konna96
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aliki.gr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και μάσκα απαραίτητα 2 φορές την εβδομάδα αλλά και ένα Condiotiner ενυδάτωσης και καλά.λοιπον, εγω εχω πολυ σγουρα μαλλια και παρολο που δεν τα ταλαιπωρώ (αφρο ή ζελε χρησιμοποιω αφότου τα λουσω μονο και πιστολακι οχι σε καθημερινη βαση), κουρευτηκα πριν ενα μηνα και δεν εχω ψαλιδα , αυτα κομπιαζουν στις άκρες. Η κομμώτρια μου προτεινε μασκα ενυδατωσης για μετα το σαμπουαν αντί για κρέμα μαλλιων. Εχετε εσεις κατι αλλο να προτείνετε ή καποια καλη μασκα?
Πολύ καλή μάσκα είναι η Keratinology που κάνει τα πάντα. Λίγο ακριβούτσικη αλλά πολύ καλή.
aliki.gr
Νεοφερμένο μέλος

Και μάσκα απαραίτητα 2 φορές την εβδομάδα αλλά και ένα Condiotiner ενυδάτωσης και καλά.
Πολύ καλή μάσκα είναι η Keratinology που κάνει τα πάντα. Λίγο ακριβούτσικη αλλά πολύ καλή.
Ποσο κοστίζει δηλ και που μπορω να τη βρω?
Ευχαριστώ πάντως!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ποσο κοστίζει δηλ και που μπορω να τη βρω?
Ευχαριστώ πάντως!![]()
Γύρω στα 6 νομίζω,σε σούπερ μάρκετ και Χόντος είναι διαθέσιμη.

aliki.gr
Νεοφερμένο μέλος

Γύρω στα 6 νομίζω,σε σούπερ μάρκετ και Χόντος είναι διαθέσιμη.![]()
Οκ, ευχαριστώ πολυ!

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Τι γνωμη εχετε για τα ομπρε μαλλια?
Εγώ έκανα πριν λίγο καιρό και μου αρέσουν πάρα πολύ. Μπορεί να είναι επειδή δεν έκανα τεράστια αλλαγή αλλά πιο πολύ προς το φυσικό μου. Κάπως έτσι είναι το κάτω μέρος (το πάνω είναι λίγο πιο μελί, το φυσικό μου)
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Είναι τέλειο. Σε όλα τα είδη μαλλιών.Τι γνωμη εχετε για τα ομπρε μαλλια?

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ έκανα πριν λίγο καιρό και μου αρέσουν πάρα πολύ. Μπορεί να είναι επειδή δεν έκανα τεράστια αλλαγή αλλά πιο πολύ προς το φυσικό μου. Κάπως έτσι είναι το κάτω μέρος (το πάνω είναι λίγο πιο μελί, το φυσικό μου)
Πολυ ωραιοοο

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μοβ καλύτερα.Πολυ ωραιοοοΕγω σκεφτομουν να κανω ενα απαλο ροζ... το μαλλι μου ειναι σοκολατι, λες να δειχνει ασχημο?
![]()

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Αυτή τη βδομάδα λέω να κουρευτώ.Οι άκρες μου έχουν γίνει χάλια και σκέφτομαι μια αλλαγή.Θα κόψω φράντζα!

Βέβαια τα μαλλιά μου είναι σπαστά και θα πρέπει να την ισιώνω αλλά δεν βαριέσαι...Κάθε φορά που κόβω φράντζα λέω σε όλους να μου θυμίσουν αν μην το ξανακάνω αλλά χρειάζονται και οι αλλαγές στα μαλλάκια μας!

intefina
Δραστήριο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Πράγματι μου αρέσει πάρα πολύ! Μην το λες, προχθες στο λεωφορείο πέτυχα μια με τιρκουάζ ombre πάνω σε καστανό μαλλί και ήταν οκ. Θα μπορούσε να το περιποιηθεί καλύτερα βέβαια αλλά το χρώμα ήταν τέλειο.Είναι τέλειο. Σε όλα τα είδη μαλλιών.Επίσης,Alireza ούτως ή άλλως το ombre πρέπει να΄ναι ένα φυσικό ξάνοιγμα.
![]()
Χμμ δε λέω όχι στα έντονα αρκεί να είναι όμορφο και καλοφτιαγμένο. Κάτι τέτοιο θα το έκανα προσωπικά => (η τελευταία φωτογραφία άσχετη αλλά μοιάζει περισσότερο στο μαλλί μου)Πολυ ωραιοοοΕγω σκεφτομουν να κανω ενα απαλο ροζ... το μαλλι μου ειναι σοκολατι, λες να δειχνει ασχημο?
![]()
Συνημμένα
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Πράγματι μου αρέσει πάρα πολύ! Μην το λες, προχθες στο λεωφορείο πέτυχα μια με τιρκουάζ ombre πάνω σε καστανό μαλλί και ήταν οκ. Θα μπορούσε να το περιποιηθεί καλύτερα βέβαια αλλά το χρώμα ήταν τέλειο.
Χμμ δε λέω όχι στα έντονα αρκεί να είναι όμορφο και καλοφτιαγμένο. Κάτι τέτοιο θα το έκανα προσωπικά => (η τελευταία φωτογραφία άσχετη αλλά μοιάζει περισσότερο στο μαλλί μου)
μα δεν θα ειναι εντονο

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

για ombre hair τι χρωμα πιστευετε οτι παει στο καταμαυρο μαλλι??

για κοκκινο τι λετε?

αυτα τα βαζω γιατι μ αρεσουν τα χρωματα αλλα δεν 8α το εκανα ποτε εγω

εχει κανει καποια κοπελα την ισιωτικη <<θεραπεια>> brazilian keratin??αν ναι 8α η8ελα να μ πει στο περιπου ποσο κοστιζει ποσο καιρο κραταει κ αν εχει επιπτωσεισ στην υγεια??
για ombre hair τι χρωμα πιστευετε οτι παει στο καταμαυρο μαλλι??
για κοκκινο τι λετε?
για το μπλε??![]()
![]()
![]()
Εμένα το μπλε μαρέσει αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να χεις και τα κότσια να το δείχνεις σωστά και να σου ταιριάζει, και προπάντων να μην σε νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι διότι μπλε είναι όχι κόκκινο, θα τους φανεί κάπως, πρωτόγνωρο ίσως.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα το μπλε μαρέσει αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να χεις και τα κότσια να το δείχνεις σωστά και να σου ταιριάζει, και προπάντων να μην σε νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι διότι μπλε είναι όχι κόκκινο, θα τους φανεί κάπως, πρωτόγνωρο ίσως.
τωρα που το 3αναβλεπω χτυπαει πολυ το μπλε

τωρα που το 3αναβλεπω χτυπαει πολυ το μπλετο κοκκινο ειναι πιο φυσιολογικο
μμμμ δεν 3ερω
![]()
Κάνε αν είναι το κόκκινο και αν δεν σαρέσει κάνεις και το μπλε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.