Καθε σχεση εχει τη δικη της ισορροπια και χημεια που οι υπολοιποι ισως δεν καταλαβαινουμε. Καλο θα ηταν να μην αρχισουμε να κατηγορουμε και εμεις ατομα χωρις να ξερουμε εστω καποια πραγματα για αυτους, ειδικα οταν ακουμε μονοπλευρα την ιστορια. Εδω δεν μπορουν να συνεννοηθουν τα ζευγαρια μεταξυ τους, θα καταλαβουμε εμεις αμεσα τι συμβαινει (Τα λεω αυτα γιατι μου φανηκαν περιεργοι καποιοι χαρακτηρισμοι)
Εγω, και μονο βασει αυτων που γνωριζω, που δεν ξερω κατα ποσο περιγραφουν σφαιρικα την κατασταση, κρινω πως το βασικο προβλημα ηταν...επικοινωνιακο. Ουτε σεξουαλικο, ουτε τιποτα. Εφοσον δεν μπορεις να συζητησεις πολιτισμενα για καποια θεμελιακα στοιχεια της σχεσης σου (πχ σεξ, συχνοτητα ραντεβου, κτλ) και χωριζεις συχνα, μαλωνεις, βριζεσαι, προφανως υπαρχει καποια προβλημα επικοινωνιας. Βεβαια, το οτι ο ενας ηθελε πιο πολυ σεξ, ο αλλος λιγοτερο ή το οτι ο ενας ηθελε πιο συχνα ραντεβου και ο αλλος λιγοτερο, κατα την αποψη μου, φανερωνει και μια καποια ασυμφωνια χαρακτηρων. Δεν εχει καποιος δικιο και ο αλλος αδικο, απλα ειστε (ή φαινεστε, απο ο,τι λες) πολυ διαφορετικοι και επομενως...ασυμβατοι. Ισως πρεπει να σκεφτεις οτι ηταν προς οφελος και των δυο σας οτι χωρισατε.
Υ.Γ 1: Το οτι εχεις απογοητευτει απο εναν, δυο ή τεσσερις αντρες δεν σημαινει ουτε οτι ειναι στανταρ μ@λ@κες (απλα οχι καταλληλοι για σενα), ουτε οτι ολοι ειναι ετσι...
Υ.Γ 2: Σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογω αντιδρασεις και λογια τυπου "ανεραστη" και αναλογες κατηγοριες. Αναμφιβολα ειναι κατακριτεο, ανεξαρτητως ψυχολογικης φορτισης.