Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.591 μηνύματα.
Δεν ειναι μονο η Μουτιδου και ολες αυτες ...
Παρακολουθησε λιγακι την ¨ψυχολογο ¨Δεληγιωργη να φριξεις ....
Κανει τοσο αυθαιρετες συνδεσεις με προσχημα την ψυχολογια που πραγματικα οποια μητερα μεγαλωσει τα παιδια της με αυτο τον τροπο θα καλλιεργησει ενα εγωκεντικο πλασμα ..
Η συγκεκριμενη ανηκει και σε μια πολυ στοχευμενη ομαδα ....
Για εμενα δεν ειναι το θεμα ολες αυτες που ειναι στο κοσμο της τηλεορασης ...Γνωστο τι γινεται εκει μεσα ..
Το θεμα ειναι οτι πλεον βαζουν μια ταμπελα "ψυχολογος "και καποιος που δεν γνωριζει 5 βασικα πραγματα παρασύρεται ...
Καταρχας δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στην εργασία των δασκάλων - καθηγητών στο σχολείο. Εμενα αν δεν γινόταν κάτι ακραίο δεν θα μπλεκόμουν καθόλου.
Βλεπουν το παιδι σαν προέκταση του εαυτού τους.... ας το αφήσουν να δεί και μόινο του... εσυ εισαι δίπλα του λές το σωστο χωρις φωνές κτλ... απο εκει και πέρα ας φάει κ τα μουτρα του. Δε χρειάζεται συνέχεια να εισαι απο πίσω του κ να έχεις ψύχωση.
Καταλαβες γιατι δεν θα παντρευτω ποτέ ;
αυτα δε μπορώ.Η καθε εγωκεντρική - ναρκισσιστική ανωμαλία της καθεμιας έχει βαπτιστεί κανονικοτητα και Ω ΜΟΝΤΙΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ σε μένα.... εμενα μου κάνανε ουρές να με κάνουν νύφη και τελικα έκανα τη χάρη σε κάποιον.
Μη με πείς μισογύνη δεν ειμαι απλα δεν μπορώ αλλο μπούχτησα.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.227 μηνύματα.
Υπαρχει ενας λογαριασμος στο ΤΙΚ ΤΟΚ αν εχεις ...Περιμένω την απόφαση του Δικαστηρίου την Δευτέρα από περιεργεια και μόνο...
Κατά τα αλλά δικαιοσυνη και αναγνώριση από αυτές δεν προκειται ποτε κανένας μας να βρει. Είναι α σκοπός χρόνος.
Απλά αν έχεις την εξυπνάδα... Δε μπλέκεις καν... Όποτε μόνος σου προστατευεις τον εαυτό σου χωρίς να χεις ανάγκη δικαστήρια κ δικηγόρους.
"ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ "
Κανει σπουδαιο εργο ....
Την γνωριζω και προσωπικα ....δεν ξερεις ποσοι ανδρες παλευουν με αυτο το θεμα ..Ευτυχως ο νομος εχει αλλαξει ...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.591 μηνύματα.
Υπαρχει ενας λογαριασμος στο ΤΙΚ ΤΟΚ αν εχεις ...
"ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ "
Κανει σπουδαιο εργο ....
Την γνωριζω και προσωπικα ....δεν ξερεις ποσοι ανδρες παλευουν με αυτο το θεμα ..Ευτυχως ο νομος εχει αλλαξει ...
Δεν εχω ουτε ΤΙΚ ΤΟΚ ουτε ΙΝΣΤΑ και θα κοψω και το Ιντερνετ σε κάποια φάση για ενα διάστημα γιατι το πένθος μπαίνει σε άλλη φάση και δεν έχω ορεξη. Δε θελω να κάθομαι να τσακωνομαι με το κάθε άσχετο στο Ιντερνετ. (Για το φεησμπουκ μιλάω οχι για εδω μέσα).
Προχθές έγραψα σε ενα ποστ για τα ενοίκια στην Αθηνα οτι ειναι ΝΤΡΟΠΗ και πετάγεται μια και άρχισε να μ λέει για τα δάνεια που πήρε κτλ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΡΕ κυρά μου.... μαζι τα πήραμε ; εσενα σε νοιάζει αν ο Χ παίρνει 1200 το μήνα ; για αυτο σ λέω... θα αραξω ενα διάστημα μονος να χω την ηρεμία μ. Γυμναστηριάκι - δουλείτσα κανα φλέρτ που κ που αν εχω ορεξη κ καμια βολτα σε καμια άδεια κ ως εκεί. Και αμα χρειαστώ κ ψυχολόγο θα πάω εννοείται.
Θα διαβαστεί σκληρό αλλά.... θα το γράψω ειναι δικά τους προβλήματα όλα αυτα δεν με αφορούν.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.227 μηνύματα.
Γιατι μπλεκεις τα social με το να τσακώνεσαι ...Δεν εχω ουτε ΤΙΚ ΤΟΚ ουτε ΙΝΣΤΑ και θα κοψω και το Ιντερνετ σε κάποια φάση για ενα διάστημα γιατι το πένθος μπαίνει σε άλλη φάση και δεν έχω ορεξη. Δε θελω να κάθομαι να τσακωνομαι με το κάθε άσχετο στο Ιντερνετ. (Για το φεησμπουκ μιλάω οχι για εδω μέσα).
Ειναι αρκετα χρησιμα οταν ξερεις να τα χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ για δουλεια και ενημερωση ...
Προχθές έγραψα σε ενα ποστ για τα ενοίκια στην Αθηνα οτι ειναι ΝΤΡΟΠΗ και πετάγεται μια και άρχισε να μ λέει για τα δάνεια που πήρε κτλ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΡΕ κυρά μου.... μαζι τα πήραμε ; εσενα σε νοιάζει αν ο Χ παίρνει 1200 το μήνα ; για αυτο σ λέω... θα αραξω ενα διάστημα μονος να χω την ηρεμία μ. Γυμναστηριάκι - δουλείτσα κανα φλέρτ που κ που αν εχω ορεξη κ καμια βολτα σε καμια άδεια κ ως εκεί. Και αμα χρειαστώ κ ψυχολόγο θα πάω εννοείται.
Θα διαβαστεί σκληρό αλλά.... θα το γράψω ειναι δικά τους προβλήματα όλα αυτα δεν με αφορούν.
Το ιδιο κανεις Πανθηρα ...
Οπως πολυ σωστα εσενα δεν σε νοιαζει για τα δικα της ενοικια ,ετσι πολυ σωστα και εκεινη δεν την νοιαζει για τον καθε ενοικιαστει ...
Ο καθενας κοιταζει την ευκολια του γι αυτο και δεν αξιζει να ασχολεισαι ...
Και εμενα αν ερθεις να μου το πει καποιος αυτο το ιδιο θα του πω ...
Μαζι το φτιαξαμε το σπιτι ωστε να σε ρωτησω ποσο θα το νοικιασω ;
Μην γραφεις ,αν θες την ηρεμια σου ..
Ο καθενας οριζει την ζωη του ...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Γιατι μπλεκεις τα social με το να τσακώνεσαι ...
Ειναι αρκετα χρησιμα οταν ξερεις να τα χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ για δουλεια και ενημερωση ...
Το ιδιο κανεις Πανθηρα ...
Οπως πολυ σωστα εσενα δεν σε νοιαζει για τα δικα της ενοικια ,ετσι πολυ σωστα και εκεινη δεν την νοιαζει για τον καθε ενοικιαστει ...
Ο καθενας κοιταζει την ευκολια του γι αυτο και δεν αξιζει να ασχολεισαι ...
Μα δεν ειχα απαίτηση να με ρωτήσει απλά αποκάλεσα όσους δινουν τα σπίτια τους 700-800 ευρω σε μισθωτούς του 1500αρικου καραγκιόζηδες... και ειναι.... γιατι αν θες να τα δωσεις τοσο ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ φιλε μου... βρες εναν CEO να το νοικιάσει και να περνάει το εξοδολογιο του ενοικιου απευθειας στην εταιρεια και να χέζεστε καθε μηνα και ΟΙ 2 ΣΤΗ ΧΑΡΑ... Ο ΜΕΝ ενας (εσυ) επειδη το νοικιασες στη μεγαλυτερη δυνατη τιμή και ο δε αλλος επειδη θα λάβει φορο απαλλαγή απο την εταιρεία του. Οποτε καθε αρχη του μηνα θα στε και οι 2 "ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ HAPPY κανεις δεν κλεινει μάτι καθε μερα και άλλο πάρτυ σουπερ ελεκτονικ φάσμα"
Αυτη ηρθε και με παρέθεσε και με έβρισε δεν την ήξερα.... δεν μπηκα στο τοιχο της να το γράψω το εγραψα σε ενα σχόλιο στα παραπολιτικα αν θυμάμαι καλα... καταλαβες ; ας το νοικιάσει οσο θελει.. απλα εγω το θεωρω καραγκιοζιλίκι να ζητάνε τοσα λεφτά απο ανθρωπους που εχουν μέχρι 1500 ευρω το μήνα εισόδημα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
να μου το πείς. Αλλα διαβασε πρώτα το σκεπτικό μου.
adams33
Διάσημο μέλος
Μια χαρα ειναι το σκεπτικο σου !να μου το πείς. Αλλα διαβασε πρώτα το σκεπτικό μου.
Το θεμα ειναι οτι στο ιντερνετ δεν μπορεις να κανεις τετοιες κουβέντες ..
Δεν ξερω κατα ποσο ο καθενας θα επιβιωνε χωρις τα social και τα φορουμ εφοσον η ζωη του ειναι ταυτισμενη με ολα αυτα ..
Για εμενα θα στο πω οτι ειναι δυσλειτουργικο σε βαθμο εξάρτησης η μακροχρονια παραμονη σου σε ενα εικονικο απρόσωπο χωρο οπου προβαλλεις μια περοσνα που δεν εχει καμια σχεση με τον αληθινό σου εαυτο...(γενικα μιλαω )
Καποτε ειχα ακουσει ενα ηθοποιό που επαιζει στην Λαμψη "...
Δεν ξερω αν την θυμάσαι εσυ ...
"Μετα απο τοσα χρονια παραμονης σε αυτη την σειρα ειχα ξεχασει ποιος ειναι ο πραγματικος μου εαυτό ..."
Αυτο πιστευω οτι γινεται και σε οσους ειναι για παρα πολλα χρονια μεσα σε ενα εικονικο περιβαλλον ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool