Για να την πεισω να κανουμε στοματικο...μου ειπε πως πρεπει να κανουμε εξετασεις...
αντε και εκανα και ολα καλα...τις ειδε οκ....τωρα λεει πως σιχαινεται ..καινουργιο και αυτο...
Υ.Γ εκεινη μου εχει κανει μονο 2 φορες και με προφυλακτικο..εκτοτε δεν ξαναγινε ( 13 μηνες σχεση )
τωρα θελω να την πεισω να τις κανω εγω...πειτε κανεναν τροπο μηπως και το πετυχω..
Ασχετο αν η γυναικα και ο αντρας ειναι και οι δυο καθαροι και εχουν κανει και ολες τις γνωστες εξετασεις
δεν τρεχει τιποτα...ετσι και αλλιως ειναι και αυτο μια απολαυση..

αρκει βεβαια να ξερεις να το κανεις σωστα...
Θα σου απαντήσω και εδώ, με κίνδυνο να γίνω υπερβολικά παραστατικός, μα νομίζω πως είμαστε μεγάλα και ώριμα παιδιά όσοι έχουμε πρόσβαση εδώ, οπότε στα κομμάτια να πάει, περί γλυφομ...ίου ο λόγος (με συγχωρείτε είναι η μόνη δόκιμη έκφραση που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω το στοματικό στη γυναίκα):
Αγαπητέ Σταύρο,
Το αιδοίον, είναι σαν παγωτό σοκολάτα καραμέλα. Βγάζεις το καπάκι (ρούχα), βγάζεις και το εσωτερικό χαρτάκι (εσώρουχο) και ξεκινάς την εντρύφηση σε κόσμους μαγικούς και απαράμμιλους με οτιδήποτε άλλο έχεις βιώσει μέχρι σήμερις. Χορηγός μας το παγωτό Mars γι απόψε.
Αυτά βέβαια σε περίπτωση που το παγωτό δεν είναι μπαγιάτικο λέγε με κολπίτιδες, τραχηλίτιδες και λοιπές μυκητιάσεις και μολύνσεις που αφήνουν μια τόσο δύσοσμη εμπειρία όσο η εναέριος εκτόνωσις του Κουικάρα μπροστά από τα παιδάκια με το σχολικό στη διαφήμιση.
Έχοντας πει τα παραπάνω, δε σκοπεύω να παραλείψω τα εξής:
Το να κάνεις σε μια γυναίκα στοματικό, δεν είναι απλά πράξη. Είναι εμπειρία ζωής, είναι στάση ζωής, είναι η ζωή η ίδια που πηγάζει από κει, γι αυτό και πρέπει να του φέρεσαι με σεβασμό και να βάζεις όλη σου τη φαντασία για να επέλθει η ικανοποίηση εσου και εκείνης.
Δεν χρειάζεται πειθώ. Μόνο φαντασία. Να της πεις ακριβώς τι φαντασιώνεσαι να της κάνεις. Γυναίκα που θα χρειαστεί πειθώ για να σου χαρίσει το μόριό της για να της το γλύψεις:
α) Δεν ξέρει τι χάνει απ όσο έχω δει σε γυναικείες αντιδράσεις. Το να είναι η άλλη κατακόκκινη και να κοντεύει να σου κάνει κεφαλοκλείδωμα από την ακούσια σπασμωδική κίνηση του σώματός της όσο εσύ έχεις όλη τη γλώσσα σου μέσα στον κόλπο της ή ρουφάς την κλειτορίδα της, είναι μια μνημειώδης στιγμή.
β) Δεν έχει χημεία μαζί σου. Ίσως να ακουστεί απλοϊκό για τα δικά μου μέτρα λόγου και έκφρασης, και ελπίζω η κοινότητα να μου συγχωρήσει την ωμότητα, αλλά είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που έχω διαπιστώσει ποτέ στη ζωή μου και ισχύει για άντρες και γυναίκες:
"Άνθρωπος που θα κλάσεις την ώρα που πηδιέστε σα να μην υπάρχει αύριο, και δε θα κουνηθεί ούτε εκατοστό μακριά σου, είναι για να τον/την παντρευτείς"
Ειλικρινά, το ξέρω, θα γελάσει κόσμος, αλλά αυτό ήθελα να κάνω, να σοκάρω, να δείξω την αλήθεια για την ωμότητα του καθωσπρεπισμού μας με τους γύρω μας. Είσαι σε μια χλιαρή σχέση με κάποια, και δε γουστάρεις ούτε να της φιλήσεις το στήθος και μετά από καιρό είσαι στον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου και βρίσκεσαι με το αιδοίο της καρφωμένο στο στόμα σου και τα υγρά της να τρέχουν μέσα σου ζεστά και άφθονα.
Εαν αυτό δεν είναι υποκρισία, τότε τι είναι; Δεν υπάρχει, σιχαίνομαι την πράξη. Υπάρχει το δεν έχω χημεία μαζί σου γι αυτό σιχαίνομαι να στο κάνω.
Δε θα βρεθεί ούτε ένα άτομο να αντικρούσει με επιχειρήματα αυτό που είπα, ακριβώς γιατί μέχρι και στη βιολογική του προέκταση να το δεις, είναι ορθό. Γιατί μας βρωμάει κάτι άσχημα; Επειδή ο εγκέφαλός μας το κατατάσσει ως ξένο, εχθρικό, επικίνδυνο, μη ταιριαστό με μας. Όταν η χημεία στον εγκέφαλο δώσει το σήμα της ασφάλειας, όλα γίνονται ξαφνικά πιό ανεκτά έως και όμορφα.