Αν και εκ πρώτης όψεως αυτό φαίνεται σωστό, νομίζω οτι μετά από σκέψη μπορεί να είναι και παγίδα. Μπορεί κάποιος να τα έχει καλά με τον εαυτό του παρ' όλο που πληγώνει κάποιους, να είναι δηλαδή αναίσθητος ή να μην καταλαβαίνει οτι πληγώνει τους άλλους...

Εξυπακουεται πως μιλαμε για εναν.. καλο ανθρωπο.
Τωρα αμα ειναι οπως λες, ε τοτε... τοτε πρεπει οι Αλλοι που ναι απεναντι του να τα χουν καλα κι αυτοι με τον εαυτο τους ετσι ωστε να προλαβουν να φυγουν απο αυτον συντομοτερα.
Παντως σε καμμια περιπτωση δε πιστευω πως δεν πρεπει να φροντιζεις τον εαυτο σου απο τις κακοτοπιες. Δηλαδη, ειτε καλος ανθρωπος εισαι, ειτε κακος (αναισθητος), απολογισμους πρεπει να χεις κανει. Αλλωστε δε πιστευω πως ενας ανθρωπος εχοντας κανει αυτοκριτικη δεν ξερει και δεν καταλαβαινει ποτε πληγωνει τους αλλους...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι εκεί κρύβεται η μαγεία....
Δύο άνθρωποι τελείως διαφορετικοί καταφέρνουν να ενωθούν και να βιώσουν τον έρωτα

(όσο αυτός κράτησε

)
Κι εγω υπερ...μαγικο το βρισκω... δεν παυει να ειναι και ''λαθος'' της φυσης ομως. Το λαθος δεν ειναι κακο. Δεν εχει υπαρξει ακομα εν ζωη ανθρωπος που να μην κανει τα λαθη του, κι ειναι δικα του, ολοδικά του, κεκτημενα κι εμπειριες του. Αν γινουν γνωση τοτε εχεις πιασει το νοημα. Κι οσα περισσοτερα εχεις κανει, τοσο πιο πολυ δυσκολευεσαι και αλλο τοσο μαθαινεις, αν τα δουλεψεις. Ειδικοτερα αν τα λαθη μετατρεπονται σε παθη. Αν αφησεις να ξαναγινουν και να σε κυριευσουν, εκει θεωρω πως κανεις κακο σε σενα. Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι πολυ αυστηροι με τον εαυτο τους. Κανουν πολυ συχνα αυτοκριτικη. Ειναι υπερ του ''παμε μπροστα'' , βαζουν κατω τα κακως κειμενα τα δικα τους, τα υπεραναλυουν, τα λυνουν(?), αφηνονται πια και αυτο ηταν, εχουν τελικα προχωρησει.
Κι ολα αυτα για να φτασουμε καπου, στο σημειο που θα πουμε και θα πιστευουμε κυριως ''εγω, προσπαθησα, δουλεψα και ανταμειφθηκα ετσι οπως μου αξιζε''