yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

28-08-21

13:25
Αυτό από μόνο του είναι μεγαλύτερη είδησηέπιναν άμστελ

από τις πιο σάπιες μπυρες
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

28-08-21

13:26
Αυτό από μόνο του είναι μεγαλύτερη είδηση
εντελώς σάπια, της πολυεθνικής heineken. απορώ που την πίνουν από άποψη.
Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-08-21

14:08
Εγώ σαν πλεμπαίος που είμαι πίνω ακόμα πιο σάπιες, μπύρες από λιντλ και την θεϊκή «Μπύρι Μπύρι» (ω, ναι, υπάρχει)!Αυτό από μόνο του είναι μεγαλύτερη είδηση
Guest 209912
Επισκέπτης

28-08-21

15:01
Εσυ τι πίνεις δεν κατάλαβα; Μόνο αν ήσουν τίμιο λαϊκό κορίτσι θα εκτιμούσε την αμστελ.Αυτό από μόνο του είναι μεγαλύτερη είδηση
Άμα κάνουμε αρκετό μπουλερ και shaming στους καπνιστές λέτε να το κόψουν;
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

28-08-21

22:59
Θα στείλω δυο καφάσια δώρο από τις δικές μας να αλλάξεις γνώμη φίλτατε και να εκτιμήσεις καλή μπυριτσα, μετά αν μπορέσεις να γυρίσεις σε άλλες τα ξαναλέμεΕγώ σαν πλεμπαίος που είμαι πίνω ακόμα πιο σάπιες, μπύρες από λιντλ και την θεϊκή «Μπύρι Μπύρι» (ω, ναι, υπάρχει)!

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

28-08-21

23:02
Τι μπυριτσα ειναι?Να παρουμε κι εμεις μερος?Θα στείλω δυο καφάσια δώρο από τις δικές μας να αλλάξεις γνώμη φίλτατε και να εκτιμήσεις καλή μπυριτσα, μετά αν μπορέσεις να γυρίσεις σε άλλες τα ξαναλέμε![]()

yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος

28-08-21

23:02
Διάφορες, αλλά ρε συ η αμστελ είναι από τις χειρότερες.Εσυ τι πίνεις δεν κατάλαβα; Μόνο αν ήσουν τίμιο λαϊκό κορίτσι θα εκτιμούσε την αμστελ.
Μου αρέσει ζυθος βαπ, βεργινα, αλφα, μάμος και από τις λιγοτερο προςιτες βόρεια, Γκίνες, ερντινγκερ και κάποιες βαυαρικές πολύ καλές. Όπως και κάτι ρωσικές που βρίσκω σε αντίστοιχα καταστήματα στην Ομόνοια, που είναι και οικονομικές. Αν είναι σας λέω μαγαζάκια
Guest 209912
Επισκέπτης

28-08-21

23:04
Θελω πολύ να μάθω τα μαγαζιά στην Ομόνοια που συχνάζεις Yorkie.Διάφορες, αλλά ρε συ η αμστελ είναι από τις χειρότερες.
Μου αρέσει ζυθος βαπ, βεργινα, αλφα, μάμος και από τις λιγοτερο προςιτες βόρεια, Γκίνες, ερντινγκερ και κάποιες βαυαρικές πολύ καλές. Όπως και κάτι ρωσικές που βρίσκω σε αντίστοιχα καταστήματα στην Ομόνοια, που είναι και οικονομικές. Αν είναι σας λέω μαγαζάκια
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

28-08-21

23:04
Διάφορες, αλλά ρε συ η αμστελ είναι από τις χειρότερες;
Η μαμος εκχιπστερισμενη αμστελ είναι.

yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος

28-08-21

23:05
Δεν είναι μαγαζάκια για να κάτσεις βρε χάκερ... αν ήταν δεν θα το ανέφεραΘελω πολύ να μάθω τα μαγαζιά στην Ομόνοια που συχνάζεις Yorkie.

Είναι μικρά μινιμαρκετ, ρωσικά, βουλγαρικά. Κάποια έχουν πολύ καλές μπυρες σε οικονομικές τιμές
ΥΓ: λυπάμαι που θέλεις πολύ να μάθεις που συχνάζω γιατί θα μείνεις με την απορία, αλλά θα ζήσεις και έτσι
Guest 896561
Επισκέπτης

28-08-21

23:06
Γιατί τέτοιο μίσος στην Άμστελ; Και γιατί είναι ποζέρικη μπύρα; Πρώτη φορά το ακούω αυτό!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

28-08-21

23:08
Δεν εχουν μεγαλωσει με οικοδομη και αμστελ γιαυτοΓιατί τέτοιο μίσος στην Άμστελ; Και γιατί είναι ποζέρικη μπύρα; Πρώτη φορά το ακούω αυτό!

Εικονα αποτυπωμενη μεσα μου παντα ενας εργατης με μια αμστελ στο χερι.Πρωι πρωι κιολας

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι ναι που βαζουν και κατι κουκλακια πανω

Guest 896561
Επισκέπτης

28-08-21

23:10
Δεν εχουν μεγαλωσει με οικοδομη και αμστελ γιαυτο![]()
[/QUOTΔεν εχουν μεγαλωσει με οικοδομη και αμστελ γιαυτο![]()
Εικονα αποτυπωμενη μεσα μου παντα ενας εργατης με μια αμστελ στο χερι.Πρωι πρωι κιολας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτό λέω Έβανς, τίμια εργατική προλεταριακή περιπτερόμπυρα!
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος

28-08-21

23:10
Α δεν το πα εγώ φίλτατε, αλλά στέλνω ζύθος βαπ και εζα που έχω αμέτρητα καφάσια που δεν τελειώνουν μιας που πίνω δυο το μήνα. Αλλά προτιμω την ζύθοςΚαι γιατί είναι ποζέρικη μπύρα;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

28-08-21

23:11
Παντα!Αυτό λέω Έβανς, τίμια εργατική προλεταριακή περιπτερόμπυρα!

dum dum boy
Διάσημο μέλος

28-08-21

23:12
Δεν είναι μαγαζάκια για να κάτσεις βρε χάκερ... αν ήταν δεν θα το ανέφερα
Είναι μικρά μινιμαρκετ, ρωσικά, βουλγαρικά. Κάποια έχουν πολύ καλές μπυρες σε οικονομικές τιμές
ΥΓ: λυπάμαι που θέλεις πολύ να μάθεις που συχνάζω γιατί θα μείνεις με την απορία, αλλά θα ζήσεις και έτσι
Ουφ... Σταματα. Με επιασε νοσταλγία για τα φοιτητικά χρόνια.

yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος

28-08-21

Καλε ναι, στέλνω όσες θέλετε.Τι μπυριτσα ειναι?Να παρουμε κι εμεις μερος?![]()
Τις δυο άνω που είπα, κάποια έχει χωράφια με κριθάρι στη Φθιώτιδα (δεν έχω χρήμα βιομηχάνου, μη μπερδευτούμε

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

28-08-21

Καλα απεχεις ηλικιακα τοσο μακρια που σε επιασε νοσταλγια?Ουφ... Σταματα. Με επιασε νοσταλγία για τα φοιτητικά χρόνια.![]()
Guest 896561
Επισκέπτης

28-08-21

23:13
Πάντως για καλές μπύρες συνιστώ McFarland αβίαστα (κάτι έχει πάθει η λειτουργία του quote σε μένα)Α δεν το πα εγώ φίλτατε, αλλά στέλνω ζύθος βαπ και εζα που έχω αμέτρητα καφάσια που δεν τελειώνουν μιας που πίνω δυο το μήνα. Αλλά προτιμω την ζύθος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

28-08-21

23:13
χαχαχαχαχα εγινε!Καλε ναι, στέλνω όσες θέλετε.
Τις δυο άνω που είπα, κάποια έχει χωράφια με κριθάρι στη Φθιώτιδα (δεν έχω χρήμα βιομηχάνου, μη μπερδευτούμε)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- Ωρορα
- ghоul
- Phantomas
- phleidhs
- giannhs2001
- johnsala
- rafaela11
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- Paragontas7000
- charmander
- Unboxholics
- Εχέμυθη
- camil
- Joji
- Wonderkid
- art_of_poetry
- tsiobieman
- ggl
- taketrance
- Roulaki
- Scandal
- J.Cameron
- Ilma
- ΘανάσοςG4
- User2350
- New member
- jims
- Μαυρίκιος
- azula
- tslef8
- American Economist
- Slytherin
- Stelios725
- T C
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.