Στοματικό, με προφυλακτικό ή χωρίς;

Κάνετε στοματικό:

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 160)
  • Mε προφυλακτικό

    Ψήφοι: 30 18.8%
  • Xωρίς προφυλακτικό

    Ψήφοι: 122 76.3%
  • Δεν κάνω στοματικό

    Ψήφοι: 2 1.3%
  • Δεν επιθυμώ να απαντήσω

    Ψήφοι: 6 3.8%

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,797 μηνύματα.
Δεν με νοιάζει να μάθω έτσι και αλλιώς. Απλα σε άλλα τοπικ λέτε "Ας ζησει ο καθενας οπως θέλει."

Ωραια , ας κρατησουμε λοιπον αυτο και ας μην ξεκινάμε τις αιχμες και τα κυρηγματα. Δεν σας αρέσει κάτι , δεν το κάνετε και τέλος. Αυτο που έγραψε και η Wrong.
Καλό θα ήταν να σε ένοιαζε. Ο Valder είναι μορφή στο στέκι κι είναι τιμή μας όποτε γράφει εδώ και έχουμε όλοι πολλά να μάθουμε από αυτόν. Εμείς οι υπόλοιποι, εσύ τα ξέρεις όλα ήδη.:whistle:
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 19,817 μηνύματα.
Καλό θα ήταν να σε ένοιαζε. Ο Valder είναι μορφή στο στέκι κι είναι τιμή μας όποτε γράφει εδώ και έχουμε όλοι πολλά να μάθουμε από αυτόν. Εμείς οι υπόλοιποι, εσύ τα ξέρεις όλα ήδη.:whistle:


Ε ωραια αυτα ειναι δικές σου αποψεις. Εγω δεν τον ξέρω και τάσσομαι με αυτα που έγραψε η Wrong. Eκτος του οτι να περιμενω να μου φέρει εξετάσεις η άλλη για να κανω σέξ μαζι της το θεωρώ υπερβολικό. Τι να κατσω να μάθω δηλαδη. Και βεβαια οπως και με το θρέντ με τις γνωριμιες ειναι απλο δεν σας αρέσει κάτι δεν το κάνετε. Δεν προσπαθειτε να επιβληθειτε στον άλλον οτι αυτο που κάνει ειναι χαζομάρα. Του λέτε μια γνώμη (αν σας ρωτησει και ως εκει). Πλεον εγω έτσι κάνω.


Ναι ξέρω πολλα σε αυτο το τομέα γιατι έχω ασχοληθει. Ετσι πιστευω. Οποιος εχει αντιθετη αποψη δεν με ακουει ειναι πολυ απλό.


Δεν κολλας ετσι ευκολα αμα προσέχεις και δε πα να αλλαξεις και 30 συντροφους σε ενα χρονο μέσα. Βεβαια εντάξει δεν θα τα μπλέξεις με αλκοολικες ή ναρκομανεις αλλα και παλι δεν ξέρεις η καθεμια τι εχει οσο καλη και να φαινεται και μπορει να μη ξέρει ουτε και η ιδια. Αυτα που έγραψα ειναι πολυ σημαντικά και ξεκαθαριζουν εκεινον που ξέρει απο ιδια εμπειρια και απο εκεινον που απλά τα διαβασε. Καλη και η θεωρια αλλα η πράξη ειναι ακομα καλυτερη. Το "να πηγαινεις με λιγους συντροφους" για να μην κολλησεις απο μονο του δεν λέει τιποτα. Το εξηγησα παραπάνω. Ολα βασιζονται στις επικινδυνες σεξουαλικες συμπεριφορές και πως λειτουργεις εσυ στον τομεα της ασφάλειας στο σέξ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Zilda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,042 μηνύματα.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος τον ιο αλλά να μην έχει εκδηλωθεί;
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος τον ιο αλλά να μην έχει εκδηλωθεί;
Υπάρχουν ιοί που μπορεί να κολλήσεις αλλά να παραμείνουν καιρό σε λανθάνουσα κατάσταση (νομίζω έτσι λέγεται) οπότε δεν εμφανίζονται τα συμπτώματα και δεν ξέρεις ότι το έχεις. Μπορεί να εκδηλωθεί κάποια στιγμή μπορεί και όχι. Αν όχι φαντάζομαι μόνο από εξετάσεις μπορείς να το διαπιστώσεις.
 

Ερινύς

Τιμώμενο Μέλος

Η Ερινύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Παιδίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17,739 μηνύματα.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος τον ιο αλλά να μην έχει εκδηλωθεί;
Οι άντρες μπορούν να φέρουν στελέχη του ιού ΗPV που δεν είναι υπεύθυνα για κονδυλώματα και έτσι να είναι ασυμπτωματικοί. Σε ελεύθερη επαφή με γυναίκα μπορούν να της μεταδώσουν τον ιό, και κάποια στελέχη του είναι δυνητικά καρκινογόνα για ca τραχήλου μήτρας.

Από την άλλη, αν κάποια έχει στέλεχος του ιού HPV που δημιουργεί τα κονδυλώματα, μπορεί να μην το ξέρει, γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι εσωτερικά (συνήθως βέβαια αναπτύσσονται στο εφήβαιο και επεκτείνονται αλλά δεν γίνεται πάντα έτσι). Ειδικά αν είναι και γυναίκα που δεν κάνει τακτικό γυναικολογικό έλεγχο μπορεί κάλλιστα να ξεφύγει. Έτσι μπορεί να τα μεταδώσει στον σύντροφό της, ο οποίος βέβαια ο φουκαράς θα τα βγάλει σε εμφανές σημείο και τότε θα πάρουν αμφότεροι χαμπάρι τι τρέχει.

Γι αυτό, προσοχή. :)
 

Wrong

Δραστήριο μέλος

Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 439 μηνύματα.
Καλό θα ήταν να σε ένοιαζε. Ο Valder είναι μορφή στο στέκι κι είναι τιμή μας όποτε γράφει εδώ και έχουμε όλοι πολλά να μάθουμε από αυτόν. Εμείς οι υπόλοιποι, εσύ τα ξέρεις όλα ήδη.:whistle:

Himela, τείνω να απαντάω στους ανθρώπους και δη σε ανθρώπους που γράφουν πίσω από μία οθόνη σε ένα φόρουμ όπου είμαστε άγνωστα άτομα μεταξύ αγνώστων ατόμων, όπως αισθάνομαι εκείνη τη στιγμή και πάντοτε σε αναλογία με το τι μου λένε και πώς το λένε. Εφόσον εσύ έμαθες πράγματα από τον Valder, είναι λογικό να θέλεις να τον υπερασπιστείς και να τον εκτιμάς, όμως, καλώς ή κακώς, δεν μπορείς να μεταδώσεις την εμπειρία σου πουθενά για να αισθανθούμε όπως εσύ. Μπορεί να αισθάνεσαι εσύ τιμή αν γράφει το τάδε ή το δείνα άτομο εδώ μέσα, εγώ όμως, και πιθανότατα και άλλα μέλη, όχι, είτε επειδή δεν έχουμε τη δική σου εμπειρία είτε επειδή δε μπαίνουμε τόσο συχνά για να συζητάμε σε μια άλφα βάση με άλλα μέλη.
Btw, φράσεις τύπου "δεν ξέρεις σε ποι@ μιλάς" πάντοτε μου έμοιαζαν τρομερά ενδιαφέρουσες ακριβώς για αυτόν το λόγο: επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε το άτομο με το οποίο συνομιλούμε να μας δει ή να δει τον κάθε Valder όπως επιθυμούμε εμείς. Επίσης, σε άλλο context, όχι σε αυτό ενός φόρουμ προφανώς, εκφράζουν μία επιθυμία για την εξουσία και δη για την εξουσία που τιμωρεί, που βάζει τα πράγματα στη θέση τους, που καταστέλλει, μία απόλαυση του να βλέπουμε το αδύναμο άτομο να χάνει από το δυνατό. Δεν υπονοώ κάτι για την εδώ συζήτηση, επαναλαμβάνω, απλώς μου φαίνεται ενδιαφέρον concept γενικά, η χρήση τέτοιων φράσεων και η σημειολογική τους ανάλυση.:rolleyes:
Τέλος πάντων, ενημέρωση, ενημέρωση, ενημέρωση στο θέμα των ΣΜΝ, αυτό θα μας σώσει, όπως και το να συμβουλευόμαστε γιατρούς της εμπιστοσύνης μας, και αποχωρώ.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,424 μηνύματα.
Εγώ αφήνω εδώ ένα link το οποίο μπορεί να ενδιαφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του φόρουμ, το οποίο καλό θα είναι να δούνε και έφηβα άτομα που μπαίνουν εδώ (και να απευθυνθούν, με τη σειρά τους, σε γυναικόλογο/ουρολόγο της εμπιστοσύνης τους). Εφόσον σεξουαλική διαπαιδαγώγηση επίσημα και με το νόμο δεν γίνεται στα σχολεία ή τουλάχιστον σε όλα τα σχολεία, ο πρώτος στόχος μίας κοινωνίας για την επίτευξη της δημόσιας υγείας θα πρέπει να είναι η σωστή ενημέρωση για το πώς κολλάμε ΣΜΝ, τι κινδύνους κρύβουν φαινομενικά πιο "αθώες" σεξουαλικές πράξεις, στοματικού συμπεριλαμβανομένου, και, κυρίως, το πόσο σημαντικό είναι να απευθυνόμαστε στους κατάλληλους επαγγελματίες υγείας ώστε να ενημερωνόμαστε και να προλαμβάνουμε.
Από εκεί και πέρα, το αν εγώ, το δείνα ή το τάδε άτομο κάνει one-night stands ή αν ζευγάρια που έχουν εξεταστεί επιλέγουν να χρησιμοποιούν προφυλακτικό για τον χ/ψ/ω λόγο, ούτε σε αφορά ούτε είναι και το point της όλης συζήτησης. Στόχος μιας κοινωνίας είναι η σωστή ενημέρωση ώστε κάθε άτομο να χαίρεται το σεξ όπως επιθυμεί, συναινετικά και με προστασία πάντα και σχόλια σαν το δικό σου κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην πραγμάτωση αυτού του στόχου γιατί κρύβουν μέσα τους ένα επικριτικό και τιμωρητικό "καλά να πάθει".
Κι έπειτα αναρωτιόμαστε γιατί το σεξ και τα ΣΜΝ είναι θέματα-ταμπού.


Κάθε ενημέρωση είναι χρήσιμη, όχι μόνο για μικρούς αλλά και για μεγάλους. Εκεί δεν διαφωνούμε.

Γι αυτό και εαν πρόσεξες συνέστησα πολύ συντηρητικά βήματα μέχρι το σεξ, ακόμα και πλήρη έλεγχο για ΣΜΝ και λοιπά. Έστω και με το ύφος που σου μίλησα.

Πιθανόν θα βρήκες το ποστ μου ιδιαίτερα γλαφυρό με την επιλογή εκφράσεων σε σημείο που μπορεί να σε έκαναν να πίστεψες ότι απευθύνεσαι σε κάποιο ανεύθυνο άτομο. Είμαι ευθύς, όχι ανεύθυνος, έχει διαφορά.

Μπορεί και να πίστεψες ότι είμαι άλλος ένας που βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα για τις σεξουαλικές σου συνήθειες και να σε κρίνω γι αυτές. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε στο ελάχιστο, κάνε ότι επιθυμείς, θες να βάζεις προφυλακτικό επι μονίμου βάσεως στο σύντροφό σου; Δεκτό.

Να μη συναντηθούμε ποτέ μόνο σε τέτοια περίσταση, που δεν πρόκειται ούτως ή άλλως, οπότε δε βλέπω το λόγο γιατί να μαλώνουμε σε ένα φόρουμ σαν να έχουμε να χωρίσουμε αγροτεμάχια στο χωριό.

Καλό σου βράδυ (ή ότι είναι όποτε το δεις)


Και η Χιμέλα ξέρω γιατί μίλησε έτσι, ούτε για να σας την πεί, ούτε για να με διαφημίσει. Εγω το κατάλαβα το γιατί.

Πάμε παρακάτω τώρα.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,797 μηνύματα.
@Wrong καταλαβαίνω απόλυτα γιατί η φράση μου σε πείραξε, κι εγώ θα πειραζόμουν σε αντίστοιχη φάση. Πάντως το ποιος είναι ο Valder δεν το είπα από κατ' ιδίαν παρέα μαζί του (αν και με επηρεάζει κι αυτό υπέρ του προφανώς) αλλά κυρίως από τα ποστ του εδώ από την αρχή που δημιουργήθηκε αυτό το φόρουμ και τη διαδρομή που τον έχω δει να ακολουθεί και τον χαρακτήρα του. Οπότε συγγνώμη αν κάποιος προσβλήθηκε ή πειράχτηκε από αυτό που είπα, απλά καμιά φορά έχει σημασία και να ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι, ακόμα και σε ένα φόρουμ, και δεν αναφέρομαι σε σένα, γενικά. :yes::give_rose:
 

Wrong

Δραστήριο μέλος

Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 439 μηνύματα.
Να μη συναντηθούμε ποτέ μόνο σε τέτοια περίσταση, που δεν πρόκειται ούτως ή άλλως, οπότε δε βλέπω το λόγο γιατί να μαλώνουμε σε ένα φόρουμ σαν να έχουμε να χωρίσουμε αγροτεμάχια στο χωριό.

Συμφωνώ, αν ήταν αγροτεμάχια εκτός φόρουμ, εκεί άλλαζε το πράμα.:laugh:
Σε κάθε περίπτωση, η απάντησή σου ξεκαθάρισε το τοπίο και χαίρομαι. Ας κρατήσουμε το ότι χρειάζεται ενημέρωση, ενημέρωση, ενημέρωση και καλή σου μέρα.

@Wrong καταλαβαίνω απόλυτα γιατί η φράση μου σε πείραξε, κι εγώ θα πειραζόμουν σε αντίστοιχη φάση. Πάντως το ποιος είναι ο Valder δεν το είπα από κατ' ιδίαν παρέα μαζί του (αν και με επηρεάζει κι αυτό υπέρ του προφανώς) αλλά κυρίως από τα ποστ του εδώ από την αρχή που δημιουργήθηκε αυτό το φόρουμ και τη διαδρομή που τον έχω δει να ακολουθεί και τον χαρακτήρα του. Οπότε συγγνώμη αν κάποιος προσβλήθηκε ή πειράχτηκε από αυτό που είπα, απλά καμιά φορά έχει σημασία και να ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι, ακόμα και σε ένα φόρουμ, και δεν αναφέρομαι σε σένα, γενικά.

Δεν προσβλήθηκα, ούτε παρεξηγήθηκα, ήταν και γενικός ο προβληματισμός και το καταλαβαίνω πως όταν εκτιμούμε άτομα, μαθαίνουμε απ' αυτά, τα γνωρίζουμε χρόνια κλπ. νιώθουμε αμέσως την ανάγκη να τα υποστηρίξουμε, να δείξουμε την εκτίμησή μας.:)
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το πιο σοκαριστικο κατ' εμε είναι ότι επειδή ο Θεός μας έδωσε ένα μνι η ένα πουλί,θεωρούμε ότι πρέπει να το δίνουμε παντού.

Εξαρτάται το μνι και το πλι. Μερικά είναι έγκλημα να μην τα δίνεις.
 

Guest 874453

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Ορέστης40

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ορέστης40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα.
Εχω μια απορια. Το σκουλαρικι στη γλωσσα δεν ειναι αβολο στο στοματικο; Εννοω για τον αντρα.
 

_Σταύρος_

Δραστήριο μέλος

Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,424 μηνύματα.
Εχω μια απορια. Το σκουλαρικι στη γλωσσα δεν ειναι αβολο στο στοματικο; Εννοω για τον αντρα.

Το αντίθετο. Αυτή είναι η δουλειά του συγκεκριμένου σκουλαρικιού.

Το άβολον του στοματικού θα ήταν η ελαχίστη των ανησυχιών μου σε τέτοιες περιπτώσεις.:whistle:
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Το αντίθετο. Αυτή είναι η δουλειά του συγκεκριμένου σκουλαρικιού.

Το άβολον του στοματικού θα ήταν η ελαχίστη των ανησυχιών μου σε τέτοιες περιπτώσεις.:whistle:

Και εδώ έρχεται το εξής δίλημμα για τα κορίτσια/αγόρια κλπ: να κάνεις καλύτερο καλύτερο στοματικό ή να μπορείς να συνεχίσεις να τρως κανονικά μακαρόνια? Γιατί έχω γνωστούς που μου είπαν ότι τα μακαρόνια/noodles μπλέκονται στο σκουλαρίκι :P
 

Ερινύς

Τιμώμενο Μέλος

Η Ερινύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Παιδίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17,739 μηνύματα.
Και εδώ έρχεται το εξής δίλημμα για τα κορίτσια/αγόρια κλπ: να κάνεις καλύτερο καλύτερο στοματικό ή να μπορείς να συνεχίσεις να τρως κανονικά μακαρόνια? Γιατί έχω γνωστούς που μου είπαν ότι τα μακαρόνια/noodles μπλέκονται στο σκουλαρίκι :P
Τώρα έχω κάνει εικόνα αυτό με τα μακαρόνια...
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.

_Σταύρος_

Δραστήριο μέλος

Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,424 μηνύματα.

_Σταύρος_

Δραστήριο μέλος

Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top