Καλύτερη δίαιτα...
Προσέχω το πρωί να τρώώ του..σκασμού! Τρελαίνομαι για πρωινό, γάλα ή χυμό, με τοστ,δημητριακά,γιαούρτια,φέτες με μέλι κτλ,ανάλογα τα κέφια μου τα συνδυάζω.
Μετά στο μεσημεριανό,το μόνο που κάνω εγώ είναι να χωρίζω τα φαγητά μου σε τρεις κατηγορίες και μου επιτρέπω να χρησιμοποιώ καθημερινά μόνο 1 είδος από την κάθε μια,
1τη κατηγορία: κρέατα,ψάρια και όλα τα ζωντανά 2ρη κατηγορία: όσπρια,λαχανικά και όλα τα μπλιαχ, 3τη κατηγορία: σιτηρά,ζυμαρικά, και πάει λέγοντας..
Πχ, μια μέρα θα έχει για φαγητό μπιζόλες ( πήρα κάτι από τη πρώτη κατηγορία), με ρύζι (Τρίτη κατηγορία) και λαχανικά (Να και η δεύτερη κατηγορία) αυτό για εμένα πχ είναι ένα πλήρες γεύμα, γιατί έτσι δε μπορώ να φάω ούτε ψωμί αφού ήδη πήρα κάτι από τη τρίτη κατηγορία, αλλά ούτε και σαλάτα γιατί ήδη πήρα τα λαχανικά από τη δεύτερη κατηγορία.
Αυτό πλέον το κάνω ασυναίσθητα, βλέπω τι φαί έχουμε και κατευθείαν ξέρω αν μπορώ ή όχι να το συνοδεύσω με τυριά,σαλάτες, ψωμιά κτλ.
Να σημειώσω ότι αυτό εδώ δεν το κάνω αναγκαστικά στον εαυτό μου επειδή έχω πρόβλημα με το βάρος ή απλά είμαι βαρεμένη, απλά μου έχει μείνει συνήθειο από τότε που έκανα ενόργανη, και πλέον αυτά χτυπάνε σαν καμπανάκι στο μυαλό μου, εννοείται όμως ότι τις Κυριακές του δίνω και καταλαβαίνει, και πως όταν βγαίνω έξω για ένα αθώο καφέ τις περισσότερες φορές καταλήγω να μασουλάω κρέπες,γύρους,γιγάντια τοστ κτλ
Όσο για απογευματινό έχω μια λατρεία με το τοστ γενικά και το γάλα κακάο (μπέμπααααα), αλλιώς καμιά σαλάτα, αλλά όχι απλή αυτές με αυγά,ζαμπόν,ρύζι/μακαρόνια κτλ κτλ.
Αυτά από τη γουρούνα Ζωή.