Η καλή η δεξιά και η κακή αριστερά ....
Ειρηνικοί διαδηλωτές...και οι σταυροφόροι ειρηνικοί ήταν.
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως πήγες από τους διαδηλωτές στους σταυροφόρους.
Οι σταυροφόροι δεν ήταν ούτε ειρηνικοί, αλλά ούτε και διαδηλωτές. wtf?
Εγώ μίλησα για διαδηλωτές, δηλαδή για το 99,99% των ανθρώπων που πήγαν στα συλλαλητήρια. Αυτοί κατά κανόνα υπήρξαν ειρηνικοί.
επίθεση στον Μπουτάρη ( υπάρχει και το βίντεο)
Δεν θα κρίνεις το ένα εκατομμύριο διαδηλωτών βάσει των 10 ατόμων που χτύπησαν τον Μπουτάρη. Διαφωνώ με τη βία (έπρεπε να συλληφθεί), αλλά δεν θα ονομάσεις τις διαδηλώσεις ως βίαιες επειδή μερικά άτομα επιτέθηκαν στον Μπουτάρη.
Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ένα εκατομμύριο που πήγε να διαδηλώσει, με τα άτομα που πάνε για να χτυπήσουν.
Ως παράδειγμα έφερα τους ΚΚΕδες, οι οποίοι κατεβαίνουν πολλές φορές με κράνη και δοκάρια, όπως τότε με τον Πολάκη που άνοιγε κεφάλια.
κάψιμο βίλας(που κακώς είναι υπό κατάληψη)
Δεν ήταν διαδηλωτής αυτός που έκαψε τη βίλα. Αυτός πήγε με σκοπό να κάψει τη βίλα, όχι να διαδηλώσει. Δεν έχεις καταλάβει τη διαφορά ακόμα.
Αυτό τι είναι, πες μου σε παρακαλώ.
Βέβαια δεν είχαν λείψει και οι αρχαιοχιτλερικοί χαιρετισμοί...αλλά δεν βαριέσαι ...μια παρέα είμαστε όλοι.
Τρικυμία εν κρανίω.
Πες μου, πως ειναι δυνατον ενας χαιρετισμος να ειναι αρχαιος και χιλτερικος μαζι; Επίτηδες τα γράφεις;

Οι αρχαίοι τρώγαν κρέας, και οι ναζί τρώγαν κρέας, άρα υποθέτω η κρεατοφαγία είναι αρχαιοχιτλερικη. 404.
Πάντα όμως θα φταίνε οι απέναντι και εμείς θα είμαστε οι καλοί
Δεν είπα κάτι τέτοιο, ποτέ. Η συζήτηση ξεκίνησε από τα δακρυγόνα.
Αλλά μην μπερδεύετε τις έννοιες αριστερά , αναρχισμός .
Όχι φίλε μου. Έφερα περισσότερα παραδείγματα από ΚΚΕ, παρά από αναρχικούς.
Τι εννοείς άκυρη απάντηση ; ότι δεν υπάρχει η βίλα ;
Εννοώ ότι ένας διαδηλωτής πάει να διαδηλώσει. Αυτός είναι ο ορισμός του διαδηλωτή. Επιθυμεί να διαδηλώσει, και αυτό κάνει.
Αν διαδηλώσεις βιαίως, τότε είσαι βίαιος διαδηλωτής.
Αν διαδηλώσεις ειρηνικώς, τότε είσαι ειρηνικός διαδηλωτής.
Ο άνθρωπος που έκαψε την βίλα σίγουρα ήταν βίαιος, όμως δεν ήταν διαδηλωτής. Δεν κατέβηκε να διαδηλώσει, αλλά να κάψει τη βίλα.
Αντιθέτως, ο Πολάκης (και ο κάθε Πολάκης) κατεβαίνει στις πορείες με κράνος και δοκάρια, επειδή έχει σκοπό να "διαδηλώσει" βιαίως. Κατάλαβες τώρα τι διαφορά;