμα για το αν γίνει Μετρο η όχι σε μια περιοχή. Νομίζω όλα τα κόμμα θα συμφωνήσουν στην κατασκευή του καθώς στα ΜΜΕ επένδυσαν και τα 3 κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) και βασικά είναι ένα έργο που μόνο θετικά θα φέρει.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί είμαστε πάτος σαν χώρα σε όλους τους τομείς.😉😉

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Ένα τόσο μεγάλο θέμα για το αν γίνει Μετρο η όχι σε μια περιοχή. Νομίζω όλα τα κόμμα θα συμφωνήσουν στην κατασκευή του καθώς στα ΜΜΕ επένδυσαν και τα 3 κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) και βασικά είναι ένα έργο που μόνο θετικά θα φέρει.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί είμαστε πάτος σαν χώρα σε όλους τους τομείς.😉😉
Καί ξαναλέω η συγκεκριμένη κυβέρνηση, τη συγκεκριμένη περίοδο στη συγκεκριμένη περιοχή...

Το ότι είμαστε πάτος σαν χώρα οφείλεται σε πολλά πράγματα όπως όταν άτομα είναι πορωμενα με το εκάστοτε κόμμα, δε κρίνουν αντικειμενικά και δε βλέπουν τα προφανή, λέω εγώ τώρα

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Τέλος πάντων, ξεκάθαρα υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από αυτό και ακριβως επειδή βγάζει μάτι καλά κάνει και αντιδρά ο κόσμος, γνώμη μου.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.614 μηνύματα.

ιδέες παιδιά..όλα θα στρώσουν :laugh:

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 855 μηνύματα.
Όπως είναι τα πράγματα δε νομίζω η κυβέρνηση να κερδίσει τίποτα από την αντιπαράθεση με τους Εξαρχειωτες. Ούτε τους γέρους μπορεί να συσπειρώσει πια.
Σταθμοί του μετρό φτιάχνονται και σε άλλες περιοχές οπότε γιατί να μην είναι τυχαίο;
Επειδή δεν έχω επαρκή πληροφόρηση δε θέλω να αδικήσω κανέναν. Όμως για αυτούς που πιστεύουν ότι τα Εξάρχεια τα τρέμει το κράτος και για αυτό θέλει να τα διαλύσει ελπιζω η πτώση από το καλάμι να μην είναι οδυνηρή. Για τις άλλες αλλαγές δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά γιατί το μέτρο να αλλάξει το χαρακτήρα των Εξαρχείων; Έπαψαν οι Αμπελόκηποι να είναι Αμπελόκηποι επειδή έχουν μετρό; Άλλαξε ο χαρακτήρας του Αιγάλεω; Μόνο διευκόλυνε το μέτρο τους Αθηναίους, μπορεί να ανέβηκαν οι τιμές κοντά στους σταθμούς αλλά γενικά περισσότερο καλό παρά κακό έκανε.

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γκρίνια μιζέρια και πραγματικη μαυρίλα...
Μια χώρα καταθλιπτική απαισιόδοξη και εγώ κεντρική έχουμε καταντήσει...

Η καθιερωμένη νοοτροπία του Έλληνα με το που πάει να γίνει ένα έργο που μονο καλο θα κάνει ..

Μετά παραπονιομαστε για την πορεία μας ..

Αυτή την μιζέρια να μην είχαμε σαν λαός πόσο καλύτερα θα ειμασταν ;)

Ας δούμε ένα έργο θετικά πριν ακόμα ξεκινήσει ,γίνατε όλοι προπομποι της καταστροφολογιας ...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

Η καθιερωμένη νοοτροπία του Έλληνα με το που πάει να γίνει ένα έργο που μονο καλο θα κάνει ..

Ας δούμε ένα έργο θετικά πριν ακόμα ξεκινήσει ,γίνατε όλοι προπομποι της καταστροφολογιας ...
Από την μια δεν θελουμε έργα και υποδομές και από την άλλη κλαίμε επειδή έχουμε χαμηλό ΑΕΠ , χαμηλή ανάπτυξη , ανεργία 15% (37% στους νέους ), μηδενικές επενδύσεις κτλ.

Το 2000 δεν θέλαμε το Ελ Βενιζέλος σαν αεροδρόμιο καθώς κατέστρεφε δασικές εκτάσεις , μετά δεν θέλαμε το Τραμ γιατί έκλεινε το δρόμους, μετά δεν θέλαμε ξένες πολυεθνικές στην Ελλάδα με αποτέλεσμα τα καλόπαιδα του ΚΚΕ να κάνουν πορείες και να κάνουν ζημιές , μετά δεν θέλαμε το Ελληνικό και τώρα δεν θελουμε το Μετρο. Μια ζωή μαύροι και το τσίρκο της Δύσης θα είμαστε.

Οι ίδιοι που κατεβαίνουν σε πορείες επειδή οι μισθοί είναι χαμηλοί και δεν έχουν δουλειά ταυτόχρονα δεν θέλουν κανένα έργο αναπτυξης στην Ελλάδα και καμία ξένη επιχείρηση. Με αλλά λόγια μόνο το κράτος θέλουν και την ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να τους δίνουν επιδόματα για να κάθονται . Έτσι δεν πήγε μπροστά καμία οικονομία στον πλανήτη.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 528707

Επισκέπτης

Ναι οι Έλληνες δεν θέλουν την ανάπτυξη αλλά ταυτόχρονα θαυμαζουν και τις άλλες χώρες που την υιοθετούν.

Δεν ειναι θεμα χάσιμο χρόνου να τα επισημάνουμε όλα αυτά πέρα από κομματικα και παρατάξεις..

Όπως είπα εναι Θέμα νοοτροπίας πλέον ,μιζεριας και όσα χρόνια και να περάσουν όσες κομματικές-χρωνατικες κυβερνήσεις και να έρθουν, παλιές ή καινούργιες, αν δεν αντιληφθούμε πως το θέμα μας ειναι αλλού και όχι στο χρώμα τότε ίσως, μπορεί, πιθανόν η αλλιώς ελπίζω σε ένα θαύμα :bleh: να αρχίσουμε να ελπίζουμε σε καλύτερη ποιότητα ζωής όταν βλέπουμε ένα καινούργιο έργο να ξεκινά..

Εκτός ποια αν είμαστε μέσα σε αυτό το έργο και δυστηχως η πίτα που μοιράστηκε δεν μας έδωσε εμάς το μεγαλύτερο κομμάτι, γιατί πλέον αυτή ειναι η μόνη μας έννοια και "λογικη" εξηγηση που μπορω να δικαιολογησω απεναντι σε ολο αυτο ...ποιος τελικα θα φάει το μεγαλύτερο κομμάτι ;)

Σφαχτειτε λοιπόν μόνοι σας ,οι μεν με τους δεν για το ποιος θα πάρει την μεγαλύτερη πίτα..

Εμείς όλοι απλά παρακολουθούμε αυτή την κατάντια δυστηχως ...

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.700 μηνύματα.
Υπάρχουν 3 ειδών άνθρωποι που αντιδρούν.

Οι 100-200 γραφικοί που νιώθουν ότι το καπιταλιστικό μετρό μπαίνει στα χωράφια τους. Nothing to see here, το ίδιο γραφικοί με ψεκασμένους, συνωμοσιολόγους κλπ

Αυτοί που δεν το θέλουν λόγω της όχλησης που θα προκληθεί κατά την κατασκευή και ίσως επειδή φοβούνται το τι θα αλλάξει μετά. Δεν είναι η πρώτη φορά, στο Χαλάνδρι και την Αγία Παρασκευή επίσης φώναζαν και δεν ήθελαν μετρό στην πλατεία με επιχειρήματα ότι θα γκετοποιηθεί, θα γίνει Ομόνοια κλπ. Τότε τους άκουσαν με αποτέλεσμα εκεί που φτιάχτηκαν οι σταθμοί να βολεύουν λιγότερο σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.
Αυτοί είναι ο κλασσικός Έλληνας.

Είναι και η τρίτη κατηγορία όμως, αυτοί που ζουν εκει αλλά δεν είναι ιδιοκτήτες. Δηλαδή νοικιάζουν.
Αυτοί καταλαβαίνουν ότι με το μετρό και τουριστική αξιοποίηση της περιοχής τα νοίκια θα ανέβουν ακόμα περισσότερο. Αυτοί προτιμάνε να περπατάνε κάνα 10-15λεπτο να πάρουν μετρό από Ομόνοια ή να χρησιμοποιήσουν κάποιο άλλο μέσο παρά να πάει +100-200 το νοίκι τους.
Σε αυτούς δεν μπορείς να πεις κάτι, είναι γενικό το θέμα.

Περι εγκληματικότητας και τα σχετικά είναι αστείο το επιχείρημα ότι θα την κάνει χειρότερη ή καλύτερη. Δεν έγινε καμιά περιοχή γκέτο λόγω μετρό ούτε όμως έπαψε να είναι επειδή πήγε το μετρό. Ομόνοια και Μεταξουργείο που έχει μετρό πάτε άφοβα δηλαδή επειδή έχει μετρό;

Guest 528707

Επισκέπτης

Κάνεις δεν έθιξε ΜΟΝΟ το θέμα της εγκηλατικοτητας και ότι θα εξαλειφθεί από την κατασκευή του ..

Να καταλαβαινομαστε λιγάκι σας παρακαλώ.
Μιλάμε για αναβαθμιση της περιοχής όπου πολυ σωστά αναφέρθηκε το γεγονός ότι θα ανέβει τουριστικά και επενδυτικά πιο πολύ μια ήδη υποβαθμίσμενη περιοχή..

Έπειτα το να μπαίνουν στο παιχνίδι της αγοράς ή της ενοικίασης ακινήτων όσο περισσότερες περιοχές γίνεται αυτο εξυπηρετει καθαρά όλους εμάς..
Όσο ανεβαίνει η προφορά τότε θα πέφτει και λιγάκι ή τιμή σε άλλες περιοχές που λόγο καθαρής έλλειψης ακινήτων έχουν πάει οι τιμές στο Θεό..

American Economist

Επιφανές μέλος

Ελλάδα 2022= Προσπαθούμε να καταλάβουμε / εξηγήσουμε αν η κατασκευή του Αττικου Μετρο που είναι ένα ΜΜΜ το οποίο μεταφέρει 700.000 επιβάτες την ημέρα είναι θετικό για μια περιοχή η όχι.

Μπορούμε και ακόμα πιο κάτω.😉😉

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.
Υπάρχουν 3 ειδών άνθρωποι που αντιδρούν.

Οι 100-200 γραφικοί που νιώθουν ότι το καπιταλιστικό μετρό μπαίνει στα χωράφια τους. Nothing to see here, το ίδιο γραφικοί με ψεκασμένους, συνωμοσιολόγους κλπ

Αυτοί που δεν το θέλουν λόγω της όχλησης που θα προκληθεί κατά την κατασκευή και ίσως επειδή φοβούνται το τι θα αλλάξει μετά. Δεν είναι η πρώτη φορά, στο Χαλάνδρι και την Αγία Παρασκευή επίσης φώναζαν και δεν ήθελαν μετρό στην πλατεία με επιχειρήματα ότι θα γκετοποιηθεί, θα γίνει Ομόνοια κλπ. Τότε τους άκουσαν με αποτέλεσμα εκεί που φτιάχτηκαν οι σταθμοί να βολεύουν λιγότερο σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.
Αυτοί είναι ο κλασσικός Έλληνας.

Είναι και η τρίτη κατηγορία όμως, αυτοί που ζουν εκει αλλά δεν είναι ιδιοκτήτες. Δηλαδή νοικιάζουν.
Αυτοί καταλαβαίνουν ότι με το μετρό και τουριστική αξιοποίηση της περιοχής τα νοίκια θα ανέβουν ακόμα περισσότερο. Αυτοί προτιμάνε να περπατάνε κάνα 10-15λεπτο να πάρουν μετρό από Ομόνοια ή να χρησιμοποιήσουν κάποιο άλλο μέσο παρά να πάει +100-200 το νοίκι τους.
Σε αυτούς δεν μπορείς να πεις κάτι, είναι γενικό το θέμα.

Περι εγκληματικότητας και τα σχετικά είναι αστείο το επιχείρημα ότι θα την κάνει χειρότερη ή καλύτερη. Δεν έγινε καμιά περιοχή γκέτο λόγω μετρό ούτε όμως έπαψε να είναι επειδή πήγε το μετρό. Ομόνοια και Μεταξουργείο που έχει μετρό πάτε άφοβα δηλαδή επειδή έχει μετρό;
Αυτό που έγινε σε Ομόνοια και Μεταξουργείο ( και θα γίνει συντόμως στη Θεσσαλονίκη) είναι ότι οι πόλεις <<μεγαλώνουν >> αλλά η μετακίνηση γίνεται ευκολότερη. Ως αποτέλεσμα κάποιος ή κάποιοι μπορούν να μετακινηθούν πολύ πολύ ευκολότερα με ό,τι συνεπειες στην κοινωνική δομή και την απαξίωση των περιοχών, όπως έγινε στην Αθήνα.

Για τα ενοίκια είναι λογικό. Η κυριότερη ευθύνη βρίσκεται στον τουρισμό. Ποιοι νομίζετε ότι αγοράζουν σπίτια; οι Έλληνες; χαχαχαχα. Πάρτε το αμάξι και κατεβείτε στη Μάνη. 3η γλώσσα είναι τα ελληνικά. Τα ενοίκια και οι τιμές ακινήτων θα αυξάνονται εφόσον υπάρχουν Γερμανοί και Γάλλοι να αγοράζουν.

Ήδη η Αθήνα οδηγείται σε ζώνες ενοικίασης /αγοράς και η μετακίνηση των Ελλήνων παρατηρείται στις φθηνότερες περιοχές. Αντιστοίχως οι τιμές οι τιμές ανεβαίνουν αντίθετα. Το Παγκράτι γίνεται Μαρούσι, το Μαρούσι Εκάλη κοκ.
Τα μόνα ανέγγιχτα σημεία είναι στον Πειραιά και δη σε Καστέλα, Κοκκινιά, Πειραϊκή κλπ. Οσονούπω θα φτάσει και εκεί.
Απόρροια του συγκεκριμένου η ανυπαρξία της επαρχίας. Οτιδήποτε υπάρχει εκτός Αθήνας είναι υποβαθμισμενο, ακόμη και η Θεσσαλονίκη.

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.700 μηνύματα.
Έπειτα το να μπαίνουν στο παιχνίδι της αγοράς ή της ενοικίασης ακινήτων όσο περισσότερες περιοχές γίνεται αυτο εξυπηρετει καθαρά όλους εμάς..
Όσο ανεβαίνει η προφορά τότε θα πέφτει και λιγάκι ή τιμή σε άλλες περιοχές που λόγο καθαρής έλλειψης ακινήτων έχουν πάει οι τιμές στο Θεό..
Σε αυτό το κομμάτι διαφωνώ.
Θα συμφωνούσα αν ξέρω γω δεν έμενε άνθρωπος εκεί, ήταν σε κανένα απομακρυσμένο μέρος που θες ταξίδι για να πας και τα σχετικά.
Δεν είναι ότι θα μπουν στην αγορά ακίνητα που δεν υπήρχαν, κόσμος μένει και εκεί, δεν νομίζω ότι είναι άδειες οι πολυκατοικίες εκεί. Επίσης ακόμα και τώρα και εκεί υπάρχουν airbnb αν και σίγουρα λιγότερα και φθηνότερα σε σχέση με κάποιες άλλες περιοχές.

Η έλλειψη ακινήτων που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια είναι γιατί πολλά ακίνητα έφυγαν από την παραδοσιακή ενοικίαση και πήγαν στην βραχυχρόνια μίσθωση τύπου airbnb συν την παγωμένη από την κρίση οικοδομή.
Αν αναπτύξεις μια περιοχή ώστε να ενδιαφέρεται περισσότερ ο τουρίστας να μείνει εκεί θα φύγουν και άλλα ακίνητα από την παραδοσιακή αγορά για να πάνε στην βραχυχρόνια μίσθωση.

Επίσης δεν είναι καμιά άχτιστη περιοχή να πεις θα αναπτυχθεί και θα πάνε να χτίσουν πολυκατοικίες για να αυξηθούν τα σπίτια.

Μην με παρεξηγήσεις υπερ του μετρό είμαι αλλά δεν μένω εκεί.
Αν έμενα εκεί ως ενοικιαστής και μου έλεγες να έχω στάση μετρό στα 10-15 λεπτά περπάτημα ή στάση δίπλα από το σπίτι μου και ακριβότερο ενοίκιο δεν θα ήμουν και φανατικός του μετρό.

Η λύση δεν είναι προφανώς να μην γίνουν αναπτυξιακά έργα για να μην ανεβαίνουν τα νοίκια. Πρέπει να παρθούν μέτρα για να συγκρατηθούν τα νοίκια, που πρέπει να είναι συνδυασμός μέτρων. Πχ περιορισμοί στην βραχυχρόνια μίσθωση όπως σε διάφορες Ευρωπαικές πρωτεύουσες(πχ εδώ) σε συνδυασμό με επιδότηση/κίνητρα για νέες οικοδομές, αξιοποίηση κλειστών κρατικών ακινήτων για στέγαση νέων ζευγαριών(το έχουν πει αλλά για προεκλογική υπόσχεση μοιάζει) κλπ.

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Κάνεις δεν έθιξε ΜΟΝΟ το θέμα της εγκηλατικοτητας και ότι θα εξαλειφθεί από την κατασκευή του ..

Να καταλαβαινομαστε λιγάκι σας παρακαλώ.
Μιλάμε για αναβαθμιση της περιοχής όπου πολυ σωστά αναφέρθηκε το γεγονός ότι θα ανέβει τουριστικά και επενδυτικά πιο πολύ μια ήδη υποβαθμίσμενη περιοχή..

Υποβαθμισμένη περιοχή τα Εξάρχεια; Μάλλον δε ξέρεις ούτε τη νυχτερινή ζωή ούτε έχεις ιδέα από τα ενοίκια εκεί

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

Καλα να ξέρεις εχει να πέσει πολυ ξύλο εκει πέρα. Περιμενουν ηδη τα καλοπαιδα το σινιάλο να βγουν με τα ρόπαλα χαχα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Υποβαθμισμένη περιοχή τα Εξάρχεια; Μάλλον δε ξέρεις ούτε τη νυχτερινή ζωή ούτε έχεις ιδέα από τα ενοίκια εκεί

Εντάξει εχει στέκια τυπου βυσσινοκηπος που πάνε κυριως άνθρωποι άλλης κουλτουρας κ ιδεολογιας.

Εχει κ μερικά playrooms ... τι το φοβερο έχει δηλαδη στα Εξάρχεια απο νυχτερινη ζωή ;

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Καλα να ξέρεις εχει να πέσει πολυ ξύλο εκει πέρα. Περιμενουν ηδη τα καλοπαιδα το σινιάλο να βγουν με τα ρόπαλα χαχα

Εντάξει εχει στέκια τυπου βυσσινοκηπος που πάνε κυριως άνθρωποι άλλης κουλτουρας κ ιδεολογιας.

Εχει κ μερικά playrooms ... τι το φοβερο έχει δηλαδη στα Εξάρχεια απο νυχτερινη ζωή ;
Έχοντας πάει στο Βυσσινόκηπο για κοκτέιλ , στην πλατεία Εξαρχείων πολλές φορές για μπύρες, σε ένα υπέροχο κουτούκι που έπαιζε ρεμπέτικα με αγαπημένο φίλο μου από τό φόρουμ (που είσαι ρε βλα; ), από μικρή σε κάτι μπαράκια με τον πατέρα μου με κάνεις να νιώθω ωσάν άνθρωπος ανώτερης κουλτούρας και ιδεολογίας :P (πλάκα κάνω). Αλλά εγώ τα Εξάρχεια τα αγαπάω, έχει πολύ όμορφα μέρη και δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο επικίνδυνα καί υποβαθμισμένα όσο λένε κάποιοι . Το να χτιστεί σταθμός μετρό καί να γεμίσει εμπορικά κλπ μόνο Με την κουλτούρα των Εξαρχείων δε θά συνάδει ειδικά αν όντως δεν υπάρχει θέμα μετακίνησης

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

Εχει τιμια μπαρακια,ουζερι και μπυραδικα ολα φτηνα που μαζευουν αρκετοι φοιτητοκοσμο.Τι θες να εχει τα κλαρινοκλαμπ της παραλιακης και στο γκαζι?

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.
Εχει τιμια μπαρακια,ουζερι και μπυραδικα ολα φτηνα που μαζευουν αρκετοι φοιτητοκοσμο.Τι θες να εχει τα κλαρινοκλαμπ της παραλιακης και στο γκαζι?

Οχι ουτε καν , μα δε πάω σε αυτα... συνηθως Μπουρνάζι βολτάρω και Κολοκοτρώνη.

Έχοντας πάει στο Βυσσινόκηπο για κοκτέιλ , στην πλατεία Εξαρχείων πολλές φορές για μπύρες, σε ένα υπέροχο κουτούκι που έπαιζε ρεμπέτικα με αγαπημένο φίλο μου από τό φόρουμ (που είσαι ρε βλα; ), από μικρή σε κάτι μπαράκια με τον πατέρα μου με κάνεις να νιώθω ωσάν άνθρωπος ανώτερης κουλτούρας και ιδεολογίας :P (πλάκα κάνω).

μα δεν ειναι ψέμματα οτι έχει διαφορετικη κουλτούρα εκει... Ο Βυσινοκηπος για μενα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σορρυ ειναι απλα ενα μαγαζί οπως ολα τα αλλα που κάθεσαι κ στο πεζοδρόμιο σε τραπεζακια εκτος κ αν ειχε ηπο που ηταν κλειστος τοτε που πηγα κ δεν τον είδα.

Αλλά εγώ τα Εξάρχεια τα αγαπάω, έχει πολύ όμορφα μέρη και δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο επικίνδυνα καί υποβαθμισμένα όσο λένε κάποιοι .

Συμφωνω εχω βολτάρει αρκετές φορές εκει μετά τις 12... δεν με ενοχλησε κανεις και λογικο αφου δεν με έχουν φακελώσει ως αντίπαλο πολιτικο στρατοπεδο εκει ή δεν τους έχω κάνει κάτι.

Το να χτιστεί σταθμός μετρό καί να γεμίσει εμπορικά κλπ μόνο Με την κουλτούρα των Εξαρχείων δε θά συνάδει ειδικά αν όντως δεν υπάρχει θέμα μετακίνησης

Συμφωνω κ εδώ.

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Οχι ουτε καν , μα δε πάω σε αυτα... συνηθως Μπουρνάζι βολτάρω και Κολοκοτρώνη.

μα δεν ειναι ψέμματα οτι έχει διαφορετικη κουλτούρα εκει... Ο Βυσινοκηπος για μενα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σορρυ ειναι απλα ενα μαγαζί οπως ολα τα αλλα που κάθεσαι κ στο πεζοδρόμιο σε τραπεζακια εκτος κ αν ειχε ηπο που ηταν κλειστος τοτε που πηγα κ δεν τον είδα.

Συμφωνω εχω βολτάρει αρκετές φορές εκει μετά τις 12... δεν με ενοχλησε κανεις και λογικο αφου δεν με έχουν φακελώσει ως αντίπαλο πολιτικο στρατοπεδο εκει ή δεν τους έχω κάνει κάτι.

Συμφωνω κ εδώ.
Είναι όμορφο μαγαζάκια και έχει ωραία cocktails όταν έχει happy hour (μεσημεράκι, ζέστη και κοκτέιλ ο,τι καλύτερο). Έχει το στυλ των μαγαζιών που μου αρέσει. Πολύ όμορφο ήταν ένα μπαράκι που έκλεισε που το είχαν κάτι φίλοι ενός θείου μου στην πλατεία καί άξιζε (πλας είχε πάντα φρέσκα, τραγανά φυστίκια)