30-08-24

20:44
Ξεχασες τα ηρεμιστικά σου; Για ποιο λόγο αρπάχτηκες ετσι; Είπα κατι λάθος ή απλά ένιωσες άβολα επειδή εχω δίκιο;ανακάυψα τι έγινε με τις μισές πληροφορίες... κάτι σχετικό εκτος απο τσιτάτα και γενικότητες έχεις να μας πείς ; επιμένω. Αν έχεις έλα να συζητησουμε αν δεν έχεις δεν θα κατσω να κανω τωρα συζητηση τέτοιου ειδους απο τη στιγμή που Δεν ζήτησα συμβουλές και τι κάνω ή τι δεν κάνω σαν άνθρωπος, κοίτα τον εαυτό σου ξερω γω. ημαρτον.![]()
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 526 μηνύματα.

30-08-24

20:49
Δεν εχω ακουσει ποτε στη ζωη μου πιο ευφανταστο σεναριο . Τρεις ωρες ψαχνω σε υποθεση χωρισμου ποιος διαπραττει αποπειρα μετεπειτα . Δε εχω βρει ακομη οτι αυτος που τερματιζει τη σχεση επειτα προσπαθει να αυτοκτονησει . Για οσκαρ πρωτοτυπου σεναριου , για Πουλιτζερ ειναι ετοιμη με αυτα που δηλωσε η δικηγορος της κοπελας .
Εχει χαθει το μετρο και στο τελος υπαρχει η πιθανοτητα το δικαστηριο να δεχθει αυτη τη παραφροσυνη .
Πλεον δε τιθεται βιασμου , το ξεχασαμε .
Τιθεται θεμα διανοητικης καταστασης του αγοριου .
Εχει χαθει το μετρο και στο τελος υπαρχει η πιθανοτητα το δικαστηριο να δεχθει αυτη τη παραφροσυνη .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

30-08-24

21:01
Ξεχασες τα ηρεμιστικά σου; Για ποιο λόγο αρπάχτηκες ετσι; Είπα κατι λάθος ή απλά ένιωσες άβολα επειδή εχω δίκιο;
Δεν ένιωσα καθόλου άβολα ούτε παίρνω εγώ ηρεμιστικά... απλά απο προχθές και στο άκυρο άρχισες να ειρωνεύεσαι με το αμάξι και μετά οταν απάντησα εξαφανίστηκες και τωρα μπαίνεις πάλι εδω και ειρωνεύεσαι ξανά... δεν ειναι τυχαίο που στη Χριστινα μιλάω πχ ωραια αν και διαφωνούμε ενω σε σένα απάντησα ετσι
ουτε εχουμε και καμια τρελή οικειότητα ή τα λεμε και εκτος στεκιού για να μ κάνεις τέτοιο μπάσιμο. Η συμπεριφορά σου ηταν λίγο αλλόκοτη και με εκνευρισε. That's all.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

30-08-24

21:03
Δεν εχω ακουσει ποτε στη ζωη μου πιο ευφανταστο σεναριο . Τρεις ωρες ψαχνω σε υποθεση χωρισμου ποιος διαπραττει αποπειρα μετεπειτα . Δε εχω βρει ακομη οτι αυτος που τερματιζει τη σχεση επειτα προσπαθει να αυτοκτονησει . Για οσκαρ πρωτοτυπου σεναριου , για Πουλιτζερ ειναι ετοιμη με αυτα που δηλωσε η δικηγορος της κοπελας .
Το γεγονός οτι αυτός ο τυπάκος στήνει τέτοια σενάρια και πάει να κοροιδεψει ακομη και εισαγγελείς ανακριτές με την παράνοια του δείχνει το θράσος και το ναρκισσισμό που τον δέρνει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

30-08-24

21:11
Καλα μιλαμε για απιστευτη κατασταση.Μιλαμε για βλαμενο
Οταν λέει αυτο
Νταξ...αυτο δεν υπαρχει λεμε.Ειμαι εγω...εισαι εσυ..και μου λες.οκ..αλλα εσυ θα διαχειριστεις το αλκοολ μου..σορυ...κηδεμονας του ηταν; Μιλαμε για απιστευτα πραγματα εδω
www.enikos.gr
Οταν λέει αυτο
Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης οι δυο τους συναντήθηκαν και πήγαν μαζί σε ένα σπίτι στο Πανόραμα. «Είχαμε πάει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Είχαμε συμφωνήσει να διαχειριστεί αυτή το αλκοόλ μου, ώστε να μην καταλήξω σε χάλια κατάσταση».
Νταξ...αυτο δεν υπαρχει λεμε.Ειμαι εγω...εισαι εσυ..και μου λες.οκ..αλλα εσυ θα διαχειριστεις το αλκοολ μου..σορυ...κηδεμονας του ηταν; Μιλαμε για απιστευτα πραγματα εδω

Θεσσαλονίκη: «Ένιωσα αηδιαστικά» λέει ο 19χρονος που κατήγγειλε τον βιασμό του από 18χρονη - Αρνείται τα πάντα η ίδια
Για πρώτη φορά μίλησε ο 19χρονος που, όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα βιασμού από την 18χρονη πρώην σύντροφό του, μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, στην

30-08-24

21:15
Μα ακριβως επειδή δεν έχουμε καμια απολύτως οικειότητα ή κάποιο ιστορικό δεν υπάρχει λόγος να αντιδράς ετσι. Δεν σε ειρωνεύτηκα στην ερωτηση που σου εκανα για το αμάξι. Πραγματικά, δεν υπηρχε τιποτα το ειρωνικό στην ερωτηση μου. Οντως απάντησες, χαιρομαι που μπορείς και κανεις εκδρομές, δεν απάντησα ωστοσο γτ δεν είχα κατι να απαντήσω, οχι για να σου την σπάσω ή για να βρω την ευκαιρία να σε τσιγκλήσω σε άλλο θρεντ.Δεν ένιωσα καθόλου άβολα ούτε παίρνω εγώ ηρεμιστικά... απλά απο προχθές και στο άκυρο άρχισες να ειρωνεύεσαι με το αμάξι και μετά οταν απάντησα εξαφανίστηκες και τωρα μπαίνεις πάλι εδω και ειρωνεύεσαι ξανά... δεν ειναι τυχαίο που στη Χριστινα μιλάω πχ ωραια αν και διαφωνούμε ενω σε σένα απάντησα ετσι
ουτε εχουμε και καμια τρελή οικειότητα ή τα λεμε και εκτος στεκιού για να μ κάνεις τέτοιο μπάσιμο. Η συμπεριφορά σου ηταν λίγο αλλόκοτη και με εκνευρισε. That's all.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 526 μηνύματα.

30-08-24

21:17
Το ξερεις προσωπικα το παλικαρι ? Κανατε παρεα ? Εχεις κατι προσωπικο μαζι του ? Δε καταλαβαινω απο που αποπνεει η σιγουρια σου .Το γεγονός οτι αυτός ο τυπάκος στήνει τέτοια σενάρια και πάει να κοροιδεψει ακομη και εισαγγελείς ανακριτές με την παράνοια του δείχνει το θράσος και το ναρκισσισμό που τον δέρνει.
Συζητηση κανουμε , για ενα θεμα που εσυ ο ιδιος ανοιξες αλλωστε . Προς τι ο φανατισμος και οι επαναλαμβανομενες δηλωσεις ?
Ολες οι αποψεις ειναι θεμιτες προς χαρη της συζητησης .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-08-24

21:19
Το ξερεις προσωπικα το παλικαρι ? Κανατε παρεα ? Εχεις κατι προσωπικο μαζι του ? Δε καταλαβαινω απο που αποπνεει η σιγουρια σου .
Συζητηση κανουμε , για ενα θεμα που εσυ ο ιδιος ανοιξες αλλωστε . Προς τι ο φανατισμος και οι επαναλαμβανομενες δηλωσεις ?
Ολες οι αποψεις ειναι θεμιτες προς χαρη της συζητησης .
Σιχαίνομαι τέτοιους ανθρώπους απλά.... αποπνέει απο το οτι χωριό που φαινεται κολαούζο δεν θέλει.
Ειναι 19 χρονων πιτσιρικάς ειμαι 38 έχουν δει τα μάτια μου και καταλαβαίνουμε αυτά τα παιχνιδάκια.
Οσο πιο πολλα βγαινουν στη φόρα τοσο με εξοργιζει!!!!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

30-08-24

21:23
Αντί μόνο να σιχαίνεσαι, προσπάθησε και λίγο να λυπάσαι και να μη ρίχνεις το ανάθεμα, με τόση ευκολία...Σιχαίνομαι τέτοιους ανθρώπους απλά.... αποπνέει απο το οτι χωριό που φαινεται κολαούζο δεν θέλει.
Ειναι 19 χρονων πιτσιρικάς ειμαι 38 έχουν δει τα μάτια μου και καταλαβαίνουμε αυτά τα παιχνιδάκια.
Οσο πιο πολλα βγαινουν στη φόρα τοσο με εξοργιζει!!!!
Είχες την τύχη να μεγαλώσεις με σωστούς γονείς και είσαι έτσι. Δεν ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις του. Η ουσία είναι ότι έχει άκρως παραβατική συμπεριφορά. Στα 19 του...Για την οποία δεν ευθύνεται μόνο αυτός. Αλλά άλλοι πριν από αυτόν...
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος

30-08-24

21:25
Βλακεια οντως . Να το προσθεσουμε στο κατηγορητηριο του . Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα . Το ζουμι ειναι αν κατα τη διαρκεια του μπλακ αουτ ξεκινησε η πραξη . Γιατι οταν χανεις τον εκουσιο ελεγχο του σωματος σου δε μπορεις να δωσεις απαντηση γιατι εισαι λιποθυμος . Και πλεον παυει να υφισταται η συμμετοχη αλλα κυριως παυει η συναινεση .Καλα μιλαμε για απιστευτη κατασταση.Μιλαμε για βλαμενο
Οταν λέει αυτο
![]()
Θεσσαλονίκη: «Ένιωσα αηδιαστικά» λέει ο 19χρονος που κατήγγειλε τον βιασμό του από 18χρονη - Αρνείται τα πάντα η ίδια
Για πρώτη φορά μίλησε ο 19χρονος που, όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα βιασμού από την 18χρονη πρώην σύντροφό του, μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, στηνwww.enikos.gr
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-08-24

21:26
Βλακεια οντως . Να το προσθεσουμε στο κατηγορητηριο του . Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα . Το ζουμι ειναι αν κατα τη διαρκεια του μπλακ αουτ ξεκινησε η πραξη . Γιατι οταν χανεις τον εκουσιο ελεγχο του σωματος σου δε μπορεις να δωσεις απαντηση γιατι εισαι λιποθυμος . Και πλεον παυει να υφισταται η συμμετοχη αλλα κυριως παυει η συναινεση .
Έλα ρε φιλε τωρα... πως θα αποδειχθει αυτό... υπάρχουν κάμερες ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-08-24

21:34
Μα ακριβως επειδή δεν έχουμε καμια απολύτως οικειότητα ή κάποιο ιστορικό δεν υπάρχει λόγος να αντιδράς ετσι. Δεν σε ειρωνεύτηκα στην ερωτηση που σου εκανα για το αμάξι. Πραγματικά, δεν υπηρχε τιποτα το ειρωνικό στην ερωτηση μου. Οντως απάντησες, χαιρομαι που μπορείς και κανεις εκδρομές, δεν απάντησα ωστοσο γτ δεν είχα κατι να απαντήσω, οχι για να σου την σπάσω ή για να βρω την ευκαιρία να σε τσιγκλήσω σε άλλο θρεντ.
Ωραία εντάξει... και εγω έγραψα κάποια πράγματα που αποτελούν προσωπικές μου απόψεις. Εγω σαν Κώστας θεωρω ότι
α) Δεν ειναι δυνατόν κάποιος να κατηγορήσει κάποια που πήγε μαζι της σε ενα μέρος και ειχε σχέση οτι του σηκώθηκε απο νευρικότητα (ακουσια στύση) και τον βιασε.
β) Γενικά δεν πιστεύω στις ακούσιες στύσεις προσωπικα εγώ.... δεν θεωρώ οτι ειναι ικανές να οδηγήσουν κάποιον άντρα στο ακούσιο σέξ.
Η πλήρης και κανονική σεξουαλική πράξη ειδικά στη στάση που αυτή ειναι απο πάνω θέλει να είσαι πλήρως καβλωμένος (ουτε με 70αρα στυση δεν μπαίνει και αν μπεί θα πέσει σε δευτερόλεπτα) και να το θέλεις.
προσωπικές μ απόψεις ειναι.
Σε αυτα μπορείς να διαφωνείς ειναι δικαίωμα σου, αλλα αυτο που έγραψες οτι εγω πετάω σχόλια χωρις να ξέρω δεν ισχύει γιατι έχω την εμπειρία (το απο πού δεν σας ενδιαφέρει-δεν αφορά το στέκι ειναι θέμα της δουλειας μου κ δε θα κατσω να γραψω τα προσωπικά μ εδω) να αντιληφθώ σχετικά γρηγορα τι καπνό φουμάρει ο άλλος.
Δυστυχως η κοπέλα δεν καταλαβε γιατι ειναι μικρούλα και άπειρη στις σχέσεις ειναι 20 χρονών κορίτσι εδω 30αρες κ ειναι ακόμη άπειρες εκτος απο εκεινες που έχουν ψηθει νωρις και έχουν παντρευτει κ κρατάνε οικογένειες.
Αυτο ηταν το πόιντ μου... σε κάποια φάση έβαλα τον Ασκητη που λέει πως δημιουργειται η στυση και πως στις περισσότερες περιπτώσεις προκύπτει απο την διέγερση.... ειδα οτι περιφρονείται ενας καταξιωμένος σεξολόγος λέω έντάξει οι ανθρωποι δεν θέλουν να κάνουμε συζητηση οκ κραταει ο καθενας την αποψη του.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

30-08-24

21:35
Το ζητημα ειναι επισης αν θες να το κανεις...ΤΟ ΘΕΣ...ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..και μετα ..μετα λεμε..λες ...την πουτανα..δεν την γουσταρω θα την εκδικηθω.Θα πω οτι με βιασε.Για δεστο και ετσι.Και αντιστροφςω για γυναικες βεβαια.Βλακεια οντως . Να το προσθεσουμε στο κατηγορητηριο του . Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα . Το ζουμι ειναι αν κατα τη διαρκεια του μπλακ αουτ ξεκινησε η πραξη . Γιατι οταν χανεις τον εκουσιο ελεγχο του σωματος σου δε μπορεις να δωσεις απαντηση γιατι εισαι λιποθυμος . Και πλεον παυει να υφισταται η συμμετοχη αλλα κυριως παυει η συναινεση .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-08-24

21:40
Το ζητημα ειναι επισης αν θες να το κανεις...ΤΟ ΘΕΣ...ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..και μετα ..μετα λεμε..λες ...την πουτανα..δεν την γουσταρω θα την εκδικηθω.Θα πω οτι με βιασε.Για δεστο και ετσι.Και αντιστροφςω για γυναικες βεβαια.
Ακριβώς αυτο έχει γίνει... ο τύπος έχει προϊστορία... και βεβαια ειναι αντιμέτωπος και αυτος με τις κατηγορίες της ψευδης καταμήνυσης , της συκοφαντικής δυσφήμησης κτλ
αρα ειναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. Και οχι ο μάγκας ο μηνυτής.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος

30-08-24

21:43
Δεν χρειαζεται αποδειξη , Devil . Η ευλογη αμφιβολια χρειαζεται .Έλα ρε φιλε τωρα... πως θα αποδειχθει αυτό... υπάρχουν κάμερες ;
Εκανε αποπειρα . Νοσηλευτηκε . Περασε ψυχιατρικη εκτιμηση . Ο ψυχιατρος του εγραψε αγωγη .
Αν το πρωι της Τριτης ελαβε την αγωγη επειτα πηρε διεγερτικα φαρμακα και το βραδυ ηπιε το μπλακ αουτ ειναι μεσα στο παιχνιδι και δε μπορεις να το προσβαλλεις . Μπορεις να το καταρριψεις αλλα και οι δυο δηλωσαν τη ληψη αλκοολ , οποτε παει η καταρριψη .
Εχω κανει ακουσια αποπειρα ο ιδιος . Ηπια μεχρι σκασμου και επειτα κατεβασα το χερι με περισσια δυναμη στα χειλη του ποτηριου κρικερ για μπυρα . Στο νοσοκομειο ο αγγειοχειρουργος που μου εραψε το χερι φωναξε το ψυχιατρο . Λογω της τοπικης αναισθησιας δε θυμαμαι αν του μιλησα . Εφευγα , επεστρεφα απο τη ζαλη . Αφοτου με εραψε , ηρθε ο παθολογος και με ρωτησε αν χρειαζομαι κατι . Τους ευχαριστησα ολους και εφυγα .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-08-24

21:45
με αφορμή αυτό το συγκεκριμένο γεγονός, που στην τελική δεν μας ενδιαφέρει και αγγίζει τόσο να μάθουμε λεπτομέρειες και ποιος έχει δίκιο τελικά, έχεις γράψει ένα σωρό ανυπόστατα πράγματα, γενικεύσεις και θεωρίες που δεν ισχύουν, σχετικά με το βιασμό αντρών από γυναίκες.
κανείς δεν υποστήριξε τον 18χρονο. απλά διαφωνούν με τις θεωρίες σου.
Καλά κάνουν και διαφωνούν.... ειναι οι προσωπικές μ απόψεις.
Προσωπικά αν φτιαχνόμουν και ειχα στύση θα θεωρούσα τη γυναίκα απεναντι μου ελκυστική και θα ξεκινούσα να κάνω ερωτικές σκέψεις και τέλος ουτε αναλυσεις οτι ναι μεν μ σηκώθηκε αλλα δε θέλω ουτε άλλα τέτοια περίεργα για μένα.
Αυτα όλα ειναι πολύπλοκα και περίεργα... αυτη ειναι η δική μου κουλτουρα σε όποια δεν αρέσει ή διαφωνέι κανενα προβλημα.
Η καθεμια βλέπει ακουει κ επιλέγει.... και μετά βέβαια έχει και την αντίστοιχη πορεία.
Δε καταλαβαινω γιατι πε΄σατε ολοι να με πεισετε. Ντε και καλα οτι τα δικα σας ειναι τα σωστά....
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-08-24

21:46
Δεν χρειαζεται αποδειξη , Devil . Η ευλογη αμφιβολια χρειαζεται .
Εκανε αποπειρα . Νοσηλευτηκε . Περασε ψυχιατρικη εκτιμηση . Ο ψυχιατρος του εγραψε αγωγη .
Αν το πρωι της Τριτης ελαβε την αγωγη επειτα πηρε διεγερτικα φαρμακα και το βραδυ ηπιε το μπλακ αουτ ειναι μεσα στο παιχνιδι και δε μπορεις να το προσβαλλεις . Μπορεις να το καταρριψεις αλλα και οι δυο δηλωσαν τη ληψη αλκοολ , οποτε παει η καταρριψη .
Εχω κανει ακουσια αποπειρα ο ιδιος . Ηπια μεχρι σκασμου και επειτα κατεβασα το χερι με περισσια δυναμη στα χειλη του ποτηριου κρικερ για μπυρα . Στο νοσοκομειο ο αγγειοχειρουργος που μου εραψε το χερι φωναξε το ψυχιατρο . Λογω της τοπικης αναισθησιας δε θυμαμαι αν του μιλησα . Εφευγα , επεστρεφα απο τη ζαλη . Αφοτου με εραψε , ηρθε ο παθολογος και με ρωτησε αν χρειαζομαι κατι . Τους ευχαριστησα ολους και εφυγα .
Ωραια εγω αν ήμουν εισαγγελέας ή δικαστης θα έδενα τη κατασταση διαφορετικά.... θα την αθωωνα τη κοπέλα...
και ας πηγαινε στο εφετείο ο τρελός.... να κάνει έφεση. Θα ειχα πολλά στοιχεία.... αυτος της ειπε να πάνε εκεί... ηξερε το μέρος... δέχθηκε να πιει αλκοόλ , μάλιστα την εμπιστευόταν τοσο που της πρότεινε να εχει αυτη τον έλεγχο παλαιοτερα εκανε απόπειρα να αυτοκτονήσει επειδη θα χώριζαν άρα εμπεριέχεται το στοιχείο του εκβιασμού χωρίζουμε άρα αυτοκτονώ κτλ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ δεν την έχει επειδη το άλλο άτομο ειναι ενας επίδξος βιαστής δεν του έχει δώσει τέτοια δείγματα ποτέ.
Αν ήταν βιαστής η κοπέλα ή ειχε παρόμοια κακη συμπεριφορά γιατι δεν το έδειξε απο τους πρώτους μηνες της σχέσης... θα περιμενε να το δειξει τωρα ;;; ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ; και γιατι δεν την χωρισε αυτος αλλα εκεινη ;
η κατηγορουμενη απαλασσεται στη χειρότερη λογω αμφιβολιών ειναι ο λόγος του εναντιον του δικου της ... δεν θα καταδικάσεις εναν αθώο ανθρωπο επειδη ενας ειπε ΟΤΙ της ειπε ΟΧΙ και μετά εχασε τις αισθησεις του και τον βίασε.
Απο μένα θα υπηρχε αθθωτικη απόφαση. Και ας πηγαινε στο εφετείο.
Εκτος του οτι θα έπρεπε να υπάρξει αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Επισης θα επιδίκαζα τα δικαστίκα έξοδα στον μηνυτή... θα πληρωνε δηλαδη αυτος τα έξοδα της δικής.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

30-08-24

21:49
Δεν έχω καταλάβει Χριστό από αυτή την υπόθεση. Κάποιος να εξηγήσει

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-08-24

21:52
Επισης αν άκουγα ειρωνίες και χλευασμόυς μεσα στο δικαστηριο επειδη οι προτάσεις δεν θα άρεσαν στον μηνυτη θα του έκοβα και κανα πρόστιμο για ασέβεια ενωπιον δικαστηρίου....
εφοσον θα προβλεπόταν ας πούμε και για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Δεν γίνεται άλλο με τη κακοβουλία αυτή.. το βαρελι δεν έχει πάτο και ΌΛΟΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΜΑΥΡΟ ΓΆΤΟ (Σχετικη φώτο στα αριστερά του προφίλ).
εφοσον θα προβλεπόταν ας πούμε και για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Δεν γίνεται άλλο με τη κακοβουλία αυτή.. το βαρελι δεν έχει πάτο και ΌΛΟΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΜΑΥΡΟ ΓΆΤΟ (Σχετικη φώτο στα αριστερά του προφίλ).
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

30-08-24

22:05
Σκέφτομαι το εξής : είσαι ένας άνθρωπος που ήδη έχεις εκβιάσει μια κατάσταση με απόπειρα αυτοκτονίας, παίρνεις στάνταρ ψυχοφάρμακα, πηγαίνεις σε ραντεβού με δική σου συναίνεση και μάλιστα έχοντας προετοιμαστεί για σεξ επιδόσεις, απομονώνεσαι σε ερημιές έχοντας επίγνωση του τι θα ακολουθήσει ( ασχέτως που είσαι ντιρλα από το ποτό, ασε που είσαι και επιρρεπής στις καταχρήσεις και έχεις βάλει το κορίτσι νταντά να σε προσέχει...)
Και μετά από όλο αυτό που λειτουργεί επιβαρυντικά εναντίον σου ,έχεις την απαίτηση να καταγγείλεις βιασμό και να γίνεις και πιστευτός, ενω πολυ απλά θα μπορούσες να λύσεις το θέμα με το κορίτσι σου σε νηφάλια κατάσταση.
Τι άλλο μπορεί να κρύβει αυτό ως σκηνικό πλην δόλο και ίσως εκδικητική διάθεση προς μια κοπέλα που σε απορρίπτει;
Και μετά από όλο αυτό που λειτουργεί επιβαρυντικά εναντίον σου ,έχεις την απαίτηση να καταγγείλεις βιασμό και να γίνεις και πιστευτός, ενω πολυ απλά θα μπορούσες να λύσεις το θέμα με το κορίτσι σου σε νηφάλια κατάσταση.
Τι άλλο μπορεί να κρύβει αυτό ως σκηνικό πλην δόλο και ίσως εκδικητική διάθεση προς μια κοπέλα που σε απορρίπτει;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- chester20080
- Μήτσος10
- johnsala
- Debugging_Demon
- A350
- linuxman
- giannhs2001
- jj!
- Paragontas7000
- fourkaki
- Joji
- charmander
- Unboxholics
- Scandal
- gegeorgiou90
- fockos
- Εριφύλη
- rafaela11
- iew
- camil
- Hased Babis
- Reader
- fmarulezkd
- Nameless Ghoul
- Δροσουλίτης
- Dr. Gl. Luminous
- Kate1914
- Wonderkid
- Libertus
- kalhkardia
- GeorgePap2003
- vasilis123321
- pinkheart
- ROM32
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.