Michelle
Διαφορετικό άτομο απο εσένα εννοείς;
Παρακαλώ να με αφήσεις να το ξεκαθαρίσω.
Το ερώτημά σου δεν απαντά στο εισαγωγικό πρόβλημά μου, δηλαδή είναι
εκτός θέματος.
Στο φόρουμ (σε κάθε φόρουμ) δεν αντιπαρατίθενται πρόσωπα, αλλά αντιλήψεις.
Επί των αντιλήψεων μου δεκτή η όποια αντιπαράθεση, άλλως αν εγερθεί αίτημα γνωστοποίησης των στοιχείων, θα ήταν σωστό νομίζω να καλύπτει όλους τους χρήστες και στο φόρουμ δεν βλέπω κανένα όνομα και προσωπικά στοιχεία, αλλά μόνο ονόματα κατά συνθήκη ανωνυμίας.
Αυτό που θέλω να σου πω,
είναι να διαβάσεις την εξαιρετική και σαφή υπογραφή που ακολουθεί τα μηνύματά σου και μου έχει κάνει εξαιρετική εντύπωση και όχι μόνο να την διαβάσεις αλλά να την τιμήσεις διότι αυτή σε τιμά.
Michelle
Όχι, δεν είναι cool να γράφεις ο,τι σου κατέβει σε πεδία προφίλ που έχουν συγκεκριμένο σκοπό. Αν δεν θέλεις να πεις στα μέλη για παράδειγμα τι δουλειά κάνεις ή που μένεις, μπορείς απλά να μην τα συμπληρώσεις.
Είναι cool
κατ` εξαίρεση, στο ερώτημα για το πυθαγόρειο που έχει
συγκεκριμένο σκοπό να απαντάς με ερώτηση επί προσωπικού; Πέρα από άτοπο, είναι και
εκτός των κανόνων του φόρουμ.
Αν δεν θέλω να πω στα μέλη τίποτα για μένα, χωρίς να ζητάω να μου πουν και τα μέλη πληροφορίες που τα αφορούν προσωπικά,
στερούμαι το δικαίωμα να το κάνω;
Είμαι παλιός στο φόρουμ.
Πολύ παλιός.
Ποτέ δεν μου έγιναν τέτοιες ερωτήσεις και μου προξενεί εντύπωση ότι μου γίνονται τώρα που το φόρουμ έχει εξαιρετικά αναβαθμιστεί από δυνατότητες σε σημείο να το ερωτευθώ.
Σε παρακαλώ μη με οδηγήσεις σε διατύπωση προσωπικών παραπόνων, τη στιγμή που θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου για την αναβάθμιση.
Μαθηματικά δεν είναι μόνο να λύνουμε ασκήσεις τυφλοσούρτη και να συγχαίρουμε ο ένας τον άλλο για τις επιδόσεις. Αν μου επιτρέπεις να καταθέσω την προσωπική μου άποψη, χωρίς από μέρους μου να υπάρχει πρόθεση να σου κάνω μάθημα για να με παρεξηγήσεις, αλλά για να αξιολογήσεις αυτόν προς τον οποίο σου δίνεται η ευκαιρία να αντιπαρατεθείς, πιστεύω ότι στα μαθηματικά, ασύγκριτα σημαντικότερο από την ποσότητα των γνώσεων είναι η τυφλή υπακοή στους νόμους που τα διέπουν, δηλαδή
τα αξιώματα, τα οποία είναι το μόνο και αποκλειστικό κριτήριο περί του αληθούς ή ψευδούς της όποιας πρότασης προς διερεύνηση. Οι απλές γνώμες, που δεν υποστηρίζονται από αξίωμα,
δεν παίζουν κανένα ρόλο στα μαθηματικά ακόμα και αν είναι προφανώς ορθές, φυσικές και διαισθητικά άψογες να μας ικανοποιήσουν.
Ορθότητα στα μαθηματικά αποκλειστικά σημαίνει αξιωματική στήριξη της όποιας απόψης. Έτσι λειτουργώ και μου κάνει ετνύπωση που αντί να χαίρεστε όλοι για το ενδιαφέρον αυτών των συζητήσεων δείχνετε επιφυλακτικοί και απορημένοι. Άνθρωποι είμαστε και συζητάμε. Δεν παίρνουμε κεφάλια.
Σε ευχαριστώ που μου απευθύνθηκες Michelle.