Άγγελος
Επιφανές μέλος

και καψου,,δεν απαγορευεται..
αλλα για να φτιαχτουν επισημα ελληνικα αποτεφρωτηρια,,χρειαζονται και παραπανω πραγματα συμφωνιες κλπ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

στην πραξη της επεφτε..και ποσως με ενδιαφερει αν θα δωσει την εγκριση της η εκκλησια ..δεν της πεφτει λογος..
οτι δεν θα επρεπε να της πεφτει ειναι αλλο ζητημα
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

θαψου οπου γουσταρεις,,
και καψου,,δεν απαγορευεται..
αλλα για να φτιαχτουν επισημα ελληνικα αποτεφρωτηρια,,χρειαζονται και παραπανω πραγματα συμφωνιες κλπ..
Κοίτα να δεις, κι εγώ που νόμιζα ότι η θέσπιση της ελευθερίας της επιλογής για καύση του νεκρού αποτελεί ήδη νόμο του Ελληνικού Κράτους... και από τη στιγμή που η Πολιτεία δίνει το δικαίωμα της επιλογής, οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή και το κεντρικό κράτος είναι υποχρεωμένοι να παράσχουν το συντομότερο και με κάθε τρόπο την επιλογή αυτή αλλοιώς μιλάμε για στέρηση δικαιωμάτων που απορρέουν από το Νόμο...
...μόνο που μετά ξύπνησα, ξανά, σε μια χώρα που έχει τρία ονόματα: Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών
(πάσα ομοιότης με συγκεκριμένες περιόδους της ιστορίας του ταλαιπωρημένου μας κατσάβραχου δεν είναι συμπτωματική...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ανοιχθεί ειδικό θέμα για το νέο αποτεφρωτήριο της Θεσσαλονίκης, εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης έχω ακούσει πως μπορεί κάποιοι οικολόγοι να προτιμήσουν την αποτέφρωση για να αποφευχθεί η μόλυνση του εδάφους αλλά στην πραγματικότητα με την αποτέφρωση απελευθερώνεται πολύ διοξείδιο του άνθρακα...
Isiliel
Επιφανές μέλος

Κι αν έχεις νεκροφάνεια και ξυπνήσεις ενώ σε παραχώνουν στο χώμα;;;Κι αν έχεις νεκροφάνεια και ξυπνήσεις ενώ σε καίνε;;;![]()

Άγγελος
Επιφανές μέλος

χτυπας την κασα και βγαινεις..εχουν γινει αυτα..Κι αν έχεις νεκροφάνεια και ξυπνήσεις ενώ σε παραχώνουν στο χώμα;;;
η καυση ,ειδικα η αποτεφρωση δεν εχει γυρισμο,,αυτο ειναι το κακο,και εξαφανιζει καθε ιχνος- αποδειξη για τον ανθρωπο,,αν με πιανετε..

Κάτι ξερει ο Τζειμς Μποντ..

Isiliel
Επιφανές μέλος

Δηλαδή άμα σε έχουν αφήσει ένα-δυο βράδια μέσα στο ψυγείο, μετά χτυπάς την κάσα και βγαίνεις έτσι απλά;χτυπας την κασα και βγαινεις..εχουν γινει αυτα..

Άγγελος
Επιφανές μέλος

προχθες τα ακουγα.-που ανοιξε το φερετρο και βγηκε.παγκοσμιως συμβαινει συχνα νεκροφανεια,,και μερες μετα..Δηλαδή άμα σε έχουν αφήσει ένα-δυο βράδια μέσα στο ψυγείο, μετά χτυπάς την κάσα και βγαίνεις έτσι απλά;![]()
Isiliel
Επιφανές μέλος

Εμ τότε τι μου λες; Άμα έχει μείνει στο χώμα λίγες ώρες... λες να μπορεί να βγει μετά από μερικές μέρες;;...και μερες μετα..
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Anthony
Δραστήριο μέλος

ανατριχιαστικό... :S
Άγγελος
Επιφανές μέλος

η αποτεφρωση κανει χειροτερο αυτο..
μια λυση θα ηταν ενας ασυρματος πομπος στο φερετρο που να δειχνει ενδειξεις ζωης
αν στραβωσει κατι..
Scandal
Διαχειριστής

Σε βάζουν πχ αμέσως σε υψηλές θερμοκρασίες ή σε αργοψήνουν;

Εγώ προσωπικά θέλω να αποτεφρωθώ και βρήκα και πολύ ωραία την ιδέα με την τεφροδόχο και τον σπόρο!
-petros
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σε βάζουν πχ αμέσως σε υψηλές θερμοκρασίες ή σε αργοψήνουν;![]()
αναλογα τι παραγγειλεις..
καλοψημενο ή medium rare..?

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Υγ.
Εγώ προτιμώ μια ταφή α λα Ζωροαστρισμός. Θα ανέβω στην κορυφή ενός Πύργου της Σιωπής, και θα αφεθώ στα όρνεα και στα στοιχεία

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενώ αν ξυπνήσεις θαμμένος κλεισμένος σε ένα φέρετρο και πεθάνει από ασφυξία μια χαρά έ?Για τους περισσότερους απλά είναι φρικιαστική η ιδέα της αποτέφρωσης.Εγώ δεν έχω αποφασίσει!Κι αν έχεις νεκροφάνεια και ξυπνήσεις ενώ σε καίνε;;;
Επίσης έχω ακούσει πως μπορεί κάποιοι οικολόγοι να προτιμήσουν την αποτέφρωση για να αποφευχθεί η μόλυνση του εδάφους αλλά στην πραγματικότητα με την αποτέφρωση απελευθερώνεται πολύ διοξείδιο του άνθρακα...
Το διοξείδιο του άνθρακα ως ποσότητα είναι πάντα το ίδιο, ο άνθρακας που υπήρχε μέσα στο σώμα σου. Ο χρόνος απελευθέρωσης του διοξειδίου διαφέρει: στην αποτέφρωση με την μία, στην σήψη σιγά σιγά ενώ αν μέρος σου φαγωθεί από έντομα όταν σαπίσουν τα δικά τους περιττώμματα.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εκει μπορει ισως να γλυτωσεις..Ενώ αν ξυπνήσεις θαμμένος κλεισμένος σε ένα φέρετρο και πεθάνει από ασφυξία μια χαρά έ?
αλλα αν εισαι στον κλιβανο,,πώς θα την γλυτωσεις?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.