Εγω δεν νιώθω και δεν ειμαι καθόλου λίγος. Και μπορώ άνετα να κρίνω εάν κάποιος ψυχολόγος μου λέει βλακείες ή οχι... εχω αναπτύξει δικούς μου μηχανισμούς αντιμετώπισης καταστάσεων και μετά απο κάποια σοβαρά περιστατικά που ειχα αυτοι οι μηχανισμοι εμπλουτίζονται ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ !!!!
Σε άλλα νέα και για να μη βγαίνω οφφ τοπικ έχουμε update
Θεσσαλονίκη: 20χρονη κατηγορείται για τον βιασμό 18χρονου – «Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση» | MEGA TV
Ο τυπάκος απο οτι μας λέει ο Μπαλάσκας εκ των έσω που τα γνωριζει τα πράγματα τη παρακαλούσε γονατιστός να βρεθούν... θεωρω πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια αδίστακτη περίπτωση.
«Γνωρίζουμε ότι πιέστηκε πάρα πολύ η φερόμενη ως δράστις να συναντηθεί μαζί του μετά από κλάματα και παρακάλια ημερών διότι είχε τελειώσει η σχέση. Γνωρίζουμε ότι της ανέφερε, όπως αναφέρει, ότι αν δε με δεις να το συζητήσουμε, θα αυτοκτονήσω. Γνωρίζουμε πάρα πολλά πράγματα. Ας αφήσουμε την προανάκριση».
Ειναι όλες εκείνες οι περιπτώσεις οι οποίες τελικα καταληγουν στο αρχείο επειδή κάποιοι ειναι τόσο θεομπαίχτες που παίζουν και με τις ανακριτικές αρχές και βεβαια ολες αυτες οι ιστοριες ειναι βουτυρο στο ψωμί των "Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ" Λες και αναγνωριζουν κανεναν θεσμο στο μεταξύ απλα το μονο που ξέρουν ειναι να μπαινουν να ειρωνευονται και να πιστευουν σε δικές τους θεωριες συνομοσίας. Αμα καταφερεις και συνενοηθεις ποτε με τέτοια άτομα που η σκεψη και η συζητηση τους δεν εχει καμια λογική έλα πές μου.....