constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μήπως οι πολίτες εκτός από δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις;Σωστά αυτά που λες αλλά αν δεν συμμετέχει8ς στις εκλογές μετά γιατί να παραπονιέσαι;
αχααα!! απόλυτο δίκιο!!
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

1) Η Ν.Δ. δε θα κάνει πρόωρες τώρα. Δεν τη συμφέρει
2)ΤΟ ΠΑΣΟΚ ειδικά δε θα θέλει με τίποτα να κυβερνήσει τώρα. Τα οικονομικά του δημοσίου (τα ποια;;

Τϊ να πω. Δεν είναι ωραίο για έναν τόιπο πρόωρες εκλογές. Δείχνει κακή και ασταθή πολιτική κατάσταση (που αυτό έχουμε) που μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερα αποτελέσματα!
Πάντως η προωροεκλογολογία (νέα λέξη) μου 'χει σπα΄σει τα νεύρα!
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σ'αυτό τον τόπο,πάντα κάποιες οικογένειες είχαν το πάνω χέρι!
Οι άξιοι άνθρωποι,αυτοί που έχουν όραμα και ικανότητες,πολύ απλά περιθωριοποιούνται!
Οι άχρηστοι,με τις πολλές τσέπες,οι μειοδότες,οι ανίκανοι και τα λοιπά κομματόσκυλα,δυστυχώς,έχουν το πάνω χέρι!
Αλλά όπως έλεγε και ο Ηράκλειτος: "Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο".
Ή η άλλη σοφή ψυχή,ο Έντμουντ Μπερκ: "Το μόνο που χρειάζεται για να θριαμβεύσει το κακό είναι να μείνουν άπραγοι οι καλοί."
Έτσι είναι...
Αναρωτιέμαι,πόσο τυχερή είναι η Ελλάδα,που ακόμα δεν έχει εξαφανιστεί;Και για πόσο ακόμα θα συνεχίζει να είναι τυχερή;
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Και μενα με βρισκει αντιθετο η εμμονη του Πασοκ να οδηγηθει η χωρα σε προωρες εκλογες!Κυριως γιατι οι δαπανες που απαιτουνται ειναι τεραστιες(πληρωμη διαφημιστικων εταιρειων,επικοινωνιολογων,τονοι χαρτιου,πολιτικες διαφημισεις στα καναλια στις εφημεριδες...)Περα απο αυτο ομως ειναι αδικο για τη ΝΔ καθως αν χασει στις εκλογες δεν θα εχει κλεισει στην εξουσια περισσοτερα απο 6 χρονια οταν το Πασοκ εχει 20!!!:'(Η διαφορα ειναι τεραστια...14χρονια ειναι πολλα...Η κυβερνηση της χωρας δεν πρεπει να πιεζεται και να εκφοβιζεται απο την αντιπολιτευση καθως αποσπαται η προσοχη της και χανει το βηματισμο της...!!
![]()
αν σοβαρολογεις, θα θεωρουσα οτι ειναι αστειο επιχειρημα αυτο που εχω στα bold.
ο λογος που υπαρχει η αντιπολιτευση ειναι να πιεζη την εκαστοτε κυβερνηση και πρεπει να ενθαρρυνεται και οχι να αποθαρρυνεται

constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και μενα με βρισκει αντιθετο η εμμονη του Πασοκ να οδηγηθει η χωρα σε προωρες εκλογες!Κυριως γιατι οι δαπανες που απαιτουνται ειναι τεραστιες(πληρωμη διαφημιστικων εταιρειων,επικοινωνιολογων,τονοι χαρτιου,πολιτικες διαφημισεις στα καναλια στις εφημεριδες...)Περα απο αυτο ομως ειναι αδικο για τη ΝΔ καθως αν χασει στις εκλογες δεν θα εχει κλεισει στην εξουσια περισσοτερα απο 6 χρονια οταν το Πασοκ εχει 20!!!Η διαφορα ειναι τεραστια...14χρονια ειναι πολλα...Η κυβερνηση της χωρας δεν πρεπει να πιεζεται και να εκφοβιζεται απο την αντιπολιτευση καθως αποσπαται η προσοχη της και χανει το βηματισμο της...!!
![]()
Οταν υπουργοι οπως ο Αβραμοπουλος αποφασιζουν να γραψουν τα παπαγαλάκια στα παλαιά των υποδημάτων τους, τοτε δεν γινεται τιποτα τετοιο. Ας ειχε την αξιοπρεπεια η τωρινη αντιπολίτευση για να παριστανει τη συγκυβερνηση.
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

αν σοβαρολογεις, θα θεωρουσα οτι ειναι αστειο επιχειρημα αυτο που εχω στα bold.
ο λογος που υπαρχει η αντιπολιτευση ειναι να πιεζη την εκαστοτε κυβερνηση και πρεπει να ενθαρρυνεται και οχι να αποθαρρυνεται
Φυσικα ο τονος μου ειναι ειρωνικος!!!Και να ηθελα να υποστηριξω την κυβερνηση,δεν βρισκω επιχειρηματα... (περιεργως)
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικα ο τονος μου ειναι ειρωνικος!!!Και να ηθελα να υποστηριξω την κυβερνηση,δεν βρισκω επιχειρηματα... (περιεργως)
Έτσι όπως το είπες, νόμιζα ότι είσαι ΟΝΝΕΔίτης...

Πάντως, η κυβέρνηση, έχει κάνει πολλά πολλά πολλά λαθη, μέσα σε 6 μόνο χρόνια και πράγματι όσο και να προσπαθείς να βρεις κάποιο επιχείρημα υπέρ της, δε βρίσκεις. Ακόμα κι αν τα στελέχη της όμως βρίσκουν πάτημα στις απόψεις των συνταγματολόγων, εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Το Πασόκ το έχει παρακάνει με τη γκρίνια του και το "Πάμε σε εκλογές" το έχουν κάνει καραμέλα στο στόμα πια...
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ΟΝΝΕΔιτης να ηταν δεν καταλαβαινω την έκπληξη σου. Νομιζα οτι το δικαιωμα του συνερχεσθαι και του συνεταιριζεσθαι ειναι ελευθερα στην Ελλάδα...
οφφ: Μα δεν έκανα εγώ την παράθεσή, την πρώτη φορά...
Και δεν τον κατηγορώ αν είναι ή όχι... Και εγώ είμαι μέλος της ΜΑΚΙ...
Απλώς, έτσι όπως ειπώθηκε, δεν κατάλαβα την ειρωνεία, και παραξενεύτηκα λίγο γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να δω κάποιον να "υπερασπίζεται" ένα τόσο λογοκριμένο κόμμα.

constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος

οφφ: Μα δεν έκανα εγώ την παράθεσή, την πρώτη φορά...
Και δεν τον κατηγορώ αν είναι ή όχι... Και εγώ είμαι μέλος της ΜΑΚΙ...
Απλώς, έτσι όπως ειπώθηκε, δεν κατάλαβα την ειρωνεία, και παραξενεύτηκα λίγο γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να δω κάποιον να "υπερασπίζεται" ένα τόσο λογοκριμένο κόμμα.
Ενταξει, δεν ειναι απαραιτητο να υπερασπιζονται όλοι, πχ. το ΣΥΡΙΖΑ. Επειδη η ΝΔ δεν ειναι στη μοδα; Κι ομως ειναι κυβέρνηση...Λογοκριμένο απο ποιον; Μαλλον χρησιμοποιεις λάθος λέξη...Το 80% της κριτικής που γινεται στην κυβερνηση της ΝΔ απο 15χρονα βασιζεται στην αντι-δικομματικη μόδα. Δεν ειμαι κανενας ΟΝΝΕΔιτης, ουτε σκοπευω να ενταχθω σε καποια συγκεκριμενη παραταξη, αλλα σε αυτη τη συγκυρια προτιμω τον Καραμανλή απο οποιονδηποτε άλλον.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενταξει, δεν ειναι απαραιτητο να υπερασπιζονται όλοι, πχ. το ΣΥΡΙΖΑ. Επειδη η ΝΔ δεν ειναι στη μοδα; Κι ομως ειναι κυβέρνηση...Λογοκριμένο απο ποιον; Μαλλον χρησιμοποιεις λάθος λέξη...Το 80% της κριτικής που γινεται στην κυβερνηση της ΝΔ απο 15χρονα βασιζεται στην αντι-δικομματικη μόδα. Δεν ειμαι κανενας ΟΝΝΕΔιτης, ουτε σκοπευω να ενταχθω σε καποια συγκεκριμενη παραταξη, αλλα σε αυτη τη συγκυρια προτιμω τον Καραμανλή απο οποιονδηποτε άλλον.
Αναφέρομαι σε όλα τα 15χρονα που χωρίς να έχουν αναμιχθεί στα κοινά ή έστω να έχουν κάποια πολιτική άποψη παγιωμένη, κατηγορούν.
Οραματίζονται μια Ελλάδα ουτοπική, αλλά δε μπορούν να συμβιβαστούν με την υπάρχουσα κατάσταση. Η οποία είναι ομολογουμένως δύσκολη, και εγώ ρίχνω το φταίξιμο στις πολιτικές της κυβέρνησης και στις επιλογές της, αλλά όχι να μας κορδώνεται τώρα και ο Γιωργάκης, για εκλογές και να ισχυρίζεται ότι αυτός θα βγάλει τη χώρα απ'το αδιέξοδο... Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, αλλά αν μπορεί αυτός, γιατί να μη μπορεί και η ΝΔ ξέρω γω, ή το ΛΑ.Ο.Σ, ή το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.?
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακριβώς! Γιατί δε βάζουν μια κασέτα, cd, mp3 να τα λέει;;; Αφού δεν αλλάζει τίποτα...
Ε μωρε πρεπει να αλλαζουν την ετικετα καθε φορα ,κουραστικα πραγματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.