Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 09:12 Ο Bill_1992: #21 07-06-06 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ιν δε καλ οφ λοουβ in the call of law Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είναι In the court of law! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2006 στις 05:38 Η Stalitsa έγραψε: #22 12-06-06 05:38 Όσο και να σας φαίνεται αστείο, η αγαπημένη μου διαφήμιση είναι του kinder Happy Hippo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:52 Η ^^Vampire^^: #23 18-06-06 13:52 Κυρ Φαααν; Φαααααααααν; Φαααααααααααααν; Φααααααααααααααααααν; Αρ γιου λουκινγ φορ φαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 14:29 Η Sotiria έγραψε: #24 18-06-06 14:29 Ενένα μου άρεσε και η καινούρια διαφήμιση του nirvana με το παγωτό!! - Το λαμπατουέρ, το λαμπατέρ.....Το φως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:16 Η prime έγραψε: #25 11-07-06 12:16 Μια διαφήμιση αυτοκινήτου, δε θυμάμαι ποιο είναι γιατί γελάω απίστευτα και δεν προσέχω το προιον της διαφήμισης..!!!! οκ, είναι η διαφήμιση με τον τύπο που ακούει το δελτίο καιρού που αναφέρει επιδείνωση και σταματάει να βάλει κασκόλ και τον υπόλοιπο εξοπλισμό.. ''Αλάσκα'', ''Σιβηρία'' και όταν περνάει ο άλλος με ανοιχτή την οροφή ...' 'Να ένας Εσκιμώος''...Τρελό γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:45 Ο SAMURAi έγραψε: #26 07-09-06 10:45 Είδαμε.... Και Λίίίγο τσόντα... 11 8 80 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:00 Η Sotiria έγραψε: #27 07-09-06 11:00 Phone, home!!!!! Παραλλαγή της ταινίας με τον Ε.Τ. απο τη Vodafone! Mονάδες γιοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η Corpse Bride: #28 07-09-06 13:03 Nike, a little less hurt με απιθανο cash. Και το little less gravity δεν κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η Isiliel έγραψε: #29 03-11-06 23:44 https://www.youtube.com/watch?v=pGL0gdEPCtU Εντυπωσιακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:55 Ο fandago έγραψε: #30 03-11-06 23:55 https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ιν δε καλ οφ λοουβ in the call of law Click για ανάπτυξη... Απ'όσο ξέρω είναι In the court of law! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2006 στις 05:38 Η Stalitsa έγραψε: #22 12-06-06 05:38 Όσο και να σας φαίνεται αστείο, η αγαπημένη μου διαφήμιση είναι του kinder Happy Hippo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:52 Η ^^Vampire^^: #23 18-06-06 13:52 Κυρ Φαααν; Φαααααααααν; Φαααααααααααααν; Φααααααααααααααααααν; Αρ γιου λουκινγ φορ φαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 14:29 Η Sotiria έγραψε: #24 18-06-06 14:29 Ενένα μου άρεσε και η καινούρια διαφήμιση του nirvana με το παγωτό!! - Το λαμπατουέρ, το λαμπατέρ.....Το φως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:16 Η prime έγραψε: #25 11-07-06 12:16 Μια διαφήμιση αυτοκινήτου, δε θυμάμαι ποιο είναι γιατί γελάω απίστευτα και δεν προσέχω το προιον της διαφήμισης..!!!! οκ, είναι η διαφήμιση με τον τύπο που ακούει το δελτίο καιρού που αναφέρει επιδείνωση και σταματάει να βάλει κασκόλ και τον υπόλοιπο εξοπλισμό.. ''Αλάσκα'', ''Σιβηρία'' και όταν περνάει ο άλλος με ανοιχτή την οροφή ...' 'Να ένας Εσκιμώος''...Τρελό γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:45 Ο SAMURAi έγραψε: #26 07-09-06 10:45 Είδαμε.... Και Λίίίγο τσόντα... 11 8 80 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:00 Η Sotiria έγραψε: #27 07-09-06 11:00 Phone, home!!!!! Παραλλαγή της ταινίας με τον Ε.Τ. απο τη Vodafone! Mονάδες γιοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η Corpse Bride: #28 07-09-06 13:03 Nike, a little less hurt με απιθανο cash. Και το little less gravity δεν κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η Isiliel έγραψε: #29 03-11-06 23:44 https://www.youtube.com/watch?v=pGL0gdEPCtU Εντυπωσιακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:55 Ο fandago έγραψε: #30 03-11-06 23:55 https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσο και να σας φαίνεται αστείο, η αγαπημένη μου διαφήμιση είναι του kinder Happy Hippo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:52 Η ^^Vampire^^: #23 18-06-06 13:52 Κυρ Φαααν; Φαααααααααν; Φαααααααααααααν; Φααααααααααααααααααν; Αρ γιου λουκινγ φορ φαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 14:29 Η Sotiria έγραψε: #24 18-06-06 14:29 Ενένα μου άρεσε και η καινούρια διαφήμιση του nirvana με το παγωτό!! - Το λαμπατουέρ, το λαμπατέρ.....Το φως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:16 Η prime έγραψε: #25 11-07-06 12:16 Μια διαφήμιση αυτοκινήτου, δε θυμάμαι ποιο είναι γιατί γελάω απίστευτα και δεν προσέχω το προιον της διαφήμισης..!!!! οκ, είναι η διαφήμιση με τον τύπο που ακούει το δελτίο καιρού που αναφέρει επιδείνωση και σταματάει να βάλει κασκόλ και τον υπόλοιπο εξοπλισμό.. ''Αλάσκα'', ''Σιβηρία'' και όταν περνάει ο άλλος με ανοιχτή την οροφή ...' 'Να ένας Εσκιμώος''...Τρελό γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:45 Ο SAMURAi έγραψε: #26 07-09-06 10:45 Είδαμε.... Και Λίίίγο τσόντα... 11 8 80 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:00 Η Sotiria έγραψε: #27 07-09-06 11:00 Phone, home!!!!! Παραλλαγή της ταινίας με τον Ε.Τ. απο τη Vodafone! Mονάδες γιοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η Corpse Bride: #28 07-09-06 13:03 Nike, a little less hurt με απιθανο cash. Και το little less gravity δεν κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η Isiliel έγραψε: #29 03-11-06 23:44 https://www.youtube.com/watch?v=pGL0gdEPCtU Εντυπωσιακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:55 Ο fandago έγραψε: #30 03-11-06 23:55 https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυρ Φαααν; Φαααααααααν; Φαααααααααααααν; Φααααααααααααααααααν; Αρ γιου λουκινγ φορ φαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 14:29 Η Sotiria έγραψε: #24 18-06-06 14:29 Ενένα μου άρεσε και η καινούρια διαφήμιση του nirvana με το παγωτό!! - Το λαμπατουέρ, το λαμπατέρ.....Το φως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:16 Η prime έγραψε: #25 11-07-06 12:16 Μια διαφήμιση αυτοκινήτου, δε θυμάμαι ποιο είναι γιατί γελάω απίστευτα και δεν προσέχω το προιον της διαφήμισης..!!!! οκ, είναι η διαφήμιση με τον τύπο που ακούει το δελτίο καιρού που αναφέρει επιδείνωση και σταματάει να βάλει κασκόλ και τον υπόλοιπο εξοπλισμό.. ''Αλάσκα'', ''Σιβηρία'' και όταν περνάει ο άλλος με ανοιχτή την οροφή ...' 'Να ένας Εσκιμώος''...Τρελό γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:45 Ο SAMURAi έγραψε: #26 07-09-06 10:45 Είδαμε.... Και Λίίίγο τσόντα... 11 8 80 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:00 Η Sotiria έγραψε: #27 07-09-06 11:00 Phone, home!!!!! Παραλλαγή της ταινίας με τον Ε.Τ. απο τη Vodafone! Mονάδες γιοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η Corpse Bride: #28 07-09-06 13:03 Nike, a little less hurt με απιθανο cash. Και το little less gravity δεν κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η Isiliel έγραψε: #29 03-11-06 23:44 https://www.youtube.com/watch?v=pGL0gdEPCtU Εντυπωσιακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:55 Ο fandago έγραψε: #30 03-11-06 23:55 https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενένα μου άρεσε και η καινούρια διαφήμιση του nirvana με το παγωτό!! - Το λαμπατουέρ, το λαμπατέρ.....Το φως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 12:16 Η prime έγραψε: #25 11-07-06 12:16 Μια διαφήμιση αυτοκινήτου, δε θυμάμαι ποιο είναι γιατί γελάω απίστευτα και δεν προσέχω το προιον της διαφήμισης..!!!! οκ, είναι η διαφήμιση με τον τύπο που ακούει το δελτίο καιρού που αναφέρει επιδείνωση και σταματάει να βάλει κασκόλ και τον υπόλοιπο εξοπλισμό.. ''Αλάσκα'', ''Σιβηρία'' και όταν περνάει ο άλλος με ανοιχτή την οροφή ...' 'Να ένας Εσκιμώος''...Τρελό γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:45 Ο SAMURAi έγραψε: #26 07-09-06 10:45 Είδαμε.... Και Λίίίγο τσόντα... 11 8 80 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:00 Η Sotiria έγραψε: #27 07-09-06 11:00 Phone, home!!!!! Παραλλαγή της ταινίας με τον Ε.Τ. απο τη Vodafone! Mονάδες γιοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η Corpse Bride: #28 07-09-06 13:03 Nike, a little less hurt με απιθανο cash. Και το little less gravity δεν κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η Isiliel έγραψε: #29 03-11-06 23:44 https://www.youtube.com/watch?v=pGL0gdEPCtU Εντυπωσιακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:55 Ο fandago έγραψε: #30 03-11-06 23:55 https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια διαφήμιση αυτοκινήτου, δε θυμάμαι ποιο είναι γιατί γελάω απίστευτα και δεν προσέχω το προιον της διαφήμισης..!!!! οκ, είναι η διαφήμιση με τον τύπο που ακούει το δελτίο καιρού που αναφέρει επιδείνωση και σταματάει να βάλει κασκόλ και τον υπόλοιπο εξοπλισμό.. ''Αλάσκα'', ''Σιβηρία'' και όταν περνάει ο άλλος με ανοιχτή την οροφή ...' 'Να ένας Εσκιμώος''...Τρελό γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:45 Ο SAMURAi έγραψε: #26 07-09-06 10:45 Είδαμε.... Και Λίίίγο τσόντα... 11 8 80 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:00 Η Sotiria έγραψε: #27 07-09-06 11:00 Phone, home!!!!! Παραλλαγή της ταινίας με τον Ε.Τ. απο τη Vodafone! Mονάδες γιοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η Corpse Bride: #28 07-09-06 13:03 Nike, a little less hurt με απιθανο cash. Και το little less gravity δεν κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η Isiliel έγραψε: #29 03-11-06 23:44 https://www.youtube.com/watch?v=pGL0gdEPCtU Εντυπωσιακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:55 Ο fandago έγραψε: #30 03-11-06 23:55 https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδαμε.... Και Λίίίγο τσόντα... 11 8 80 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:00 Η Sotiria έγραψε: #27 07-09-06 11:00 Phone, home!!!!! Παραλλαγή της ταινίας με τον Ε.Τ. απο τη Vodafone! Mονάδες γιοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η Corpse Bride: #28 07-09-06 13:03 Nike, a little less hurt με απιθανο cash. Και το little less gravity δεν κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η Isiliel έγραψε: #29 03-11-06 23:44 https://www.youtube.com/watch?v=pGL0gdEPCtU Εντυπωσιακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:55 Ο fandago έγραψε: #30 03-11-06 23:55 https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Phone, home!!!!! Παραλλαγή της ταινίας με τον Ε.Τ. απο τη Vodafone! Mονάδες γιοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η Corpse Bride: #28 07-09-06 13:03 Nike, a little less hurt με απιθανο cash. Και το little less gravity δεν κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η Isiliel έγραψε: #29 03-11-06 23:44 https://www.youtube.com/watch?v=pGL0gdEPCtU Εντυπωσιακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:55 Ο fandago έγραψε: #30 03-11-06 23:55 https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nike, a little less hurt με απιθανο cash. Και το little less gravity δεν κακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:44 Η Isiliel έγραψε: #29 03-11-06 23:44 https://www.youtube.com/watch?v=pGL0gdEPCtU Εντυπωσιακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:55 Ο fandago έγραψε: #30 03-11-06 23:55 https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=pGL0gdEPCtU Εντυπωσιακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:55 Ο fandago έγραψε: #30 03-11-06 23:55 https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi Α και μην ξεχάσω τις διαφημίσεις με ωραία εφέ όπως πχ αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=ciiHy3-jBtw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 00:00 Η adespoto έγραψε: #31 04-11-06 00:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: https://www.youtube.com/watch?v=eitFOFNnKSI Απο τις αγαπημένες μου. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και ήχος και ταιριάζει απόλυτα με το σύνθημα: "Keep Walking" Click για ανάπτυξη... Κορυφαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:24 Η Γίδι έγραψε: #32 04-11-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: ... Γενικά μ'αρέσουν οι έξυπνες και οι καλαίσθητες διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που με τραβάνε γιατί... δεν ξέρω. πχ έχω κολήσει με αυτή του Bacardi και όποτε την ακούω κουνιέμαι, σε ότι διάθεση και να είμαι! https://www.youtube.com/watch?v=5RFxGn6C6ak&search=mojito bacardi ... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #33 04-11-06 16:25 Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρετε τι παίζει με την καινούρια διαφήμηση του Γιάννη; Ολοι γι αυτήν μιλάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Γίδι έγραψε: #34 04-11-06 16:44 Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 16:47 Ο ]ifrit[ έγραψε: #35 04-11-06 16:47 Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2006 στις 17:50 Ο fandago έγραψε: #36 04-11-06 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χθες μου έλεγαν δυο φίλοι μου για την διαφήμηση του Johnnie Walker, ιδέα δεν έχω.. Πήρε και βραβείο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Για αυτή εδώ λες: https://www.youtube.com/watch?v=xWYiqu2Yer4 Καλογυρισμένη, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε τόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:35 Η zanin έγραψε: #37 07-11-06 17:35 Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space: Πουτ δι κοτσ νταουν σλόουλιοι. Όταν την πρωτοείδα το βρακί μου βράχηκε Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:08 Η Maggie έγραψε: #38 07-11-06 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Requiem charmander louminis fmarulezkd Scandal Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αυτή είναι απίστευτη, πολύ σέξι και με τέλειο ρυθμό!!! Click για ανάπτυξη... Όντως! Πολύ ωραία διαφήμιση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 18:11 Ο Hunter έγραψε: #39 07-11-06 18:11 αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αυτη της Vodafone, με τους δυο τυπαδες. Γιατι δεν κανεις το ιδιο; εμμμμμ δεν μου αρεσει η γυναικα σου και τοσο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2006 στις 14:02 Ο iJohnnyCash: #40 12-11-06 14:02 https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.youtube.com/watch?v=RLr48yCkLg8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.