iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Puff_Daddy
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:To πόσο έντονη είναι η σεξουαλική ζωή κάποιου δεν πρέπει να αποτελει αντικείμενο χλευασμού.
Επίσης δες και τα πορτοκαλί γράμματα στην υπογραφή μου...
Δεν νομίζω οτι χλεύασα/κορόιδεψα κάτι, εδώ άλλες απαντήσεις είναι πολύ πιο ειρωνικές. Τέλος πάντων...
Μια στατιστική έρευνα ήθελα να κάνω, ώστε να ξέρουμε τα μέλη του forum τι εμπειρίες έχουν (όση μεγαλύτερη η ποσότητα, τόσο μεγαλύτερη και η ποιότητα λέει ένας παλιός κανών).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δυστύχως είναι αλήθεια αύτο, για αυτό το σκόπο έχω αποφασήσει να το θέμα συνεχίσει έτσι να το κλειδώσωεδώ άλλες απαντήσεις είναι πολύ πιο ειρωνικές. Τέλος πάντων...

Scandal
Διαχειριστής

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Arty2:Αυτο το "Κάθε μέρα!" lmao (no offence though)
εχμ σόρρυ αλλά.... έχω υπάρξει σε σχέση που επί ενάμιση χρόνο (όσο κράτησε η σχέση) η σεξουαλική επαφή ήταν καθημερινή....
και γενικώς.... στις περισσότερες σχέσεις μου... κάπως έτσι λειτουργώ

και λέω γενικώς και όχι σε όλες τις σχέσεις γιατί απλά αν δεν ζεις με κάποιον μαζί... ε είναι κάπως δύσκολο να γίνεται καθημερινά....
πρακτικά ζητήματα

crazyhelen
Διάσημο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Puff_Daddy
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:Όταν είμαι με το αγόρι μου κάθε μέρα αρκετές φορές, πάντως 2 σίγουρα![]()
Τον πέθανες τον άνθρωπο :p
nikita13
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Puff_Daddy:Τον πέθανες τον άνθρωπο :p
Και καλά τον κάνει.Αν και δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα αυτός έτσι κουνελάκι?

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

μόνο πρόβλημα δεν έχειΑρχική Δημοσίευση από nikita13:Και καλά τον κάνει.Αν και δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα αυτός έτσι κουνελάκι?![]()

PowerZ
Νεοφερμένο μέλος

μονο εγω ψαχνω μια σχεση που να εχω πρωτα απ ολα εναν ανθρωπο διπλα μου δικο μου και μετα ολα τ αλλα?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το θέμα PowerZ μου είναι αν εσύ ήθελες περισσότερο. Γιατί αν ήθελες, και του έκανες τέτοια "κολπάκια" για να τον τεστάρεις τότε παίζει να το κατάλαβε και να τα πήρε λόγω αυτού (και με το δίκιο του!). Αν βέβαια εσύ δεν ήθελες συχνότερα και όντως σου αρκούσε αυτό τότε πολυ μ***** ο τύπος!Αρχική Δημοσίευση από PowerZ:παιδια εγω χωρισα προχθες γιατι το καναμε μονο 2 φορες την εβδομαδα..δεν τον αφηνα παραπανω για να βεβαιωθω αν ηθελε εμενα η το σεξ απλα και τελικα αποδειχτηκε οτι ηθελε το δευτερο γιατι χωρισαμε..![]()
μονο εγω ψαχνω μια σχεση που να εχω πρωτα απ ολα εναν ανθρωπο διπλα μου δικο μου και μετα ολα τ αλλα?

nikita13
Διάσημο μέλος

PowerZ
Νεοφερμένο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Το θέμα PowerZ μου είναι αν εσύ ήθελες περισσότερο. Γιατί αν ήθελες, και του έκανες τέτοια "κολπάκια" για να τον τεστάρεις τότε παίζει να το κατάλαβε και να τα πήρε λόγω αυτού (και με το δίκιο του!). Αν βέβαια εσύ δεν ήθελες συχνότερα και όντως σου αρκούσε αυτό τότε πολυ μ***** ο τύπος!![]()
Θα συμ,φωνήσω με την Μισέλ αν και το οτι χωρίσατε δεν σημαίνει ντε και καλά πως σε ήθελε για το σεξ .Για εμένα πιο πολύ μαλ.... θα ήταν αν τα είχε μαζί σου και πήγαινε και με άλλες αφού δεν τον ικανοποιούσαν οι 2 φορές.
Βέβαια παίζει ρόλο και πόσο καιρό είχατε σχέση αν επιτρέπεται??
PowerZ
Νεοφερμένο μέλος

3 μηνες μονο..Αρχική Δημοσίευση από bunny:Βέβαια παίζει ρόλο και πόσο καιρό είχατε σχέση αν επιτρέπεται??
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ πιστευω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποφεύγεις τέτοιους είναι να ξεκινάς φιλικά και μετά να προκύπτει (αν αρέσετε ο ένας στον άλλο) και το ερωτικό στοιχείο.

nikita13
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από PowerZ:οχι δεν ηθελα παραπανω γιατι μου αρκει αυτο ειναι η αληθεια.αλλωστε δεν μεναμε και μαζι οποτε πηγαινα να κοιμηθω σπιτι του που εμενε μονος του καναμε σεξ δηλαδη 2 φορες την εβδομαδα!! και το κορυφαιο? με ειπε και ανεραστη οταν χωρισαμε!! δεν θελω να τον ξαναδω ειλικρινα ποτε ξανα.κριμα γιατι νομιζα οτι βρηκα επιτελους εναν ανθρωπο να αξιζει..![]()
Τουλαχιστον ας σε χώριζε με αξιοπρέπεια!Μόνο και μόνο για αυτό δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του!!Προχώρα μπροστα,υπάρχουν και χειρότερα ξέρω τι σου λεω!
PowerZ
Νεοφερμένο μέλος

ειχε δειξει αλλο εαυτο δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαξε μετα..
το οτι με ειπε ανεραστη επειδη το καναμε μονο 2 φορες την εβδομαδα με πληγωσε παρα πολυ.
ευχαριστω πολυ για το κουραγιο κοριτσια ειλικρινα μου ειναι πολυ χρησιμο

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πωπω... Κοριτσάρα μου ηρέμησε, τέτοια ζώα υπάρχουν παντού. Θα δεις οτι υπάρχουν όμως και άνθρωποι πιο συναισθηματικοί που δεν κοιτάνε μόνο αυτό.![]()
π.χ. Πάνος και κουνελίτσος

Εγώ πιστευω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποφεύγεις τέτοιους είναι να ξεκινάς φιλικά και μετά να προκύπτει (αν αρέσετε ο ένας στον άλλο) και το ερωτικό στοιχείο.
και θα συμφωνήσω πάλι με την Admin μας
πάλι καλά που το κατάλαβες νωρίς πάντως. και το ανέραστη ή οτίδηποτε άλλο σε σχέση με σεξ είναι καθαρά υποκειμενικό.
Κάποιον που μπορεί να θεωρώ εγώ φωτιά στο κρεβάτι κάποια άλλη να τον θεωρεί ξενέρωτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.