Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-10-23

21:31
Πιστεύετε ότι αν ένα από τα άτομα που δουλεύουν σε μια επιχείρηση αρχίσει να λέει ότι "δεν έχει πρόβλημα να δουλεύει 7/7"και παίρνει λιγότερα ρεπό από αυτά που δικαιούται , υπάρχει περίπτωση αυτό να επηρεάσει και τους υπόλοιπους υπαλλήλους που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο ??? (Να κάνουν δηλαδή αυτά που είχαν συμφωνήσει κανονικά) δηλαδή να έχουν την απαίτηση κι απο τους υπόλοιπους που δεν θέλουν να δουλεύουν παραπάνω ή να τους αντιμετωπίζουν αλλιώς ?
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

11-10-23

21:34
Όχι βέβαια.Πιστεύετε ότι αν ένα από τα άτομα που δουλεύουν σε μια επιχείρηση αρχίσει να λέει ότι "δεν έχουν πρόβλημα να δουλεύουν 7/7"και παίρνουν λιγότερα ρεπό από αυτά που δικαιούνται , υπάρχει περίπτωση αυτό να επηρεάσει και τους υπόλοιπους υπαλλήλους που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο ??? (Να κάνουν δηλαδή αυτά που είχαν συμφωνήσει κανονικά) δηλαδή να έχουν την απαίτηση κι απο τους υπόλοιπους που δεν θέλουν να δουλεύουν παραπάνω ή να τους αντιμετωπίζουν αλλιώς ?
Αν κάποιος είναι workaholic σε καμία περίπτωση δεν είναι όλοι.
Ήδη ήμαστε σκλάβοι άλλων, σιγά μην δουλεύουμε και τζάμπατζιδικα.
Guest 881237
Επισκέπτης

11-10-23

21:42
Δίκιο έχεις , απλά σκέφτομαι ότι σε μεγαλύτερη κλίμακα επηρεάζει κ τους υπόλοιπους... έχω παράδειγμα από γνωστό μου που πήγε σε συνέντευξη που ενώ ζητούσαν 100 πράγματα προσέφεραν γελοίο μισθό και όταν το σχολίασε κάπως ότι τα χρήματα είναι λίγα του απάντησαν ότι "Έχουμε δει άτομα που είναι διατεθειμένα να το κάνουν κ για λιγότερα"!!!!!!!!!!!!! Τώρα σε μια μεμονωμένη επιχείρηση πιστεύω να μην υπάρξει επιρροή.... Ελπίζω δηλαδή ......Όχι βέβαια.
Αν κάποιος είναι workaholic σε καμία περίπτωση δεν είναι όλοι.
Ήδη ήμαστε σκλάβοι άλλων, σιγά μην δουλεύουμε και τζάμπατζιδικα.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

11-10-23

22:09
Ναι αν αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα.Πιστεύετε ότι αν ένα από τα άτομα που δουλεύουν σε μια επιχείρηση αρχίσει να λέει ότι "δεν έχει πρόβλημα να δουλεύει 7/7"και παίρνει λιγότερα ρεπό από αυτά που δικαιούται , υπάρχει περίπτωση αυτό να επηρεάσει και τους υπόλοιπους υπαλλήλους που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο ??? (Να κάνουν δηλαδή αυτά που είχαν συμφωνήσει κανονικά) δηλαδή να έχουν την απαίτηση κι απο τους υπόλοιπους που δεν θέλουν να δουλεύουν παραπάνω ή να τους αντιμετωπίζουν αλλιώς ?
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

11-10-23

22:14
Φυσικά, γιαυτό και όταν δεχόμαστε τέτοιες σκλαβιές και μισθούς πείνας ως εργασιακές συνθήκες, δεν κάνουμε μόνο κακό στον εαυτό μας αλλά θέτουμε τη βάση για εκμετάλλευση άλλων εργαζομένων στο μέλλον.Πιστεύετε ότι αν ένα από τα άτομα που δουλεύουν σε μια επιχείρηση αρχίσει να λέει ότι "δεν έχει πρόβλημα να δουλεύει 7/7"και παίρνει λιγότερα ρεπό από αυτά που δικαιούται , υπάρχει περίπτωση αυτό να επηρεάσει και τους υπόλοιπους υπαλλήλους που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο ??? (Να κάνουν δηλαδή αυτά που είχαν συμφωνήσει κανονικά) δηλαδή να έχουν την απαίτηση κι απο τους υπόλοιπους που δεν θέλουν να δουλεύουν παραπάνω ή να τους αντιμετωπίζουν αλλιώς ?
Αλλά τώρα ο αλτρουισμός είναι ψιλά γράμματα. Αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου τον άλλον θα σεβαστείς;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

11-10-23

23:21
Όταν σου πετάνε τέτοια απάντηση, τους απαντάς μεΔίκιο έχεις , απλά σκέφτομαι ότι σε μεγαλύτερη κλίμακα επηρεάζει κ τους υπόλοιπους... έχω παράδειγμα από γνωστό μου που πήγε σε συνέντευξη που ενώ ζητούσαν 100 πράγματα προσέφεραν γελοίο μισθό και όταν το σχολίασε κάπως ότι τα χρήματα είναι λίγα του απάντησαν ότι "Έχουμε δει άτομα που είναι διατεθειμένα να το κάνουν κ για λιγότερα"!!!!!!!!!!!!! Τώρα σε μια μεμονωμένη επιχείρηση πιστεύω να μην υπάρξει επιρροή.... Ελπίζω δηλαδή ......
"Τότε ίσως δεν είμαι ο κατάλληλος υποψήφιος για εσάς, προτιμηστε εκείνους" και φεύγεις σαν κύριος.
Στις σοβαρές δουλειές βάζεις κάτω εσύ πόσα θες (εντός του μισθολογικού πλαισίου της εταιρείας ανα χρόνια εμπειρίας βέβαια)
Guest 881237
Επισκέπτης

12-10-23

00:49
Το συγκεκριμένο άτομο έψαχνε πολύ καιρό για δουλειά για αυτό και τώρα κάνει όσα περισσότερα μπορεί προκειμένου να μείνει οπότε ίσως είναι ανάγκη ... Αλλά δεν ξέρω ...Φυσικά, γιαυτό και όταν δεχόμαστε τέτοιες σκλαβιές και μισθούς πείνας ως εργασιακές συνθήκες, δεν κάνουμε μόνο κακό στον εαυτό μας αλλά θέτουμε τη βάση για εκμετάλλευση άλλων εργαζομένων στο μέλλον.
Αλλά τώρα ο αλτρουισμός είναι ψιλά γράμματα. Αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου τον άλλον θα σεβαστείς;
Guest 881237
Επισκέπτης

18-11-23

17:05
Αναφέρεσαι στον ιδιωτικό τομέα της Ελλάδας; που οι περισσότεροι (ανεξαρτήτως προσόντων, εμπειρίας, ηλικίας κλπ) παίρνουν τον βασικό ή άντε και λίγο παραπάνω και δίνουν τα δώρα / επιδόματα στο χέρι αφού τα κάνουν ανάληψη;ευκαιρία για κάτι καλύτερο, ό

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

01-07-24

18:23
Μετά από πολύ καιρό μάλλον, μου έστειλαν μια απόρριψη αίτησης για δουλειά σε θέση αναλυτή κινδύνου (junior / senior ευέλικτο) σε γερμανική τράπεζα και ο υπεύθυνος πρόσληψης δυναμικού και ειδικός σε θέματα ανάλυσης επιτοκίων που είναι γερμανός, ενώ η αίτηση ήταν στη γερμανική γλώσσα, μου απάντησε σε αγγλικά (!) και με ρώτησε αν θα ήθελα ή με ενδιέφερε να αλλάξω το πλήρες όνομά μου σε γερμανικό όνομα. Λυπάται απλά που δεν μπορεί να περάσουμε στο επόμενο βήμα, γιατί σαν ομάδα εργασίας δεν νιώθουν καλά να συνεργάζονται πιθανόν με κάποιον που δεν έχει γερμανικό όνομα, δεν είναι γερμανός και η ομάδα δεν θα είχε ομοιογένεια για τους πελάτες τους. Εννοείται ότι μου αναφέρουν, ότι έχω καλό βιογραφικό, δεξιότητες κτλ αλλά έχουν αμφιβολίες σχετικά με το όνομά μου και την μη γερμανική μου καταγωγή.
Μου έκανε εντύπωση το μήνυμα απόρριψης καθώς σε μια συνοικιακή τράπεζα στο Αμβούργο, τα 2/3 του προσωπικού είχαν όνομα, Hurkan, Abdulaziz, Sheila, κλπ.
To μοιράζομαι μαζί σας γιατί έχω γίνει κατά καιρούς "σκουπιδοτενεκές" απίθανων μηνυμάτων απόρριψης με ότι πιο βλακώδης απάντηση μπορείτε να φανταστείτε.
Μου έκανε εντύπωση το μήνυμα απόρριψης καθώς σε μια συνοικιακή τράπεζα στο Αμβούργο, τα 2/3 του προσωπικού είχαν όνομα, Hurkan, Abdulaziz, Sheila, κλπ.

To μοιράζομαι μαζί σας γιατί έχω γίνει κατά καιρούς "σκουπιδοτενεκές" απίθανων μηνυμάτων απόρριψης με ότι πιο βλακώδης απάντηση μπορείτε να φανταστείτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

01-07-24

20:17
"Με συγχωρειτε αλλά δεν μπορω να αλλαξω ενα ονομα για το οποιο ειμαι υπερήφανος που δηλώνει την οικογενεια και την καταγωγή μου. Παρακαλώ αποσύρετε την αιτηση μου και το βιογραφικο μου απο τα συστηματα σας, καθως ουτε εγω επιθυμώ να εργαστώ πλάι σε άτομα που δεν είναι αρκετά φιλέλληνες"Μετά από πολύ καιρό μάλλον, μου έστειλαν μια απόρριψη αίτησης για δουλειά σε θέση αναλυτή κινδύνου (junior / senior ευέλικτο) σε γερμανική τράπεζα και ο υπεύθυνος πρόσληψης δυναμικού και ειδικός σε θέματα ανάλυσης επιτοκίων που είναι γερμανός, ενώ η αίτηση ήταν στη γερμανική γλώσσα, μου απάντησε σε αγγλικά (!) και με ρώτησε αν θα ήθελα ή με ενδιέφερε να αλλάξω το πλήρες όνομά μου σε γερμανικό όνομα. Λυπάται απλά που δεν μπορεί να περάσουμε στο επόμενο βήμα, γιατί σαν ομάδα εργασίας δεν νιώθουν καλά να συνεργάζονται πιθανόν με κάποιον που δεν έχει γερμανικό όνομα, δεν είναι γερμανός και η ομάδα δεν θα είχε ομοιογένεια για τους πελάτες τους. Εννοείται ότι μου αναφέρουν, ότι έχω καλό βιογραφικό, δεξιότητες κτλ αλλά έχουν αμφιβολίες σχετικά με το όνομά μου και την μη γερμανική μου καταγωγή.
uno reverse card - ρατσιστική βερσιόν
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

01-07-24

23:02
Βασικά σου απαντάνε από φόρμα που δεν μπορείς να απαντήσεις. Υπάρχει όνομα του αποστολέα με την θέση εργασίας του αλλά το μήνυμα είναι αυτοτελές.
Άλλοι που έχουν ευγενικό ρατσισμό απλά σου λένε κοφτά: έχετε πολύ δυνατό βιογραφικό αλλά ευχαριστούμε θα πάρουμε άλλον. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και θα χαρούμε να ξανακάνετε αίτηση στο μέλλον.
Άλλοι που έχουν ευγενικό ρατσισμό απλά σου λένε κοφτά: έχετε πολύ δυνατό βιογραφικό αλλά ευχαριστούμε θα πάρουμε άλλον. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και θα χαρούμε να ξανακάνετε αίτηση στο μέλλον.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

01-07-24

23:06
Ειδικά οι Γερμανοί, όταν ακούνε για Έλληνες και/σε τράπεζες, βγάζουν σπυριά.
Πού να μπλέξουμε πάλι, σου λένε...

nPb
Επιφανές μέλος

01-07-24

23:21
Ειδικά οι Γερμανοί, όταν ακούνε για Έλληνες και/σε τράπεζες, βγάζουν σπυριά.
![]()
Σε Αυστριακή τράπεζα μου έλεγαν ότι δεν ξέρουν λέξη αγγλικών ενώ την ετήσια έκθεση τραπεζικών στοιχείων την εκδίδουν και στην αγγλική γλώσσα.

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

01-07-24

23:33
Που να δείς στην εφορία.Σε Αυστριακή τράπεζα μου έλεγαν ότι δεν ξέρουν λέξη αγγλικών
Κεντρική Ευρωπαϊκή χώρα και δεν ξέρει ο μισός πληθυσμός και βάλε Αγγλικά και έχουν την απαίτηση να μάθουν οι άλλοι την γλώσσα τους που ακούγεται τόσο αντιαισθητική σαν να σου έχουν καρφώσει σκουπόξυλο στο λαρύγγι.
Ρε άντε απο δώ
nPb
Επιφανές μέλος

02-07-24

00:27
Που να δείς στην εφορία.
Κεντρική Ευρωπαϊκή χώρα και δεν ξέρει ο μισός πληθυσμός και βάλε Αγγλικά και έχουν την απαίτηση να μάθουν οι άλλοι την γλώσσα τους που ακούγεται τόσο αντιαισθητική σαν να σου έχουν καρφώσει σκουπόξυλο στο λαρύγγι.
Ρε άντε απο δώ
Kάτι δεν πάει καλά. Δυστυχώς. Επικρατεί κεκαλυμένος ρατσισμός ειδικά λόγω της αθρόας μετανάστευσης. Επίσης είχα ακούσει από πολλούς νοτιοευρωπαίους να παραπονιούνται ότι οι Γερμανοί επιλέγουν διακριτικά μετανάστες ισλαμικών χωρών.
Πριν 5-6 χρόνια με είχε πάρει τηλέφωνο μια Κύπρια υπεύθυνη προσλήψεων του ασφαλιστικού ομίλου ING όπως μου είπε. Με πήρε τηλέφωνο να με γνωρίσει και καλά, να δει για ποιο λόγο θέλω να δουλέψω ενώ κατά τη γνώμη της δεν θα έπρεπε (καθώς οι δουλειές κανονίζονται μέσω γνωστών - βυσμάτων και όχι απλή αίτηση), επειδή είχα στείλει διάφορες αιτήσεις σε ανοικτές θέσεις εργασίας στην Αυστρία και Γερμανία. Πάνω στην τηλεφωνική κουβέντα μου είπε ότι συνήθως οι περισσότερες θέσεις εργασίας που προκηρύσσονται σε διαδικτυακές σελίδες ακόμη και της ίδιας της εταιρίας, είναι η ίδια θέση εργασίας ... με διαφορετικούς τίτλους και ελαφριά παραλλαγή των προσόντων. Περισσότερο αυτό γίνεται στην πράξη γιατί απλά θέλουν να συγκεντρώνουν στατιστικά στοιχεία ενώ οι θέσεις είναι ήδη καλυμένες με ντόπιους. Οι καλές θέσεις εργασίας συνήθως καλύπτονται με ντόπιους πολύ πριν προκυρηχθούν δημόσια ενώ οι ξένοι επιλέγονται στην εξαιρετικά έσχατη ανάγκη π.χ. έλλειψη γιατρών. Ο τραπεζικός τομέας γενικά λειτουργεί με άλλα κυκλώματα που όταν κάποιος δεν είναι ντόπιος υπάρχει μια δυσκολία. Γενικά σε θέσεις που συμμετέχει και το κράτος, δεν δέχονται εύκολα έναν ξένο.
Σχετικά με το μήνυμα περί αλλαγής ονόματος, απλά τα είδα όλα. Νομίζω ότι απλά ειρωνεύονται με άσχημο τρόπο την θέληση για δουλειά. Ντροπή τους.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα.

02-07-24

09:36
Περισσότερο αυτό γίνεται στην πράξη γιατί απλά θέλουν να συγκεντρώνουν στατιστικά στοιχεία ενώ οι θέσεις είναι ήδη καλυμένες με ντόπιους
Προφανώς! Είναι δυνατόν ποτέ η γηγενής μεσαία τάξη να επιτρέψει να της πάρουν το ψωμί από τα χέρια αλλοδαποι; Σε ποια χώρα;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

02-08-24

11:52

Μισθός 4000 ευρώ, φόρος 0%, σύνταξη στα 60: Η χώρα που επιλέγουν όλο και περισσότεροι Έλληνες δεν είναι τόσο ειδυλλιακή όσο δείχνει
Αν σου έλεγαν να ζήσεις σε μια χώρα που 8 μήνες το χρόνο έχει 25-35 βαθμούς Κελσίου και υψηλή υγρασία και ένα τετράμηνο 45άρια, πιθανότατα θ...
nPb
Επιφανές μέλος

02-08-24

13:45
Δείτε πόσα απλά και με σαφήνεια εκφράζει αυτός ο άνθρωπος τις απόψεις, άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι μαζί του. Κάνετε σύγκριση με τις απόψεις περί εργασίας που δίνουν οι δικοί μας "επιχειρηματίες" και το καθηγητικό κατεστημένο στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.
Ως φοιτητής πριν χρόνια, δεν θυμάμαι ποτέ να άκουσα μια άποψη για το κομμάτι της δουλειάς. Υπήρχαν δύο κατηγορίες διδασκόντων: αυτοί που το έπαιζαν με όλους καλά το μάθημά μου να κάνω και δεν με νοιάζει, και αυτοί που ενδιαφέροντας για να κάνουν δήθεν ερευνητικά σεμινάρια για να προωθούν δήθεν το Τμήμα και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές τους μόνο για ομιλίες αλλά επί της ουσίας, έφτιαχναν το δικό τους βιογραφικό ως ακαδημαϊκοί (τρώγοντας πακέτα από κονδύλια έρευνας). Και οι δύο κατηγορίες ήταν εκτός εποχής, εκτός πραγματικότητας και σε έναν δικό τους κόσμο (με σταθερό μισθό) όπου η ανησυχία θα έπρεπε να ήταν ένα θεώρημα και όχι πως θα ζήσουμε. Δεν τους ενδιέφερε τι γίνεται εκτός αμφιθεάτρου.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

04-10-24

17:07
Νομίζεις δεν το έχουμε καταλάβει;βαδίζει ξανά για πτώχευση, να το ξέρετε
Κάνε μια βόλτα από το σουπερμάρκετ να δεις τι τιμές παίζουν και τι ενοίκια παίζονται αναλογικά με τους μισθούς!
Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα βγάζουν πέρα πολλές οικογένειες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα όλων των αρρένων συγγενών μου, από διάφορες ηλικίες, το φαγητό του στρατού είναι απλά κατάθλιψη, και από άποψη μερίδων και από ποιότητας, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο νορμάλ ή όχι είναι αυτό που ζεις.Το κράτος δεν έχει να ταΐσει τον στρατό του.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

04-10-24

17:23
Από τα μαύρα, από τις οικονομίες, από τους παππούδες. Συνήθως μένουν με παππούδες οι οικογένειες.Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα βγάζουν πέρα πολλές οικογένειες
Και οι εφηβοι από τα 15 τους πιάνουν δουλειά για να βοηθήσουν λίγο οικονομικά αλλά και να βγάλουν τα απωθήμενα τους επειδή μεγάλωσαν πάνω στη οικονομική κρίση.
Τώρα για τα ενοίκια, αν μένουν αρκετά χρόνια στο ίδιο σπίτι δηλαδή από τη οικονομική κρίση έχουν λογικό ενοίκιο γιατί ο ιδιοκτήτης δε θα θέλει να αυξήσει πολύ το ενοίκιο, οι χαμένοι από τα ενοίκια είναι αυτοί που μετακόμισαν τα τελευταία χρόνια με τα airbnb. Οπότε η πλειοψηφία μένει στο ίδιο σπίτι αρκετά χρόνια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- GeorgePap2003
- Jack of Spades
- synthnightingale
- iew
- johnsala
- taketrance
- Paragontas7000
- American Economist
- back2967
- fmarulezkd
- Joji
- charmander
- Wonderkid
- theodle
- touvlo
- A350
- NeosUser2023
- giorgos5002
- Reader
- Memetchi
- Athens2002
- Luludaki
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- Totreno
- chester20080
- Scandal
- J.Cameron
- AggelikiGr
- thenutritionist
- rafaela11
- exotic xo
- camil
- ggl
- Libertus
- giannhs2001
- Fernando_A
- Teo95
- Unboxholics
- iminspain
- physicscrazy
- userguest
- Ωρορα
- Advocatus diaboli
- vasilis123321
- Kate1914
- ROM32
- phleidhs
- EllieKal
- Indiana Jones
- Ryuzaki
- jj!
- Shadowban
- Jim175
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- Abiogenesis
- QWERTY23
- User2350
- KTr!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.