Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.729 μηνύματα.

13-02-22

18:59
Επίσης Ψυχικό και Νέο Ψυχικό έχω ακούσει πολύ καλές περιοχές. Από Ταύρο μεριά επίσης δεν έχω επισκεφτεί
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

13-02-22

19:06
Όλο εργοστάσια έχει εκεί χαχα .Από Ταύρο μεριά επίσης δεν έχω επισκεφτεί
Στο Κουκάκι δεν έχω πάει πρέπει να είναι ωραία !
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.729 μηνύματα.

13-02-22

19:08
Ούτε εγώ στο Κουκάκι. Ναι και εγώ έτσι έχω ακούσει. Υπάρχουν πολλά μέρη που δεν έχω δει ακόμα στην Αττική γενικά. Το καλό με το να είσαι φοιτητής στην Αθήνα, είναι πως έχεις πολλές επιλογές και δε τη βαριέσαι ποτέΌλο εργοστάσια έχει εκεί χαχα .
Στο Κουκάκι δεν έχω πάει πρέπει να είναι ωραία !
Guest 881237
Επισκέπτης

13-02-22

19:09
Α από επαρχία είσαι ?Ούτε εγώ στο Κουκάκι. Ναι και εγώ έτσι έχω ακούσει. Υπάρχουν πολλά μέρη που δεν έχω δει ακόμα στην Αττική γενικά. Το καλό με το να είσαι φοιτητής στην Αθήνα, είναι πως έχεις πολλές επιλογές και δε τη βαριέσαι ποτέ
Ναι η Αθήνα έχει τα πάντα σίγουρα έχεις πολλά να δεις.
Στα νότια προάστια να πας. Παραλιακή.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

13-02-22

19:11
Ναι ναι. Εννοείται η Ριβιέρα είναι πολύ ωραία. Γλυφάδα, Βουλιαγμένη...Α από επαρχία είσαι ?
Ναι η Αθήνα έχει τα πάντα σίγουρα έχεις πολλά να δεις.
Στα νότια προάστια να πας. Παραλιακή.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

13-02-22

19:24
ΝΑΙ. Το πιο ωραίο είναι να περπατήσεις στον πεζόδρομο κάτω από την Ακρόπολη...Ναι ναι. Εννοείται η Ριβιέρα είναι πολύ ωραία. Γλυφάδα, Βουλιαγμένη...
Πρόσεξε όμως: Αν είσαι από τη Θεσσαλονίκη μην πας γιατί μετά θα μας πεις "μμμμ σιγά, σαν τη Χαλκιδική δεν είναι"
Guest 881237
Επισκέπτης

13-02-22

19:25
Αχ ναι πολύ ωραίος δρόμος κ με όμορφα παραδοσιακά μαγαζιά. Συχνά επισκεπτόμενο μέρος από τουρίστεςΝΑΙ. Το πιο ωραίο είναι να περπατήσεις στον πεζόδρομο κάτω από την Ακρόπολη...
Πρόσεξε όμως: Αν είσαι από τη Θεσσαλονίκη μην πας γιατί μετά θα μας πεις "μμμμ σιγά, σαν τη Χαλκιδική δεν είναι"
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

13-02-22

19:41
Επίσης Γουδί και Βοτανικός σα συνοικίες της Αθήνας, δε ξέρω πώς είναι, όπως επίσης και το Αστεροσκοπείο
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

13-02-22

19:53
Βοτανικός είναι βιομηχανική περιοχή, δεν λέει καθολου να περάσεις για βόλτα, Γουδί δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο. Ποιο αστεροσκοπείο εννοείς; Εκεί στη λόφο Φιλοπάππου ή στη Πεντέλη; Στο λόφο Φιλοπάππου έχω πάει εκεί αξίζει μια βόλτα.Επίσης Γουδί και Βοτανικός σα συνοικίες της Αθήνας, δε ξέρω πώς είναι, όπως επίσης και το Αστεροσκοπείο
View attachment 96666
Guest 881237
Επισκέπτης

13-02-22

20:26
Μπορεί να εννοεί τον βοτανικό κήπο.Βοτανικός είναι βιομηχανική περιοχή, δεν λέει καθολου να περάσεις για βόλτα, Γουδί δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο. Ποιο αστεροσκοπείο εννοείς; Εκεί στη λόφο Φιλοπάππου ή στη Πεντέλη; Στο λόφο Φιλοπάππου έχω πάει εκεί αξίζει μια βόλτα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

13-02-22

20:28
Όχι τη συνοικία του ΒοτανικούΜπορεί να εννοεί τον βοτανικό κήπο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Guest 881237
Επισκέπτης

13-02-22

20:31
Αααα δεν ξέρω δεν έχω πάει εκεί.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

27-03-22

16:39
Τέλεια για Κυριακάτικο περπάτημα Φιλοπάππου και Αστεροσκοπείο τελικά
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

27-03-22

18:12
Ήμουνα το μεσημέρι στο Μοναστηράκι. Απόλαυσα τη βόλτα και το κεμπάπ.
Guest 881237
Επισκέπτης

28-03-22

02:26
Μου θύμισε τον λόφο Πνύκα!!!Τέλεια για Κυριακάτικο περπάτημα Φιλοπάππου και Αστεροσκοπείο τελικά
View attachment 99614View attachment 99615
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

28-03-22

07:59
Παρατηρώντας μεγάλες πόλεις του εξωτερικού ειδικά Ευρωπαϊκές σίγουρα οι πολυκατοικίες της Αθήνας θυμίζουν υποανάπτυκτη χώρα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

28-03-22

09:35
Μα οι περισσότερες είναι δεκαετίας '60 και '70
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

28-03-22

09:40
Μα οι περισσότερες είναι δεκαετίας '60 και '70
Και αυτά που έγιναν αργότερα δεν είναι καλύτερα, το αντίθετο μάλιστα τα παλιά είχαν κάποιο στυλ τα τελευταία είναι τα πιο άχαρα παράδειγμα κτίρια Βωβού.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

28-03-22

10:05
Καλά μεγαλύτερες κακοτεχνίες από του Βωβού δεν υπάρχουν...τα μισά καινούρια αυτός τα έχει σχεδιάσει...η κακογουστιά στο απόγειό τηςΚαι αυτά που έγιναν αργότερα δεν είναι καλύτερα, το αντίθετο μάλιστα τα παλιά είχαν κάποιο στυλ τα τελευταία είναι τα πιο άχαρα παράδειγμα κτίρια Βωβού.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι πήγα και Πνύκα!Μου θύμισε τον λόφο Πνύκα!!!
User2350
Δραστήριο μέλος
Ο Άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.

17-07-22

23:18
Στην Αθήνα μερικές όμορφες συνοικίες κατά τη γνώμη μου είναι η Νέα Φιλοθέη, η κηπούπολη Κυπριάδου και η Ριζούπολη, καθώς έχουν περισσότερο πράσινο σε σύγκριση με αλλες περιοχές και ειναι γενικά πιο ήσυχες. Επίσης, μου αρέσει πολύ η Νεάπολη, ειδικά στο τμήμα προς τον Λυκαβηττό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- despoina13
- American Economist
- Wonderkid
- giannhs2001
- User2350
- Μαυρίκιος
- camil
- charmander
- Ilma
- Δροσουλίτης
- johnsala
- fmarulezkd
- Ryuzaki
- Sevasti
- Joji
- J.Cameron
- thenutritionist
- tslef8
- Paragontas7000
- ggl
- Sosstoss
- taketrance
- grtt
- Viedo
- fockos
- Stelios725
- Meow
- korlef
- fretoe
- Scandal
- SweetGirl
- Αναστασία197
- Αντικειμενικός
- Kostis-Palamas
- Mhtrogoal
- SlimShady
- hirasawayui
- Εχέμυθη
- Nickx
- Libertus
- Johnny15
- Cupid
- ag97
- Mt73
- CiNeFiL
- Freddys
- tsiobieman
- Panos_02
- Memetchi
- Unboxholics
- physicscrazy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.