L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε αυτο διαφωνω, ποτε δεν ειχε διαφορα η ριζα μου με την ακρη και ειχα πολυ δυσκολη ριζα, που μπορουσε πολυ ευκολα να γινει λαθος (που ειχε γινει κι ολας). Εχω γυρισει σχεδον ολα τα κομμωτηρια της Αθηνας, λιγα μπορουν να σου πετυχουν την τελεια ντεκαπαζ(σε ολοκληρο το μαλλι, σαν να εφαρμοζεις βαφη, τις ανταυγειες τις θεωρω πιο ευκολες).
Αν δεν ανοιξει με τη πρωτη ντεκαπαζ, εφαρμοζεις και 2η σε λιγοτερο χρονο, αλλα αν εφτανα στο σημειο να κανω 2 ντεκαπαζ για να το χω ξανθο, δεν θα το χα καθολου γιατι ειναι 2πλη ταλαιπωρια για το μαλλι και δεν θα μπορουσα να εχω κιτρινη ριζα και ασπρο το εξωτερικο.
Ολα αυτα ομως για την ντεκαπαζ, αν κανεις απλη βαφη ειναι φυσιολογικοτατο να βγαινει διαφορετικο χρωμα.
K εγώ όταν κάνω ντεκαπαζ στην ρίζα βγαίνουν ίδια με τα έξω..με την πάροδο του χρόνου όμως και με τα λουσίματα αποκτά μια διαφορά! όχι κάτι άσχημο αλλά αποκτά! Τώρα τι να σου πω..ίσως εξαρτάται απο το μαλλί! Όσες φορές πάντως είχα ξανθά μαλλιά το ίδιο "θέμα" είχα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

H διαφορα αυτη ειναι ασχετη με τη βαφη και ειναι το φυσιολογικο κιτρινισμα που το αντιμετωπιζεις με silver σαμπουαν. Χωρις silver τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα και 2 λεπτα πανω στο κεφαλι τα μαλλια μου γινονταν ενα δραμαK εγώ όταν κάνω ντεκαπαζ στην ρίζα βγαίνουν ίδια με τα έξω..με την πάροδο του χρόνου όμως και με τα λουσίματα αποκτά μια διαφορά! όχι κάτι άσχημο αλλά αποκτά! Τώρα τι να σου πω..ίσως εξαρτάται απο το μαλλί! Όσες φορές πάντως είχα ξανθά μαλλιά το ίδιο "θέμα" είχα!

Αυτο ομως δεν ειναι το ιδιο με το θεμα που αντιμετωπιζει η κοπελα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

H διαφορα αυτη ειναι ασχετη με τη βαφη και ειναι το φυσιολογικο κιτρινισμα που το αντιμετωπιζεις με silver σαμπουαν. Χωρις silver τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα και 2 λεπτα πανω στο κεφαλι τα μαλλια μου γινονταν ενα δραμα
Αυτο ομως δεν ειναι το ιδιο με το θεμα που αντιμετωπιζει η κοπελα.
Σταμάτησα να χρησιμοποιώ silver απ' όταν άλλαξα τόνο στο ξανθό και το έκανα πιο..γλυκό!

Είναι γεγονός όμως οτι το silver βοηθάει!
Παρ''ολα αυτά επιμένω ότι δεν μπορούν όλα τα μαλλιά να γίνουν (και να παραμείνουν) άσπρο-ξανθό.
Ένα μαλλί μαύρο σε τόνο 2 ή 3 δεν μπορεί να γίνει 12 και σίγουρα όχι με την πρώτη φορά! Επίσης το κιτρίνισμα της ρίζας που λες είναι γιατί εκτός απο την φυσική φθορά, φεύγει με τα λουσίματα και το ρεφλέ και φυσικά απο κάτω μένει το κίτρινο που προέκυψε απο το ντεκαπαζ!
Αυτά!

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το να φευγει με τα λουσιματα το ρεφλε και να μενει το κιτρινο ειναι απολυτα φυσιολογικο, δεν μπορω ομως να δικαιολογησω το οτι καποιος κανει ντεκαπαζ και φευγει απο το κομμωτηριο με ηδη κιτρινη ριζα(που αυτο το προβλημα εχει η κοπελα)Σταμάτησα να χρησιμοποιώ silver απ' όταν άλλαξα τόνο στο ξανθό και το έκανα πιο..γλυκό!
Είναι γεγονός όμως οτι το silver βοηθάει!
Παρ''ολα αυτά επιμένω ότι δεν μπορούν όλα τα μαλλιά να γίνουν (και να παραμείνουν) άσπρο-ξανθό.
Ένα μαλλί μαύρο σε τόνο 2 ή 3 δεν μπορεί να γίνει 12 και σίγουρα όχι με την πρώτη φορά! Επίσης το κιτρίνισμα της ρίζας που λες είναι γιατί εκτός απο την φυσική φθορά, φεύγει με τα λουσίματα και το ρεφλέ και φυσικά απο κάτω μένει το κίτρινο που προέκυψε απο το ντεκαπαζ!
Αυτά!![]()
Ενα μαλλι με τοσο σκουρο τονο θα χρειαστει διπλη ντεκαπαζ γιατι η μια δεν θα του κανει τιποτα. Σε αυτο το μαλλι ομως προσωπικα δεν θα εκανα καθαρο ξανθο ή ασπρο, γιατι το ταλαιπωρεις παρα πολυ χωρις λογο, ολα ομως γινονται. Το πως παραμενει ενα μαλλι ασπρο-ξανθο, εξαρταται απο πολλους παραγοντες, απο τη ριζα, απο το σιλβερ σαμπουαν, απο τη μαρκα του σιλβερ και πως "καθεται" στο δικο σου μαλλι κλπ. Υπηρχαν επισης πελατισες που στις 15 μερες πηγαιναν παλι για ρεφλε γιατι ειχαν πολυ σκουρα βαση και κιτρινιζαν(που θα το εκανα, αν ειχα τετοιο μαλλι και ηθελα οπωσδηποτε καθαρο ξανθο-ασπρο, γιατι το κιτρινο το απεχθανομαι.)
αυτα κι απο μενα! Οτι αλλο θες mindcircus, ρωτα

sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

κοψε αφελειες και κανε μωβ ανταυγειες.αν ειναι και ανοιχτοχρωμα τα μαλλια σου θα ειναι πολυ ωραια
Είναι σκούρο καστανό προς λίγο σκούρο πορτοκαλί στις άκρες, τα είχα βάψει μια περίοδο -μου χε κολλησει- και τώρα ειναι ετσι. Βέβαια και σε ακουροχρωμα ίσως να ναι ωραια, αν δεν το επιδιώξω δεν θα ξέρω.
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

ωραια ειναι και σε σκουροχρωμαΕίναι σκούρο καστανό προς λίγο σκούρο πορτοκαλί στις άκρες, τα είχα βάψει μια περίοδο -μου χε κολλησει- και τώρα ειναι ετσι. Βέβαια και σε ακουροχρωμα ίσως να ναι ωραια, αν δεν το επιδιώξω δεν θα ξέρω.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Βασικά,οι άκρες σου καροτίζουν;Είναι σκούρο καστανό προς λίγο σκούρο πορτοκαλί στις άκρες, τα είχα βάψει μια περίοδο -μου χε κολλησει- και τώρα ειναι ετσι. Βέβαια και σε ακουροχρωμα ίσως να ναι ωραια, αν δεν το επιδιώξω δεν θα ξέρω.
Εγώ έχω τριχρωμία (φυσική) μπροστά στι ρίζα είναι ξανθά πίσω καστανά σκούρα το ενδιάμενο καστανο-πορτοκαλιά και οι άκρες μελί και καροτί κάποιες. Δεν ξέρω πώς το κατάφερα. Σκέψου και ombre Μαρία!

Εγώ από εβομάδα θα πάω να τα κάνω.

Βασικά,οι άκρες σου καροτίζουν;
Εγώ έχω τριχρωμία (φυσική) μπροστά στι ρίζα είναι ξανθά πίσω καστανά σκούρα το ενδιάμενο καστανο-πορτοκαλιά και οι άκρες μελί και καροτί κάποιες. Δεν ξέρω πώς το κατάφερα. Σκέψου και ombre Μαρία!
Εγώ από εβομάδα θα πάω να τα κάνω.
Θα λεγα πως είναι ένας συνδιασμός καφέ με πορτοκαλί.

Ισως να φταίνε τα γονίδια για αυτή την φυσική τριχρωμία! Οσο για το ombre δεν ξέρω, μπορεί να μην μου πηγαίνει τόσο και μετά να μην θέλω να βγω από το σπίτι με τέτοιο μαλλί αλλά από την άλλη θα κάνω και μια αλλαγή. Θα το σκεφτώ, πάντως μπορείς να το κάνεις και μόνη σου παίρνοντας την κατάλληλη βαφή για ombre, σίγουρα πιο οικονομικό υποθέτω.
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν δεν κανεις παντως τις ανταυγειες κανε ομπρε .και εγω εχω καστανα σκουρα και βγηκαν μια χαρα.βεβαια επειδη τα εκανα μονη με το κουτακι για το ομπρε δεν εκανε πολυ μπαμ το αποτελεσμα ειναι σαν φυσικο ξανοιγμα..
Αχα, εγώ πιστεύω πως στα μαλλιά αν ειναι να κάνεις μια τεράστια αλλαγή πχ από μαύρα να τα κάνεις ξανθά ας πουμε, καλυτερα να ναι μικρές οι αλλαγές καθε φορα και οχι αμεσως, φαινεται καπως. Μια συμμαθήτρια μου απο κάστανα τα εβαψε μαύρα και οσο να ναι ηταν εντελώς διαφορετική. Στην αρχή ούτε που την αναγνώρισα.

sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι,αλλά προσωπικά δε σκαμπάζω από βαφές οπότε προτιμάω το "σίγουρο τρόπο".Θα λεγα πως είναι ένας συνδιασμός καφέ με πορτοκαλί.![]()
Ισως να φταίνε τα γονίδια για αυτή την φυσική τριχρωμία! Οσο για το ombre δεν ξέρω, μπορεί να μην μου πηγαίνει τόσο και μετά να μην θέλω να βγω από το σπίτι με τέτοιο μαλλί αλλά από την άλλη θα κάνω και μια αλλαγή. Θα το σκεφτώ, πάντως μπορείς να το κάνεις και μόνη σου παίρνοντας την κατάλληλη βαφή για ombre, σίγουρα πιο οικονομικό υποθέτω.

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω απλως μπαινω, λεω αυτο που θελω και καθομαι. Μαλλον θα επρεπε να ρωταω τι μου βαζουν.
Οπου ναναι θα τα βαψω, θα ρωτησω την κομμωτρια να μου πει και θα σας ξαναγραψω.
Σας ευχαριστω πολυ!
artemis1996
Νεοφερμένο μέλος

για ψαλιδι ισιωματος ποια μαρκα ειναι καλυτερη;
bellissima!
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

αα να και κάτι που έμαθα δεν το ήξερα, ε καλά ναι οι βαφές είναι χημικάισα ισα που πρεπει να ειναι σταδιακη γιατι αλλιως θα καει με την ντεκαπαζ και αυτα..το κακο με τα χρωματα ειναι οτι δεν ξερεις αν θα σου πηγαινουν.εγω μετα το ομπρε θα τα αφησω καιρο για να τα ξαναβαψω γιατι οσο και να το κανεις το αβαφο μαλλι ειναι πιο υγειες και μακραινει ευκολοτερα

Ε λογικό, έτσι θα βγει και σωστό ενώ αν το κάνεις μόνη σου που δεν ξέρεις κιόλας πιθανόν να μην πετύχει.Ναι,αλλά προσωπικά δε σκαμπάζω από βαφές οπότε προτιμάω το "σίγουρο τρόπο".![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.