Ερινυς, καλημερα, δεν διαφωνω μαζι σου οτι το σεξ και η επικοινωνια ειναι οι πρωτοι παραγοντες, ειδικα εγω σαν Σκορπιος εχω πρωταρχικο θεμα το σεξ. Αλλα τι να το κανεις αν εχεις καλο σεξ με εναν αντρα που δεν παει περα απο ενα καλο κρεβατι?
Δεν αποκλειω τους αλλους κανονες οπως τα λες.
Λοιπον, εχω τις προτασεις μου κατα καιρους, και αυριο το πρωι αν βγω εξω και πω θελω να παντρευτω ολο και καποιος θα θελει. Ομως θα θελει με τους δικους του ορους κ εγω με τους δικους μου, οποτε πρεπει να βρουμε μια χρυση τομη.
Οσο για το πως θα ξερω αν κανει και πως θα φερθει στο μελλον, εχω διπλα μου ανθρωπους που με συμβουλευουν πιο εμπειροι. Και να σου πω και κατι ακομα, ενα απο τα ατομα που με συμβουλευει ειναι ενας ανθρωπος εκ γεννηθης με πνευματικο χαρισμα να βλεπει το παρελθον και το μελλον των ανθρωπων, αμεσως μολις δει ενα ατομο, ειτε απο κοντα ειτε σε φωτογραφια.Δεν το κανει επαγγελματικα και τον ξερω 8 χρονια τωρα, εχουν ακουσει κ εχουν δει πολλα τα ματια μου.
Λοιπον αυτο το ατομο μολις δει τον υποψηφιο " γαμπρο" θα μου πει μεχρι και στα σχολικα του χρονια τι εκανε στη ζωη του. Γιαυτο τιποτα δεν ειναι αγνωστο για μενα, εχω και την τυχη και την καταρα να γνωριζω νωριτερα τι θα μου προκυψει με τον αντρα αυτο. Και το εχω τεσταρει πολλες φορες, οχι μονο σε θεματα γκομενικα αλλα και σε αλλες καταστασεις.
Οποτε γνωριζω απο την καλη και την αναποδη καποιον μολις τον γνωρισω. Δυστυχως, εχω τα μεσα

Οποτε δεν μπορει να με ξεγελασει ή να βρεθω σε εκπληξεις τοσο ευκολα.