Εγώ έπαιρνα από πέρυσι με λίγες διακοπές το Perfectil.
Είναi για μαλλιά, νύχια και επιδερμίδα, αρκετά καλή και το χρησιμοποιούν πολύ και στο εξωτερικό τελικά, και είναι πολύ οικονομικό 10ευρώ οι 30 ταμπλέτες.
Προσωπικά είδα διαφορά στα νύχια (απίστευτα αδύναμο νύχι, σπάνε κατευθείαν-μ' αυτό ψιλοδυνάμωσε έχω την αίσθηση) και στην επιδερμίδα και έβγαλα νέες φύτρες όσον αφορά τα μαλλιά- δε ξέρω αν οφείλεται σ' αυτά αλλά το αναφέρω και λάμψη στο μαλλί γενικά, αυτά πέρυσι το καλοκαίρι/φθινόπωρο που το ξεκίνησα και το συνέχισα για κάποιους μήνες.
Δεν είναι κάτι τραγικό, είναι μεν συμπλήρωμα διατροφής, αλλά δε θα σου προκαλέσει παρενέργειες, δεν έχει συντηρητικά ή ορμόνες ξέρωγω.
Όσον αφορά μάσκα για ταλαιπωρημένα αδύναμα μαλλιά είναι τέλεια μια της λορβέν, την εχω ξαναγράψει, κάνει θαύματα από τη 1η χρήση. Από κει και πέρα όμως μια μάσκα από μόνη της δε πρόκειται να σου κάνει δυνατή τρίχα.
Ο φαρμακοποιός πέρυσι μου' χε προτείνει και κάποια σαμπουάν και αμπούλες επειδή μάδαγα και εγώ πολύ, αλλά δε τα προτίμησα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.