Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αλλα ξερεις κατι?αν δεν παντρευτουμε,που ειμαι κ πολυ μικρη για κατι τετοιο,θα περασω κ εγω "περιπετει"!γιατι δε θα ειναι τοτε,οταν ερθει του χωρισμου η ωρα,δυσκολα?αυτο ειναι τοδυσκολο στις μακροχρονιες σχεσεις!
Γιατι να μην παντρευτείτε; Μην βάζεις το κακο στο νού σου. Πολλοί εραστές διορθώνουν τα λάθη τους ΜΕΣΑ στην σχέση τους αντι να τινάζουν τη μια στον αέρα και να ζυγίζουν ύστερα να μήν κάνουν τα ίδια λάθη στην επόμενη.
Αυτό μαλιστα μπορεί να είναι το μυστικο των μακροχρόνιων σχέσεων. Αντί να αλλάζεις εραστές όσο εσύ αλλάζεις με τα χρόνια, να χωρίζεις με φάσεις του εαυτού σου, που εκ των πραγμάτων αφήνεις πίσω και προχωράς.
Όσο για το αν είσαι μικρή, αν κάνεις παιδιά μικρή, θα γλυτώσεις κι απ΄αυτά επίσης μικρή. Κάποιοι που κάνουν παιδιά στα είκοσι εικοσιδύο, γυρω στα σαράντα, πιου ειναι ακόμη νέοι, αρχίζουν μια δεύτερη καινούργια ζωή. Δεν υπαρχει νωρίς και αργά,ειδικά άν έχεις στήριξη απο την οικογένεια σου τον πατέρα σου και τη μητερα σου.
roumana
Διάσημο μέλος

...οτι ενα διαμαντι για μονοπετρο δεν σημαινει σ'αγαπω πολυ.Σχέσεις-λάθη. Τι μας δίδαξαν
underwater
Περιβόητο μέλος

Οπότε δεν ξέρω αν ΟΝΤΩΣ έχω καταλάβει τι κάνω λάθος ή αν νομίζω. Συν τοις άλλοις μου έχουν γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στυλ συμπεριφοράς που ξεκίνησα σαν ''μέτρο προφύλαξης'' αναλογιζόμενη προηγούμενες σχέσεις.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, καθώς οι σχέσεις μου δεν διαρκούν πολύ, αποφάσισα να αφήνω τα πράγματα free για εύλογο χρονικό διάστημα. Αλλά δεν ήταν τόσο εύλογο για τον άλλο. Θεωρούσα πως η νέα μου οπτική θα ενθουσιάσει το αμόρε σκεπτόμενος ''καλή η γκόμενα, δεν με πιέζει, δεν που τα πρήζει μπλαμπλαμπλα'' και την ίδια στιγμή θα κρατούσα συναισθηματικές δικλείδες ασφαλείας. Το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο: να πετάει σπόντες για το αν βλέπω κάποιον άλλο ή αν ψάχνομαι, να θεωρεί ότι δεν το βλέπω τόσο σοβαρά και πολλά άλλα. Κι η βλακεία ήταν ότι μου άρεσε πολύ και γι'αυτό κρατούσα κάποια απόσταση!
Εντάξει, παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι αξιώματα πια, αλλά νομίζω πως δεν ήταν ανάγκη να περάσω τόσες αποτυχίες για να καταλάβω (μάλλον είμαι συναισθηματικά ανώριμη

Αν μου έρθει τίποτα άλλο θα σας πω !
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Ή ότι αν κάτι με ενοχλεί στο σεξ και πάλι να μην συνεχίσω

έμαθα κυρίως να είμαι λιγότερο εγωίστρια :
1) συνήθως τέτοια δράση προκαλεί ανάλογη αντίδραση και
2) ο εγωισμός είναι πολύ κακός σύμβουλος της λογικής.
Θολώνει το μυαλό και την ορθή κρίση.

Ομως σίγουρα θα πρέπει να βρείς κάποια που η καρδουλα της επίσης να λέει εκείνη τη στιγμή I want to settle down God damn it ! Για να μήν σε τρελλανει στη γκρίνια για τη ζωή της που χάνεται όσο εσύ θα αγναντεύεις τα πέλαγα μες τη νιρβάνα ώρες ατέλειωτες απο τη βεράντα σου

Guest 990498
Επισκέπτης

Σχέσεις-λάθη. Τι μας δίδαξαν (αν μας δίδαξαν)?
Απολύτως τίποτε, τα ίδια κάνω και πολύ γουστάρω.

sunshine_9
Νεοφερμένο μέλος

(ο οποιος ειναι ατελειωωωωτος

Πιστευω πως ζουμε θεωροντας τον εαυτο μας κεντρο του συμπαντος, με την εννοια οτι δυσκολα μπαινουμε στην θεση του αλλου, ειτε ειναι φιλος-συντροφος-μελος της οικογενειας μας, να δουμε πως αισθανεται. Γιαυτο αλλωστε καυγαδιζουμε..και εγω τουλαχιστον τσακωνομαι συχνα..
Κανω λοιπον φιλοτιμες προσπαθειες να το αλλαξω αυτο..
Μεχρι να παρουσιαστει ο αντρας της ζωης μου στην επομενη γωνια (ο οποιος αργει πολυυυ..)
ελπιζω να το εχω διορθωσει!
katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μισο...πως γινεται αυτο. Αν εσυ θεωρεις μια σχεση ως σχεση-λαθος, πως γινεται να μη σε διδαξε τιποτα, και να κανεις τα ιδια παλι ;Απολύτως τίποτε, τα ίδια κάνω και πολύ γουστάρω.![]()

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Η πρώτη ότι η μαγκιά πολλές φορές είναι φασισμός και πρέπει να προσέχω.
Η δεύτερη ότι σημασία έχει ν'αγαπάς κι όχι να παραμυθιαστείς από το γεγονός ότι ο άλλος σε θέλει και ότι καμμιά φορά μια χυλόπιττα είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί.
Η τρίτη ότι μπορεί να αγαπάς κάποιον και αυτός να σε αγαπάει αλλά να μην μπορείτε να κάνετε χωριό γιατί ο τρόπος που βλέπει ο ένας τα πράγματα δεν βοηθάει τον άλλον.
sou
Νεοφερμένο μέλος

Mixalhs_1980
Νεοφερμένο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Από εκεί και πέρα, για μένα, κάθε σχέση μας βοηθάει και λίγο στο να μάθουμε να συνυπάρχουμε με έναν άλλο άνθρωπο [μερικοί το καταφέρνουν μέσα στην ίδια σχέση αυτό] και να γινόμαστε "καλύτερα" μέρη ενός ζεύγους από ότι πριν.

PHLIORITHS_
Νεοφερμένο μέλος

Τι έχω διδαχτεί?
πως όσα και να έχεις μάθει ,όσα και να έχεις βιώσει απο διάφορες σχέσεις μπορεί να μην ισχύει τίποτε στην επόμενη...!
Και επίσης ότι η ηλικία παίζει ΠΟΛΥ μεγάλο ρόλο ....
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

-Αβάσιμες ανασφάλειες καλό είναι να μην εκφράζονται.
-Ποτέ μα ποτέ μη θεωρείς τον άλλον δεδομένο.
Niyia
Διάσημο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.