Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

02-01-22

19:31
Μετά τις γιορτές πιστεύω θα είναι πολύ μελαγχολικά Ιανουάριο-Φεβρουάριο Κέντρο
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-01-22

19:34
Η ζωή γενικότερα είναι μελαγχολική αυτούς τους μήνεςΜετά τις γιορτές πιστεύω θα είναι πολύ μελαγχολικά Ιανουάριο-Φεβρουάριο Κέντρο

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

02-01-22

19:41
θα ειναι ερημια γιατι θα εχουν ξοδευτει θα τα εχουν χαλασει ολα ναι και ειναι παντα η κλασικη ερημια του Γεναρη μαζι με τα μουτρα βεβαιως. Εξω σημερα συναντησα πολλους μουτρωμενουςΜετά τις γιορτές πιστεύω θα είναι πολύ μελαγχολικά Ιανουάριο-Φεβρουάριο Κέντρο

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

02-01-22

20:31
+ Εξεταστική φοιτητώνθα ειναι ερημια γιατι θα εχουν ξοδευτει θα τα εχουν χαλασει ολα ναι και ειναι παντα η κλασικη ερημια του Γεναρη μαζι με τα μουτρα βεβαιως. Εξω σημερα συναντησα πολλους μουτρωμενους![]()

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

02-01-22

20:34
Μεγαλη αληθεια οντως+ Εξεταστική φοιτητών![]()
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

02-01-22

22:41
Το Κολωνάκι δεν αρέσει σε κανέναν;
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-01-22

22:42
ΕμέναΤο Κολωνάκι δεν αρέσει σε κανέναν;

Αλλά μόνο για καφέ και βόλτα
Για ψώνια απλησιαστο
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

02-01-22

22:43
Ένα καφεδάκι σε ένα εκεί καφέ κορυφή είναι όλα τα λεφτάΕμένα
Αλλά μόνο για καφέ και βόλτα
Για ψώνια απλησιαστο
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

02-01-22

22:52
Μια φορά πήγα, αλλά στα γρήγορα από το Ευαγγελισμό έως ψηλά πριν φθάσω στο Λυκαβηττό αλλά άρχισε να βρέχει και γύρισα πίσω. Ωραία μου φάνηκε η περιοχή αλλά θέλω να ξανά πάω να το δω καλύτερα.Το Κολωνάκι δεν αρέσει σε κανέναν;
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.303 μηνύματα.

02-01-22

23:08
Εκεί ψηλά που φτάνει Λυκαβηττό είναι ωραία όντωςΜια φορά πήγα, αλλά στα γρήγορα από το Ευαγγελισμό έως ψηλά πριν φθάσω στο Λυκαβηττό αλλά άρχισε να βρέχει και γύρισα πίσω. Ωραία μου φάνηκε η περιοχή αλλά θέλω να ξανά πάω να το δω καλύτερα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

03-01-22

03:14
Με τούτα και με κεινα το ξεχάσαμε.Το Κολωνάκι δεν αρέσει σε κανέναν;
Πολυ ωραία καφέ και βόλτα και να κατέβεις από Λυκαβηττό προς κέντρο.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.126 μηνύματα.

03-01-22

09:30
εγω που προσπαθω να βρω κατι να μου αρεσει oντως στην αθηνα

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

03-01-22

10:37
Δεν βρήκες κάτι να σου αρέσει?εγω που προσπαθω να βρω κατι να μου αρεσει oντως στην αθηνα
![]()
Ωραία το δέχομαι.Το λένε πολλοί.
Εκείνο που ήθελα να ρωτήσω είναι τι σου αρέσει τότε περισσότερο που την Αθήνα τη νιώθεις β διαλογής?
Θα ήθελα να μας πεις τι προτιμάς περισσότερο.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.126 μηνύματα.

03-01-22

11:05
απο ελληνικα δεδομενα? την ξανθηΔεν βρήκες κάτι να σου αρέσει?
Ωραία το δέχομαι.Το λένε πολλοί.
Εκείνο που ήθελα να ρωτήσω είναι τι σου αρέσει τότε περισσότερο που την Αθήνα τη νιώθεις β διαλογής?
Θα ήθελα να μας πεις τι προτιμάς περισσότερο.
απο ξενα οπου εχω παει μεχρι τωρα, κυριως βερολινο
επισης για να μην παρεξηγηθω, στην αθηνα αυτο που δεν μου αρεσει κυριως ειναι το βαημπ που βγαζει σαν πολη. Και η θεσσαλονικη τσιμεντουπολη ειναι (και περισσοτερο) αλλα δεν μου βγαζει αυτο το ασφυκτικο της αθηνας
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

03-01-22

11:07
Η Αθήνα, όντως τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει αρκετά, αλλά έχει κάποια μέρη που αξίζουν, τουλάχισταν κάποιες εποχές του χρόνου, πχ τώρα στις γιορτές Ψυρρή, Μοναστηράκι κτλπ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

03-01-22

12:15
Οχι καμιά παρεξήγηση. Τσιμεντουπολη είναι .απο ελληνικα δεδομενα? την ξανθη
απο ξενα οπου εχω παει μεχρι τωρα, κυριως βερολινο
επισης για να μην παρεξηγηθω, στην αθηνα αυτο που δεν μου αρεσει κυριως ειναι το βαημπ που βγαζει σαν πολη. Και η θεσσαλονικη τσιμεντουπολη ειναι (και περισσοτερο) αλλα δεν μου βγαζει αυτο το ασφυκτικο της αθηνας
Αλλά όταν είσαι υποχρεωμένος να μένεις τη συνηθίζεις στο βαθμό που τη συνηθίζεις .
Κι εγώ από ελληνικά δεδομένα θα έλεγα τη Ρόδο και απο ξένα θα έλεγα Ελβετία.
Έχεις δίκιο είναι ασφυκτικά υπάρχει κυκλοφοριακό όμως έχει και ωραίες συνοικίες να το πω να μείνεις.
Πχ Βούλα Βουλιαγμένη εκεί δεν βλέπεις ότι βλέπεις στην Κυψέλη και στον Βύρωνα και στα Κάτω Πατήσια.
Έχει και τα ωραία της τα στέκια για φαγητό για ποτό έχει και τα Υπουργεία της

Και γενικά όπως και όπου αρέσει στον καθένα αλίμονο.
Έχει και αυτή την τεράστια εναλλαγή προσώπων που στα μικρά μέρη δύσκολα τη βρίσκεις εννοώ περιστρέφεσαι γύρω από τα ίδια και τα ίδια . Ίδια πρόσωπα ίδια στέκια κλπ.
Οπότε όπως αρέσει στον καθένα είναι.
fretoe
Δραστήριο μέλος
Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 692 μηνύματα.

03-01-22

12:40
Για μένα οι χειρότερες συνοικίες της Αθήνας είναι αυτό που λέμε κέντρο (Σύνταγμα - Μοναστηράκι - Θησείο).
Δεν μπορώ πλέον τον χαμό που γίνεται συνήθως τόσο από κόσμο αλλά και από κίνηση.
Σκεφτείτε για παράδειγμα μια Παρασκευή βράδυ στο Μοναστηράκι: τι χαμός γίνεται από αυτοκίνητα στην Ερμού, από κόσμο να πηγαινοέρχεται κτλ.
Νομίζω πλέον είναι από τις χειρότερες περιοχές για να βγαίνεις.
Μακριά.
Προτιμώ πιο ήσυχες και ήρεμες γειτονίες στην Αθήνα.
Για παράδειγμα Κυψέλη (ειδικά Άνω Κυψέλη), Λυκαβυττός, Εξάρχεια, Πετράλωνα κτλ.
Δεν μπορώ πλέον τον χαμό που γίνεται συνήθως τόσο από κόσμο αλλά και από κίνηση.
Σκεφτείτε για παράδειγμα μια Παρασκευή βράδυ στο Μοναστηράκι: τι χαμός γίνεται από αυτοκίνητα στην Ερμού, από κόσμο να πηγαινοέρχεται κτλ.
Μακριά.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

03-01-22

12:43
Κυψέλη έχω ακούσει είναι αρκετά κακή περιοχήΓια μένα οι χειρότερες συνοικίες της Αθήνας είναι αυτό που λέμε κέντρο (Σύνταγμα - Μοναστηράκι - Θησείο).
Μακριά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
+1Λυκαβυττός
fretoe
Δραστήριο μέλος
Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 692 μηνύματα.

03-01-22

12:44
Από ποια άποψη;Κυψέλη έχω ακούσει είναι αρκετά κακή περιοχή
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
+1
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- despoina13
- American Economist
- Wonderkid
- giannhs2001
- User2350
- Μαυρίκιος
- camil
- charmander
- Ilma
- Δροσουλίτης
- johnsala
- fmarulezkd
- Ryuzaki
- Sevasti
- Joji
- J.Cameron
- thenutritionist
- tslef8
- Paragontas7000
- ggl
- Sosstoss
- taketrance
- grtt
- Viedo
- fockos
- Stelios725
- Meow
- korlef
- fretoe
- Scandal
- SweetGirl
- Αναστασία197
- Αντικειμενικός
- Kostis-Palamas
- Mhtrogoal
- SlimShady
- hirasawayui
- Εχέμυθη
- Nickx
- Libertus
- Johnny15
- Cupid
- ag97
- Mt73
- CiNeFiL
- Freddys
- tsiobieman
- Panos_02
- Memetchi
- Unboxholics
- physicscrazy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.