Ρε κορίτσια, τώρα σοβαρά πετάτε τόσα λεφτά σε...τρίχες;
Προσωπικά εμένα το μαλλί μου παλιότερα ήταν μπούκλα τελείως, μέχρι που κάποια στιγμή τα κούρεψα πάρα πολύ κοντά και πλέον είναι σπαστό και μπορώ να πω ότι μου αρέσει, γιατί είναι πάρα πολύ μακρύ και έτσι, είτε μπουκλίτσες ριχτές κάνω, είτε τα ισιώνω, αναλόγως τα κέφια...
Από κι και πέρα κάντε πρόγραμμα, πχ εγώ λέω θα τα λούσω τη Δευτέρα, τα ισιώνω και μέχρι την Τετάρτη τα κρατάω έτσι, βέβαια δε μένουν και τις 2 μέρες πράσα, άκρες γυρνάνε, τα μπροστά χαλάνε, αλλά και πάλι δε φαίνονται και τραγικά, αν όμως με χαλάει τα διορθώνω λίγο με το πιστολάκι, εεε μετά την Τετάρτη που τα ξανά λούζω τα κάνω μπουκλίτσες και τα κρατάω μέχρι τη Παρασκευή, και μετά τα Σαββατοκύριακα συνήθως έχω διάθεση και κάνω χτενίσματα...
Μη χαλάτε τα μαλλιά σας από τώρα, κρίμα είναι, εγώ είχα το κακό να μη τα ισιώνω συνέχεια ή κάτι τέτοιο αλλά τα κατέστρεψα επειδή τα έβαφα συνέχεια και μέχρι να τα κάνω συνέλθουν είδα και έπαθα! :/
Μη ψάχνετε τρόπους να τα ισιώνεται ή να τα κάνετε μπούκλες, δοκιμάστε και χτενίσματα που μπορούν να γίνουν πάνω στο φυσικό σας μαλλί, πειραματιστείτε με πιασίματα, πλεξούδες κλπ
Και αυτό συμβουλή της γιαγιάς μου που όποτε με βλέπει με μασιές,πιστολάκια και ιστορίες κράζει για τα καλά "εγώ στην ηλικία σου, φτιαχνόμουν με τις ώρες, έκανα περίεργα χτενίσματα, πλεξούδες, όχι σαν εσένα που κλείνεις τις τούφες σου σε αυτό το πράγμα (μασιά) και τέλος"