mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ο ένας αρσενικός, όμως, είναι αρκετά ζωηρός και "ψεκάζει" τις κουρτίνες τους επίμαχους μήνες, οπότε θα το σκεφτώ σοβαρά να τον στειρώσω
Eιναι αυτος λογος να τον στειρωσεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αν ψεκαζει και τα παραθυρα ας τον ,"ψεκάζει" τις κουρτίνες τους επίμαχους μήνες, οπότε θα το σκεφτώ σοβαρά να τον στειρώσω
να κανει και καμια δουλεια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ε, βρε παιδιά, απλώς το είπα πιο κομψά.
Δεν έχει να κάνει αν το πες κομψά ή άκομψα. Εχει να κάνει με το οτι δεν είναι αυτός λόγος να τον στειρώσεις!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το μόνο που δεν θέλω είναι να ταλαιπωρηθεί ο Αρμινάκος μου.

Εγώ πάντως είμαι προβληματισμένος. Αγαπάω πολύ τον γατούλη μου (κλείνει ένα χρόνο στις 7 του μηνός) και δεν μου έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα απ' όσο βλέπω μέχρις ώρας. Δεν θέλω να του τα κόψω, νιώθω σα να το παίζω Θεος ενώ δεν είμαι... Ίσως με λυπεί η σκέψη ότι θα το βάλω σε όλη αυτή τη διαδικασία του πόνου και των αλλαγών. Βέβαια αν το στειρώσω δεν γνωρίζω αν θα του κάνει μακροπρόθεσμα καλό οπότε μπορει να ενδείκνυται και να το κάνω.
Το μόνο που δεν θέλω είναι να ταλαιπωρηθεί ο Αρμινάκος μου.![]()
Γιατί θέλεις να τον στειρώσεις?
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί θέλεις να τον στειρώσεις?
Είπα ότι κανονικά δεν θέλω. Απλά "αναγκάζομαι" να το σκέφτομαι σοβαρά πλέον γιατί με τόσα που διαβάζω αναρρωτιέμαι μήπως του κάνει καλό τελικά.

Είπα ότι κανονικά δεν θέλω. Απλά "αναγκάζομαι" να το σκέφτομαι σοβαρά πλέον γιατί με τόσα που διαβάζω αναρρωτιέμαι μήπως του κάνει καλό τελικά.
Οκ, συγγνώμη, δεν το διάβασα σωστά.
Τί διάβασες που σε κάνει να αναγκάζεσαι να το σκέφτεσαι?
Αν ο γατούλης σου είναι προστατευμένος, σε τι θα ωφελήσει να στειρωθεί?
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Μπορεί να φοβάται μήπως πάθει πυομήτρα!

(σόρρυ, αλλά δεν άντεξα.)

(σόρρυ, αλλά δεν άντεξα.)![]()
Γαμώτο, δεν μπορώ να το πιάσω το αστείο.
Δεν ξέρω τί είναι η πυομήτρα.
Από το πύον και τη μήτρα?
Ο γατούλης μωρέ μωρέ?
Ααα θα σου νιαουρίσει να μάθεις!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω ρε συ σε τι θα ωφελήσει, δεν έχω κάνει επιστήμη επάνω στην Ανωτάτη Νιαουρική, απλά βλέπω που όλοι λένε "στειρώστε τα γιατί υποφέρουν, το χουν ανάγκη και όχι από ευχαρίστηση (για το σεξ), δεν ταλαιπωρούνται μετά", ε και λέω από το να βασανιστεί το ζώο. Θα ρώταγα και κτηνίατρο αλλά το θέμα είναι ότι μπρος στα 100 ή στα 150 σου λέει κανείς όχι;

(σόρρυ, αλλά δεν άντεξα.)![]()
Φοβάμαι μη σε αφήσει έγκυο, και όχι τίποτε άλλο αλλά είναι πολλά τα λεφτά για το μαιευτήριο...

(για να μάθεις άλλη φορά να αντέχεις)

Δεν ξέρω ρε συ σε τι θα ωφελήσει, δεν έχω κάνει επιστήμη επάνω στην Ανωτάτη Νιαουρική, απλά βλέπω που όλοι λένε "στειρώστε τα γιατί υποφέρουν, το χουν ανάγκη και όχι από ευχαρίστηση (για το σεξ), δεν ταλαιπωρούνται μετά", ε και λέω από το να βασανιστεί το ζώο. Θα ρώταγα και κτηνίατρο αλλά το θέμα είναι ότι μπρος στα 100 ή στα 150 σου λέει κανείς όχι;![]()
Εγώ πάντως έχω ακούσει για αρνητικές επιπτώσεις, όταν του κάνεις στείρωση.
Το να μην του κάνεις είναι το φυσιολογικό.
Δεν είμαι και κτηνίατρος βέβαια.
βρε παιδιά ας γράψει όποιος ξέρει.
Εγώ νομίζω ο γατούλης δεν πρέπει να πειραχτεί.
Αφού έχει μπαμπά που τον αγαπαει.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

παρτου μια φουσκωτη γατα και θα ειναιι μια χαρα..Είπα ότι κανονικά δεν θέλω. Απλά "αναγκάζομαι" να το σκέφτομαι σοβαρά πλέον γιατί με τόσα που διαβάζω αναρρωτιέμαι μήπως του κάνει καλό τελικά.

Litsakimail
Νεοφερμένο μέλος

Έχω ενα θυληκο σκυλάκι και ειναι πια έξι χρόνων δεν έχει κάνει ποτε τπτ (πράγμα που με κάνει να σκέφτομαι ότι δεν πολυ θέλει τα αρσενικά) αλλα δεν με απασχολεί αυτο... Το θέμα ειναι ότι αφού ακόμα δεν έκανε τπτ αν τώρα σε αυτήν την ηλικία επιτρέπετε μια στείρωση αν κάπου θα οφελησει ή θα της κάνει κακό. Ολα ειναι τέλεια μαζί της δεν θέλω να αλλάξει συμπεριφορά έχει μεγαλώσει σούπερ.... Ειμαι όμως εγκυος και αυτο με κάνει να σκέφτομαι την περίοδο της και τι θέματα θα έχω αν κ μπορώ να την στέλνω εκείνη την περίοδο στη γιαγιά μ, αν κ την θέλω σπίτι... Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν θα ηταν καλο σε αυτήν την ηλικία να της κάνω, αν προλάβω τπτ απο τα άσχημα ή πια ειναι αργά και θα έχω άλλα.... Ευχαριστώ.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Είμαι υπέρ της στείρωσης καί των σκυλιών, γατιών και των ανθρώπων. Τόσα ζώα καταλήγουν στα αζήτητα, στο δρόμο, κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτων, φολιάζονται, βασανίζονται. Μην σου πω ότι θα έπρεπε να είναι προαπαιτούμενο για να αποκτήσεις κατοικίδιο. Η Ελλάδα είναι νεκροταφείο αδέσποτων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν γνωρίζει κάποιος ας πει ποια μπορεί να είναι τα αρνητικά αποτελέσματα της στείρωσης των ζώων, γιατί θα έλεγα πως είμαι υπέρ γενικά αλλά δεν έχω γνώσεις επί του θέματος.
πέρα από το γεγονός πως τους στερούμε την μητρότητα και την πατρότητα και δεν μπορούν να κάνουν παιδάκια με τον έρωτα της ζωής τους;
Τους καταργούμε τον οίστρο, τα κάνουμε καστράτους ευνούχους. Πια ζουν μόνο για το φαΐ και το κουτσομπολιό στο φέισ

Πια ζουν μόνο για το φαΐ και το κουτσομπολιό στο φέισ
Τι κακό έχει το φαί και το κουτσομπολιό στο φέις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.