Ξανθη Κυπραιου
Νεοφερμένο μέλος

Τους πρώτους τους ανεχόμαστε μέχρι να μεγαλώσουμε και μετά πέφτει ξεκαθάρισμα..... π.χ. έναν ξάδερφο που μου έκανε τη ζωή δύσκολη στην παιδική ηλικία, τώρα έχω 10 χρόνια να τον δω και δεν μου λείπει καθόλου.......
Τους δεύτερους ........ τους παίρνεις πακέτο για το σπίτι...... ειδικά όταν παριστάνουν τη .....δεμένη οικογένεια και θέλουν να εμπλέκονται σε κάθε στιγμή της ζωής σου.....
Θέλεις να μετακομίσεις στην Αυστραλία και να ησυχάσεις, αλλά αναγκάζεσαι για μια ακόμη φορά να βρεθείς στο λάκκο με τα φίδια......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως όπως μας φορτώνονται οι συγγενείς και μας επιβάλλονται, το ίδιο κάνουμε κι εμείς σ αυτούς. Κι εκείνοι το ίδιο μπορεί να νιώθουν για εμάς, το χει σκεφτεί αυτό ποτέ κανείς?
Μια συμβουλή μόνο θα δώσω, σε όλους, επειδή εγώ την έχω πατήσει.
Ποτέ μα ποτέ να μην δουλεύετε με συγγενείς.
Γιατί όταν θα θέλουν κάτι, θα σας λένε "Μα εγώ στο ζητάω, επειδή είσαι ξαδέλφη μου και πονάς για την επιχείρηση".
Αν πάλι νιώσετε εσείς κάπου αδικημένοι θα σας πουν "Μην μπλέκουμε τα οικογενειακά με τα επαγγελματικά. Εδω σε θέλω επαγγελματία!".
Επίσης αν τσαντιστείς με τους συγγενείς συναδέλφους, δεν μπορείς να τους βρίσεις, γιατί θα χαλάσουν οι σχέσεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Νομιζω οτι ειναι συνηθες φαινομενο..
Βεβαια,τους συγγενεις α βαθμου τους αγαπω πολυ κ τους θελω κοντα μου,σε καθε σημαντικη στιγμη!!!
Ξανθη Κυπραιου
Νεοφερμένο μέλος

Τα γνωστα,οταν κατεβαινεις στο χωριο μπροστα σου νταβαντουρι κ χαρα κ απο πισω σε θαβουν....
Νομιζω οτι ειναι συνηθες φαινομενο..
Πολύ σύνηθες!!!! Το χειρότερο είναι να το κάνουν και οι συγγενείς πρώτου βαθμού............ Και το πιο ψυχοφθόρο που υπάρχει, να αναγκάζεσαι να τους έχεις κοντά σου σε σημαντικές στιγμές και να παριστάνουν τους καλούς......
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ σύνηθες!!!! Το χειρότερο είναι να το κάνουν και οι συγγενείς πρώτου βαθμού............ Και το πιο ψυχοφθόρο που υπάρχει, να αναγκάζεσαι να τους έχεις κοντά σου σε σημαντικές στιγμές και να παριστάνουν τους καλούς......
Ξέρω άκριβώς για τί πράγμα μιλάς... Το προηγούμενο καλοκαίρι στην βάφτιση του ανεψιού μου έβλεπα κάτι φάτσες κρεμασμένες στην εκκλησία (γιατί από την ζήλια τους ούτε να χαμογελάσουν δε μπορούν) και μόλις καταλάβαιναν οτι τους κοιτούσα πετούσαν ένα ψευτικο χαμόγελο.... αχ τί ωραία οικογενειακή στιγμή...
Ευτυχώς δε είναι όλοι οι συγγενείς μου έτσι...... Υπάρχουν και ισοροπημένοι άνθρωποι σ' αυτή την οικογένεια....
Ξανθη Κυπραιου
Νεοφερμένο μέλος

έβλεπα κάτι φάτσες κρεμασμένες στην εκκλησία (γιατί από την ζήλια τους ούτε να χαμογελάσουν δε μπορούν) και μόλις καταλάβαιναν οτι τους κοιτούσα πετούσαν ένα ψευτικο χαμόγελο.... αχ τί ωραία οικογενειακή στιγμή...
Ευτυχώς δε είναι όλοι οι συγγενείς μου έτσι...... Υπάρχουν και ισοροπημένοι άνθρωποι σ' αυτή την οικογένεια....
Για τέτοιες φάτσες το καλύτερο είναι να τριγυρνάς με μια φωτογραφική μηχανή, να κάνεις "κλικ" ......τη στιγμή που η ξυνίλα βρίσκεται στο μεγαλείο της και όταν ξαναβρεθείτε: -Να καλέ, έχω να σας δώσω κάτι φωτογραφίες

Το άδικο σ΄αυτές τις συγγενικές μαζώξεις είναι ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε την παρέα των καλών και ισοροπημένων..... Συνήθως λέμε: άσε εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε . Θα τα πούμε στο τηλέφωνο!
just smile!
Δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

chara9999
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 772419
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Γι' αυτό τα πάτε καλά.Με τους παππούδες τσακωνόμαστε συνέχεια (εγώ και οι γονείς μου)!!!Τώρα που το σκέφτομαι,αν δεν δούλευε η μητέρα μου και δεν είχε την ανάγκη να μας προσέχουν εμένα και την αδερφή μου,θα τους πατούσε έναν καβγά χωρίς προηγούμενο,και δεν θα τους ξαναβλέπαμε!!!Τους θείους και τις θείες (αδέρφια των γονιών μου) προσπαθούμε -όσο πιο πολύ γίνεται βέβαια- να τους αποφεύγουμε!!!Τα πάμε πολύ καλά με τα ξαδέρφια της μητέρας μου αλλά μένουν μακριά!,καθώς και με το νονό του πατέρα μου.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Όσον αφορά θειάδες και λοιπά, βλεπόμαστε μόνο σε κανέναν γάμο και εκεί πάλι προσπαθώ να το παίξω ευγενική αλλά αποφεύγω να πιάσω κουβέντα.
lydiatav
Νεοφερμένο μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάποιος, κάπου, κάποτε είπε: "I think society's emphasis on family forces us into relationships that are otherwise unhealthy. Sure, a long time ago, when people lived miles from civilization, family was all you had. There was a very practical purpose to sticking together. But now I have six million people in my backyard. Why should I be wasting time with someone I don't like just because they have the same last name as me?". Ελπίζω αυτό να απαντά στο αρχικό ερώτημα!
Μόνη σου το' γραψες?Και εγώ λέω κάτι τέτοια "φιλοσοφημένα" πού και πού!!!
Πάντως συμφωνώ απόλυτα!VOTED!!!
lydiatav
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.