kalypso
Περιβόητο μέλος

Το πόσο ταιριάζουν δύο άνθρωποι και το αν περνάνε καλά μαζί δεν έχει καμία σχέση με αριθμούς- σε τέτοιες περιπτώσεις ακολουθείς το ένστικτό σου και να είσαι σίγουρη ότι θα σε οδηγήσει σωστά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

μου ειπε σημερα πως μονο εμπειρίες ψάχνει κι αυτό είναι το μονο που δεν ψάχνω εγώ.
Αυτο ακριβως ειναι ενας πραγματικος λογος για να μη συνεχισεις....
Εαν δε θελετε τα ιδια πραγματα, καλυτερα να το αφησεις να παει απο κει που ηρθε το ολο θεμα...
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Katerina Kechaya
Νεοφερμένο μέλος

Όταν γνωριστήκαμε, ήμουν μόλις 19 και εκείνος 34. Τότε θαμπώθηκα από την πείρα και την πασπαλισμένη σοφία.
Τώρα, είμαι κάθετη στο ότι δε θα το επαναλάμβανα.
Αρχικά σαφώς η "ανταλλαγή" είναι ενδιαφέρουσα και προκλητική. Παίρνεις γνώση, δίνεις ζωή και ενέργεια. Πόσο όμως να κρατήσει αυτό; 2 μήνες, 6, άντε ένα χρόνο.
Μετα; Μετά ο ισχυρότερος (και συνήθως σαφως και είναι ο μεγαλύτερος) θέτει τα πλαίσια και χωρίς να το καταλάβεις αρχίζεις να χάνεις τον εαυτό σου. Οι φίλοι σε λένε ξενέρωτη, οι γονείς καμαρώνουν - σε βρίσκουν ώριμη!- και εσύ μετανιώνεις.
Έχεις όμως πλέον εξαρτηθεί. Φεύγεις δύσκολα.
Έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι. Εκείνος θεωρεί τη συμβιβαστικότητα σου, υποταγή.
Η συνέχεια γνωστή..
Όταν βρεις, τα πατίνια που θα σε κάνουν να τρέξεις, απλώς ανασαίνεις.
Και όσο και αν το έχεις ξεχάσει, τα πατίνια, είναι εκεί.
Άντε μόνο να χρειαστούν λίγο λάδωμα οι ρόδες..
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

πες την πονεμένη σου ιστορία...

kalypso
Περιβόητο μέλος

Κατ αρχάς, για να αποφασίσουν δύο άνθρωποι να είναι μαζί σημαίνει ότι έχουν κοινή γλώσσα επικοινωνίας, καταλαβαίνουν τις ανάγκες ο ένας του άλλου και αλληλοσυμπληρώνονται. Πέραν αυτού, πάντα θα υπάρχει ο "δυνατός" στη σχέση- για παράδειγμα, ο μπαμπάς μου περνάει 11 χρόνια τη μαμά μου, αλλά πάντα εκείνη έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις (ακόμα και αφού χώρισαν). Είναι λοιπόν θέμα χαρακτήρα. Όπως και το κατα πόσο θα επιτρέψεις στον άλλο να εισβάλλει στον εσωτερικό σου κόσμο και να τον αλλάξει σύμφωνα με τα γούστα του.
Προσωπικά, θα έκανα σχέση με μεγαλύτερο (δε μιλάμε για 2-3 χρόνια, για περισσότερο), αλλά μόνο αν έβλεπα ότι με αυτό τον άνθρωπο μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και εκείνος ο δικός του- και με βάση αυτό, να τα πηγαίνουμε καλά.

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Katerina Kechaya
Νεοφερμένο μέλος

Μην ξεχνάμε όμως πως ένας τοοοοσο μεγαλύτερος, όχι απλώς γνωρίζει καλύτερα το παιχνίδι, αλλά είναι σε θέση να καθορίσει και τους δικούς του κανόνες.
Αν μου συνέβαινε, σήμερα κάτι παρόμοιο, θα μπορούσα σίγουρα να το ελέγξω καλύτερα.
Στα 19 μας ομώς τι εφόδια έχουμε;
kalypso
Περιβόητο μέλος

Και βασικά, γιατί πρέπει κάποιος να έχει τον έλεγχο;
Katerina Kechaya
Νεοφερμένο μέλος

Σαφώς και υπάρχει και -κατα τη γνώμη μου πάντα- είναι εντονότερος σε σχέσεις μια διαφορά ηλικίας.
Προφανώς εσύ θες να πάμε την κουβέντα πιο μακριά..
Ναι, ειναι και άλλα τα "κουσούρια" τέτοιων σχέσεων, όπως και ορισμένα θετικά στοιχεία.
Δυστυχώς όμως δεν έχω το χρόνο να τα καταγράψω όλα.
Προσπάθησα να αποτυπώσω την ουσία, έτσι όπως εγώ την εκλαμβάνω.
Λυπάμαι, αλλά δεν κατανοώ το ύφος σου.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Θεωρείς ότι ο έλεγχος της σχέσης (το πάνω χέρι) αποτελεί απλώς δημιούργημα της φαντασίας ορισμένων συγγραφέων νουβέλων;
Σαφώς και υπάρχει και -κατα τη γνώμη μου πάντα- είναι εντονότερος σε σχέσεις μια διαφορά ηλικίας.
Προφανώς εσύ θες να πάμε την κουβέντα πιο μακριά..
Ναι, ειναι και άλλα τα "κουσούρια" τέτοιων σχέσεων, όπως και ορισμένα θετικά στοιχεία.
Δυστυχώς όμως δεν έχω το χρόνο να τα καταγράψω όλα.
Προσπάθησα να αποτυπώσω την ουσία, έτσι όπως εγώ την εκλαμβάνω.
Λυπάμαι, αλλά δεν κατανοώ το ύφος σου.
Όχι, απλά ρωτάω επειδή με ενδιαφέρει να καταλάβω πώς το εννοείς. Με συγχωρείς αν είπα κάτι που σε ενόχλησε.

Το γράφω πιο πάνω αν διάβασες, ότι το πάνω χέρι προφανώς υπάρχει. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει. Αν μπορούσες να μου πεις τις εμπειρίες σου πάνω σε αυτό. Κατα τα άλλα έχω καταλάβει απόλυτα τι εννοείς.

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχετε πολλά χρονια μπροστά σας για να καταλάβετε οτι δεν παίζει ρόλο
η ηλικία.... μεγαλύτερος άντρας είτε μικρότερος τα ιδια είναι... Σημασία παίζει πως σε νιώθει αυτος ο άνθρωπος και να σου προσφέρει γαλήνη, ηρεμία,ευτυχία......
Το αν είναι σωστός απεναντί σου... τύφλα να έχει η ηλικία...
Katerina Kechaya
Νεοφερμένο μέλος

Οι εμπειρίες μου, προτιμώ να κλειστούν σε ένα σεντούκι με διπλή κλειδαριά.

e-sofia, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Να τα θυμάσε για να μπορέις να μην κανεις άλλα λάθη....
kalypso
Περιβόητο μέλος

Mε συγχωρείς και μένα για τον άδικο εκνευρισμό.
Οι εμπειρίες μου, προτιμώ να κλειστούν σε ένα σεντούκι με διπλή κλειδαριά.![]()
Κράτα τα καλά μόνο

teddy bear
Νεοφερμένο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Καλέ μη δίνεις σημασία- ένας χρόνος δεν είναι τίποτα

Αν είστε καλά μαζί, οι άλλοι περισσεύουν.
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο φίλος μου με περνάει 10 χρόνια, ενιωθα κάπως στην αρχή αλλά τώρα δν με πειράζει τόσο.. είμαστε 1 χρόνο μαζί..και τα πάμε καλά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- rafaela11
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Kate1914
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- charmander
- fourkaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- camil
- Vasiliis
- Ilma
- taketrance
- Ωρορα
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- touvlo
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.