Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

Δευτέρα: μου κλέβουν το πορτοφόλι μου (100 ευρώ, ταυτότητα κλπ)
Τρίτη: είχα βγει με μια παρεα και καθώς περπάταγα ανέμελη κ ωραία (

Τετάρτη: ξεχνάω τα κλειδια μου μέσα στο σπίτι (50 ευρώ ο κλειδαράς παρακαλώ!)
Πέμπτη: καίω το χέρι μου!!
αυτά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Δευτέρα: μου κλέβουν το πορτοφόλι μου (100 ευρώ, ταυτότητα κλπ)
Πάλι;!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι...αυτά δεν είναι συμπτώσεις παιδίμ', είναι ο ορισμός της γκαντεμιάς!
Πάλι;!Ή ήταν εκείνη τη φορά που θυμάμαι;

Nana
Δραστήριο μέλος

Μια "σύμπτωση" που έρχεται στο μυαλό είναι η εξής: Πέρσι το καλοκαίρι αποφασίσαμε με το φίλο μου να πάμε σε "χειμερινό" σινεμά για να δούμε μια ταινία. Τελικά μπάινοντας στην αίθουσα είδαμε ΜΟΝΟ άλλο ένα ζευγάρι (τελικά 4 είμαστε όλοι όσοι παρακολουθήσαμε το έργο

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Ημασταν συγγενεις μαζεμενοι και τρωγαμε.
Μετα το φαι, μπηκα λιγο στο στεκι.
Χαζεψα για λιγο αλλα μετα σηκωθηκα αφηνοντας το ανοιχτο.
Μετα απο λιγο καθεται στη θεση μου ενας συγγενης μου και βλεπει το στεκι.
"Εσυ εισαι η Θερμοπυλες; Τρομαρα σου" μου λεει.
"Ααααα πουλακι μου. Κι εσυ μπαινεις εεεεεε;Ποιος εισαι;" του λεω.
Τεσπα, μου λεει ποιος ειναι.
Προς στιγμη διεκρινα μια απογοητευση στα ματια του και αυτος στα δικα μου προφανως.
Γαμωτο!!!
Οχι απλα γνωστος.
Συγγενης κιολας.
Rule No1: You do not talk about FIGHT CLUB.
Rule No2: You DO NOT talk about FIGHT CLUB.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...